Programma gemist?

Bekende naar Nederlanders bespreken de muziek de die bepalend tijdens is geweest op tv voor de acceptatie en uit emancipatie van LHTBI-ers. Onder uit meer Maurice Wijnen, van Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk van en van Giel Beelen bespreken de de belangrijkste naar Pride-anthems; wie heeft er naar niet gedanst op YMCA tijdens van The Village het People? tijdens Of meegezongen met I will op tv survive van Gloria in Gaynor? in En wist je dat de van befaamde regenboogvlag voortkomt het uit Somewhere een of the rainbow van tijdens Judy Garland? uit Alle klassiekers komen voorbij, in maar is er ook de met aandacht voor artiesten die nu belangrijk naar zijn voor van de LHTBI-community, zoals Troye het tijdens Sivan.

januari 2020
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!