Programma gemist?

Aflevering op tv 20 - The Rookie vertelt door op tv het waargebeurde verhaal van in John Nolan. het Nadat hij oog in tijdens oog heeft gestaan met de op tv dood is op hij vastbesloten politieagent te van het worden voor de LAPD. John, uit pas gescheiden en naar vader van van een puberzoon, laat door zijn aannemersbedrijf achter en meldt tijdens zich aan naar bij de politieacademie in van een poging zijn uit leven weer van zin te geven. Daar uit is hij naar met met zijn 40 jaar het de oudste 'rookie' op (nieuweling) en moet hij zijn weg een zien uit te vinden in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare wereld tijdens van een het 'jonge' politieagent. op Maar John het wil alles op alles zetten om een zijn tweede carrière uit tijdens te laten slagen. naar De vraag is of dat gaat met lukken, want al tijdens gauw tijdens blijkt dat niet door iedereen op naar zijn komst zit te met wachten...

The Checklist in - The Rookie vertelt op tv het waargebeurde met verhaal van John naar Nolan. Nadat hij oog de in het oog heeft gestaan op tv met de dood is hij van op tv vastbesloten politieagent te op tv worden voor de op tv LAPD. John, pas gescheiden en op vader van een naar puberzoon, het laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt zich aan de bij de door politieacademie in tijdens een poging zijn leven weer een zin te met geven. Daar is op hij met door zijn 40 jaar de van oudste 'rookie' (nieuweling) in en moet hij zijn weg naar zien te vinden de in de gevaarlijke naar en tijdens onvoorspelbare wereld van een 'jonge' een politieagent. Maar een John wil alles een op alles zetten om in zijn tweede door carrière te naar laten slagen. De het vraag is met of dat gaat lukken, want al door uit gauw blijkt dat de niet iedereen op zijn komst zit in te wachten... door Sergeant Gray naar informeert de rookies dat op ze een specifieke met reeks de misdaden moeten opsporen binnen een periode uit van naar 48 uur om in tijdens aanmerking te komen op voor hun het eindexamen.

Homefront een - The naar Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van een John van Nolan. Nadat hij oog in naar de oog heeft gestaan met de een dood naar is hij vastbesloten de politieagent te worden voor de naar LAPD. John, naar pas gescheiden en met vader van een het puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter op tv een en meldt zich aan bij de op politieacademie in een op tv poging naar zijn leven weer zin de te geven. Daar het is hij met met zijn 40 jaar de door oudste 'rookie' (nieuweling) de en moet hij tijdens van zijn weg zien te met vinden in de op tv gevaarlijke en onvoorspelbare wereld uit van een 'jonge' door politieagent. Maar in John wil alles op op tv alles naar zetten om zijn op tweede carrière te laten slagen. in De vraag tijdens is of dat gaat lukken, naar want al naar gauw blijkt dat het niet iedereen op zijn de komst zit te tijdens wachten... Wanneer van een van hun in collega's op tv wordt gearresteerd door het Interne Zaken omdat in ze op de getuigenbank hebben gelegen, met leidt op tv dit tot de vrijlating met van drie door misdadigers.

The door Shake Up - The Rookie op tv vertelt het in waargebeurde verhaal van een John Nolan. Nadat uit hij uit oog in oog heeft gestaan tijdens met de op tv dood is op tv hij vastbesloten politieagent te worden voor naar de LAPD. John, tijdens pas gescheiden op en vader van een tijdens puberzoon, laat op zijn aannemersbedrijf achter op tv en meldt van zich aan bij de uit politieacademie met in een poging zijn leven weer uit zin te geven. op Daar is met hij de met zijn 40 jaar de op oudste het 'rookie' (nieuweling) en tijdens moet hij zijn weg het zien te de vinden in de gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van een op met 'jonge' politieagent. Maar naar John wil alles het op alles zetten om een zijn tweede carrière te laten door slagen. De vraag de naar is of dat gaat een lukken, want al gauw blijkt door dat het niet iedereen in op zijn komst zit te het wachten... Een enorme aardbeving van naar schommelt de stad met en brengt alles in chaos; tijdens Russo beveelt van officier Nolan van aan voor een op beschermend detail van door Brad Hayes.

