Programma gemist?

Aflevering op 20 - The Rookie het vertelt het het waargebeurde verhaal van John Nolan. op tv Nadat in hij oog in oog heeft tijdens gestaan het met de dood door is hij de vastbesloten politieagent te worden voor de een LAPD. John, pas in van gescheiden en vader van een het puberzoon, op tv laat zijn aannemersbedrijf achter door en meldt zich aan het bij een de politieacademie in een poging op zijn door leven weer zin te in geven. Daar is op tv hij met zijn tijdens 40 jaar de oudste op 'rookie' (nieuweling) en uit moet een hij zijn weg zien te vinden op tv in in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld in van een 'jonge' uit naar politieagent. Maar John wil alles op het alles zetten om op zijn de tweede carrière te naar laten slagen. De vraag tijdens is of dat uit gaat lukken, want al een met gauw blijkt dat in niet iedereen op zijn door komst zit te in wachten...

The Checklist tijdens - met The Rookie vertelt het de waargebeurde verhaal van John Nolan. op tv Nadat hij oog het in oog op tv heeft gestaan met de tijdens dood van is hij vastbesloten door politieagent te naar worden voor de op tv LAPD. John, pas gescheiden in en vader het van een puberzoon, laat het zijn aannemersbedrijf achter en een meldt zich uit aan bij de politieacademie in naar in een poging zijn leven weer op zin te naar geven. Daar is hij met op tv zijn 40 met jaar de de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet uit de hij zijn weg zien te tijdens vinden in de de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld op tv van een 'jonge' in politieagent. Maar in John wil uit alles op alles zetten om naar zijn tweede carrière op te laten slagen. door het De vraag is of een dat gaat lukken, door want al gauw op blijkt dat in niet iedereen op zijn komst met zit te uit wachten... Sergeant een Gray informeert de rookies dat ze op tv naar een specifieke reeks misdaden moeten opsporen het binnen een van periode van 48 op tv uur om uit in aanmerking te een komen voor hun van eindexamen.

Homefront een - The uit Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van van John Nolan. Nadat naar hij oog in van oog heeft gestaan op tv met de dood in is de hij vastbesloten politieagent te worden uit voor de LAPD. door John, van pas gescheiden naar en vader van een op puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf op achter het en meldt zich aan bij de uit politieacademie in door een poging zijn door leven op tv weer zin te het geven. Daar is hij met van zijn 40 jaar de met oudste 'rookie' (nieuweling) naar en moet met hij de zijn weg zien te vinden in in de gevaarlijke een en onvoorspelbare wereld van in een door 'jonge' politieagent. Maar John wil het alles een op alles zetten om zijn het tweede op carrière te laten slagen. De van naar vraag is of dat gaat lukken, van want al gauw het in blijkt dat niet iedereen op tijdens zijn in komst zit te wachten... door Wanneer een van door hun collega's wordt gearresteerd door naar met Interne Zaken omdat ze tijdens op de getuigenbank hebben de gelegen, leidt dit tot uit op tv de vrijlating van met drie misdadigers.

The een Shake Up tijdens - The Rookie vertelt het waargebeurde het verhaal van John tijdens een Nolan. Nadat hij oog in oog door heeft op gestaan met de dood uit is hij vastbesloten het politieagent te op worden voor de LAPD. uit John, pas gescheiden naar en door vader van een een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf tijdens achter en meldt naar zich aan bij de de politieacademie in een poging het zijn leven op tv weer zin te de geven. Daar tijdens is hij een met zijn 40 jaar naar de oudste tijdens 'rookie' (nieuweling) en moet van hij zijn weg tijdens zien te vinden tijdens in de gevaarlijke en de onvoorspelbare met wereld van een van 'jonge' politieagent. Maar John wil alles op op alles zetten in om op tv zijn tweede in carrière te laten slagen. De de vraag op tv is of dat gaat lukken, tijdens want al gauw op blijkt tijdens dat niet iedereen door op zijn komst zit tijdens te wachten... naar Een enorme aardbeving schommelt een de stad en brengt alles het in chaos; Russo door beveelt officier tijdens Nolan aan voor een uit een beschermend detail van Brad met Hayes.

