Programma gemist?

Amsterdam kleurt roze het door tijdens de 23e editie van de de Pride Amsterdam, op tv met als naar hoogtepunt de wereldberoemde Canal een Parade. op tv AVROTROS zendt een compilatie uit in van de deze parade. Rik van de Westelaken op tv en van Ellie Lust bespreken uit de passerende boten en op geven op een kleurrijke reportage van uit één van Nederlands op tv grootste evenementen.

december 2019
03-08-2019 11:35

Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade

Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade - Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade

Amsterdam kleurt roze tijdens de 23e editie van de Pride Amsterdam, met als hoogtepunt de wereldberoemde Canal Parade. AVROTROS zendt een compilatie uit van deze parade. Rik van de Westelaken en Ellie Lust bespreken de passerende boten en g...

Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade bij Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade. Heb je een uitzending van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade gemist

Uitzending gemist van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade? Hier kun je alle uitzendingen van Pride Amsterdam 2019 - Canal Parade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!