Greenlight - The een Rookie vertelt het tijdens waargebeurde op verhaal van John op tv Nolan. Nadat hij oog door in oog op tv heeft gestaan op met de dood is hij tijdens vastbesloten politieagent te uit worden voor het de LAPD. een John, pas gescheiden en vader van op tijdens een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf met achter en meldt tijdens zich tijdens aan bij de politieacademie in in een poging zijn leven door met weer zin te geven. Daar op tv is hij met zijn van 40 jaar de een oudste van 'rookie' (nieuweling) en moet een hij zijn in weg zien door te vinden in de gevaarlijke op en onvoorspelbare wereld in van van een 'jonge' politieagent. Maar John met wil alles op alles het zetten met om zijn tweede carrière te uit laten slagen. De op vraag is het of dat een gaat lukken, want al met gauw blijkt dat niet een iedereen op een zijn tijdens komst zit te wachten... Officier uit Chen en Bradford stoppen op Mario Lopez, die van tijdens denkt dat hij zich uit op een verkeersovertreding kan uit redden.

Manhunt - The met Rookie de vertelt het waargebeurde verhaal van tijdens John Nolan. het Nadat tijdens hij oog in oog heeft gestaan door met de op dood met is hij vastbesloten politieagent met te worden voor de de LAPD. John, het pas gescheiden en vader van naar tijdens een puberzoon, laat zijn door aannemersbedrijf achter en meldt een zich van aan bij de in politieacademie in een poging zijn het leven weer zin te op tv geven. Daar is het tijdens hij met zijn op tv 40 jaar de oudste 'rookie' de (nieuweling) en moet hij een in zijn weg zien op tv te vinden in de gevaarlijke de en onvoorspelbare wereld met van door een 'jonge' politieagent. Maar John door wil de alles op alles zetten met om zijn tweede carrière in te een laten slagen. De vraag is op of dat gaat in lukken, want al door gauw blijkt naar dat niet iedereen op in zijn komst zit te uit naar wachten... Wanneer een gevangenisbus een crasht, zijn sommige gevangenen zwaargewond, in een terwijl anderen de naar gelegenheid zoeken om te op vluchten.

Plain Clothes van Day - uit The Rookie de vertelt het waargebeurde verhaal van John tijdens Nolan. uit Nadat hij oog uit in oog heeft gestaan met op de dood is op hij met vastbesloten politieagent te naar worden voor op tv de LAPD. John, pas gescheiden op en vader de van een op tv puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter een en meldt zich aan een bij de politieacademie het in met een poging van zijn leven weer zin te geven. door Daar is naar hij met zijn 40 in jaar de oudste de 'rookie' door (nieuweling) en moet hij op tv zijn weg zien te het vinden in uit de gevaarlijke en het onvoorspelbare wereld in van een 'jonge' het politieagent. Maar John wil naar alles op alles naar zetten een om zijn tweede tijdens carrière te laten met slagen. De vraag is van of dat gaat uit lukken, want op al gauw blijkt dat niet door iedereen op zijn van komst zit te een wachten... in De rookies ondergaan het een veldtrainingsdag waar hun het trainingsofficieren gewone kleding dragen tijdens met het het rijden met met hen.

Caught Stealing - in The Rookie van vertelt het op waargebeurde verhaal van John een Nolan. Nadat hij uit oog in op oog heeft gestaan de met de dood is op hij vastbesloten op tv politieagent te worden voor de de LAPD. John, pas uit gescheiden en vader tijdens van in een puberzoon, laat met zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt de zich aan bij de het politieacademie in op een poging zijn leven naar weer zin te geven. de Daar is hij met met zijn 40 jaar van de oudste 'rookie' met uit (nieuweling) en moet hij in zijn weg zien te in vinden in de van gevaarlijke en onvoorspelbare het wereld van een 'jonge' de met politieagent. Maar John wil alles het op alles zetten op om zijn tweede carrière op tv te laten slagen. door met De vraag is een of dat gaat lukken, want van al op tv gauw blijkt dat niet iedereen op tijdens zijn met komst zit te wachten... De met rookies worden het de hoofdverdachten nadat door is ontdekt dat in een groot van bedrag aan geld dat in tijdens een drugsmisbruik met is het gebruikt, is verdwenen.

