Programma gemist?

Aflevering 20 van - The Rookie vertelt naar het waargebeurde verhaal op tv van naar John Nolan. Nadat hij oog tijdens in van oog heeft gestaan met tijdens de naar dood is hij vastbesloten politieagent te van worden voor de van LAPD. John, pas tijdens gescheiden een en vader van van een puberzoon, laat zijn uit aannemersbedrijf achter tijdens en meldt zich aan bij door de politieacademie tijdens in een op tv poging zijn leven weer in zin te geven. uit Daar is de hij met op tv zijn 40 jaar de op tv oudste 'rookie' (nieuweling) en moet door hij de zijn weg zien te vinden met in de een gevaarlijke het en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' met het politieagent. Maar John wil alles uit op alles zetten in om zijn door tweede carrière te laten slagen. door De vraag is de of dat gaat met naar lukken, want al gauw blijkt dat de niet uit iedereen op zijn op tv komst zit op te wachten...

The naar Checklist - The met Rookie vertelt het een waargebeurde verhaal van tijdens John Nolan. naar Nadat hij oog in oog heeft het een gestaan met de dood is van hij vastbesloten het politieagent te worden tijdens voor de LAPD. John, tijdens pas gescheiden met en vader door van een puberzoon, laat zijn met aannemersbedrijf achter uit en meldt zich aan de bij de politieacademie in op de een poging zijn leven weer door zin tijdens te geven. Daar is de hij met zijn in 40 jaar de oudste met 'rookie' (nieuweling) de en moet hij zijn weg het de zien te vinden de in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld met van een 'jonge' de politieagent. Maar de John wil alles van op een alles zetten om zijn op tweede carrière te laten slagen. tijdens De uit vraag is of dat gaat in lukken, want op al door gauw blijkt dat niet iedereen op met tijdens zijn komst zit te tijdens wachten... Sergeant Gray de informeert de rookies de dat ze een specifieke de reeks misdaden op tv moeten opsporen binnen een periode tijdens van 48 uur tijdens om in aanmerking de te komen voor het hun naar eindexamen.

Homefront - The het Rookie door vertelt het de waargebeurde verhaal van John Nolan. tijdens Nadat hij oog het in oog heeft gestaan op tv met de tijdens dood is hij vastbesloten naar politieagent te het worden voor de met LAPD. het John, pas gescheiden en vader van een een puberzoon, laat op zijn aannemersbedrijf in achter naar en meldt zich aan bij de op tv de politieacademie in een van poging zijn leven weer in zin te geven. Daar naar is met hij met zijn 40 jaar de door oudste 'rookie' door (nieuweling) en moet tijdens hij zijn uit weg zien te vinden in in de op tv gevaarlijke en onvoorspelbare op tv wereld van op een 'jonge' politieagent. Maar John wil op alles in op alles de zetten om zijn tijdens tweede carrière te laten slagen. op tv De vraag is de of in dat gaat lukken, het want al gauw blijkt op tv dat niet uit iedereen op zijn komst het zit te wachten... Wanneer een op tv van op tv hun collega's wordt met gearresteerd door met Interne Zaken omdat van ze op de het getuigenbank hebben gelegen, leidt uit dit tot de vrijlating van een drie door misdadigers.

The de Shake Up - The Rookie een vertelt het waargebeurde de verhaal in van John Nolan. een Nadat hij oog in oog tijdens heeft in gestaan met de dood is uit hij de vastbesloten politieagent te worden een voor een de LAPD. John, pas in gescheiden en uit vader van een puberzoon, door laat zijn aannemersbedrijf achter en de meldt zich met aan bij de naar politieacademie in uit een poging van zijn leven weer zin te het geven. Daar is hij met met uit zijn 40 jaar de oudste naar 'rookie' naar (nieuweling) en naar moet hij zijn weg zien te uit vinden in het de gevaarlijke en een onvoorspelbare wereld van een de 'jonge' politieagent. Maar het John wil alles de in op alles zetten om zijn uit tweede carrière te een laten tijdens slagen. De vraag is of dat op tv gaat het lukken, want van al gauw blijkt dat het niet iedereen op van zijn komst zit te wachten... de Een enorme met aardbeving op tv schommelt de stad en het brengt alles in het chaos; Russo uit beveelt officier Nolan aan het voor een beschermend met detail van Brad tijdens Hayes.

Greenlight - het The naar Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van van John Nolan. Nadat tijdens op tv hij oog in oog op heeft gestaan door met de dood door is hij vastbesloten politieagent het te worden voor de LAPD. uit in John, pas gescheiden en een vader van een puberzoon, de laat zijn aannemersbedrijf van achter op en meldt zich aan een bij de met politieacademie in een poging zijn van leven in weer zin te geven. Daar is tijdens door hij met zijn op 40 jaar de op oudste 'rookie' (nieuweling) door en moet hij een zijn weg zien te vinden door in de gevaarlijke een en onvoorspelbare wereld van uit een op 'jonge' politieagent. Maar John wil op een alles op alles zetten om van zijn tweede carrière met te door laten slagen. De vraag op tv is of dat de gaat lukken, uit want al gauw blijkt in dat niet iedereen op zijn het komst zit te de wachten... de Officier Chen en Bradford stoppen uit Mario Lopez, die de denkt dat in hij zich door uit een verkeersovertreding kan uit redden.

Manhunt van - The Rookie vertelt het uit waargebeurde verhaal van op tv met John Nolan. Nadat hij op tv oog in oog heeft een gestaan met tijdens de dood is hij vastbesloten van politieagent te naar worden voor de het LAPD. John, pas uit gescheiden op en vader van een door puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter door naar en meldt zich naar aan bij de politieacademie in een in poging uit zijn leven weer met zin te geven. Daar is op hij met zijn tijdens naar 40 jaar de in oudste 'rookie' (nieuweling) en moet van hij zijn weg op tv zien te vinden met in de gevaarlijke op tv en de onvoorspelbare wereld van een naar 'jonge' politieagent. door Maar John wil uit alles op alles zetten van om zijn tweede van carrière te laten slagen. van De het vraag is of dat gaat door lukken, want al een gauw blijkt dat niet de iedereen op zijn uit komst zit uit te wachten... in Wanneer een gevangenisbus een crasht, zijn op tv sommige gevangenen zwaargewond, terwijl anderen de tijdens gelegenheid zoeken om op te het vluchten.

Plain Clothes Day door naar - The Rookie vertelt het een waargebeurde verhaal van John op tv Nolan. op tv Nadat hij met oog in oog heeft gestaan met het de de dood is hij in vastbesloten politieagent te op tv worden voor uit de LAPD. John, pas gescheiden en in vader een van een tijdens puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf op tv achter en meldt zich op tv aan tijdens bij de politieacademie in met een poging zijn leven tijdens weer zin te naar geven. Daar door is hij met zijn 40 tijdens jaar op de oudste naar 'rookie' (nieuweling) en moet hij zijn een op tv weg zien te vinden door in de gevaarlijke en met onvoorspelbare wereld van een in 'jonge' politieagent. Maar uit John wil alles van op tijdens alles zetten om op zijn tweede carrière te door laten slagen. tijdens De vraag is of dat op gaat lukken, want op tv al gauw blijkt door door dat niet iedereen op zijn met komst zit te op tv wachten... De rookies op ondergaan een veldtrainingsdag waar naar een hun trainingsofficieren gewone kleding op tv dragen tijdens het rijden met van op tv hen.

Caught Stealing het - The Rookie vertelt op het waargebeurde op tv verhaal van John Nolan. tijdens Nadat hij de oog in oog heeft door gestaan met op tv de dood is hij het vastbesloten van politieagent te worden voor de de LAPD. John, het pas gescheiden en vader in naar van een puberzoon, laat zijn in aannemersbedrijf achter en een meldt in zich aan bij de tijdens politieacademie in een door poging zijn uit leven weer zin te geven. op tv Daar is tijdens hij met zijn op tv 40 jaar de oudste naar 'rookie' een (nieuweling) en moet op hij zijn weg zien met te vinden in de gevaarlijke van en onvoorspelbare tijdens wereld op tv van een 'jonge' politieagent. Maar door John wil alles op in alles zetten om op tv van zijn tweede carrière te door laten slagen. De uit vraag is door of dat gaat lukken, want een al de gauw blijkt dat niet iedereen het op door zijn komst zit te van wachten... De op rookies worden de hoofdverdachten tijdens nadat is ontdekt dat van een groot bedrag aan op geld dat door in van een drugsmisbruik is gebruikt, is de verdwenen.

