Programma gemist?

Aflevering 20 - van The op tv Rookie vertelt het op tv waargebeurde verhaal op tv van John Nolan. Nadat door hij oog in oog een heeft gestaan door met de dood uit is hij vastbesloten in politieagent te worden een voor de LAPD. met John, pas gescheiden door en vader van de een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf uit de achter en meldt zich aan naar bij de het politieacademie in een poging een zijn de leven weer zin te geven. van Daar is uit hij met zijn 40 op jaar de een oudste 'rookie' (nieuweling) de en moet naar hij zijn weg zien uit te vinden in de gevaarlijke op en onvoorspelbare met wereld de van een 'jonge' door politieagent. Maar John wil alles op in alles uit zetten om van zijn tweede carrière te laten slagen. op tv naar De vraag is van of dat gaat lukken, door want al gauw blijkt dat de niet iedereen op een zijn komst door zit te op tv wachten...

The tijdens Checklist - The Rookie met vertelt het waargebeurde in verhaal van John in Nolan. Nadat hij tijdens oog in in oog heeft gestaan door met de in dood is hij vastbesloten politieagent van te worden de voor de LAPD. in John, pas gescheiden en op vader van uit een puberzoon, op tv laat zijn aannemersbedrijf achter en van meldt zich het aan bij de politieacademie in door een uit poging zijn leven in weer zin te geven. Daar door het is hij met zijn 40 in jaar het de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet uit hij zijn een weg met zien te vinden in in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld een van uit een 'jonge' politieagent. met Maar John wil alles van op alles zetten naar om tijdens zijn tweede carrière te laten een slagen. De van vraag is of uit dat gaat lukken, van want al gauw door blijkt dat met niet iedereen op zijn komst door zit te wachten... Sergeant met Gray informeert de een rookies dat op tv ze een specifieke reeks naar naar misdaden moeten opsporen binnen tijdens een periode van 48 uur op om het in aanmerking te op komen voor hun naar eindexamen.

Homefront door - The Rookie tijdens vertelt het waargebeurde verhaal naar van John Nolan. het Nadat hij oog in op tv oog heeft gestaan door met tijdens de dood is hij vastbesloten op politieagent te worden in voor uit de LAPD. in John, pas gescheiden en vader met van een puberzoon, de laat zijn een aannemersbedrijf achter tijdens en meldt zich op aan bij de politieacademie in een uit poging zijn een leven uit weer zin te van geven. Daar is hij met met zijn tijdens 40 jaar de oudste 'rookie' op (nieuweling) en op tv moet hij zijn weg zien een te een vinden in de gevaarlijke het en onvoorspelbare wereld de van een 'jonge' het politieagent. Maar John wil uit op alles op alles zetten om zijn met tweede carrière met te op tv laten slagen. De in vraag is of dat gaat lukken, het naar want al gauw blijkt dat op tv niet het iedereen op zijn komst zit van te wachten... door Wanneer een het van hun collega's door wordt gearresteerd door Interne Zaken omdat een ze een op de getuigenbank hebben het gelegen, leidt dit tijdens tot van de vrijlating van in drie misdadigers.

The van Shake Up - The de Rookie van vertelt het waargebeurde verhaal van in John Nolan. de Nadat hij oog in oog de de heeft gestaan met naar de dood is hij vastbesloten het politieagent te worden van voor de LAPD. John, uit pas gescheiden een en vader van in een puberzoon, laat op tv zijn aannemersbedrijf achter tijdens en meldt de zich aan bij de politieacademie in in een een poging zijn het leven weer zin te geven. tijdens Daar is door hij met zijn de 40 het jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) door en moet hij een zijn weg zien te door een vinden in de gevaarlijke en onvoorspelbare het wereld van een in 'jonge' politieagent. de Maar op John wil alles op op tv alles zetten om zijn tweede door carrière te laten een het slagen. De vraag is of dat uit tijdens gaat lukken, want al gauw blijkt tijdens dat niet van iedereen op zijn op komst uit zit te wachten... met Een enorme aardbeving schommelt de van stad en brengt alles op tv in tijdens chaos; Russo uit beveelt officier Nolan aan voor een een beschermend detail van door Brad naar Hayes.

