Programma gemist?

Aflevering met 20 - een The Rookie vertelt het waargebeurde naar verhaal een van John Nolan. Nadat het hij oog op in oog heeft gestaan met in de dood is uit hij vastbesloten op tv politieagent te worden de voor de het LAPD. John, pas gescheiden uit en vader van in een puberzoon, in laat zijn aannemersbedrijf de achter en meldt in zich aan bij de met politieacademie in een poging door zijn leven op tv weer zin te geven. in Daar is door hij met van zijn 40 jaar de oudste 'rookie' een (nieuweling) de en moet hij zijn door weg zien te op vinden door in de gevaarlijke en op onvoorspelbare wereld van een 'jonge' op tv politieagent. de Maar John wil alles een op alles zetten van om zijn in tweede carrière te laten slagen. uit De het vraag is of met dat gaat lukken, want al uit gauw blijkt dat uit op tv niet iedereen op door zijn komst zit te in wachten...

The Checklist - naar de The Rookie vertelt van het waargebeurde verhaal van John Nolan. het het Nadat hij oog in oog uit heeft gestaan met de met dood uit is hij het vastbesloten politieagent te worden van voor de LAPD. John, in pas gescheiden en het vader van een van puberzoon, laat zijn uit aannemersbedrijf achter en meldt tijdens zich aan bij uit tijdens de politieacademie in een poging een zijn tijdens leven weer zin in te geven. Daar is hij het met zijn 40 op jaar de naar oudste 'rookie' een (nieuweling) en moet hij het zijn weg zien te vinden op in de de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld het van een 'jonge' een politieagent. Maar met John met wil alles op het alles zetten om tijdens zijn tweede carrière door te laten slagen. De vraag is in een of dat gaat lukken, want tijdens al gauw blijkt dat van een niet iedereen op door zijn komst zit te wachten... op Sergeant Gray een informeert de door rookies dat ze een specifieke reeks tijdens misdaden moeten opsporen tijdens een binnen een periode van 48 uur naar om in met aanmerking te komen voor door hun in eindexamen.

Homefront naar - The Rookie vertelt in het waargebeurde verhaal van de John Nolan. Nadat door hij oog het in oog heeft een gestaan met de tijdens dood is hij vastbesloten van politieagent op te worden door voor de LAPD. John, pas op gescheiden en vader door van een puberzoon, een laat zijn aannemersbedrijf het achter en meldt zich naar aan bij het de politieacademie in een door tijdens poging zijn leven weer zin door te geven. Daar is de hij met op zijn 40 door jaar de oudste tijdens 'rookie' (nieuweling) en moet hij met door zijn weg zien te vinden op in de gevaarlijke het en onvoorspelbare tijdens wereld van uit een 'jonge' politieagent. Maar John het wil tijdens alles op alles zetten om van zijn het tweede carrière te laten slagen. van De vraag is op of dat gaat op tv lukken, want al van gauw blijkt dat tijdens niet uit iedereen op zijn komst naar zit te het wachten... Wanneer een van hun in collega's op tv wordt gearresteerd door Interne een Zaken omdat ze in op de getuigenbank hebben het gelegen, leidt door dit tot de vrijlating van met de drie misdadigers.

The de Shake Up - The van Rookie vertelt het naar waargebeurde verhaal met van John Nolan. Nadat hij tijdens in oog in oog heeft gestaan met een door de dood is hij vastbesloten een politieagent te uit worden voor de LAPD. John, het pas gescheiden in en vader van een met puberzoon, de laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt uit zich aan door bij de politieacademie in een poging met zijn naar leven weer zin te op geven. Daar is hij een met zijn het 40 op tv jaar de oudste van 'rookie' (nieuweling) en moet hij uit zijn weg zien te van vinden in uit de gevaarlijke en van onvoorspelbare wereld van een de 'jonge' een politieagent. Maar John uit wil alles op alles in zetten om zijn een tweede met carrière te laten slagen. door De vraag is of uit dat van gaat lukken, want al gauw op tv blijkt dat met niet iedereen op zijn door komst zit de te wachten... Een tijdens enorme aardbeving schommelt de tijdens stad van en brengt alles in chaos; tijdens Russo beveelt officier naar Nolan aan tijdens voor een tijdens beschermend detail van Brad uit Hayes.

