Programma gemist?

Seizoen 1 - van Aflevering op tv 8 - het Amerikaanse misdaadserie. Time of Death. Nolan van en Bishop trekken naar naar een lokale supermarkt op waar twee mannen uit een overval naar aan het plegen zijn. met Wanneer een met van de twee tijdens het op de een lopen zet, zet Nolan tijdens meteen de achtervolging in in.

Seizoen 1 - tijdens Aflevering 7 - op tv Amerikaanse misdaadserie. The een Ride met Along. Nolan en Bishop naar krijgen het gezelschap op tv van een filmregisseur. uit Bradford verneemt dat zijn uit vrouw gearresteerd is op tv voor drugsbezit.

The van Hawke - The Rookie door vertelt het waargebeurde tijdens verhaal van John Nolan. door de Nadat hij oog uit in oog heeft gestaan uit met de dood is hij op vastbesloten politieagent te de het worden voor de LAPD. John, pas de gescheiden door en vader op tv van een puberzoon, laat op tv zijn aannemersbedrijf achter en meldt door zich aan bij op naar de politieacademie in het een poging zijn leven weer het zin te geven. naar Daar is hij met van zijn 40 jaar de door de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet van hij zijn weg met zien te vinden uit in de de gevaarlijke en onvoorspelbare uit wereld van een 'jonge' op tv op tv politieagent. Maar John wil alles het op alles zetten naar om van zijn tweede carrière te laten slagen. naar De van vraag is of van dat gaat lukken, want tijdens al van gauw blijkt dat niet iedereen op uit door zijn komst zit te van wachten... Het de team moet helpen door een agent en het zijn voormalige mentor van de academie het te het vangen nadat hij met een voortvluchtige wordt na op een op tv aanval.

The een Roundup - de The Rookie vertelt het uit waargebeurde verhaal van John met Nolan. Nadat hij tijdens oog in het oog heeft uit gestaan met de dood is hij de vastbesloten naar politieagent te op tv worden voor de LAPD. in John, pas een gescheiden en vader van een puberzoon, uit laat een zijn aannemersbedrijf tijdens achter en meldt zich aan uit bij de politieacademie uit in een van poging zijn in leven weer zin te geven. van Daar het is hij met zijn de 40 jaar de oudste 'rookie' van uit (nieuweling) en moet op tv hij zijn weg zien te vinden van in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare de wereld van met een 'jonge' politieagent. het Maar John wil uit alles op alles zetten om op zijn naar tweede carrière door te laten slagen. in De vraag is of in dat gaat lukken, naar want al gauw blijkt in dat niet een iedereen op zijn komst zit in te wachten... Nolan, met de rookies en op hun trainingsofficieren de raken betrokken bij tijdens een in wedstrijd die hen tegen elkaar de uitspeelt.

The Switch - in The Rookie het vertelt het waargebeurde verhaal uit van John Nolan. een Nadat hij op tv oog in oog met heeft gestaan een met de dood naar is hij naar vastbesloten politieagent te op tv worden voor de LAPD. een John, pas gescheiden op en vader van een de puberzoon, laat in zijn aannemersbedrijf achter en meldt naar zich aan op bij de naar politieacademie in een met poging zijn leven naar weer zin te de geven. Daar een is hij met zijn op tv 40 jaar de oudste 'rookie' op van (nieuweling) en moet hij zijn in weg de zien te vinden in de een gevaarlijke en van onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' politieagent. Maar John de uit wil alles op alles zetten een om zijn tweede carrière in te laten slagen. op tv een De vraag is van of dat gaat lukken, van want al gauw met blijkt dat van niet iedereen op zijn met komst zit te tijdens wachten... De rookies worden een tijdelijk gekoppeld aan nieuwe naar het trainingsofficieren en officier Nolan wordt gekoppeld het aan op officier Lopez.

The in Good, the Bad and the uit Ugly - de The Rookie op tv vertelt het waargebeurde verhaal een van John met Nolan. Nadat met hij oog in oog van heeft gestaan met uit de dood is van hij vastbesloten politieagent tijdens te worden voor uit de LAPD. John, het pas gescheiden en vader van naar met een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf met achter en een meldt zich aan bij de de politieacademie van in een poging zijn leven de door weer zin te geven. Daar is tijdens hij het met zijn door 40 jaar de het oudste 'rookie' (nieuweling) met en moet hij zijn weg de zien te vinden door in de gevaarlijke en een onvoorspelbare wereld naar van een 'jonge' politieagent. het Maar het John wil door alles op alles zetten om zijn de tweede carrière door te laten slagen. De op tv met vraag is of dat gaat van lukken, want al een gauw tijdens blijkt dat niet op iedereen op zijn komst het zit te wachten... Nadat uit Nolan door en Talia de een controle over een met plaats delict hebben verloren, met beginnen ze te discussiëren de over de vraag of tijdens mensen fundamenteel tijdens goed tijdens of slecht zijn en de wat dat betekent voor tijdens politieagenten.

Crash van Course - The Rookie vertelt op het waargebeurde tijdens verhaal van John Nolan. het Nadat naar hij oog in oog in heeft gestaan met op tv de dood is naar hij vastbesloten door politieagent te worden voor de tijdens LAPD. het John, pas gescheiden de en vader van een naar puberzoon, laat zijn op aannemersbedrijf achter op en meldt een zich aan bij de uit politieacademie in een in poging zijn leven door weer zin te geven. Daar het is hij op met de zijn 40 jaar de oudste 'rookie' op (nieuweling) uit en moet de hij zijn weg zien te een vinden met in de gevaarlijke en het onvoorspelbare wereld op van een 'jonge' politieagent. Maar John het wil alles door op alles zetten naar om zijn tweede carrière naar te laten in slagen. De de vraag is het of dat gaat lukken, want al op gauw blijkt naar dat niet iedereen het op zijn komst met zit te wachten. tijdens een Nadat Nolan een slachtoffer van een naar ontvoering heeft ontmoet, van dwingt op tv Talia Nolan om op tv zijn persoonlijke morele instincten te uit confronteren om een uit het goede agent te kunnen op tv zijn.

Vanaf vanavond tijdens is de het Amerikaanse misdaadserie The naar Rookie elke naar zaterdag vanaf 20:30 uur met op dubbele afleveringen met te zien op tv op Net5. Droom De serie tijdens bestaat uit twintig afleveringen en gaat een het over John Nolan. Hij is door 40 op jaar en jaagt nu eindelijk uit zijn op droom na om aan de door slag te gaan als het agent met in Los Angeles. Beginneling Als de op oudste beginneling krijgt hij een heel wat te uit verduren naar en wordt hij niet altijd door even serieus genomen uit door zijn het oversten.

augustus 2019
24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Time of Death. Nolan en Bishop trekken naar een lokale supermarkt waar twee mannen een overval aan het plegen zijn. Wanneer een van de twee het op een lopen zet, zet Nolan meteen de ach...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Ride Along. Nolan en Bishop krijgen het gezelschap van een filmregisseur. Bradford verneemt dat zijn vrouw gearresteerd is voor drugsbezit.

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

17-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Roundup - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aan...

10-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Switch - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

10-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Good, the Bad and the Ugly - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puber...

03-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Crash Course - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

03-08-2019 20:30

Nieuw: The Rookie

The Rookie - Nieuw: The Rookie

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie The Rookie elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. Droom De serie bestaat uit twintig afleveringen en gaat over John Nolan. Hij is 40 jaar en jaagt nu eindeli...

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord