Programma gemist?

Bekende in Nederlanders bespreken de muziek die het bepalend door is geweest een voor de acceptatie en emancipatie op van LHTBI-ers. Onder meer tijdens Maurice de Wijnen, Frits van Huffnagel, Samantha Steenwijk en op tv Giel Beelen het bespreken de belangrijkste Pride-anthems; door wie heeft er niet gedanst het op op tv YMCA van The Village People? met het Of meegezongen met I een will survive het van Gloria Gaynor? En wist met je dat de op tv befaamde regenboogvlag voortkomt uit van Somewhere of een the tijdens rainbow van Judy Garland? Alle klassiekers een komen voorbij, in maar is door er ook aandacht voor een artiesten die nu belangrijk van zijn voor de de LHTBI-community, het zoals Troye een Sivan.

november 2020
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!