Greenlight - het The Rookie vertelt het het in waargebeurde verhaal van John naar Nolan. Nadat hij oog in met oog heeft gestaan de naar met de dood is de hij vastbesloten politieagent naar te worden voor de LAPD. van John, door pas gescheiden met en vader van uit een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter op en meldt zich de aan bij de op politieacademie op tv in een met poging zijn leven weer zin door te geven. in Daar is met hij met zijn 40 jaar door de oudste 'rookie' het (nieuweling) en op moet hij zijn weg op zien te een vinden in de een gevaarlijke en onvoorspelbare wereld door van een 'jonge' in politieagent. een Maar John wil alles een op alles de zetten om zijn op tv tweede carrière te laten van slagen. De vraag op is of dat gaat van lukken, want in al gauw blijkt dat van niet iedereen op zijn een komst zit te door tijdens wachten... Officier Chen en van Bradford stoppen Mario Lopez, die op het denkt dat hij zich uit van een door verkeersovertreding kan redden.

Manhunt het - The tijdens Rookie vertelt het waargebeurde uit verhaal van John Nolan. Nadat van hij oog het in oog op heeft gestaan met door de dood is hij vastbesloten van politieagent met te worden voor de LAPD. door John, pas de gescheiden met en vader van een puberzoon, tijdens laat een zijn aannemersbedrijf achter het en meldt zich aan van bij de politieacademie in een een poging door zijn leven op tv weer zin te tijdens geven. Daar is in hij met zijn 40 jaar de het in oudste 'rookie' (nieuweling) en uit moet hij met zijn weg zien te vinden in uit de de gevaarlijke en tijdens onvoorspelbare wereld van het een 'jonge' politieagent. Maar tijdens John wil alles met op alles met zetten om zijn door tweede carrière te laten slagen. het De naar vraag is of dat een gaat lukken, want al gauw een blijkt dat niet in iedereen op in zijn komst zit tijdens te wachten... Wanneer een het gevangenisbus crasht, met zijn sommige gevangenen zwaargewond, in terwijl de anderen de gelegenheid in zoeken om te van vluchten.

Plain naar Clothes Day - The het Rookie op tv vertelt het waargebeurde verhaal van John tijdens Nolan. Nadat hij met oog in oog tijdens heeft gestaan met naar de dood is op tv door hij vastbesloten politieagent door te worden voor de LAPD. John, een pas tijdens gescheiden en vader van een naar puberzoon, tijdens laat zijn aannemersbedrijf achter en door in meldt zich aan bij het de politieacademie in een poging de zijn leven het weer het zin te geven. Daar uit is hij met zijn 40 naar jaar de oudste de 'rookie' uit (nieuweling) en in moet hij zijn weg zien te een vinden in de van de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een uit met 'jonge' politieagent. Maar John wil in alles op alles zetten uit om zijn uit tweede carrière te een laten slagen. De op tv vraag door is of dat gaat in lukken, want al gauw blijkt in dat uit niet iedereen op zijn op tv komst zit te op wachten... De rookies het ondergaan een tijdens veldtrainingsdag waar hun trainingsofficieren tijdens gewone kleding in dragen tijdens het door rijden met uit hen.

Caught Stealing met - tijdens The Rookie vertelt het waargebeurde in verhaal van in John Nolan. op tv Nadat hij oog in oog op heeft gestaan met de in door dood is hij vastbesloten politieagent te op tv worden het voor de LAPD. John, pas het gescheiden uit en vader op tv van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt op tv naar zich aan bij de de politieacademie in een poging in zijn leven weer zin in te geven. Daar met is in hij met met zijn 40 jaar de op tv oudste 'rookie' (nieuweling) en uit moet hij op zijn weg met zien te vinden in de gevaarlijke tijdens en onvoorspelbare in wereld van in een 'jonge' politieagent. Maar uit John wil alles op door op alles zetten om zijn tweede naar carrière te het laten slagen. De vraag is naar of dat de gaat lukken, naar want al gauw blijkt dat door niet het iedereen op zijn komst naar zit te wachten... De met rookies met worden de hoofdverdachten nadat is met ontdekt het dat een een groot bedrag aan geld dat in de tijdens een drugsmisbruik is op tv gebruikt, is verdwenen.

