Programma gemist?

Seizoen 1 op - Aflevering op tv 8 - Amerikaanse misdaadserie. Time of op tv Death. Nolan en het Bishop in trekken naar een lokale supermarkt waar door twee mannen in een overval aan het door de plegen zijn. Wanneer een van op de twee op het op een lopen zet, uit op tv zet Nolan meteen de achtervolging door in.

Seizoen 1 - in Aflevering van 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Ride van een Along. Nolan en Bishop van krijgen het gezelschap van met een filmregisseur. Bradford verneemt naar dat zijn vrouw gearresteerd op is voor van drugsbezit.

The Hawke - op tv The op tv Rookie vertelt het waargebeurde met verhaal van in John Nolan. Nadat hij op tv oog in op oog heeft gestaan met de het dood is hij in vastbesloten politieagent te uit worden voor de een LAPD. John, pas op tv gescheiden en vader van van een puberzoon, op tv de laat zijn aannemersbedrijf achter de en meldt zich van aan bij de op politieacademie in een poging zijn het het leven weer zin uit te geven. Daar is van hij met zijn 40 uit jaar de oudste naar 'rookie' (nieuweling) en moet op hij op zijn weg zien te vinden een in door de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld in van van een 'jonge' politieagent. Maar John tijdens wil alles op van alles zetten om het zijn naar tweede carrière in te laten slagen. De vraag de is een of dat gaat lukken, naar want al gauw blijkt in dat niet van iedereen op zijn komst zit met het te wachten... Het in team moet helpen op tv een agent en zijn in voormalige mentor de van de academie te vangen nadat naar hij een voortvluchtige uit wordt na op een door aanval.

The door Roundup - The de Rookie vertelt het waargebeurde de verhaal van John door Nolan. Nadat hij oog met de in oog heeft gestaan met de met dood het is hij vastbesloten politieagent naar te worden voor op tv de LAPD. John, in pas gescheiden en naar vader van een puberzoon, op laat zijn op aannemersbedrijf achter en tijdens meldt zich op tv aan bij de in politieacademie in een poging tijdens zijn leven het weer zin te geven. Daar tijdens is hij met tijdens zijn 40 naar jaar het de oudste 'rookie' (nieuweling) naar en moet hij zijn weg het zien op te vinden in de op gevaarlijke en onvoorspelbare op tv wereld van tijdens een 'jonge' politieagent. met Maar John wil alles op op tv alles het zetten om zijn tweede carrière uit te laten van slagen. De vraag van is of dat gaat het met lukken, want al gauw blijkt dat met op niet iedereen op uit zijn komst zit te een wachten... Nolan, de rookies in en hun trainingsofficieren uit raken betrokken bij tijdens een wedstrijd die het hen tijdens tegen elkaar uitspeelt.

The naar Switch - The Rookie vertelt van het waargebeurde tijdens verhaal van op John Nolan. Nadat hij oog in in oog heeft de gestaan met de uit dood op is hij vastbesloten politieagent te op tv worden voor de tijdens LAPD. John, pas op tv gescheiden en vader van uit van een puberzoon, het laat zijn aannemersbedrijf met achter en meldt van zich aan bij met de politieacademie in een poging zijn door leven weer zin uit te in geven. Daar is hij het met zijn 40 het jaar de op tv oudste 'rookie' (nieuweling) en op tv moet hij zijn uit weg zien te op vinden tijdens in de gevaarlijke en onvoorspelbare naar wereld naar van een 'jonge' politieagent. Maar John met wil in alles op alles zetten het om zijn tweede op carrière te laten slagen. door De vraag is uit of dat gaat naar lukken, want al door gauw blijkt tijdens dat niet iedereen met op zijn komst het zit uit te wachten... De rookies worden uit tijdelijk gekoppeld aan het nieuwe trainingsofficieren en op tv officier met Nolan wordt gekoppeld aan officier op Lopez.

The Good, van the Bad van and the Ugly van - The Rookie tijdens vertelt het waargebeurde van verhaal van John door Nolan. Nadat hij oog uit in oog tijdens heeft gestaan met de dood met is hij vastbesloten van politieagent door te worden voor de LAPD. op tv John, pas tijdens gescheiden en met vader van een puberzoon, tijdens laat zijn een aannemersbedrijf achter uit en meldt zich uit aan bij de politieacademie in het een poging zijn in leven weer met zin te geven. Daar tijdens is hij met van zijn een 40 jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) door en moet naar hij zijn tijdens weg zien te vinden in het de gevaarlijke met en op tv onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent. door Maar John wil het alles op alles de zetten om zijn van tweede carrière te in laten naar slagen. De vraag is door of dat gaat naar lukken, een want al gauw op blijkt dat niet iedereen op zijn door van komst zit te wachten... Nadat de Nolan en Talia de naar controle over een op tv plaats het delict hebben verloren, op tv beginnen ze op tv te discussiëren over de vraag of uit mensen op tv fundamenteel goed of slecht op tv zijn op tv en wat dat betekent voor door politieagenten.

Crash Course - in op tv The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal op van de John Nolan. Nadat hij oog naar in door oog heeft gestaan met de tijdens dood is hij naar vastbesloten van politieagent te worden voor de de LAPD. John, met pas gescheiden op tv en vader met van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf in achter en meldt naar door zich aan bij de tijdens politieacademie in tijdens een poging zijn een leven weer zin te geven. Daar van is door hij met zijn het 40 jaar de door oudste 'rookie' (nieuweling) het en moet op hij zijn weg met zien te vinden uit in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld uit van een 'jonge' tijdens tijdens politieagent. Maar John in wil alles op alles zetten om op door zijn tweede carrière te een laten slagen. De vraag is het of dat gaat naar lukken, met want al gauw een blijkt dat niet iedereen tijdens op het zijn komst zit te de wachten. Nadat Nolan op een slachtoffer van met een ontvoering heeft ontmoet, met dwingt Talia Nolan door om zijn op tv persoonlijke de morele instincten te confronteren om een het goede tijdens agent te kunnen met zijn.

Vanaf het vanavond is uit de Amerikaanse misdaadserie The Rookie op tv elke zaterdag vanaf 20:30 de uur met dubbele een afleveringen een te zien op naar Net5. Droom De serie bestaat uit twintig door afleveringen en gaat tijdens op over John Nolan. naar Hij is 40 jaar en een jaagt in nu eindelijk zijn op droom na om aan de slag naar van te gaan als agent door in Los Angeles. Beginneling Als de oudste van beginneling een krijgt hij heel het wat te verduren en met wordt hij het niet altijd even serieus genomen een door zijn naar oversten.

augustus 2019
24-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Time of Death. Nolan en Bishop trekken naar een lokale supermarkt waar twee mannen een overval aan het plegen zijn. Wanneer een van de twee het op een lopen zet, zet Nolan meteen de ach...

24-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Ride Along. Nolan en Bishop krijgen het gezelschap van een filmregisseur. Bradford verneemt dat zijn vrouw gearresteerd is voor drugsbezit.

17-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Hawke - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aanne...

17-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Roundup - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aan...

10-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Switch - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aann...

10-08-2019 20:30

The Rookie

The Rookie - The Rookie

The Good, the Bad and the Ugly - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puber...

03-08-2019 21:25

The Rookie

The Rookie - The Rookie

Crash Course - The Rookie vertelt het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aa...

03-08-2019 20:30

Nieuw: The Rookie

The Rookie - Nieuw: The Rookie

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie The Rookie elke zaterdag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. Droom De serie bestaat uit twintig afleveringen en gaat over John Nolan. Hij is 40 jaar en jaagt nu eindeli...

The Rookie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Rookie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Rookie bij The Rookie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Rookie. Heb je een uitzending van The Rookie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Rookie gemist

Uitzending gemist van The Rookie? Hier kun je alle uitzendingen van The Rookie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord