Programma gemist?

Aflevering 20 - in The Rookie vertelt met het van waargebeurde verhaal van John Nolan. met Nadat hij op tv oog in door oog heeft het gestaan met de dood in is hij vastbesloten politieagent te de met worden voor de LAPD. uit John, pas gescheiden naar en vader het van een puberzoon, door laat zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt zich het aan bij de politieacademie op in een poging op zijn leven weer met zin tijdens te geven. Daar is hij op met de zijn 40 jaar de oudste met 'rookie' (nieuweling) en met moet hij zijn met weg zien te vinden de in de tijdens gevaarlijke en met onvoorspelbare wereld van een 'jonge' uit politieagent. naar Maar John door wil alles op alles door zetten om zijn tweede op tv carrière te laten het slagen. uit De vraag is of dat op gaat lukken, want al uit gauw op tv blijkt dat niet iedereen op door zijn komst door zit te het wachten...

The Checklist - van The Rookie vertelt in het waargebeurde in verhaal naar van John Nolan. Nadat naar hij oog in oog heeft uit gestaan met de het dood de is hij vastbesloten politieagent uit te worden voor op tv de LAPD. John, pas de gescheiden en met vader het van een puberzoon, laat uit zijn aannemersbedrijf uit achter en meldt zich aan in bij de politieacademie tijdens in een naar poging zijn leven weer zin naar uit te geven. Daar is in hij met zijn op 40 jaar de oudste in 'rookie' door (nieuweling) en moet van hij zijn weg op tv zien te vinden in met de gevaarlijke met en onvoorspelbare wereld van een op 'jonge' op politieagent. Maar John wil een alles op alles zetten het om het zijn tweede carrière te op tv laten slagen. De tijdens vraag is of dat de gaat tijdens lukken, want al gauw blijkt op tv dat niet iedereen op op tv zijn komst zit de te wachten... naar Sergeant Gray het informeert de het rookies dat ze een de specifieke reeks misdaden tijdens moeten opsporen binnen een een periode van met 48 uur om een in aanmerking te komen voor tijdens hun uit eindexamen.

Homefront de - The Rookie vertelt met het waargebeurde verhaal van op John Nolan. Nadat uit tijdens hij oog in op oog heeft gestaan van met de dood is hij tijdens vastbesloten tijdens politieagent te worden door voor de LAPD. John, op pas gescheiden en tijdens vader van een naar puberzoon, laat een zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich door aan door bij de politieacademie in een een poging uit zijn leven weer met zin te geven. Daar tijdens is hij met zijn met 40 jaar de van in oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij het zijn weg zien door te vinden in uit op tv de gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van een 'jonge' op politieagent. uit Maar John wil alles tijdens op alles het zetten om zijn tweede op carrière te laten naar slagen. De van vraag is of dat gaat met lukken, want al gauw tijdens van blijkt dat niet iedereen in op zijn komst zit te naar wachten... Wanneer tijdens een van met hun collega's wordt het gearresteerd door de Interne Zaken omdat ze op de de getuigenbank hebben van gelegen, leidt door dit tot van de vrijlating van drie in misdadigers.

The Shake op tv Up - The Rookie met vertelt het waargebeurde op verhaal van John van Nolan. Nadat hij op tv door oog in oog heeft gestaan op met op de dood is hij vastbesloten in politieagent op te worden voor de LAPD. uit John, uit pas gescheiden en vader de van een in puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf van achter en meldt zich aan op tv bij de politieacademie een in een het poging zijn een leven weer op zin te geven. Daar is hij de met tijdens zijn 40 een jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) en het moet in hij zijn weg zien naar te vinden in door de gevaarlijke en een onvoorspelbare uit wereld van een 'jonge' politieagent. op tv Maar John wil alles met op alles het zetten op tv om zijn tweede door carrière te laten slagen. De vraag de is uit of dat de gaat lukken, want al gauw het blijkt dat niet iedereen uit op zijn op komst zit te wachten... een Een enorme van aardbeving tijdens schommelt de stad en brengt alles van in naar chaos; Russo beveelt officier op tv Nolan van aan voor een beschermend detail een van Brad van Hayes.

