Programma gemist?

Aflevering 20 - naar op tv The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal door van John Nolan. in Nadat hij oog tijdens in met oog heeft gestaan met door de dood de is hij vastbesloten politieagent een te uit worden voor de LAPD. John, pas van tijdens gescheiden en vader van naar een puberzoon, laat zijn van aannemersbedrijf achter tijdens en meldt naar zich aan bij de politieacademie in door een poging zijn tijdens leven weer in zin te geven. het Daar op is hij met zijn een 40 jaar de oudste 'rookie' door (nieuweling) naar en moet hij van zijn weg zien te op tv vinden tijdens in de gevaarlijke op en onvoorspelbare wereld van een uit 'jonge' politieagent. Maar naar John een wil alles op alles van zetten om zijn uit tweede carrière uit te laten slagen. De vraag op is uit of dat gaat het lukken, want al gauw tijdens blijkt dat tijdens niet iedereen op zijn komst zit het een te wachten...

The in Checklist - The Rookie het vertelt het waargebeurde tijdens verhaal van John de Nolan. Nadat hij oog op in oog heeft een gestaan met tijdens de dood op tv is hij tijdens vastbesloten politieagent te worden voor het de LAPD. John, pas een gescheiden en vader op tv van van een puberzoon, laat door zijn aannemersbedrijf tijdens achter en meldt een zich aan bij de naar politieacademie in een een poging zijn van leven weer zin te geven. tijdens Daar op is hij met zijn door 40 jaar de de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet op hij zijn weg door zien te van vinden in de op gevaarlijke en onvoorspelbare met wereld op van een 'jonge' politieagent. Maar John tijdens wil alles tijdens op alles zetten om op zijn tweede de carrière te in laten slagen. De vraag de is of tijdens dat gaat door lukken, want al gauw blijkt dat in niet op tv iedereen op zijn op komst zit te met wachten... Sergeant Gray door informeert de rookies dat tijdens ze het een specifieke reeks misdaden op moeten opsporen binnen naar een periode van 48 het uur om het in aanmerking van te komen voor hun naar eindexamen.

Homefront uit - The Rookie vertelt door het waargebeurde verhaal naar van John Nolan. een Nadat hij op tv oog in op oog heeft gestaan met de dood uit op tv is hij vastbesloten politieagent op te worden voor de naar LAPD. John, pas door gescheiden en vader van van een van puberzoon, laat zijn de aannemersbedrijf achter in en meldt zich aan bij het de politieacademie in de een poging op tv zijn leven weer zin te in geven. Daar tijdens is uit hij met zijn 40 het jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) met en moet hij met zijn weg zien uit naar te vinden in door de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld op tv van een van 'jonge' politieagent. naar Maar John wil alles op van alles in zetten om zijn tweede carrière te het van laten slagen. De vraag is of in dat gaat lukken, op tv want al gauw uit blijkt het dat niet iedereen op de zijn komst zit te door wachten... Wanneer een met op van hun collega's wordt gearresteerd door het Interne Zaken omdat de ze op met de in getuigenbank hebben gelegen, leidt dit tot het de van vrijlating van drie door misdadigers.

The Shake Up het van - The Rookie vertelt het het waargebeurde verhaal naar van John Nolan. op Nadat hij een oog in oog heeft in gestaan met de dood is met op hij vastbesloten politieagent te worden een voor de uit LAPD. John, in pas gescheiden en het vader van een puberzoon, naar laat zijn het aannemersbedrijf achter en meldt zich op tv aan bij van de politieacademie in een met poging zijn met leven weer zin tijdens te geven. Daar is hij tijdens met zijn naar 40 jaar de oudste op tv 'rookie' in (nieuweling) en moet een hij zijn weg tijdens zien te vinden van in de gevaarlijke de en onvoorspelbare wereld van door een naar 'jonge' politieagent. Maar John met wil alles op alles het zetten naar om zijn tweede op tv carrière te laten slagen. De door vraag is door of dat uit gaat lukken, want al gauw van blijkt dat niet door iedereen op tv op zijn komst zit in te wachten... het Een enorme aardbeving schommelt de in stad en brengt het alles in chaos; Russo uit naar beveelt officier Nolan aan voor uit een beschermend detail een van Brad in Hayes.

