Programma gemist?

Martin reist naar naar Mundoo-eiland in met Zuid-Australië en op komt net op naar tijd aan de om te zien hoe naar ze daar naar op een heel energieke manier door vee hoeden. Op van Phillipeiland mag Martin vervolgens tijdens een dwergpinguïn aanraken tijdens en geeft hij van in plankgas in een Mini met Cooper. Op uit Kingeiland helpt hij naar bij het opruimen de van kelp die na een storm tijdens het is aangespoeld. Tot uit slot gaat Martin naar naar Maria-eiland bij in Tasmanië. Daar komt hij meer de te in weten over het programma dat uit moet tijdens voorkomen dat de Tasmaanse duivel de uitsterft.

Martin reist op naar van de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' de en 'Aussie footy'. Daarna reist met Martin tijdens door naar de betoverende de Muironeilanden, waar hij de op Ningalookust in bekijkt en door met de grootste vis in naar de oceaan zwemt: met de walvishaai. Tijdens zijn tijdens van volgende stop, op de Abrolhos-eilanden, een hoort Martin naar een verhaal over een bloedige muiterij uit en leert hij hoe een hij een kreeft tijdens moet vangen. Dan gaat door hij door naar een Rottnest-eiland, waar hij door tussen de tijdens toeristen een door duister verleden en vriendelijke buideldieren ontdekt. de met Vervolgens vaart Martin door op tv naar het mysterieuze met eiland Carnac waar een van tijdens de giftigste slangensoorten van de op aarde voorkomt.

Martins reis begint naar in van de beroemdste stad van Australië, in naar Sydney. Midden in de haven van tijdens Sydney ligt op tv Fort Denison, een het eiland dat symbool staat op in voor het koloniale verleden van door de het stad. Hiervandaan vertrekt in Martin naar het subtropische paradijs door Lord Howe-eiland. door Dat eiland ligt zo'n 600 het kilometer in uit de kust van en wordt pas 200 op tv jaar bewoond. in Daardoor is de natuur er het nog van ongerept. De volgende stop het is Norfolk. door Martin komt met daar meer te weten uit over het wrede in verleden van het eiland, waar uit een strafkolonie door was gevestigd. Hij van ontmoet er ook afstammelingen het het van de muiters van van de Bounty. Na met Norfolk reist Martin door door naar Restoration-eiland. Daar ontmoet van hij een hedendaagse de Robinson Crusoe op tv en het zijn dingo. Vervolgens gaat hij met naar Thursday- met en Friday-eiland, waar alles draait door om muziek en naar een parels.

januari 2021
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!