Greenlight in - The Rookie naar vertelt het waargebeurde verhaal van uit John met Nolan. Nadat hij op oog in oog van heeft gestaan met de dood de uit is hij vastbesloten politieagent te van worden voor de op LAPD. John, pas op gescheiden met en vader van een puberzoon, laat de met zijn aannemersbedrijf achter en uit meldt zich aan bij met de politieacademie in een door poging naar zijn leven op weer zin te geven. Daar op is hij met een zijn het 40 jaar de oudste 'rookie' het (nieuweling) het en moet hij zijn weg zien het op tv te vinden in de een gevaarlijke en onvoorspelbare wereld uit van een 'jonge' op politieagent. van Maar John wil alles op de alles zetten uit om zijn tweede uit carrière te laten slagen. De van vraag met is of dat gaat lukken, naar want al gauw naar blijkt uit dat niet iedereen op zijn de komst zit de te wachten... uit Officier Chen in en Bradford stoppen Mario Lopez, met die denkt dat hij het zich uit een met verkeersovertreding kan het redden.

Manhunt - The naar Rookie vertelt de het van waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat met hij met oog in oog heeft door gestaan met de dood het is hij de vastbesloten het politieagent te worden voor naar de LAPD. door John, pas gescheiden met en vader van een een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter uit en tijdens meldt zich van aan bij de politieacademie door in een poging zijn tijdens leven weer van zin te geven. door Daar is hij met op tv zijn 40 jaar de van oudste 'rookie' (nieuweling) in en moet de hij zijn van weg zien een te vinden in met de gevaarlijke en door onvoorspelbare wereld van met een 'jonge' politieagent. Maar van John wil alles de op alles zetten om zijn uit tweede carrière te het laten slagen. van De vraag op tv is of dat het gaat lukken, want al op tv gauw blijkt in dat niet iedereen op in zijn in komst zit te wachten... Wanneer een de uit gevangenisbus crasht, zijn sommige gevangenen naar zwaargewond, terwijl door anderen de gelegenheid zoeken om naar van te vluchten.

Plain Clothes door Day - The op Rookie de vertelt het waargebeurde verhaal van John de Nolan. Nadat hij uit oog in met oog uit heeft gestaan met de dood is in hij vastbesloten een politieagent te worden voor uit op tv de LAPD. John, pas op tv gescheiden en vader van uit een puberzoon, tijdens laat zijn aannemersbedrijf achter op tv en uit meldt zich aan bij op de politieacademie op tv in een poging in zijn leven weer zin te een geven. Daar op tv is hij met zijn tijdens 40 jaar de een oudste 'rookie' (nieuweling) en het moet hij zijn een weg van zien te met vinden in de gevaarlijke op tv en onvoorspelbare wereld met van een 'jonge' tijdens politieagent. Maar door John wil alles op alles tijdens zetten om zijn het tweede carrière een te laten slagen. de De vraag is of dat de met gaat lukken, want al gauw van blijkt dat tijdens niet iedereen van op zijn komst zit te door wachten... De rookies ondergaan door een in veldtrainingsdag waar hun trainingsofficieren naar gewone uit kleding dragen tijdens het rijden met uit in hen.

Caught Stealing met - tijdens The Rookie vertelt het van waargebeurde verhaal van het John Nolan. Nadat door hij oog het in oog heeft de gestaan met de door dood is hij vastbesloten politieagent van te worden van voor de LAPD. van John, pas gescheiden een en vader van het een puberzoon, het laat zijn aannemersbedrijf achter en het meldt zich op tv aan bij in de politieacademie in een de poging zijn leven weer het zin te op tv geven. Daar is in hij met zijn 40 de jaar de op oudste 'rookie' op (nieuweling) en moet hij zijn van weg zien te vinden het in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van in een 'jonge' in politieagent. Maar John wil alles in op alles zetten om uit zijn tweede carrière door te laten slagen. uit De vraag het is of dat gaat met van lukken, want al met gauw blijkt dat niet iedereen op op zijn komst zit door te met wachten... De door rookies worden de hoofdverdachten nadat tijdens is ontdekt een dat een groot bedrag aan in geld dat in in de een drugsmisbruik is gebruikt, een is verdwenen.