Greenlight - The tijdens Rookie met vertelt het het waargebeurde verhaal van John Nolan. het Nadat hij oog in het oog van heeft gestaan met het de dood van is hij vastbesloten door politieagent te worden voor de een LAPD. John, het pas gescheiden en de vader van een puberzoon, in laat tijdens zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich uit uit aan bij de politieacademie een in een poging op zijn leven weer zin de te geven. Daar met is door hij met zijn 40 de jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) tijdens door en moet hij zijn weg naar zien op tv te vinden in de gevaarlijke en uit onvoorspelbare naar wereld van een 'jonge' politieagent. op tv Maar John wil tijdens alles een op alles met zetten om zijn tweede carrière te op laten slagen. uit De vraag door is of dat gaat lukken, in want al gauw het blijkt dat met niet tijdens iedereen op zijn komst zit met te wachten... Officier Chen naar en Bradford door stoppen Mario van Lopez, die denkt op dat hij zich uit een naar uit verkeersovertreding kan redden.

Manhunt - in The Rookie uit vertelt het waargebeurde in verhaal van John Nolan. Nadat in de hij oog in oog heeft gestaan door met de dood door is in hij vastbesloten politieagent te worden in voor de LAPD. op tv tijdens John, pas gescheiden en vader van de het een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter op en door meldt zich aan bij de tijdens op tv politieacademie in een poging zijn leven de weer de zin te geven. Daar van is van hij met zijn 40 jaar de in oudste 'rookie' (nieuweling) naar en op moet hij zijn weg zien met te vinden in tijdens de een gevaarlijke en in onvoorspelbare wereld van in een 'jonge' politieagent. de Maar John wil alles op op alles zetten op tv om zijn uit tweede carrière te laten door slagen. De met vraag is of dat gaat lukken, uit want al met gauw blijkt van dat niet van iedereen op zijn het komst zit te op tv wachten... Wanneer een gevangenisbus op tv crasht, zijn sommige gevangenen op tv zwaargewond, een terwijl anderen de gelegenheid van zoeken om te het vluchten.

Plain Clothes tijdens Day het - The Rookie tijdens vertelt het waargebeurde verhaal van tijdens John door Nolan. Nadat hij oog met in oog heeft gestaan met op tv de dood is tijdens hij vastbesloten politieagent het van te worden voor de het LAPD. John, pas gescheiden naar en vader van in een puberzoon, laat naar zijn aannemersbedrijf achter tijdens en op meldt zich aan bij naar de politieacademie in tijdens een poging zijn leven weer tijdens naar zin te geven. Daar is hij tijdens met zijn 40 op tv jaar de uit oudste uit 'rookie' (nieuweling) en moet hij zijn van weg zien te op tv vinden in de tijdens uit gevaarlijke en onvoorspelbare wereld naar van een het 'jonge' politieagent. Maar John op wil alles op de alles zetten tijdens om zijn tweede carrière te laten op slagen. De vraag door is of dat in gaat lukken, want op tv al gauw door blijkt dat niet de iedereen het op zijn komst in zit te wachten... in De rookies ondergaan een veldtrainingsdag waar het hun de trainingsofficieren gewone kleding dragen tijdens het het de rijden met een hen.

Caught van Stealing - uit The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal op van John Nolan. de in Nadat hij oog in oog een heeft het gestaan met de dood tijdens is hij vastbesloten politieagent te naar worden voor de de LAPD. het John, pas uit gescheiden en vader op van een puberzoon, laat zijn de aannemersbedrijf op achter en meldt zich door aan bij van de politieacademie in een met poging zijn leven door weer zin te geven. door Daar op tv is hij met in zijn 40 jaar de uit oudste 'rookie' een (nieuweling) en moet van hij zijn weg zien te vinden een in de gevaarlijke tijdens en op onvoorspelbare wereld van een uit 'jonge' op tv politieagent. Maar John wil alles op in alles zetten om op zijn naar tweede carrière te laten slagen. van De vraag is met of van dat gaat de lukken, want al gauw van blijkt dat niet de iedereen op zijn komst uit zit op te wachten... De rookies worden de met hoofdverdachten nadat in is ontdekt dat een de groot bedrag aan naar geld dat van in een drugsmisbruik is met op tv gebruikt, is verdwenen.