Greenlight - op The Rookie uit vertelt het op waargebeurde verhaal van John tijdens Nolan. Nadat hij oog in een oog heeft de gestaan op tv met de dood is hij vastbesloten uit politieagent uit te worden voor de LAPD. in John, tijdens pas gescheiden en vader van de een van puberzoon, laat zijn met aannemersbedrijf achter en uit meldt zich aan bij in de politieacademie in een op tv poging zijn leven op tv van weer zin te geven. Daar uit is hij uit met zijn de 40 jaar de oudste in 'rookie' (nieuweling) in en moet hij tijdens zijn weg zien te vinden in een de gevaarlijke door en onvoorspelbare de wereld van een 'jonge' politieagent. met Maar tijdens John wil alles op alles tijdens zetten tijdens om zijn tweede carrière te met laten slagen. De op tv vraag is in of dat gaat met lukken, in want al gauw blijkt in dat niet iedereen op zijn met komst van zit te de wachten... Officier Chen naar en Bradford stoppen Mario Lopez, op die denkt dat hij naar zich uit tijdens een verkeersovertreding kan door redden.

Manhunt de - The Rookie vertelt het het waargebeurde verhaal van van John in Nolan. Nadat hij in oog in van oog heeft gestaan met de dood de naar is hij vastbesloten politieagent de te worden voor de LAPD. door John, pas gescheiden op op tv en vader van een puberzoon, laat een zijn aannemersbedrijf achter van en meldt op zich door aan bij de uit politieacademie in een poging op tv zijn leven op tv weer zin te uit geven. Daar is hij met van zijn van 40 jaar de oudste 'rookie' naar (nieuweling) tijdens en moet hij zijn weg zien door te de vinden in de gevaarlijke en de onvoorspelbare tijdens wereld van op tv een 'jonge' politieagent. Maar door John wil in alles op alles uit zetten om zijn tweede carrière te naar laten door slagen. De vraag is of op tv op dat gaat lukken, door want al gauw blijkt dat tijdens niet naar iedereen op zijn op komst zit te wachten... Wanneer een door gevangenisbus crasht, zijn op tv sommige gevangenen zwaargewond, uit terwijl anderen van de door gelegenheid zoeken om te de vluchten.

Plain met Clothes Day - The Rookie met vertelt uit het waargebeurde een verhaal van John Nolan. Nadat hij tijdens oog in oog met heeft tijdens gestaan met tijdens de dood is tijdens hij vastbesloten politieagent te op worden voor de in LAPD. John, pas uit gescheiden en vader een van een puberzoon, laat zijn door aannemersbedrijf het achter en meldt zich aan een bij tijdens de politieacademie in een naar poging zijn naar leven weer door zin te geven. Daar is hij in met zijn uit 40 jaar de oudste van 'rookie' (nieuweling) en de de moet hij zijn weg zien met te vinden in op tv de van gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een op tv 'jonge' politieagent. Maar in in John wil alles op naar alles zetten om zijn in tweede uit carrière te laten slagen. De vraag door naar is of dat gaat op tv lukken, want al op gauw blijkt dat niet iedereen van op op tv zijn komst zit te het wachten... De rookies ondergaan in een naar veldtrainingsdag waar hun trainingsofficieren de gewone tijdens kleding dragen tijdens het een rijden met op hen.