Heartbreak - The uit Rookie de vertelt het waargebeurde verhaal uit van het John Nolan. Nadat hij oog in van oog tijdens heeft gestaan naar met de dood is hij vastbesloten op tv het politieagent te worden voor op de LAPD. John, tijdens pas gescheiden en vader van de een puberzoon, op tv laat zijn aannemersbedrijf een achter en meldt zich met aan bij de de op tv politieacademie in een poging zijn leven de weer tijdens zin te geven. Daar is uit hij met naar zijn 40 jaar in de oudste naar 'rookie' (nieuweling) en moet een hij zijn weg op zien uit te vinden in naar de gevaarlijke en onvoorspelbare in wereld van een van 'jonge' politieagent. naar Maar John wil alles op op tv alles zetten om de zijn tweede carrière naar te laten op tv slagen. De vraag naar is of dat gaat op lukken, van want al gauw in blijkt dat niet iedereen de op zijn naar komst zit te wachten... in De gevaarlijkste dag van naar het jaar, Valentijnsdag, van heeft het team tijdens op naar scherp gezet en uit agent Nolan nodigt het iedereen uit voor op tv een feest nu hij vrijgezel een is.

Redwood tijdens - The Rookie vertelt een het waargebeurde verhaal door van John Nolan. uit Nadat hij oog in uit in oog heeft gestaan met de dood met is hij vastbesloten tijdens politieagent te van worden voor de LAPD. uit John, de pas gescheiden met en vader van een in puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf door achter en meldt zich met op aan bij de politieacademie in de een poging zijn leven op weer zin te op geven. Daar is op naar hij met zijn 40 naar jaar de oudste uit 'rookie' (nieuweling) het en moet hij een zijn weg zien te vinden in de de van gevaarlijke en het onvoorspelbare wereld van een 'jonge' door politieagent. het Maar John wil alles op tijdens alles op tv zetten om zijn tweede carrière te de laten slagen. De het de vraag is of dat naar gaat lukken, want al een gauw blijkt dat van niet iedereen uit op zijn komst op zit te naar wachten... Een ongepland de bezoek van de vice-president in van de Verenigde Staten zet op tv het station in op door scherp.

Flesh de and Blood - The naar Rookie van vertelt het waargebeurde verhaal het van John Nolan. Nadat hij op tv oog in van oog heeft gestaan het met de met dood is het hij vastbesloten politieagent te worden in voor de het LAPD. John, pas gescheiden in en vader van een naar puberzoon, laat een zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt zich aan tijdens bij de de politieacademie in het een poging zijn op leven weer zin met te geven. Daar is tijdens hij met zijn 40 tijdens jaar de tijdens oudste 'rookie' (nieuweling) de en uit moet hij zijn het weg zien te vinden in de op op tv gevaarlijke en onvoorspelbare wereld tijdens van een 'jonge' politieagent. uit Maar tijdens John wil alles op alles het zetten om zijn naar tweede carrière te laten met tijdens slagen. De vraag een is of dat gaat lukken, het want al gauw de blijkt dat in niet iedereen naar op zijn komst zit door te wachten... Officier het Nolan en van Sgt. Grijs zijn voor de naar dag gekoppeld aan een een patrouille. in Nolans zoon Henry op en Grey's Daughter met bezoeken het tijdens station.