Heartbreak het - The met Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van naar John tijdens Nolan. Nadat door hij oog in oog heeft gestaan in met met de dood is met hij vastbesloten politieagent te worden met uit voor de LAPD. John, in pas gescheiden door en vader van door een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter uit en meldt op zich van aan bij de politieacademie in een naar poging zijn leven naar weer door zin te geven. Daar is de hij met zijn uit 40 jaar de het uit oudste 'rookie' (nieuweling) in en moet hij het zijn weg zien met te vinden in tijdens de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van de een 'jonge' van politieagent. Maar John wil in alles op op alles zetten een om zijn tweede carrière te op tv laten slagen. De naar van vraag is of dat gaat met lukken, want de al gauw blijkt tijdens dat niet iedereen op zijn met komst zit naar te wachten... De de gevaarlijkste dag van het van een jaar, Valentijnsdag, heeft het op team op uit scherp gezet en agent Nolan nodigt naar iedereen uit voor in een feest de nu hij tijdens vrijgezel is.

Redwood met - The Rookie vertelt een het waargebeurde verhaal van uit op tv John Nolan. Nadat van hij oog in oog in heeft gestaan met het de dood is hij vastbesloten met politieagent naar te worden voor met de LAPD. tijdens John, pas gescheiden en vader van uit een puberzoon, laat door zijn aannemersbedrijf de achter en een meldt zich aan bij de naar tijdens politieacademie in een poging zijn het leven weer zin een te geven. Daar is uit hij met zijn met 40 tijdens jaar de oudste tijdens 'rookie' (nieuweling) en het moet hij zijn weg op zien te vinden van in de gevaarlijke de en onvoorspelbare wereld naar van een 'jonge' politieagent. van Maar John wil door alles op tijdens alles zetten met om zijn tweede carrière te een laten slagen. De op het vraag is of dat gaat lukken, op want tijdens al gauw op tv blijkt dat niet een iedereen op zijn komst tijdens zit te wachten... naar Een ongepland op bezoek van de vice-president van met de Verenigde Staten met zet een het station op het scherp.

Flesh tijdens and Blood tijdens - The Rookie vertelt het waargebeurde op tv verhaal van door John Nolan. Nadat het hij oog in in oog het heeft gestaan met de naar dood is op tv hij vastbesloten politieagent te worden voor met de een LAPD. John, op tv pas gescheiden en vader van een een het puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf met achter en door meldt zich aan bij de politieacademie op uit in een poging zijn leven tijdens weer zin te geven. op tv Daar is van hij met zijn 40 in jaar de van oudste 'rookie' op (nieuweling) en moet hij zijn de weg zien te tijdens het vinden in de gevaarlijke en onvoorspelbare uit wereld van uit een het 'jonge' politieagent. Maar John wil alles van op alles zetten in om zijn de tweede carrière het te laten slagen. De vraag in is met of dat gaat tijdens lukken, want een al gauw blijkt dat niet op tv iedereen uit op zijn komst zit te van wachten... in Officier Nolan en Sgt. tijdens Grijs zijn voor de dag in gekoppeld uit aan een patrouille. op Nolans zoon Henry en uit Grey's Daughter bezoeken het met in station.

Standoff op - The Rookie vertelt het met op tv waargebeurde verhaal van John Nolan. op tv Nadat hij oog in in oog heeft door gestaan met de dood op van is hij vastbesloten politieagent van te worden voor de naar LAPD. John, een pas gescheiden en vader van tijdens een puberzoon, met laat zijn aannemersbedrijf op tv achter en in meldt zich aan bij op de politieacademie in een met poging zijn leven met weer op tv zin te geven. Daar is met hij met door zijn in 40 jaar de een oudste 'rookie' (nieuweling) een en moet hij zijn weg zien de tijdens te vinden in in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld door van een 'jonge' politieagent. een Maar van John wil alles van op alles uit zetten om zijn tweede carrière te met laten slagen. op De het vraag is of naar dat gaat lukken, want al een gauw blijkt dat een niet iedereen op zijn in komst zit op te wachten... met De vrouw de van agent Bradford, Isabel, tijdens wordt doodgeschoten gevonden. Ondertussen tijdens moet officier Nolan het zijn huis en de de waarheid beschermen in na een inval van door een uit invasie.

Time de of Death de - The Rookie vertelt op het waargebeurde verhaal van van John Nolan. Nadat de hij oog met in oog heeft gestaan met van de dood het is hij vastbesloten met politieagent te met worden voor de LAPD. door John, pas gescheiden met en vader met van een puberzoon, laat de zijn aannemersbedrijf met achter en meldt zich het aan bij de politieacademie door in een van poging een zijn leven weer zin te geven. het Daar het is hij met zijn 40 van jaar de oudste van met 'rookie' (nieuweling) en op moet hij zijn met weg zien te vinden in de de gevaarlijke en onvoorspelbare het tijdens wereld van een 'jonge' politieagent. Maar op tv op tv John wil alles op alles zetten een door om zijn tweede carrière te laten door slagen. De vraag van is uit of dat op tv gaat lukken, want al gauw blijkt op tv dat van niet iedereen op zijn door komst uit zit te wachten... Agent Nolan en op officier Bishop reageren op tv op een stille van alarmoproep bij naar een plaatselijke supermarkt waar uit twee mannen op proberen de plaats te in het beroven.

The Ride Along tijdens van - The Rookie vertelt het op waargebeurde verhaal naar van John tijdens Nolan. Nadat hij oog in op oog heeft naar gestaan met een de dood is hij uit vastbesloten politieagent te worden op tv voor de uit LAPD. John, pas gescheiden en het vader van in een puberzoon, laat zijn van aannemersbedrijf achter van en uit meldt zich aan bij op de politieacademie een in een poging zijn leven weer op tv een zin te geven. Daar is door hij met zijn de 40 jaar de van oudste 'rookie' (nieuweling) naar en moet hij zijn het weg van zien te vinden uit in de gevaarlijke en de onvoorspelbare uit wereld van een 'jonge' politieagent. Maar op John wil een alles op de alles zetten om zijn van tweede carrière te laten op tv slagen. De vraag van in is of dat gaat lukken, want van al gauw blijkt de dat door niet iedereen op naar zijn komst op zit te wachten... In naar deze aflevering uit hoort Agent Bradford dat zijn vrouw op is gearresteerd het wegens met drugsbezit.

The Hawke - van The Rookie op vertelt het het waargebeurde verhaal met van John Nolan. Nadat hij oog van een in oog heeft gestaan met de een dood is hij tijdens in vastbesloten politieagent te worden in voor de LAPD. naar John, pas gescheiden op en vader van het een puberzoon, op laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt zich aan tijdens bij de politieacademie naar in een poging zijn op leven in weer zin van te geven. Daar door is hij met zijn tijdens 40 jaar de oudste 'rookie' door door (nieuweling) en moet hij zijn naar weg zien een te vinden in de gevaarlijke van uit en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' op tv politieagent. op tv Maar John wil alles op de alles zetten om met zijn het tweede carrière te van laten slagen. op tv De vraag is of dat het gaat tijdens lukken, want al gauw op blijkt dat niet iedereen tijdens op zijn komst door zit te de wachten... Het team met moet helpen een een agent en zijn voormalige een mentor van op de academie te uit vangen nadat hij een een voortvluchtige wordt na van een door aanval.

december 2019
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!