Programma gemist?

Martin de reist naar Mundoo-eiland op tv in Zuid-Australië en komt naar net op met tijd aan om te zien een hoe ze door daar op een op tv heel energieke op manier vee hoeden. Op Phillipeiland op tv mag op Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken uit en geeft met hij plankgas in een naar Mini Cooper. de Op Kingeiland helpt door hij met bij het opruimen van kelp van die na met een storm is aangespoeld. Tot naar in slot gaat Martin naar met Maria-eiland bij Tasmanië. Daar op komt hij meer naar te weten in over het programma dat op tv moet voorkomen een dat de van Tasmaanse duivel uitsterft.

Martin van reist naar de Tiwi-eilanden van voor 'bushtucker' en 'Aussie op footy'. Daarna reist een Martin door naar op tv de betoverende in Muironeilanden, in waar hij de Ningalookust bekijkt en tijdens met op tv de grootste naar vis in de in oceaan zwemt: de walvishaai. de Tijdens zijn volgende door stop, op de Abrolhos-eilanden, op tv hoort Martin een door verhaal een over bloedige muiterij en leert hij op tv hoe hij tijdens een kreeft moet vangen. een Dan gaat hij op tv door met naar Rottnest-eiland, waar hij het tussen een de toeristen een duister verleden en een op vriendelijke buideldieren ontdekt. Vervolgens uit vaart Martin door tijdens naar het mysterieuze door eiland Carnac waar een van tijdens de met giftigste slangensoorten op het aarde voorkomt.

Martins tijdens reis begint in in de beroemdste uit stad van Australië, Sydney. Midden het in de door haven van naar Sydney ligt Fort de Denison, een eiland het dat symbool staat de voor het koloniale van verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt de Martin in naar het subtropische paradijs op tv Lord uit Howe-eiland. Dat eiland ligt zo'n van 600 kilometer uit de uit met kust en wordt pas op 200 jaar bewoond. Daardoor is naar de natuur door er nog ongerept. door De volgende stop de is Norfolk. uit Martin komt daar meer op te weten over het uit het wrede verleden van het het eiland, waar een het strafkolonie was gevestigd. Hij uit ontmoet er ook afstammelingen van van de muiters op van de Bounty. de Na Norfolk reist op Martin door naar de met Restoration-eiland. Daar ontmoet hij een hedendaagse de Robinson Crusoe en van zijn dingo. op Vervolgens in gaat hij naar Thursday- en Friday-eiland, naar waar alles draait met om muziek en op in parels.

september 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!