Programma gemist?

Bekende Nederlanders bespreken uit de muziek die op tv tijdens bepalend is geweest voor de acceptatie een en de emancipatie van tijdens LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits op tv Huffnagel, Samantha Steenwijk naar en Giel de Beelen bespreken de op belangrijkste Pride-anthems; wie heeft een er niet op tv gedanst op YMCA van uit The Village People? uit door Of meegezongen met in I will survive een van Gloria Gaynor? En wist je door dat de de befaamde regenboogvlag voortkomt uit in met Somewhere of the rainbow van Judy met Garland? Alle de klassiekers door komen voorbij, maar tijdens is er ook de aandacht voor artiesten door die nu belangrijk in zijn voor de LHTBI-community, zoals van Troye het Sivan.

juli 2020
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!