Programma gemist?

Martin reist naar van Mundoo-eiland in Zuid-Australië door en komt op net op een tijd aan naar om te zien hoe ze daar met op tv op een heel energieke manier vee naar met hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens naar een dwergpinguïn in aanraken en in geeft hij plankgas van in een Mini Cooper. op Op Kingeiland helpt hij in bij het op tv opruimen van kelp die in na een op tv storm is aangespoeld. van Tot slot gaat de Martin naar het Maria-eiland bij Tasmanië. Daar komt in hij in meer te weten uit over het programma dat tijdens moet voorkomen dat de naar Tasmaanse duivel de uitsterft.

Martin reist naar een de Tiwi-eilanden voor op tv 'bushtucker' en 'Aussie uit footy'. Daarna reist een Martin door door naar de betoverende Muironeilanden, de waar hij tijdens de Ningalookust de bekijkt en met het de grootste vis in op de oceaan op zwemt: de walvishaai. door Tijdens zijn volgende stop, het op de Abrolhos-eilanden, tijdens hoort tijdens Martin een verhaal over bloedige muiterij op tv en leert hij van hoe hij een door kreeft moet vangen. in Dan van gaat hij door door naar Rottnest-eiland, op tv waar hij tussen het de toeristen een duister verleden een en vriendelijke op buideldieren ontdekt. Vervolgens vaart een Martin door naar door het mysterieuze eiland tijdens Carnac waar een van tijdens de giftigste in slangensoorten een op aarde voorkomt.

Martins reis de begint in op tv de beroemdste stad van het Australië, Sydney. Midden een in de haven van naar Sydney ligt uit Fort Denison, een eiland van dat symbool door staat voor het koloniale het verleden op tv van de een stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het op subtropische paradijs Lord op tv Howe-eiland. Dat een eiland naar ligt zo'n 600 kilometer uit de uit kust en door wordt tijdens pas 200 jaar bewoond. Daardoor een is de natuur er van nog ongerept. De met volgende in stop is Norfolk. Martin van komt daar meer met te weten over het tijdens wrede verleden met van het met eiland, waar een strafkolonie was uit naar gevestigd. Hij ontmoet er tijdens ook afstammelingen van de muiters in van de Bounty. naar Na Norfolk reist op in Martin door naar Restoration-eiland. tijdens Daar ontmoet hij met een hedendaagse Robinson door Crusoe en op tv zijn dingo. Vervolgens gaat hij uit naar Thursday- en op tv Friday-eiland, waar van alles draait om muziek en van in parels.

juli 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!