Programma gemist?

Aflevering het 20 - The tijdens Rookie vertelt het waargebeurde in verhaal van John op tv Nolan. Nadat hij oog door in op oog heeft gestaan tijdens met de dood de is hij vastbesloten politieagent op te worden voor met de LAPD. John, het pas gescheiden en in vader uit van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf de uit achter en meldt zich aan bij de naar de politieacademie in op een poging zijn leven weer zin de te geven. Daar een op tv is hij met zijn van 40 jaar van de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet met hij zijn een weg zien op tv te vinden in op tv de gevaarlijke op en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' op in politieagent. Maar John wil van alles op alles naar zetten om zijn het tweede carrière te laten slagen. van naar De vraag is in of dat gaat lukken, door want al gauw tijdens blijkt dat naar niet iedereen op zijn op tv komst zit in te wachten...

The een Checklist - The Rookie op tv vertelt door het waargebeurde verhaal van John op tv Nolan. Nadat de hij oog op in oog heeft tijdens gestaan met de het dood is hij vastbesloten politieagent te naar worden voor door de LAPD. John, pas van het gescheiden en vader van van een puberzoon, laat zijn naar aannemersbedrijf achter en een meldt zich naar aan bij de op tv politieacademie in een door poging zijn leven weer uit zin de te geven. Daar is op hij met zijn de 40 jaar de oudste naar 'rookie' van (nieuweling) en moet tijdens hij zijn weg zien te in vinden in de gevaarlijke een van en onvoorspelbare wereld van een tijdens 'jonge' politieagent. het Maar John wil alles op op in alles zetten om tijdens zijn tweede carrière door te laten slagen. het De vraag is of dat op gaat lukken, want uit al gauw blijkt de dat niet iedereen een op uit zijn komst zit te wachten... naar Sergeant Gray informeert de op tv de rookies dat ze een uit specifieke reeks misdaden moeten opsporen van het binnen een periode van op tv 48 uur op tv om in aanmerking te komen voor van het hun eindexamen.

Homefront het - The de Rookie vertelt het waargebeurde verhaal naar van in John Nolan. Nadat hij oog in het op oog heeft gestaan met de dood op is op hij vastbesloten politieagent in te worden voor de LAPD. op John, van pas gescheiden en vader van tijdens een een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf op tv achter en meldt in zich aan een bij de politieacademie in een op tv poging het zijn leven weer zin met te van geven. Daar is hij met zijn de 40 jaar de op tv oudste 'rookie' op (nieuweling) en moet een hij zijn weg het zien te vinden in in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare met wereld van een met 'jonge' politieagent. Maar naar John wil alles op tv op alles zetten om zijn door tweede tijdens carrière te laten de slagen. De de vraag is of dat het gaat lukken, want al door gauw blijkt van dat niet de iedereen op zijn komst zit met te wachten... Wanneer naar een van van hun collega's wordt gearresteerd door het Interne uit Zaken omdat op ze op de getuigenbank hebben op gelegen, leidt op tv dit tot de het vrijlating van drie op misdadigers.

The van Shake Up op tv - The Rookie vertelt het naar waargebeurde van verhaal van John Nolan. Nadat hij van in oog in oog heeft gestaan een met de op dood is hij vastbesloten politieagent het uit te worden voor de het LAPD. John, pas gescheiden een en het vader van een puberzoon, laat zijn van aannemersbedrijf achter en met meldt zich op aan bij de de politieacademie in een poging van het zijn leven weer zin te door geven. Daar is hij op tv met de zijn 40 jaar door de oudste 'rookie' (nieuweling) en een moet hij zijn uit op weg zien te vinden in in de op tv gevaarlijke en onvoorspelbare uit wereld van een 'jonge' politieagent. Maar door John wil alles een uit op alles zetten om zijn van tweede carrière het te laten met slagen. De vraag van is of dat op gaat lukken, want naar al gauw blijkt dat de niet iedereen op zijn komst in zit door te wachten... Een een enorme aardbeving naar schommelt de stad en uit brengt alles op in chaos; Russo beveelt het officier Nolan aan voor een een beschermend detail van uit Brad naar Hayes.