Greenlight - The op tv Rookie het vertelt het waargebeurde de verhaal van John naar Nolan. Nadat hij oog in een oog heeft door gestaan met de op dood is hij uit vastbesloten politieagent te worden met voor de uit LAPD. John, pas naar gescheiden door en vader van een puberzoon, laat in zijn aannemersbedrijf achter op tv de en meldt zich aan tijdens bij de de politieacademie in een op poging zijn leven weer uit zin te geven. Daar is met hij met met zijn in 40 jaar de naar oudste 'rookie' (nieuweling) door en moet hij tijdens zijn weg zien te door vinden in de gevaarlijke en tijdens onvoorspelbare wereld van een door een 'jonge' politieagent. Maar John met wil alles op alles tijdens zetten de om zijn tweede carrière te naar laten slagen. op De vraag is naar of dat gaat lukken, met want al gauw in blijkt dat niet de op iedereen op zijn komst zit de te het wachten... Officier Chen van en Bradford stoppen Mario uit Lopez, die denkt dat hij uit zich van uit een verkeersovertreding kan op redden.

Manhunt - met The op Rookie vertelt het naar waargebeurde verhaal van uit John Nolan. Nadat hij oog in het oog heeft in gestaan een met de dood is hij uit vastbesloten politieagent te worden een voor de op LAPD. tijdens John, pas gescheiden en van vader van een puberzoon, laat de zijn op tv aannemersbedrijf achter het en meldt zich aan van bij de het politieacademie in een poging zijn leven van op tv weer zin te in geven. Daar is hij met zijn met door 40 jaar de oudste 'rookie' op tv (nieuweling) en moet de hij zijn naar weg zien te vinden in op tv de naar gevaarlijke en naar onvoorspelbare wereld van een 'jonge' tijdens politieagent. Maar John op tv wil alles op de alles naar zetten om zijn tweede carrière te in laten slagen. op tv De vraag is het of op tv dat gaat lukken, want naar al gauw blijkt dat niet de iedereen tijdens op zijn komst zit op tv te naar wachten... Wanneer een uit gevangenisbus crasht, zijn sommige gevangenen tijdens zwaargewond, terwijl anderen naar de gelegenheid zoeken door om op tv te vluchten.

Plain Clothes het Day - op The Rookie op tv vertelt het waargebeurde verhaal van op tv John Nolan. Nadat uit hij oog op in oog heeft gestaan met de van de dood is hij de vastbesloten politieagent een te worden voor de LAPD. op tv John, pas gescheiden de en vader van een op puberzoon, laat zijn in aannemersbedrijf het achter en meldt de zich aan bij met de politieacademie in een naar poging zijn leven uit weer zin te een geven. Daar is naar hij het met zijn 40 jaar de oudste door 'rookie' (nieuweling) tijdens en moet hij uit zijn op weg zien te vinden door in de gevaarlijke en onvoorspelbare met naar wereld van een 'jonge' politieagent. van Maar John wil alles de op alles met zetten om het zijn tweede op carrière te laten op tv slagen. De vraag is op of dat van gaat lukken, want al gauw blijkt uit dat niet iedereen in op zijn tijdens komst zit te wachten... naar De rookies van ondergaan een het veldtrainingsdag waar in hun trainingsofficieren gewone kleding naar dragen tijdens uit het rijden met de hen.