Heartbreak met - The Rookie vertelt de het door waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat van hij het oog in in oog heeft gestaan met de door dood is hij vastbesloten uit politieagent te worden op naar voor de LAPD. John, pas gescheiden van en vader van uit een de puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf van achter en op meldt zich een aan bij de politieacademie op tv in een poging op zijn leven weer zin te uit geven. op Daar is de hij met zijn een 40 jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) op en moet tijdens hij zijn tijdens weg zien te de vinden in de gevaarlijke op en onvoorspelbare in wereld van een naar 'jonge' politieagent. op Maar John wil alles op alles in op zetten om zijn tweede carrière een te laten naar slagen. De vraag een is of dat gaat door lukken, want al met gauw tijdens blijkt dat niet iedereen op zijn uit komst zit te het wachten... met De gevaarlijkste dag van het van jaar, Valentijnsdag, heeft van het team op door door scherp gezet en op agent Nolan nodigt met iedereen uit voor op een feest nu hij vrijgezel op tv is.

Redwood het - The Rookie op tv vertelt het waargebeurde verhaal door van tijdens John Nolan. Nadat hij oog naar in oog heeft gestaan met met de de dood het is hij vastbesloten van politieagent te worden voor de LAPD. een John, pas een gescheiden het en vader van het een puberzoon, laat zijn op tv aannemersbedrijf achter en meldt in zich aan het bij de politieacademie de in een poging zijn leven tijdens weer een zin te uit geven. Daar is met hij met zijn 40 jaar de in naar oudste 'rookie' (nieuweling) op en moet hij zijn weg een zien tijdens te vinden in van de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van door een een 'jonge' politieagent. op tv Maar John wil alles op uit alles zetten om het zijn tweede een carrière te laten slagen. het De vraag de is of dat gaat lukken, door want al de gauw van blijkt dat niet een iedereen op zijn komst van zit te wachten... Een ongepland op tv bezoek uit van de vice-president naar van de Verenigde Staten van zet het station op naar uit scherp.

Flesh een and Blood - op The Rookie vertelt het waargebeurde van op verhaal van John Nolan. Nadat hij van in oog in oog heeft van gestaan met de dood de is het hij vastbesloten politieagent te in worden voor de van LAPD. John, pas door gescheiden en vader op van een door puberzoon, laat zijn de aannemersbedrijf achter en meldt door zich aan bij de politieacademie uit in een poging naar in zijn leven weer zin tijdens te geven. Daar is hij in met naar zijn 40 jaar de uit oudste 'rookie' (nieuweling) op en moet hij zijn een met weg zien te vinden in de naar gevaarlijke en naar onvoorspelbare wereld van een een 'jonge' op politieagent. Maar John wil uit alles op alles zetten tijdens om zijn tweede uit naar carrière te laten slagen. naar De vraag is of het dat gaat lukken, want de al door gauw blijkt dat door niet iedereen op in zijn komst zit van te wachten... Officier Nolan met en Sgt. op Grijs zijn voor de in dag gekoppeld aan een met patrouille. op Nolans zoon Henry en de Grey's Daughter bezoeken op tv het uit station.

Standoff de - The Rookie uit vertelt het waargebeurde verhaal in van John Nolan. Nadat de naar hij oog in oog heeft door gestaan met de dood op is hij vastbesloten in politieagent te in worden voor de LAPD. uit John, een pas gescheiden van en vader van een puberzoon, het laat zijn aannemersbedrijf naar achter en naar meldt zich aan met bij de politieacademie in in een poging zijn leven op tv weer zin te op tv geven. uit Daar is hij met uit zijn 40 jaar met de oudste 'rookie' (nieuweling) tijdens en moet hij de zijn door weg zien te vinden met in de gevaarlijke het en de onvoorspelbare wereld van op tv een 'jonge' politieagent. Maar John wil in door alles op alles zetten om zijn met tweede carrière op te in laten slagen. De vraag is of door dat gaat lukken, met want op al gauw blijkt het dat niet op iedereen op zijn naar komst zit te wachten... De in vrouw van agent van Bradford, Isabel, wordt de doodgeschoten gevonden. Ondertussen moet door officier uit Nolan zijn huis en de van op waarheid beschermen na een inval door van een tijdens invasie.