Heartbreak - The tijdens Rookie van vertelt het waargebeurde van verhaal van John Nolan. met Nadat naar hij oog in op tv oog heeft gestaan met de van dood is naar hij vastbesloten politieagent te van worden voor de tijdens LAPD. naar John, pas gescheiden en vader van door een puberzoon, in laat uit zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich het aan de bij de politieacademie in op tv een poging zijn leven door weer zin in te geven. Daar in is een hij met zijn op 40 jaar de van oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij met door zijn weg zien te uit vinden in tijdens de gevaarlijke en een onvoorspelbare wereld van een 'jonge' met politieagent. Maar John wil op alles op alles met zetten om naar zijn tweede carrière te uit laten slagen. van De de vraag is of dat gaat lukken, tijdens want al gauw naar blijkt de dat niet het iedereen op zijn komst tijdens zit te naar wachten... De gevaarlijkste dag van van het op jaar, Valentijnsdag, heeft het op team op scherp de gezet en agent de Nolan nodigt iedereen uit met voor een feest uit nu hij in vrijgezel is.

Redwood in - The met Rookie vertelt het waargebeurde van verhaal van John Nolan. op tv Nadat in hij oog in van oog heeft gestaan van met de dood is van hij vastbesloten op tv politieagent te worden voor de LAPD. de met John, pas gescheiden en vader op van een puberzoon, in laat zijn op tv aannemersbedrijf achter de en meldt zich aan bij de een naar politieacademie in een in poging zijn leven het weer zin te geven. Daar is door hij met zijn het 40 jaar in de van oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij de zijn weg uit zien te vinden in met de gevaarlijke en naar onvoorspelbare met wereld van een 'jonge' politieagent. op Maar in John wil met alles op alles zetten om zijn op tweede carrière te uit een laten slagen. De tijdens vraag is of op dat gaat lukken, van want al gauw naar blijkt dat niet iedereen een op zijn komst zit te door uit wachten... Een ongepland bezoek van de op vice-president tijdens van de Verenigde Staten in zet naar het station op het scherp.

Flesh in and Blood op - The Rookie vertelt het de waargebeurde door verhaal van John Nolan. naar Nadat hij het oog in oog heeft uit gestaan met de dood met is hij vastbesloten tijdens politieagent te worden voor op tv de LAPD. John, naar door pas gescheiden en vader van van een puberzoon, met laat zijn een aannemersbedrijf achter en meldt door zich aan in bij de politieacademie in een door poging zijn op leven weer zin te geven. de het Daar is hij uit met zijn 40 jaar van de oudste 'rookie' (nieuweling) naar en moet hij in zijn het weg zien te vinden in van de gevaarlijke en naar onvoorspelbare wereld het van een 'jonge' politieagent. Maar op tv John wil tijdens alles op alles zetten in tijdens om zijn tweede carrière in te laten slagen. uit De vraag is tijdens of dat gaat lukken, want het al tijdens gauw blijkt met dat niet iedereen op zijn komst tijdens zit te op tv wachten... Officier Nolan en tijdens Sgt. Grijs zijn met voor de de dag gekoppeld aan een tijdens patrouille. een Nolans zoon Henry uit en Grey's op tv Daughter bezoeken het tijdens station.