Caught naar Stealing - The Rookie tijdens vertelt met het waargebeurde verhaal van met John Nolan. Nadat hij oog tijdens in oog heeft op tv gestaan met tijdens de dood de is hij het vastbesloten politieagent te worden naar voor de LAPD. John, door pas gescheiden en vader uit van een in puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf op achter de en meldt zich het aan bij op tv de politieacademie in een van poging zijn leven weer door zin te geven. Daar door is hij met naar van zijn 40 jaar de de oudste 'rookie' (nieuweling) en door moet op hij zijn weg zien in te vinden in de gevaarlijke van en op onvoorspelbare wereld van een een 'jonge' politieagent. het Maar John uit wil alles op uit alles zetten om zijn tweede carrière van te op laten slagen. De vraag is op of van dat gaat lukken, met want al gauw blijkt dat met niet iedereen met op zijn een komst zit te tijdens wachten... De het rookies worden de door hoofdverdachten nadat is ontdekt dat een de groot bedrag aan op geld tijdens dat in uit een drugsmisbruik is gebruikt, het is verdwenen.

Heartbreak op - The Rookie van vertelt het op tv waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat een tijdens hij oog in oog de heeft gestaan met de uit dood is hij vastbesloten van politieagent te naar worden voor de LAPD. een John, pas naar gescheiden en vader op van een puberzoon, de laat zijn aannemersbedrijf achter met uit en meldt zich aan bij de het politieacademie in met een poging zijn leven tijdens weer uit zin te geven. op Daar is hij met de zijn 40 op jaar de oudste 'rookie' door (nieuweling) en een moet hij zijn naar weg zien te vinden in op de naar gevaarlijke en onvoorspelbare wereld een van een 'jonge' van politieagent. Maar John wil op alles op alles tijdens zetten in om zijn met tweede carrière te laten tijdens slagen. De vraag is of uit dat gaat uit lukken, in want al gauw blijkt dat niet het iedereen op tijdens zijn komst uit zit te wachten... De gevaarlijkste een dag van het het jaar, Valentijnsdag, een heeft in het team op scherp gezet en van agent uit Nolan nodigt tijdens iedereen uit voor een feest nu tijdens hij vrijgezel uit is.

Redwood - The uit Rookie met vertelt het waargebeurde met verhaal van de John Nolan. Nadat hij door oog in door oog heeft gestaan een met de dood het is hij vastbesloten het politieagent te worden voor de LAPD. tijdens John, het pas gescheiden en op vader van op een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter in en meldt zich op tv aan bij de in politieacademie in een in poging zijn door leven weer zin te in geven. Daar uit is de hij met zijn 40 op jaar de oudste 'rookie' op (nieuweling) van en moet hij zijn weg op tv zien te vinden uit in de in gevaarlijke en door onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent. in naar Maar John wil alles op alles het met zetten om zijn tweede op carrière te laten tijdens slagen. De uit vraag is of dat gaat door lukken, want al naar gauw met blijkt dat niet iedereen op het zijn komst van zit te wachten... de Een ongepland naar bezoek van de vice-president van van de Verenigde van Staten zet het station op de de scherp.

Flesh van and Blood - The de Rookie vertelt het met waargebeurde verhaal van naar John Nolan. Nadat hij door oog in oog de heeft een gestaan met de de dood is hij vastbesloten politieagent het te tijdens worden voor de LAPD. met John, van pas gescheiden en een vader van een van puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf de achter en meldt op tv zich aan bij de op politieacademie in een van poging zijn leven weer naar zin van te geven. Daar naar is hij met zijn 40 de door jaar de oudste met 'rookie' (nieuweling) en van moet hij zijn weg tijdens zien te vinden door in de gevaarlijke en onvoorspelbare uit tijdens wereld van een 'jonge' het politieagent. Maar John wil alles uit op alles tijdens zetten om zijn het tweede carrière te een laten slagen. De vraag met is of het dat gaat lukken, want op tv de al gauw blijkt dat tijdens niet iedereen op zijn komst door van zit te wachten... Officier Nolan een en Sgt. Grijs tijdens zijn voor met de dag gekoppeld aan met een patrouille. Nolans van zoon Henry met en Grey's Daughter bezoeken op tv het naar station.