Time of naar Death - The Rookie tijdens vertelt het waargebeurde met naar verhaal van John Nolan. op Nadat hij oog op in oog heeft in gestaan met de dood tijdens is hij vastbesloten op politieagent te op worden voor de LAPD. John, het pas gescheiden en naar tijdens vader van een puberzoon, naar laat zijn aannemersbedrijf achter op en meldt zich aan op tv bij door de politieacademie door in een poging op zijn leven weer zin te geven. in Daar is door hij met zijn 40 door jaar het de oudste 'rookie' (nieuweling) en uit moet hij zijn op weg zien naar te vinden de in de uit gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een de het 'jonge' politieagent. Maar het John wil alles op alles naar zetten om zijn tweede naar met carrière te laten slagen. tijdens De vraag is naar of dat gaat lukken, het want al het gauw blijkt dat niet van iedereen op zijn komst het zit te wachten... een Agent in Nolan en de officier Bishop reageren op een van stille alarmoproep op tv bij een het plaatselijke supermarkt waar twee mannen proberen in de plaats te naar op tv beroven.

The Ride van Along - The Rookie de op vertelt het waargebeurde door verhaal van John Nolan. Nadat hij van oog op in oog heeft gestaan met van de dood is door hij vastbesloten politieagent de te van worden voor de LAPD. John, op uit pas gescheiden en tijdens vader van een puberzoon, een laat zijn aannemersbedrijf achter een en meldt de zich aan bij de de politieacademie in een poging in zijn tijdens leven weer zin te de geven. Daar het is hij met zijn het 40 de jaar de oudste uit 'rookie' (nieuweling) en moet hij zijn tijdens op tv weg zien te vinden in het de op tv gevaarlijke en onvoorspelbare in wereld van een 'jonge' politieagent. Maar op tv op tv John wil alles op alles een zetten om zijn tweede door met carrière te laten in slagen. De vraag van is of dat naar gaat lukken, want al in gauw blijkt op tv dat niet iedereen door op zijn komst het zit te wachten... In deze naar aflevering naar hoort Agent Bradford tijdens dat zijn vrouw is gearresteerd wegens tijdens het drugsbezit.

The de Hawke - The Rookie door vertelt het een waargebeurde verhaal van John door Nolan. Nadat naar hij oog in oog een heeft gestaan van met de dood is hij een vastbesloten politieagent te uit worden naar voor de op tv LAPD. John, pas gescheiden en op tv vader van een van puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf naar achter en door meldt zich de aan bij de politieacademie in op een poging het zijn uit leven weer zin op te geven. Daar is hij een met zijn 40 in jaar de het oudste 'rookie' het (nieuweling) en moet hij zijn weg door de zien te vinden in de naar gevaarlijke en op onvoorspelbare wereld van van een 'jonge' politieagent. Maar door John wil met alles op alles op zetten om zijn tweede uit carrière te laten slagen. een De vraag naar is door of dat gaat de lukken, want al gauw blijkt dat op niet iedereen op op zijn komst zit op tv een te wachten... Het team moet helpen door een agent en door zijn voormalige met mentor van de door academie een te vangen nadat hij tijdens een voortvluchtige wordt een na een een aanval.

oktober 2021
05-10-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Aflevering 20 - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

05-10-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Checklist - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

28-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Homefront - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

28-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Shake Up - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

21-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Greenlight - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

21-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Manhunt - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

14-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Plain Clothes Day - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zi...

14-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Caught Stealing - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

07-09-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Heartbreak - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

07-09-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Redwood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanneme...

31-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Flesh and Blood - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn...

31-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Standoff - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannem...

24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Time of Death - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn a...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Ride Along - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn ...

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!