Programma gemist?

Martin reist door naar Mundoo-eiland in een Zuid-Australië op tv en komt net op op tijd aan op tv om te zien hoe door ze daar op een uit heel energieke door manier vee hoeden. op tv Op Phillipeiland mag Martin de vervolgens een dwergpinguïn met aanraken en naar geeft hij plankgas op in een Mini Cooper. van Op Kingeiland helpt hij het bij het opruimen tijdens van het kelp die tijdens na een storm is aangespoeld. een Tot slot gaat de Martin naar Maria-eiland met bij Tasmanië. het Daar komt hij meer in te weten op over het programma met dat moet voorkomen dat tijdens de Tasmaanse duivel op uitsterft.

Martin het reist naar de Tiwi-eilanden voor naar 'bushtucker' op en 'Aussie met footy'. Daarna reist Martin de door naar de betoverende Muironeilanden, naar waar hij de door Ningalookust bekijkt en tijdens tijdens met de grootste vis in in de oceaan door zwemt: de van walvishaai. Tijdens zijn volgende op tv stop, op de de Abrolhos-eilanden, hoort Martin tijdens een verhaal over bloedige de muiterij door en leert hij hoe hij naar een kreeft met moet vangen. Dan gaat hij van door door naar Rottnest-eiland, waar op tv hij tussen de de toeristen een duister in verleden en vriendelijke buideldieren met ontdekt. Vervolgens vaart in Martin door door naar het mysterieuze in eiland Carnac naar waar een van de de giftigste slangensoorten op aarde met voorkomt.

Martins de reis begint een in de beroemdste stad de van Australië, een Sydney. Midden in de haven tijdens van Sydney ligt Fort het Denison, een op eiland in dat symbool staat voor het koloniale naar verleden van de het stad. de Hiervandaan vertrekt Martin naar op het subtropische paradijs Lord tijdens Howe-eiland. in Dat eiland ligt een zo'n 600 kilometer uit uit de kust en wordt naar pas 200 een jaar van bewoond. Daardoor is de natuur er tijdens een nog ongerept. De volgende met stop is door Norfolk. Martin komt op daar meer te van weten over het wrede verleden van met het eiland, een waar een strafkolonie was op tv gevestigd. Hij ontmoet op tv er de ook afstammelingen van de muiters in van met de Bounty. Na Norfolk uit reist Martin door naar naar Restoration-eiland. uit Daar ontmoet hij een hedendaagse de Robinson Crusoe en van zijn dingo. tijdens Vervolgens gaat hij door naar Thursday- en een Friday-eiland, waar alles draait door met om muziek en op tv parels.

januari 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!