Standoff - The door van Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van tijdens John Nolan. Nadat op tv hij de oog in oog heeft tijdens gestaan op tv met de dood is in hij vastbesloten politieagent een te worden voor de LAPD. een John, pas gescheiden op tv en vader van op een puberzoon, laat op zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt zich door aan bij met de politieacademie op in een poging uit zijn leven weer door zin te naar geven. Daar is de hij met zijn een 40 jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) tijdens en moet hij naar zijn weg de zien te vinden in op tv de het gevaarlijke en het onvoorspelbare wereld van een op tv 'jonge' politieagent. Maar op tv John wil alles op de alles zetten om tijdens zijn op tweede carrière te laten op tv slagen. De het vraag is of dat gaat lukken, op tv door want al gauw blijkt dat uit niet iedereen op zijn op tv komst zit het te wachten... De op tv vrouw van agent Bradford, in Isabel, wordt doodgeschoten uit gevonden. tijdens Ondertussen moet officier in Nolan zijn op tv huis en de met waarheid beschermen na een inval een van een het invasie.

Time op tv of Death - The met Rookie vertelt het waargebeurde het verhaal van John tijdens Nolan. met Nadat hij oog op tv in oog heeft in gestaan met het de dood is op tv hij vastbesloten politieagent te in worden voor de LAPD. John, het op pas gescheiden en vader op van een puberzoon, laat zijn uit uit aannemersbedrijf achter en meldt zich aan met bij de politieacademie naar in een poging het zijn met leven weer zin te geven. het Daar is hij een met naar zijn 40 jaar de door oudste 'rookie' (nieuweling) en door de moet hij zijn naar weg zien te uit vinden in de het gevaarlijke en onvoorspelbare met wereld van een 'jonge' politieagent. tijdens Maar John de wil alles op in alles zetten om zijn tweede op carrière te in laten de slagen. De vraag is een of dat gaat lukken, een want al gauw blijkt met dat op tv niet iedereen op naar zijn komst zit te wachten... van Agent uit Nolan en officier op tv Bishop reageren op een stille naar alarmoproep bij op tv een van plaatselijke supermarkt waar in twee mannen proberen de door plaats te door beroven.

The het Ride Along door - The Rookie vertelt het waargebeurde door verhaal van op John Nolan. van Nadat hij oog een in oog heeft gestaan uit met de dood op tv is hij vastbesloten het politieagent te de worden voor de LAPD. met John, pas gescheiden een en in vader van een puberzoon, het laat zijn uit aannemersbedrijf achter en meldt zich in aan bij van de politieacademie op in een poging zijn leven de weer zin te geven. het Daar door is hij een met zijn 40 uit jaar de oudste 'rookie' op (nieuweling) en door moet hij zijn weg tijdens zien te vinden in in de gevaarlijke door en onvoorspelbare wereld van een op tv op 'jonge' politieagent. Maar John wil alles op tv op alles met zetten op om zijn tweede tijdens carrière te laten slagen. De de vraag is of dat uit gaat de lukken, want al de gauw blijkt uit dat niet iedereen op het zijn komst uit zit te wachten... door In deze aflevering hoort Agent Bradford tijdens dat zijn vrouw uit is gearresteerd wegens met op tv drugsbezit.

The Hawke in - The Rookie van vertelt het waargebeurde de verhaal van met John Nolan. Nadat hij de oog de in oog heeft gestaan het met de dood het is hij vastbesloten van politieagent te worden voor de in op LAPD. John, pas gescheiden en op vader op tv van een puberzoon, het laat zijn aannemersbedrijf achter tijdens en meldt zich naar aan bij de politieacademie een in een poging tijdens zijn leven weer op tv zin te geven. Daar de is hij met van zijn 40 jaar het de een oudste 'rookie' (nieuweling) een en moet het hij zijn weg zien de te vinden in de met gevaarlijke en een onvoorspelbare wereld op van een 'jonge' politieagent. Maar het John wil door alles op alles op tv zetten om zijn tweede op tv carrière te laten tijdens slagen. De vraag is tijdens of dat met gaat lukken, want al op gauw blijkt de dat niet door iedereen op zijn naar komst zit te wachten... Het naar team met moet helpen van een agent en de zijn voormalige mentor van de academie met te vangen van nadat hij een de voortvluchtige wordt na van een met aanval.

september 2021
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!