Programma gemist?

Bekende Nederlanders bespreken de de muziek op die in bepalend is geweest voor de door acceptatie op en emancipatie van LHTBI-ers. Onder de meer Maurice op tv Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk van en Giel Beelen tijdens bespreken de door belangrijkste Pride-anthems; wie in heeft er niet in gedanst op YMCA van door The Village People? naar Of de meegezongen met in I will survive van op tv Gloria Gaynor? door En wist je dat de het befaamde regenboogvlag voortkomt door uit Somewhere of tijdens the rainbow op van Judy in Garland? Alle klassiekers op komen voorbij, maar is er naar ook aandacht voor de artiesten die een nu belangrijk zijn voor de op LHTBI-community, zoals op Troye in Sivan.

december 2021
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!