Greenlight op tv - The Rookie vertelt het een waargebeurde van verhaal van John Nolan. een Nadat op tv hij oog in oog op heeft gestaan met de dood uit de is hij vastbesloten politieagent te worden in voor van de LAPD. John, pas naar gescheiden en vader van het een tijdens puberzoon, laat uit zijn aannemersbedrijf achter en meldt door zich aan uit bij de politieacademie in met een poging zijn op tv leven weer een zin te met geven. Daar is hij met van zijn 40 jaar de in oudste 'rookie' (nieuweling) de en moet hij van zijn weg zien naar te vinden door in met de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld de van een in 'jonge' politieagent. Maar John tijdens wil door alles op alles zetten om een zijn tweede carrière te op laten slagen. De in het vraag is of dat gaat tijdens lukken, want al het gauw blijkt dat met niet iedereen op door zijn komst zit te door tijdens wachten... Officier Chen en Bradford stoppen uit Mario Lopez, die van denkt dat een hij met zich uit een verkeersovertreding kan een redden.

Manhunt door - The Rookie op vertelt het in waargebeurde verhaal van John Nolan. door Nadat hij oog in een oog heeft gestaan in met de dood met is van hij vastbesloten politieagent door te worden voor de in LAPD. John, pas gescheiden door en met vader van een puberzoon, naar laat naar zijn aannemersbedrijf achter en door meldt zich aan bij naar de politieacademie in het een poging zijn leven het weer een zin te de geven. Daar is hij met met zijn uit 40 jaar de oudste 'rookie' naar (nieuweling) uit en moet hij zijn door weg zien te vinden tijdens in op tv de gevaarlijke en onvoorspelbare in wereld van de een 'jonge' politieagent. door Maar John wil op alles op alles tijdens zetten om zijn tweede uit carrière te laten slagen. een De het vraag is of dat gaat een lukken, want de al gauw blijkt een dat niet iedereen op van zijn komst zit te het wachten... door Wanneer een gevangenisbus naar crasht, zijn door sommige gevangenen zwaargewond, tijdens terwijl anderen de gelegenheid met zoeken om tijdens te vluchten.

Plain een Clothes Day - The Rookie de vertelt het waargebeurde de verhaal van naar John Nolan. Nadat hij het de oog in oog heeft gestaan met uit de dood een is hij vastbesloten politieagent op tv te op tv worden voor de een LAPD. John, pas tijdens gescheiden en van vader van een tijdens puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf het achter en van meldt zich aan bij de politieacademie door in tijdens een poging zijn leven weer door zin te van geven. Daar is hij in met zijn tijdens 40 jaar de naar oudste 'rookie' (nieuweling) het en moet met hij zijn weg zien de te vinden in de op tv gevaarlijke tijdens en onvoorspelbare wereld van op een 'jonge' politieagent. het Maar op John wil alles op in alles zetten om zijn op tv tweede carrière van te laten slagen. De vraag op tv is of dat tijdens gaat op tv lukken, want al gauw blijkt met van dat niet iedereen op door zijn komst op zit te wachten... De met rookies ondergaan een veldtrainingsdag waar het hun trainingsofficieren gewone een kleding op dragen tijdens het rijden met met een hen.

Caught Stealing uit - op The Rookie vertelt het waargebeurde de verhaal van John Nolan. uit Nadat naar hij oog in oog heeft de gestaan met de een dood is een hij de vastbesloten politieagent te worden voor tijdens de LAPD. John, in pas gescheiden op tv en vader van op tv een puberzoon, laat zijn naar aannemersbedrijf achter en meldt met zich tijdens aan bij door de politieacademie in een poging zijn een leven uit weer zin te geven. Daar van het is hij met zijn van 40 jaar de oudste 'rookie' met (nieuweling) en moet op tv hij een zijn weg in zien te vinden in uit de gevaarlijke en onvoorspelbare van wereld van de een 'jonge' politieagent. door Maar John wil naar alles op van alles zetten om zijn door tweede carrière het te laten slagen. De vraag door is of naar dat gaat lukken, want al op gauw blijkt dat op tv door niet iedereen op zijn komst de zit in te wachten... De rookies worden naar de hoofdverdachten nadat is uit ontdekt dat op tv een groot op bedrag aan van geld dat in een drugsmisbruik op tv is gebruikt, is door verdwenen.

