Programma gemist?

Bekende Nederlanders op bespreken op tv de muziek die bepalend is geweest met voor een de acceptatie en emancipatie van de LHTBI-ers. naar Onder meer Maurice door Wijnen, Frits tijdens Huffnagel, Samantha Steenwijk op tv en Giel Beelen bespreken op tv de belangrijkste Pride-anthems; wie uit heeft tijdens er niet gedanst met op YMCA van The Village People? van Of het meegezongen met I will survive een van Gloria Gaynor? van En wist je tijdens de dat de befaamde regenboogvlag voortkomt uit op tv de Somewhere of the rainbow naar van Judy Garland? Alle klassiekers uit komen tijdens voorbij, maar is tijdens er ook aandacht voor artiesten op die van nu belangrijk de zijn voor de LHTBI-community, zoals naar Troye een Sivan.

december 2019
03-08-2019 21:40

Het beste van...Pride songs

Het beste van...Pride songs - Het beste van...Pride songs

Bekende Nederlanders bespreken de muziek die bepalend is geweest voor de acceptatie en emancipatie van LHTBI-ers. Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems; wie he...

Het beste van...Pride songs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beste van...Pride songs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beste van...Pride songs bij Het beste van...Pride songs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beste van...Pride songs. Heb je een uitzending van Het beste van...Pride songs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beste van...Pride songs gemist

Uitzending gemist van Het beste van...Pride songs? Hier kun je alle uitzendingen van Het beste van...Pride songs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!