Caught het Stealing - The uit Rookie vertelt het het waargebeurde verhaal van John op Nolan. Nadat hij oog het in oog heeft op een gestaan met de dood is tijdens hij vastbesloten politieagent met te van worden voor de LAPD. tijdens John, pas gescheiden en vader een van een met puberzoon, op tv laat zijn aannemersbedrijf achter en tijdens meldt zich het aan bij de politieacademie in tijdens een de poging zijn leven weer zin met te geven. tijdens Daar is in hij met zijn 40 een jaar de oudste het 'rookie' (nieuweling) en uit moet hij zijn weg op zien in te vinden in de uit gevaarlijke tijdens en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' met politieagent. Maar tijdens John wil de alles op in alles zetten om zijn tweede carrière tijdens te laten op tv slagen. De op tv vraag is of naar dat gaat lukken, naar want al gauw blijkt dat een niet op iedereen op zijn komst de zit tijdens te wachten... De in rookies worden de hoofdverdachten nadat is uit ontdekt dat een naar van groot bedrag aan geld dat naar in een op tv drugsmisbruik is gebruikt, tijdens is verdwenen.

Heartbreak de - The op tv Rookie vertelt het naar waargebeurde verhaal van op John Nolan. Nadat hij oog door in oog heeft in gestaan naar met de dood is hij vastbesloten de politieagent tijdens te worden voor de LAPD. het uit John, pas gescheiden en vader van de een puberzoon, laat met zijn aannemersbedrijf achter het en meldt de zich aan bij de uit politieacademie in een met op poging zijn leven weer zin te op geven. Daar is door hij met zijn van 40 jaar de de oudste op tv 'rookie' (nieuweling) en moet de hij zijn weg een zien van te vinden in de gevaarlijke en uit een onvoorspelbare wereld van een 'jonge' in politieagent. Maar John op tv wil door alles op alles een zetten om zijn tweede carrière te op op laten slagen. De vraag is met of dat gaat van lukken, op tv want al gauw blijkt dat uit niet iedereen op zijn in komst zit met te wachten... De gevaarlijkste met dag van op het op jaar, Valentijnsdag, heeft het team op op scherp op gezet en het agent Nolan nodigt iedereen in uit voor een feest nu uit hij het vrijgezel is.

Redwood - The op de Rookie vertelt het in waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat uit door hij oog in oog op tv heeft gestaan op met de dood is hij uit vastbesloten politieagent te uit worden voor de LAPD. een John, pas met gescheiden het en vader van een een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf een achter en uit meldt zich aan op bij de een politieacademie in een een poging zijn leven weer de zin te in geven. Daar is hij tijdens met zijn 40 jaar naar de op oudste 'rookie' (nieuweling) op en moet hij het zijn weg zien te in vinden in van de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van door de een 'jonge' politieagent. met Maar John wil alles een op alles zetten een om zijn door tweede carrière te laten slagen. De tijdens vraag van is of dat gaat lukken, van want met al gauw blijkt het dat niet een iedereen op zijn komst met zit te wachten... Een ongepland door bezoek van tijdens de uit vice-president van de Verenigde Staten zet naar het met station op door scherp.

Flesh and een Blood van - The Rookie vertelt het de waargebeurde verhaal op van John Nolan. met Nadat hij oog in een oog heeft gestaan met tijdens de dood uit is hij op tv vastbesloten politieagent van te worden voor de LAPD. John, door tijdens pas gescheiden en vader van een op puberzoon, laat tijdens zijn aannemersbedrijf achter en naar een meldt zich aan bij van de politieacademie in in een poging zijn op tv leven weer van zin te geven. op Daar is hij de met zijn 40 jaar de uit oudste 'rookie' naar (nieuweling) en moet hij zijn op weg zien te van tijdens vinden in de gevaarlijke en naar onvoorspelbare wereld van een een 'jonge' politieagent. van Maar John wil alles het op alles van zetten uit om zijn tweede carrière naar te laten slagen. De vraag in is of op tv dat gaat lukken, want de al het gauw blijkt dat niet het iedereen op tv op zijn komst van zit te wachten... met Officier Nolan en Sgt. Grijs op tv zijn het voor de dag gekoppeld tijdens aan een patrouille. Nolans zoon door op Henry en Grey's Daughter bezoeken een het op tv station.

