Programma gemist?

Hoe laat een je de beste met versie van jezelf het zien? uit En voor wie de doe je dat? Voor jezelf of van het voor alle anderen? Dát is wat door het multitalent Alex Klaasen, op bekend van o.a. Gooische Vrouwen, van Toon de van Musical en een Klokhuis, ons laat uit zien. En hij showt met zijn allerbeste op tv versie even groots als glorieus. Op de in zijn eigen kenmerkende manier uiteraard naar met zang, dans, met typetjes en het komische sketches. het Met deze voorstelling blaast hij op tv revue nieuw op leven in, sneller, vrijzinniger, in en uit op het scherpst van de van snede. Ofwel: revue door 2,0. En met we kunnen weer de ouderwets genieten van tijdens een ongecompliceerd avondje een in het theater zoals we van dat kennen van van André van tijdens Duin. Maar dan de op z'n het Alex Klaasens.

februari 2020
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!