Heartbreak door - The Rookie vertelt door het waargebeurde verhaal in van John Nolan. Nadat door een hij oog in oog op tv heeft gestaan met de dood naar een is hij vastbesloten op politieagent te worden voor de het LAPD. door John, pas gescheiden en het vader van een met puberzoon, laat naar zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich tijdens tijdens aan bij de politieacademie in een uit poging zijn door leven weer zin op tv te geven. Daar is het hij met zijn in 40 jaar de naar de oudste 'rookie' (nieuweling) en het moet hij zijn weg zien op tv te van vinden in de gevaarlijke en het met onvoorspelbare wereld van een 'jonge' de politieagent. Maar naar John wil alles op door alles zetten om op tv zijn tweede carrière te naar laten slagen. uit De vraag is met of op dat gaat lukken, want al gauw van blijkt dat niet met iedereen op zijn naar komst zit van te wachten... De gevaarlijkste op door dag van het jaar, Valentijnsdag, in heeft het met team op scherp op tv gezet en op agent Nolan nodigt iedereen uit het voor een feest op nu door hij vrijgezel is.

Redwood tijdens - The het Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van op John Nolan. naar Nadat hij op tv oog in oog heeft uit gestaan met tijdens de dood is in hij vastbesloten politieagent te worden in voor op tv de LAPD. John, tijdens pas gescheiden naar en vader van het een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf tijdens achter en meldt zich uit aan bij de op tv politieacademie in een naar poging zijn leven tijdens weer zin te door geven. Daar met is hij van met zijn 40 jaar de tijdens uit oudste 'rookie' (nieuweling) en moet door hij zijn een weg zien te vinden in door de gevaarlijke een en onvoorspelbare wereld een van een een 'jonge' politieagent. het Maar John wil alles in op alles zetten om op zijn tweede carrière te het het laten slagen. De op tv vraag is of van dat gaat lukken, door want al gauw de blijkt dat niet iedereen met op zijn van komst zit te op tv wachten... Een ongepland de bezoek van de met vice-president van de naar Verenigde Staten zet het station op het de scherp.

Flesh and Blood in - The in Rookie vertelt het naar waargebeurde verhaal naar van John een Nolan. Nadat hij in oog in oog naar heeft gestaan met de van dood is hij vastbesloten politieagent naar te worden voor op de uit LAPD. John, pas gescheiden en de in vader van een puberzoon, een laat zijn van aannemersbedrijf achter en meldt zich aan naar bij de politieacademie tijdens in naar een poging op tv zijn leven weer zin de te geven. Daar de is hij door met zijn 40 jaar de de oudste een 'rookie' (nieuweling) en met moet hij zijn tijdens weg zien te vinden op tv in de gevaarlijke en op onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' politieagent. Maar uit John wil het alles op op alles zetten om tijdens zijn tweede het carrière te laten slagen. De vraag op is of dat naar gaat lukken, het want op al gauw blijkt dat het niet iedereen op zijn komst naar zit te wachten... op Officier Nolan op en een Sgt. Grijs zijn voor in de dag gekoppeld aan een een patrouille. Nolans zoon een Henry en op Grey's Daughter door bezoeken het op station.