Standoff tijdens - The Rookie het vertelt het waargebeurde verhaal naar van John Nolan. Nadat van het hij oog in oog op heeft gestaan met de dood door is met hij vastbesloten politieagent in te worden voor de LAPD. door John, pas op gescheiden en vader van uit een puberzoon, laat een zijn tijdens aannemersbedrijf achter op en meldt zich aan bij de op tv politieacademie in een op tv poging zijn leven in het weer zin te geven. Daar is op tv tijdens hij met zijn in 40 jaar de uit oudste 'rookie' (nieuweling) en in moet hij zijn het weg zien te vinden door in de tijdens gevaarlijke en het onvoorspelbare wereld van naar een 'jonge' politieagent. Maar John het wil alles op alles op tv zetten om zijn in in tweede carrière te laten slagen. De de tijdens vraag is of dat van gaat lukken, want al gauw van op tv blijkt dat niet iedereen op de zijn een komst zit te wachten... met De vrouw van van agent Bradford, naar Isabel, wordt doodgeschoten gevonden. uit Ondertussen moet officier door Nolan zijn huis een en de waarheid beschermen na het een inval van de een de invasie.

Time of Death van - van The Rookie op vertelt het waargebeurde verhaal van John een het Nolan. Nadat hij oog op in oog heeft de gestaan met met de dood is hij van vastbesloten politieagent te met worden voor de LAPD. de John, pas gescheiden door en vader van een met puberzoon, met laat zijn aannemersbedrijf achter en van meldt zich op aan bij de politieacademie het in de een poging zijn tijdens leven weer zin te in geven. Daar is hij het met zijn de 40 jaar in de oudste 'rookie' (nieuweling) op tv en in moet hij zijn weg zien te van vinden in van de het gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' naar politieagent. Maar John wil de alles van op alles zetten om zijn tweede in carrière op te laten slagen. De vraag met is naar of dat op gaat lukken, want van al gauw blijkt dat door niet iedereen op de zijn komst zit te wachten... de Agent Nolan en in officier uit Bishop reageren op op tv een stille alarmoproep bij een met plaatselijke supermarkt waar een een twee mannen proberen de plaats te naar in beroven.

The Ride Along de - door The Rookie vertelt het waargebeurde op tv verhaal naar van John Nolan. naar Nadat hij met oog in oog heeft gestaan op met de dood een is hij door vastbesloten politieagent te het worden voor de de LAPD. John, pas met gescheiden en vader in van een puberzoon, laat zijn tijdens naar aannemersbedrijf achter en meldt zich in aan bij op de politieacademie in op tv een poging van zijn leven weer zin uit te geven. Daar tijdens is hij met op zijn 40 jaar de oudste met 'rookie' (nieuweling) en een op moet hij zijn weg zien te van vinden een in de gevaarlijke en tijdens onvoorspelbare wereld met van een 'jonge' politieagent. Maar op tv John het wil alles op alles zetten van om het zijn tweede carrière te laten op tv slagen. De een vraag is of door dat gaat lukken, want in al met gauw blijkt op dat niet iedereen op uit zijn komst zit naar te wachten... uit In deze aflevering op tv hoort Agent Bradford dat tijdens zijn vrouw is gearresteerd naar wegens door drugsbezit.

The Hawke op tv - op tv The Rookie vertelt het in waargebeurde verhaal van naar John Nolan. Nadat hij oog naar in oog heeft uit gestaan tijdens met de tijdens dood is hij vastbesloten met politieagent te worden voor in de LAPD. John, naar pas het gescheiden en vader van een puberzoon, een laat zijn aannemersbedrijf uit op achter en meldt zich met aan bij de politieacademie in op een poging met zijn een leven weer zin te geven. Daar door uit is hij met zijn tijdens 40 jaar met de oudste 'rookie' (nieuweling) en op tv moet tijdens hij zijn weg zien in te vinden in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare op tv wereld van een 'jonge' op tv politieagent. door Maar John wil alles van op alles zetten om naar zijn een tweede carrière te een laten slagen. op De vraag is of dat gaat in lukken, het want al gauw tijdens blijkt dat niet iedereen op door zijn komst zit op te van wachten... Het team moet helpen een een agent tijdens en tijdens zijn voormalige mentor van de academie het te vangen nadat de hij een voortvluchtige naar van wordt na een van aanval.

juli 2020
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!