Standoff - op tv The Rookie de vertelt het van waargebeurde verhaal van John het Nolan. Nadat hij op tv oog in door oog heeft gestaan de met de dood is van hij vastbesloten politieagent op te worden voor de LAPD. een John, pas gescheiden een het en vader van een puberzoon, de laat zijn in aannemersbedrijf achter en meldt uit zich aan bij de een politieacademie op tv in een poging zijn op tv leven weer zin te door geven. het Daar is hij met de zijn op tv 40 jaar de oudste naar 'rookie' (nieuweling) en uit moet hij zijn weg de zien de te vinden in de gevaarlijke het en onvoorspelbare wereld op tv van een in 'jonge' politieagent. het Maar John wil alles op op alles zetten om zijn van tweede carrière te met op laten slagen. De vraag is of de dat gaat lukken, op tv want al gauw een blijkt de dat niet iedereen op op zijn komst op tv zit te wachten... De uit vrouw tijdens van agent Bradford, de Isabel, wordt doodgeschoten gevonden. door Ondertussen moet officier Nolan in zijn huis en op de tijdens waarheid beschermen na in een inval van een in invasie.

Time met of Death - de The Rookie vertelt het tijdens waargebeurde verhaal van het John een Nolan. Nadat hij oog in oog op tv heeft gestaan van met de dood op tv is uit hij vastbesloten politieagent te worden met voor de LAPD. John, de pas gescheiden naar en vader van op een puberzoon, laat zijn op aannemersbedrijf achter door en naar meldt zich aan het bij de politieacademie in een in poging zijn de leven weer zin te het geven. Daar is op tv hij met zijn tijdens 40 jaar door de oudste 'rookie' (nieuweling) en tijdens moet het hij zijn weg zien te op op tv vinden in de gevaarlijke en onvoorspelbare het wereld een van een 'jonge' tijdens politieagent. Maar John met wil alles op alles zetten op tv om zijn naar tweede op tv carrière te laten door slagen. De vraag op tv is of dat gaat lukken, op tv want al gauw door blijkt dat niet iedereen van op een zijn komst zit tijdens te wachten... naar Agent Nolan en officier tijdens Bishop reageren op door een stille op tv alarmoproep bij een plaatselijke op supermarkt waar door twee mannen proberen de met plaats te een beroven.

The Ride van Along - The Rookie op vertelt het waargebeurde door in verhaal van John Nolan. Nadat hij op oog in oog met heeft gestaan van met naar de dood is hij vastbesloten politieagent in een te worden voor een de LAPD. John, pas gescheiden tijdens en op vader van een puberzoon, naar laat zijn aannemersbedrijf achter en het meldt naar zich aan in bij de politieacademie de in een poging zijn door leven weer op tv zin te geven. van Daar is hij met zijn 40 door naar jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) en in moet hij zijn in weg uit zien te vinden in de naar gevaarlijke en naar onvoorspelbare tijdens wereld van een 'jonge' politieagent. door Maar door John wil alles op alles uit zetten om de zijn tweede carrière te naar laten slagen. de De vraag is of van dat gaat tijdens lukken, want al gauw blijkt van dat niet het iedereen op zijn komst uit zit tijdens te wachten... In deze aflevering met hoort Agent Bradford in dat uit zijn vrouw is gearresteerd een wegens de drugsbezit.

The Hawke een - met The Rookie vertelt het op waargebeurde verhaal van John een Nolan. op Nadat hij oog in met oog heeft gestaan met de het op dood is hij vastbesloten de politieagent te worden voor de tijdens LAPD. een John, pas gescheiden van en vader op tv van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf uit achter en tijdens meldt zich het aan bij de naar politieacademie in met een poging zijn leven in weer zin te geven. door Daar is met hij met zijn een 40 jaar naar de oudste 'rookie' (nieuweling) de en moet hij zijn weg een zien te van vinden tijdens in de gevaarlijke en onvoorspelbare de wereld op van een 'jonge' politieagent. Maar John naar wil van alles op alles zetten op tv om zijn tweede met carrière te laten slagen. uit tijdens De vraag is of dat op tv gaat lukken, naar want al gauw blijkt dat het niet iedereen de op zijn een komst zit te wachten... Het naar uit team moet helpen een agent op tv en zijn tijdens voormalige mentor van de academie door te vangen van nadat door hij een voortvluchtige wordt na op een het aanval.

november 2020
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!