Programma gemist?

Hoe in laat je de beste versie het van naar jezelf zien? het En voor wie doe je dat? door naar Voor jezelf of voor alle anderen? naar Dát in is wat een multitalent Alex Klaasen, naar bekend van o.a. Gooische Vrouwen, door Toon de Musical en op Klokhuis, tijdens ons laat zien. En hij tijdens showt zijn een allerbeste versie even groots met als glorieus. Op een zijn eigen kenmerkende een manier uiteraard op tv met met zang, dans, typetjes uit en komische sketches. Met deze uit voorstelling blaast hij revue het nieuw leven in, met sneller, op vrijzinniger, en op het op tv scherpst van van de snede. Ofwel: naar revue 2,0. En we kunnen uit weer in ouderwets genieten met van een ongecompliceerd avondje uit in het theater zoals we in dat kennen een van André van een Duin. Maar naar dan op z'n in Alex Klaasens.

december 2019
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!