Programma gemist?

Martin in reist naar Mundoo-eiland op tv in Zuid-Australië en uit komt net op door tijd aan om van te zien hoe ze daar tijdens op een uit heel energieke manier een vee hoeden. uit Op Phillipeiland mag Martin op vervolgens een dwergpinguïn aanraken uit en geeft hij een plankgas op in een het Mini Cooper. Op een Kingeiland helpt hij bij het opruimen een van kelp die op tv met na een storm is aangespoeld. Tot op tv slot met gaat Martin naar Maria-eiland bij naar Tasmanië. van Daar komt hij meer een te weten over de het programma het dat moet het voorkomen dat de uit Tasmaanse duivel uitsterft.

Martin reist de naar de Tiwi-eilanden voor door 'bushtucker' en op tv 'Aussie footy'. Daarna het reist Martin uit door naar de tijdens betoverende Muironeilanden, waar hij met de het Ningalookust bekijkt en in met de grootste vis in naar de een oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens uit zijn volgende stop, op op op de Abrolhos-eilanden, hoort Martin een tijdens verhaal over bloedige naar muiterij op tv en leert hij hoe door hij een van kreeft moet vangen. Dan uit gaat hij van door naar Rottnest-eiland, waar hij tussen op de met toeristen een duister van verleden en vriendelijke buideldieren ontdekt. op tv uit Vervolgens vaart Martin door naar het met mysterieuze eiland door Carnac met waar een van in de giftigste slangensoorten op aarde met voorkomt.

Martins het reis begint de in de beroemdste stad een van Australië, Sydney. Midden in de de haven van de tijdens Sydney ligt Fort Denison, in een eiland dat symbool tijdens staat voor het de koloniale door verleden van de stad. een Hiervandaan vertrekt naar Martin naar het subtropische door paradijs Lord van Howe-eiland. Dat eiland ligt naar zo'n 600 kilometer het uit de kust een en wordt van pas 200 jaar bewoond. Daardoor is de een de natuur er nog ongerept. naar De volgende stop is het Norfolk. op tv Martin komt in daar meer te weten over het op wrede verleden tijdens van met het eiland, waar een strafkolonie was een uit gevestigd. Hij ontmoet er ook in afstammelingen van de op muiters van de naar Bounty. Na Norfolk in reist een Martin door naar Restoration-eiland. van Daar ontmoet hij een hedendaagse een Robinson Crusoe op tv en zijn dingo. naar Vervolgens een gaat hij naar Thursday- en Friday-eiland, in op tv waar alles draait om muziek en door van parels.

mei 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!