Heartbreak - The de Rookie vertelt door het waargebeurde verhaal op tv van John Nolan. Nadat een tijdens hij oog in oog heeft naar gestaan met de dood met naar is hij vastbesloten politieagent te worden met voor de een LAPD. John, pas gescheiden uit en vader het van een puberzoon, op laat zijn aannemersbedrijf achter van en op meldt zich aan bij de van politieacademie in met een poging van zijn leven weer zin te op geven. op Daar is hij met zijn de 40 de jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) tijdens en in moet hij van zijn weg zien te vinden in in de gevaarlijke en de onvoorspelbare wereld van tijdens een 'jonge' politieagent. op Maar John naar wil in alles op alles zetten om zijn met tweede carrière naar te laten slagen. De met vraag is door of dat gaat lukken, door want al gauw de blijkt dat van niet iedereen op zijn een komst zit de te het wachten... De gevaarlijkste in dag van het jaar, Valentijnsdag, heeft het het het team op scherp gezet en uit agent Nolan met nodigt iedereen uit uit voor een feest nu uit door hij vrijgezel is.

Redwood op - The Rookie op tv vertelt het waargebeurde door verhaal van John Nolan. door Nadat hij oog de in oog tijdens heeft gestaan met in de dood op tv is hij vastbesloten politieagent naar te worden voor de tijdens LAPD. John, pas het gescheiden en vader van het een puberzoon, naar laat zijn de aannemersbedrijf achter en meldt het zich met aan bij de politieacademie een in een op tv poging zijn leven weer het zin te geven. Daar in is hij met zijn naar 40 jaar naar de naar oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij de naar zijn weg zien te vinden in door de uit gevaarlijke en onvoorspelbare een wereld van in een 'jonge' politieagent. Maar John wil op tv alles de op alles zetten naar om zijn tweede carrière in te laten door slagen. De vraag is of uit dat tijdens gaat lukken, van want al gauw blijkt naar dat niet iedereen naar op zijn komst zit te tijdens wachten... op Een ongepland bezoek van op de met vice-president van de Verenigde Staten naar zet het station op de van scherp.

Flesh met and Blood - The door Rookie vertelt op tv het waargebeurde verhaal van John op Nolan. Nadat naar hij oog in in oog in heeft gestaan met de met dood is hij vastbesloten in politieagent te van worden voor de LAPD. een John, de pas gescheiden en uit vader van een tijdens puberzoon, laat zijn op aannemersbedrijf achter en meldt zich door aan bij naar de politieacademie in een met poging zijn leven in weer op zin te geven. Daar naar is hij met zijn naar 40 jaar de een oudste uit 'rookie' (nieuweling) en moet hij in zijn weg een zien te in vinden in de gevaarlijke en op tv onvoorspelbare wereld van een tijdens 'jonge' politieagent. Maar uit John wil in alles op alles uit zetten om zijn op tv tweede carrière een te laten slagen. uit De vraag is of dat tijdens gaat lukken, uit want al uit gauw blijkt dat niet door iedereen op van zijn komst het zit te wachten... naar Officier Nolan en Sgt. Grijs een zijn voor de de dag gekoppeld door aan een patrouille. Nolans zoon tijdens Henry van en Grey's Daughter bezoeken het het naar station.

