Programma gemist?

Bekende Nederlanders een bespreken op tv de muziek die in bepalend is geweest voor de op tv acceptatie uit en emancipatie van LHTBI-ers. tijdens Onder meer Maurice Wijnen, Frits van Huffnagel, Samantha Steenwijk een en Giel Beelen een bespreken de belangrijkste een Pride-anthems; met wie heeft er tijdens niet gedanst een op YMCA van uit The Village People? Of meegezongen met tijdens I will survive met door van Gloria Gaynor? op tv En wist je dat de met befaamde regenboogvlag voortkomt het uit Somewhere of met the tijdens rainbow van Judy de Garland? Alle klassiekers met komen voorbij, maar is het er ook aandacht een voor artiesten die nu door belangrijk naar zijn voor de LHTBI-community, zoals in Troye het Sivan.

juni 2021
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!