Programma gemist?

Martin naar reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië door de en komt net op een tijd aan op om te zien hoe ze in daar een op een heel energieke van manier vee hoeden. Op in Phillipeiland met mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken tijdens tijdens en geeft hij met plankgas in een op Mini Cooper. Op Kingeiland het helpt hij bij het opruimen uit van kelp het die na met een storm is aangespoeld. Tot tijdens een slot gaat Martin naar tijdens Maria-eiland bij op tv Tasmanië. Daar komt hij meer van te weten over het naar op tv programma dat moet voorkomen dat de de in Tasmaanse duivel uitsterft.

Martin de reist naar de Tiwi-eilanden voor met 'bushtucker' en het 'Aussie footy'. Daarna met reist Martin door naar naar de van betoverende Muironeilanden, waar hij naar de in Ningalookust bekijkt en met de grootste het vis met in de oceaan zwemt: met de walvishaai. Tijdens met zijn volgende stop, op het de Abrolhos-eilanden, hoort door Martin een door verhaal over op tv bloedige muiterij de en leert hij hoe tijdens hij een op kreeft moet vangen. Dan gaat hij op door op tv naar Rottnest-eiland, op waar hij tussen de uit toeristen een duister verleden door en vriendelijke buideldieren ontdekt. van Vervolgens vaart Martin tijdens in door naar het van mysterieuze eiland Carnac waar een in van naar de giftigste slangensoorten op aarde de voorkomt.

Martins reis begint naar in de beroemdste de het stad van Australië, Sydney. Midden tijdens in van de haven van Sydney ligt in Fort op tv Denison, een eiland dat van symbool staat voor het koloniale door door verleden van de stad. Hiervandaan in vertrekt een Martin naar het subtropische paradijs Lord een Howe-eiland. de Dat eiland ligt het zo'n 600 kilometer uit de een kust en het wordt pas 200 de jaar bewoond. Daardoor is door de uit natuur er nog uit ongerept. De volgende stop is door Norfolk. naar Martin komt daar meer door te weten over van het wrede het verleden van het op eiland, waar door een strafkolonie was gevestigd. Hij ontmoet uit er de ook afstammelingen van van de muiters door van de Bounty. Na Norfolk reist door uit Martin door naar Restoration-eiland. de Daar ontmoet in hij een hedendaagse Robinson Crusoe en door zijn in dingo. Vervolgens gaat hij op naar Thursday- en Friday-eiland, een waar alles draait uit om muziek en op een parels.

oktober 2021
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!