Standoff - The het Rookie op tv vertelt het een waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat door een hij oog in op oog heeft gestaan het met de dood is hij naar vastbesloten politieagent te op tv worden voor de op LAPD. John, pas door gescheiden het en vader van op een puberzoon, laat naar zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt zich uit aan bij de politieacademie het in een poging op zijn leven weer met zin te geven. Daar naar is hij tijdens met zijn uit 40 jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) het en door moet hij zijn weg van zien tijdens te vinden in de gevaarlijke en in onvoorspelbare wereld van van een 'jonge' politieagent. tijdens Maar met John wil op tv alles op alles op tv zetten om zijn het tweede carrière te laten slagen. De in vraag is met of dat gaat lukken, van op want al gauw blijkt met dat niet iedereen op zijn van komst met zit te wachten... De het vrouw op van agent Bradford, Isabel, wordt doodgeschoten door gevonden. met Ondertussen moet op tv officier Nolan zijn huis en de een waarheid beschermen in na een inval van uit naar een invasie.

Time op of Death - The op Rookie vertelt van het waargebeurde verhaal van met John Nolan. Nadat in hij uit oog in oog heeft het gestaan met het de dood is hij vastbesloten op tv politieagent te op worden voor de met LAPD. John, pas gescheiden met en door vader van een puberzoon, laat het zijn aannemersbedrijf op tv achter en meldt zich aan van bij de politieacademie door in op tv een poging uit zijn leven weer zin te geven. een Daar naar is hij met zijn 40 door jaar de oudste door 'rookie' van (nieuweling) en moet hij op zijn weg zien tijdens te vinden in naar de uit gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een op tv 'jonge' politieagent. het Maar het John wil alles op alles zetten in om zijn tijdens tweede carrière door te laten op tv slagen. De vraag is of op tv dat gaat lukken, uit want al gauw van blijkt dat niet de iedereen op met zijn komst zit het te wachten... Agent Nolan en met door officier Bishop reageren op uit een stille alarmoproep bij naar een plaatselijke door supermarkt waar twee mannen proberen op de plaats op te een beroven.

The Ride Along op tv - The uit Rookie vertelt het waargebeurde door verhaal van een John Nolan. Nadat hij het op oog in oog heeft gestaan met met de dood is met hij vastbesloten met politieagent te worden het voor de LAPD. op tv John, pas naar gescheiden en in vader van een puberzoon, van laat zijn de aannemersbedrijf achter en door meldt zich aan met bij de politieacademie op tv in een poging op zijn leven weer in zin te geven. Daar is hij de met zijn uit 40 jaar de oudste van 'rookie' (nieuweling) op en moet hij naar zijn tijdens weg zien te vinden in de in met gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' naar politieagent. Maar John wil tijdens alles op het alles zetten om zijn het tweede naar carrière te laten slagen. De door vraag is of tijdens dat naar gaat lukken, want al gauw blijkt tijdens dat niet iedereen een door op zijn komst zit in te wachten... In op deze aflevering hoort een Agent Bradford dat een zijn vrouw is gearresteerd wegens van op tv drugsbezit.

The in Hawke - The Rookie vertelt van tijdens het waargebeurde verhaal van John Nolan. op tv een Nadat hij oog in oog uit heeft gestaan met de met dood is hij een vastbesloten op tv politieagent te worden voor de in het LAPD. John, pas gescheiden en een vader van een van puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf de tijdens achter en meldt zich aan bij in de het politieacademie in een poging de zijn leven weer zin op tv uit te geven. Daar is hij met in de zijn 40 jaar met de oudste 'rookie' (nieuweling) met en moet hij een zijn weg zien te op tv vinden het in de gevaarlijke en op onvoorspelbare wereld van een 'jonge' op politieagent. Maar met John met wil alles op het alles zetten om de zijn tweede carrière te laten het slagen. De met vraag is tijdens of dat gaat lukken, want al op tv gauw op tv blijkt dat niet iedereen een op zijn komst zit op tv te wachten... Het door team moet met helpen een op tv agent en zijn voormalige door mentor van in de academie te vangen naar nadat hij het een voortvluchtige wordt na een tijdens van aanval.

augustus 2020
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!