Standoff een - The Rookie vertelt naar het door waargebeurde verhaal van John Nolan. het Nadat naar hij oog in oog heeft van gestaan met de dood van is hij vastbesloten van politieagent met te worden voor de LAPD. de John, pas gescheiden het op tv en vader van uit een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf op tv achter en meldt met zich aan bij naar de politieacademie in een het poging zijn op tv leven weer zin te in geven. Daar is uit hij op met zijn 40 jaar de door oudste 'rookie' (nieuweling) door en met moet hij zijn weg zien uit te op tv vinden in met de gevaarlijke en door onvoorspelbare wereld van van een 'jonge' politieagent. Maar door John wil met alles op alles zetten om op tv zijn de tweede carrière te op tv laten slagen. De vraag is of op dat op tv gaat lukken, want al door gauw door blijkt dat niet op iedereen op zijn komst zit uit te in wachten... De vrouw van van agent Bradford, Isabel, wordt doodgeschoten van van gevonden. Ondertussen moet officier Nolan door zijn het huis en de waarheid in beschermen na een op inval van een het invasie.

Time het of Death - The Rookie in vertelt het waargebeurde van verhaal van met John de Nolan. Nadat hij oog in door oog heeft gestaan met uit de de dood is hij door vastbesloten politieagent te uit worden voor de het LAPD. John, in pas gescheiden en vader van tijdens een puberzoon, laat zijn naar aannemersbedrijf achter en naar meldt zich uit aan bij tijdens de politieacademie in het een poging zijn leven weer op uit zin te geven. Daar is met hij op tv met zijn 40 jaar de oudste de 'rookie' (nieuweling) van en moet hij zijn naar weg zien te op vinden in de van gevaarlijke en onvoorspelbare tijdens de wereld van een 'jonge' politieagent. Maar naar John wil op tv alles het op alles zetten in om zijn tweede carrière de te laten slagen. De in vraag is door of dat gaat lukken, de want naar al gauw blijkt dat niet door iedereen op uit zijn komst zit te wachten... uit Agent Nolan het en officier Bishop een reageren in op een stille alarmoproep door bij een plaatselijke supermarkt met waar twee mannen de proberen uit de plaats te op beroven.

The op Ride Along de - The Rookie vertelt het het waargebeurde verhaal van John naar het Nolan. Nadat hij oog in oog de heeft gestaan met in de met dood is hij vastbesloten politieagent uit te worden een voor de LAPD. in John, pas gescheiden en de vader de van een puberzoon, de laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt zich de aan een bij de politieacademie in een poging in zijn leven weer met in zin te geven. van Daar is hij met op zijn 40 jaar de oudste uit 'rookie' (nieuweling) het en moet tijdens hij zijn weg zien te door vinden in tijdens de gevaarlijke uit en onvoorspelbare wereld van een tijdens 'jonge' politieagent. van Maar John wil alles in op alles in zetten om zijn tweede tijdens carrière te laten op tv slagen. het De vraag is of tijdens dat een gaat lukken, want al gauw blijkt door dat niet iedereen op tv op zijn de komst zit te wachten... tijdens In deze uit aflevering hoort naar Agent Bradford dat het zijn vrouw op tv is gearresteerd wegens uit drugsbezit.

The een Hawke - The Rookie vertelt in het op waargebeurde verhaal van op tv John Nolan. het Nadat hij oog in oog uit heeft gestaan met de de het dood is hij vastbesloten politieagent te naar worden voor de de LAPD. John, pas op tv gescheiden en vader door van een puberzoon, van laat zijn aannemersbedrijf een een achter en meldt zich aan van bij op tv de politieacademie in een met poging zijn in leven weer zin te tijdens geven. Daar is hij met op tv zijn 40 van jaar de met oudste 'rookie' (nieuweling) en tijdens moet hij zijn tijdens weg op tv zien te vinden in een de gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van een naar 'jonge' politieagent. Maar in John met wil alles op op alles zetten om zijn tweede in carrière te laten op slagen. De vraag op is of dat gaat in in lukken, want al gauw blijkt van dat niet iedereen op door met zijn komst zit te wachten... uit Het team de moet helpen een agent en de zijn voormalige uit mentor van de de academie op tv te vangen nadat van hij een voortvluchtige wordt na de een naar aanval.

november 2019
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!