Programma gemist?

Martin reist naar naar Mundoo-eiland in met Zuid-Australië en in komt net op tijd op tv aan om te door zien van hoe ze daar op een heel het energieke de manier vee hoeden. Op Phillipeiland het mag Martin vervolgens de een dwergpinguïn op aanraken en in geeft hij plankgas door in een Mini Cooper. een Op Kingeiland helpt hij tijdens bij van het opruimen van kelp op tv die na op een storm is op tv aangespoeld. Tot van slot gaat Martin naar Maria-eiland bij het Tasmanië. Daar komt naar hij meer uit te weten tijdens over het programma de dat moet voorkomen dat de de Tasmaanse met duivel uitsterft.

Martin tijdens reist naar tijdens de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie uit footy'. Daarna met reist de Martin door naar de de betoverende Muironeilanden, in waar hij de naar Ningalookust bekijkt en met naar de grootste vis naar in de oceaan naar zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn in een volgende stop, op de in Abrolhos-eilanden, hoort Martin een een verhaal over bloedige naar muiterij en van leert hij hoe hij naar een kreeft op moet vangen. Dan uit gaat hij op door naar Rottnest-eiland, waar hij tussen tijdens de de toeristen een van duister verleden en vriendelijke buideldieren ontdekt. de naar Vervolgens vaart Martin door naar uit het mysterieuze eiland Carnac met waar een van het de giftigste een slangensoorten op naar aarde voorkomt.

Martins reis door begint in de op beroemdste het stad van Australië, Sydney. Midden met in op tv de haven van Sydney ligt Fort het Denison, een door eiland met dat symbool staat voor het koloniale naar op tv verleden van de in stad. Hiervandaan vertrekt op Martin naar het op subtropische paradijs Lord met Howe-eiland. Dat eiland in ligt zo'n 600 de kilometer uit de kust en naar wordt pas met 200 jaar bewoond. Daardoor een is de door natuur er nog ongerept. De van volgende uit stop is Norfolk. naar Martin komt het daar meer te weten over het het wrede verleden van naar op tv het eiland, waar een door strafkolonie was gevestigd. Hij in ontmoet er op ook afstammelingen van de muiters in door van de Bounty. uit Na Norfolk reist Martin door naar door Restoration-eiland. Daar het ontmoet het hij een hedendaagse een Robinson Crusoe en zijn dingo. Vervolgens op in gaat hij naar tijdens Thursday- en Friday-eiland, waar alles een draait om muziek uit en van parels.

mei 2021
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!