Programma gemist?

Aflevering op tv 20 - The op tv Rookie vertelt het waargebeurde verhaal de in van John Nolan. Nadat hij met oog in tijdens oog heeft gestaan op met de tijdens dood is hij vastbesloten politieagent te in de worden voor de LAPD. John, pas van gescheiden en op vader van in een puberzoon, laat door zijn aannemersbedrijf de achter en meldt een zich aan bij naar de politieacademie in een de poging zijn leven weer het zin te geven. Daar met uit is hij met zijn 40 jaar de de oudste naar 'rookie' (nieuweling) op en moet hij zijn weg het zien te vinden het van in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld de tijdens van een 'jonge' politieagent. Maar tijdens John wil alles in op van alles zetten om een zijn tweede carrière te laten op slagen. De op tv vraag is of dat gaat op met lukken, want al op gauw blijkt dat niet op iedereen op op tv zijn komst zit te op tv wachten...

The van Checklist - tijdens The Rookie vertelt het een waargebeurde verhaal van John Nolan. door Nadat hij in oog in van oog heeft gestaan uit met de dood is hij door in vastbesloten politieagent te worden voor de met door LAPD. John, pas gescheiden en het vader van door een puberzoon, laat zijn het aannemersbedrijf achter en het meldt zich aan naar bij de politieacademie in op een de poging zijn leven de weer zin te in geven. Daar is het hij met een zijn 40 jaar de oudste 'rookie' met (nieuweling) en moet in hij zijn door weg zien een te vinden in de de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van van op een 'jonge' een politieagent. Maar John wil alles op tv op naar alles zetten om zijn tweede op carrière te laten slagen. met De vraag naar is door of dat gaat lukken, met want al gauw blijkt een dat niet iedereen op op zijn komst zit het te wachten... Sergeant uit Gray naar informeert de rookies van dat ze een specifieke reeks uit misdaden moeten opsporen tijdens binnen een een periode van 48 uur op tv op om in aanmerking te komen de voor hun een eindexamen.

Homefront - op tv The Rookie vertelt uit het waargebeurde verhaal met van op tv John Nolan. Nadat hij oog in in oog heeft met gestaan met de dood uit is hij uit vastbesloten politieagent te worden in voor de naar LAPD. John, pas de gescheiden en vader uit van een puberzoon, laat naar zijn aannemersbedrijf achter met en op meldt zich aan naar bij de politieacademie in een uit poging tijdens zijn leven weer naar zin te geven. een Daar is op tv hij met zijn 40 van jaar de oudste op tv 'rookie' (nieuweling) en moet hij naar zijn weg door zien naar te vinden in de gevaarlijke een en de onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' politieagent. Maar John tijdens wil alles op een alles zetten om zijn in tweede de carrière te het laten slagen. De vraag naar is of dat een gaat lukken, want al gauw in blijkt door dat niet iedereen op op zijn komst uit zit te wachten... Wanneer op een de van hun collega's wordt gearresteerd tijdens door Interne van Zaken omdat ze de op de in getuigenbank hebben gelegen, leidt dit tot een de met vrijlating van drie met misdadigers.

The Shake Up in - The het Rookie vertelt het waargebeurde op verhaal een van John Nolan. een Nadat hij oog tijdens in oog heeft gestaan met door de dood het is hij vastbesloten politieagent tijdens tijdens te worden voor de een LAPD. John, tijdens pas gescheiden en vader van een in een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter en van meldt zich een aan bij de politieacademie van in uit een poging zijn leven uit weer in zin te geven. Daar op is hij met zijn met 40 jaar naar de oudste 'rookie' (nieuweling) naar en moet uit hij zijn weg zien het te vinden in door de gevaarlijke en onvoorspelbare van wereld op van een 'jonge' door politieagent. Maar John met wil alles op alles op zetten het om zijn tweede op carrière te laten slagen. De vraag op tv is of dat de naar gaat lukken, want al gauw het blijkt dat niet van iedereen op met zijn komst naar zit te wachten... Een enorme met aardbeving schommelt de stad op tv en brengt een alles de in chaos; Russo beveelt met officier Nolan op tv aan voor een beschermend op tv detail van door Brad Hayes.

Greenlight - het The Rookie vertelt het uit waargebeurde een verhaal van John Nolan. met Nadat van hij oog in oog uit heeft gestaan met tijdens de dood is hij uit vastbesloten politieagent te met worden voor de LAPD. op naar John, pas gescheiden en vader van uit een puberzoon, laat naar op zijn aannemersbedrijf achter en op meldt zich aan bij uit de politieacademie in een door poging zijn het leven weer zin te door geven. Daar is in hij met met zijn 40 het jaar de oudste door 'rookie' (nieuweling) en moet op tv hij zijn het weg zien te vinden in naar de naar gevaarlijke en onvoorspelbare met wereld van een 'jonge' op politieagent. Maar door John wil naar alles op alles zetten in om zijn tweede carrière op te laten op slagen. De vraag is een of uit dat gaat lukken, tijdens want al gauw het blijkt dat niet naar iedereen op zijn komst zit op te door wachten... Officier Chen en Bradford op tv stoppen Mario Lopez, op tv die denkt dat hij het het zich uit een verkeersovertreding kan uit redden.

Manhunt - The in Rookie op vertelt het waargebeurde verhaal met van op tv John Nolan. Nadat hij oog in van oog heeft gestaan een met de op dood is hij een vastbesloten politieagent te worden op tv voor de LAPD. naar John, pas met gescheiden en vader van tijdens een een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf de achter en meldt zich de aan uit bij de politieacademie in een tijdens poging zijn naar leven het weer zin te geven. Daar is uit hij met zijn op 40 jaar de het oudste 'rookie' de (nieuweling) uit en moet hij zijn weg zien een te vinden in van door de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van op tv een 'jonge' politieagent. in Maar John wil door alles op de alles zetten om zijn op een tweede carrière te het laten slagen. De vraag is in of dat gaat lukken, het want in al gauw blijkt op tv dat niet iedereen op zijn uit komst zit te het wachten... op tv Wanneer een gevangenisbus crasht, het zijn in sommige gevangenen zwaargewond, van terwijl anderen de van gelegenheid zoeken om te de vluchten.

Plain van Clothes Day - The Rookie door vertelt met het waargebeurde verhaal uit van John Nolan. Nadat hij tijdens oog het in oog heeft de gestaan met door de dood is hij vastbesloten politieagent tijdens te worden met voor de LAPD. tijdens John, pas gescheiden en uit vader het van een puberzoon, laat zijn met aannemersbedrijf achter tijdens en meldt zich op tv aan een bij de politieacademie in een poging tijdens de zijn leven weer zin een te geven. Daar is naar hij met uit zijn 40 een jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) op tv en moet hij het zijn het weg zien te uit vinden in de gevaarlijke en op onvoorspelbare wereld in van een op tv 'jonge' politieagent. Maar John met wil alles op een alles zetten om de zijn tweede carrière te op tv laten slagen. De vraag de is of tijdens dat gaat lukken, de want al gauw blijkt in dat niet uit iedereen van op zijn komst op tv zit te wachten... De rookies naar ondergaan een veldtrainingsdag waar door door hun trainingsofficieren gewone kleding dragen door tijdens het op tv rijden met op hen.

Caught Stealing naar - The Rookie vertelt de het waargebeurde op verhaal van door John Nolan. Nadat hij oog naar door in oog heeft met gestaan met de een dood is hij vastbesloten politieagent te door worden voor de het LAPD. John, het pas gescheiden tijdens en vader van een op tv puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf door naar achter en meldt zich naar aan bij de op politieacademie in van een poging zijn leven weer zin door te geven. Daar een tijdens is hij met zijn 40 jaar de de oudste 'rookie' de (nieuweling) en van moet hij zijn weg een zien uit te vinden in de gevaarlijke op tv en onvoorspelbare wereld van de van een 'jonge' politieagent. naar Maar John wil in alles op door alles zetten om de zijn tweede carrière te laten slagen. van van De vraag is of dat op tv gaat lukken, want het al gauw blijkt dat met niet op tv iedereen op zijn komst uit zit te wachten... De met in rookies worden de hoofdverdachten nadat van is van ontdekt dat een groot bedrag een aan geld met dat in een drugsmisbruik naar is gebruikt, is naar verdwenen.

Heartbreak - een The het Rookie vertelt het waargebeurde verhaal naar van John op Nolan. Nadat hij oog op in van oog heeft gestaan met de dood in is hij naar vastbesloten politieagent te worden een in voor de LAPD. John, pas met gescheiden van en vader van uit een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf uit achter en in meldt zich uit aan bij de van politieacademie in een poging zijn leven door weer zin te de geven. Daar naar is hij met op tv zijn met 40 jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) een en moet op hij met zijn weg zien te vinden in met de gevaarlijke een en onvoorspelbare wereld in van een 'jonge' politieagent. in Maar met John wil alles op alles op naar zetten om zijn tweede carrière te met de laten slagen. De vraag is of in dat de gaat lukken, een want al gauw blijkt dat niet naar iedereen op een zijn komst zit tijdens te wachten... De op tv gevaarlijkste dag van het door jaar, naar Valentijnsdag, heeft het team op op scherp gezet en op agent het Nolan nodigt iedereen uit in voor een op feest nu hij vrijgezel op is.

Redwood het - The een Rookie vertelt het het waargebeurde verhaal van John de Nolan. Nadat hij oog een in de oog heeft gestaan in met de dood is hij een vastbesloten politieagent uit te worden voor de met LAPD. op tv John, pas gescheiden op en vader van een uit puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf van achter en tijdens meldt zich aan bij op de uit politieacademie in een poging zijn van leven weer zin te naar geven. Daar is de uit hij met zijn het 40 jaar de oudste 'rookie' tijdens (nieuweling) en tijdens moet hij het zijn weg zien te vinden in naar op de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld tijdens van een 'jonge' de politieagent. Maar op tv John wil alles uit op alles zetten door om zijn tweede tijdens carrière te laten slagen. De een vraag uit is of dat gaat tijdens lukken, want op tv al gauw de blijkt dat niet iedereen naar op zijn komst zit te de wachten... Een tijdens ongepland bezoek van de tijdens vice-president van van de tijdens Verenigde Staten zet het tijdens station op op scherp.

Flesh and door Blood uit - The Rookie vertelt het van waargebeurde verhaal van op tv John een Nolan. Nadat hij oog in de oog heeft gestaan met op tv de dood is op hij de vastbesloten politieagent te worden voor tijdens de LAPD. door John, pas met gescheiden en vader door van een puberzoon, in laat zijn een aannemersbedrijf achter en meldt zich aan de bij de politieacademie een in een in poging zijn leven naar weer zin door te geven. Daar is in hij met zijn 40 in jaar de op oudste 'rookie' (nieuweling) en tijdens de moet hij zijn weg zien uit te van vinden in de gevaarlijke een en onvoorspelbare wereld van in een 'jonge' politieagent. het Maar John op tv wil alles op alles het zetten om met zijn tweede in carrière te laten slagen. De vraag op in is of dat gaat lukken, want op tv al gauw blijkt in dat niet in iedereen op zijn tijdens komst zit te wachten... een Officier Nolan en in Sgt. Grijs de zijn voor de dag door gekoppeld aan het een patrouille. op Nolans zoon Henry en Grey's door Daughter bezoeken in het in station.

Standoff het - The van Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van de van John Nolan. Nadat hij de oog in oog op heeft gestaan met de dood de naar is hij vastbesloten politieagent te met worden voor tijdens de LAPD. John, pas gescheiden in in en vader van een van puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter met en op tv meldt zich aan bij de door politieacademie in naar een poging zijn leven tijdens weer zin tijdens te geven. uit Daar is hij met een zijn in 40 jaar de oudste 'rookie' door (nieuweling) en op moet hij zijn door weg zien te in vinden in naar de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van van een op tv 'jonge' politieagent. Maar John uit wil alles op het alles in zetten om zijn tweede carrière te uit met laten slagen. De vraag is de of de dat gaat lukken, want al gauw uit door blijkt dat niet in iedereen op zijn komst zit te naar wachten... De vrouw tijdens op tv van agent Bradford, Isabel, op wordt doodgeschoten gevonden. Ondertussen met moet officier Nolan zijn tijdens een huis en de waarheid van beschermen na een inval de van een van invasie.

Time of Death door - The op Rookie vertelt uit het waargebeurde naar verhaal van John Nolan. Nadat in hij tijdens oog in oog heeft gestaan met het de dood is uit tijdens hij vastbesloten politieagent te worden voor op tv in de LAPD. John, pas op gescheiden en vader van een tijdens puberzoon, naar laat zijn aannemersbedrijf tijdens achter en meldt zich aan door bij een de politieacademie in een in poging zijn op leven weer zin te geven. naar Daar naar is hij met in zijn 40 jaar de van oudste 'rookie' (nieuweling) en tijdens in moet hij zijn weg van zien te vinden in tijdens de gevaarlijke en een onvoorspelbare de wereld van een 'jonge' politieagent. een Maar John wil tijdens alles een op alles zetten om zijn op tv tweede carrière door te laten uit slagen. De vraag is naar of dat gaat lukken, want op uit al gauw blijkt in dat niet iedereen op zijn op komst zit te wachten... door Agent Nolan en uit officier Bishop met reageren tijdens op een stille alarmoproep in bij een plaatselijke supermarkt waar op de twee mannen proberen van de plaats te tijdens beroven.

The Ride tijdens Along - een The Rookie vertelt van het waargebeurde verhaal van van John op tv Nolan. Nadat hij oog in oog op tv een heeft gestaan met de dood is de het hij vastbesloten politieagent te worden naar voor de LAPD. in John, tijdens pas gescheiden en vader een van een puberzoon, laat door zijn aannemersbedrijf tijdens achter en de meldt zich aan bij de op politieacademie in een poging door op zijn leven weer zin te geven. met Daar naar is hij met zijn in 40 op tv jaar de oudste 'rookie' door (nieuweling) en moet door hij zijn weg zien de te vinden het in de door gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van tijdens een 'jonge' politieagent. Maar door John wil alles in op alles zetten op tv om zijn op tv tweede carrière te de laten slagen. De met vraag een is of dat gaat op tv lukken, want in al gauw blijkt dat niet iedereen uit op zijn uit komst zit te wachten... op tv In deze aflevering met naar hoort Agent Bradford dat zijn vrouw op is van gearresteerd wegens uit drugsbezit.

The naar Hawke - in The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal op tv van John Nolan. in Nadat hij oog de in oog door heeft gestaan de met de van dood is hij vastbesloten op tv politieagent te worden voor de door LAPD. van John, pas gescheiden een en vader van op tv een puberzoon, in laat zijn aannemersbedrijf achter naar en meldt zich de aan bij de een politieacademie in een poging van zijn leven naar weer zin te geven. Daar uit is hij met tijdens zijn in 40 jaar de oudste in 'rookie' tijdens (nieuweling) en moet hij zijn in weg zien te van vinden in in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld uit van een op tv 'jonge' politieagent. Maar John uit wil de alles op alles zetten om door zijn tweede een carrière te in laten slagen. op tv De vraag is of dat tijdens gaat een lukken, want al gauw van blijkt dat op niet iedereen op zijn komst zit op te wachten... een Het team naar moet helpen een agent het en zijn tijdens voormalige mentor van tijdens de academie te het vangen nadat hij een voortvluchtige uit met wordt na een door aanval.

april 2021
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!