Standoff - naar The Rookie de vertelt het waargebeurde in verhaal van John Nolan. van Nadat hij oog in op door oog heeft gestaan met de dood de een is hij vastbesloten politieagent de te worden voor de een LAPD. John, pas uit gescheiden uit en vader van een puberzoon, op laat zijn uit aannemersbedrijf achter en meldt zich het aan met bij de politieacademie in een het een poging zijn leven uit weer zin te geven. Daar door is hij met naar zijn 40 de jaar de in oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij uit zijn naar weg zien van te vinden in de de gevaarlijke en tijdens onvoorspelbare wereld van een 'jonge' op politieagent. in Maar John wil alles op alles het zetten om zijn de tweede carrière uit te laten slagen. de De op tv vraag is of dat uit gaat lukken, want al een gauw blijkt dat de niet iedereen met op zijn komst naar zit te wachten... De tijdens vrouw van van agent Bradford, Isabel, wordt doodgeschoten de gevonden. naar Ondertussen moet officier Nolan tijdens zijn huis tijdens en de waarheid de beschermen na een inval van een een tijdens invasie.

Time of uit Death in - The Rookie vertelt de het waargebeurde uit verhaal van John Nolan. Nadat hij van oog van in oog heeft gestaan een met de dood van is hij vastbesloten politieagent uit te worden voor van het de LAPD. John, pas het gescheiden en vader van een door puberzoon, laat zijn uit aannemersbedrijf achter en met een meldt zich aan de bij de politieacademie in een door poging zijn leven weer van door zin te geven. Daar is hij met met op zijn 40 door jaar de oudste het 'rookie' (nieuweling) en moet de hij zijn weg zien te uit vinden in de in gevaarlijke door en onvoorspelbare wereld uit van een 'jonge' naar politieagent. Maar John wil op alles op alles op zetten om zijn tweede op tv carrière uit te laten in slagen. De vraag is of dat door gaat op tv lukken, want al gauw door blijkt dat een niet iedereen op zijn van komst zit op tv te wachten... Agent Nolan en op officier naar Bishop reageren op een op tv stille alarmoproep bij een uit plaatselijke supermarkt waar de door twee mannen proberen de plaats te naar door beroven.

The uit Ride Along - op tv The Rookie vertelt op tv het waargebeurde verhaal van John op tv Nolan. het Nadat hij oog in in oog van heeft gestaan met de dood uit is hij vastbesloten politieagent met te worden voor het de het LAPD. John, pas een gescheiden en vader een van een puberzoon, laat zijn op aannemersbedrijf een achter en meldt zich aan tijdens bij de het politieacademie in een van poging zijn leven uit weer zin te uit geven. Daar de is hij met uit zijn 40 met jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) uit en moet op tv hij zijn weg zien te een vinden in uit de gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van het een 'jonge' politieagent. op tv Maar de John wil alles op alles zetten naar om een zijn tweede carrière te laten met slagen. De van vraag is een of dat gaat tijdens lukken, want al gauw in blijkt dat niet iedereen een op tv op zijn komst naar zit te wachten... In deze aflevering het hoort Agent Bradford het naar dat zijn vrouw uit is gearresteerd wegens door drugsbezit.

The van Hawke - The Rookie vertelt met het waargebeurde de verhaal in van John Nolan. Nadat hij oog een in op oog heeft gestaan met op tv de dood uit is hij met vastbesloten politieagent te worden door voor de LAPD. John, uit pas gescheiden op en vader van een van puberzoon, laat in zijn aannemersbedrijf achter en meldt door uit zich aan bij de politieacademie in in een een poging zijn leven weer zin het te geven. Daar uit is hij van met zijn in 40 jaar de de oudste 'rookie' de (nieuweling) en moet het hij zijn weg met zien te vinden in de een gevaarlijke en onvoorspelbare door wereld van het een 'jonge' politieagent. Maar John in wil alles op uit alles zetten naar om de zijn tweede carrière op te laten slagen. naar De vraag is of dat gaat naar lukken, want in al gauw in blijkt dat niet iedereen door op zijn komst zit op tv te wachten... naar Het met team moet helpen een agent en uit zijn voormalige tijdens mentor van de academie in te vangen met nadat hij een door voortvluchtige het wordt na een een aanval.

maart 2020
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!