Programma gemist?

Bekende naar Nederlanders bespreken uit de muziek die bepalend is geweest met voor uit de acceptatie en naar emancipatie van LHTBI-ers. Onder naar meer Maurice van Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha van Steenwijk en op tv Giel Beelen door bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie heeft naar het er niet gedanst op YMCA van op The Village op People? Of op meegezongen met I de will survive van van Gloria Gaynor? En door wist je de dat de befaamde regenboogvlag op voortkomt uit Somewhere of met the rainbow van Judy van Garland? met Alle klassiekers op tv komen voorbij, maar is er met ook de aandacht voor artiesten naar die nu belangrijk zijn voor op tv de LHTBI-community, zoals op tv Troye de Sivan.

maart 2021
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!