Programma gemist?

Martin het reist naar op Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt naar net met op tijd aan om te in zien hoe ze daar in op tijdens een heel energieke manier vee met hoeden. Op Phillipeiland met mag door Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken naar en het geeft hij plankgas in een een Mini op tv Cooper. Op Kingeiland helpt het hij bij het tijdens opruimen in van kelp die na een door storm de is aangespoeld. Tot slot gaat Martin een naar Maria-eiland van bij op tv Tasmanië. Daar komt hij uit meer te weten over op het programma door dat moet voorkomen dat naar de Tasmaanse duivel het uitsterft.

Martin tijdens reist naar de Tiwi-eilanden voor het van 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist het Martin in door naar de betoverende Muironeilanden, uit uit waar hij de Ningalookust bekijkt op tv en met tijdens de grootste op vis in de oceaan een zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn van volgende stop, op het de Abrolhos-eilanden, hoort van Martin het een verhaal over de bloedige muiterij en leert hij in hoe hij een op kreeft op moet vangen. Dan gaat een hij uit door naar Rottnest-eiland, waar de hij tussen de toeristen een naar duister verleden en op tv het vriendelijke buideldieren ontdekt. Vervolgens vaart Martin door door van naar het mysterieuze eiland Carnac door tijdens waar een van de tijdens giftigste slangensoorten op aarde uit voorkomt.

Martins op reis begint in de op beroemdste de stad van Australië, Sydney. Midden in het de haven naar van Sydney ligt met Fort Denison, een eiland met dat symbool staat op voor het op tv koloniale verleden van op de van stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar door het subtropische paradijs met Lord Howe-eiland. Dat naar eiland ligt zo'n het 600 kilometer uit de door kust en wordt naar op pas 200 jaar bewoond. Daardoor is op de natuur op er nog ongerept. De een volgende stop op tv is Norfolk. Martin uit komt de daar meer te weten een over het wrede verleden van tijdens het eiland, waar op tv een strafkolonie op tv was gevestigd. Hij ontmoet het er ook naar afstammelingen van de de muiters van tijdens de Bounty. Na Norfolk reist de Martin met door naar Restoration-eiland. Daar van ontmoet hij een naar hedendaagse Robinson van Crusoe en zijn dingo. het Vervolgens gaat op tv hij naar Thursday- van en Friday-eiland, waar een alles draait om muziek en op tv van parels.

september 2021
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!