Programma gemist?

Martin met reist naar Mundoo-eiland de in Zuid-Australië en komt net uit op tijd met aan om te in zien hoe ze met daar op door een heel tijdens energieke manier vee hoeden. Op op tv Phillipeiland mag Martin van vervolgens een dwergpinguïn naar aanraken en geeft een hij plankgas in een van Mini Cooper. Op van Kingeiland helpt in hij bij het de opruimen het van kelp die naar na een storm is een aangespoeld. Tot slot gaat door Martin naar het Maria-eiland bij in Tasmanië. Daar komt hij meer te een tijdens weten over het programma op dat moet voorkomen dat naar de Tasmaanse duivel door uitsterft.

Martin tijdens reist naar de Tiwi-eilanden het voor 'bushtucker' van en 'Aussie footy'. op Daarna reist een Martin door naar de betoverende in Muironeilanden, waar hij de op Ningalookust op tv bekijkt en met de grootste de vis in van de oceaan op zwemt: de walvishaai. Tijdens met zijn volgende stop, een op de de Abrolhos-eilanden, hoort Martin een in verhaal een over bloedige muiterij en leert het hij hoe hij een uit kreeft moet vangen. de Dan op tv gaat hij van door naar Rottnest-eiland, waar met hij tussen de toeristen een in duister een verleden en vriendelijke buideldieren ontdekt. uit Vervolgens vaart tijdens Martin met door naar het mysterieuze naar eiland Carnac waar uit een van de giftigste de slangensoorten door op aarde voorkomt.

Martins reis begint met in de naar beroemdste stad van met Australië, Sydney. Midden in in van de haven van met Sydney ligt Fort Denison, een eiland op tv dat door symbool staat een voor het koloniale verleden van met de op tv stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar van het subtropische paradijs Lord tijdens op Howe-eiland. Dat eiland ligt de zo'n 600 kilometer uit de tijdens in kust en wordt pas op tv 200 jaar bewoond. Daardoor is met uit de natuur er nog ongerept. De door op volgende stop is Norfolk. Martin komt een daar meer door te weten op tv over het wrede verleden van van naar het eiland, waar een strafkolonie was de gevestigd. uit Hij ontmoet op er ook afstammelingen van van de muiters op van de Bounty. door Na Norfolk reist Martin door naar uit Restoration-eiland. Daar ontmoet op tv hij op een hedendaagse Robinson het Crusoe en zijn dingo. Vervolgens uit gaat een hij naar Thursday- en door Friday-eiland, waar alles draait naar om muziek door en door parels.

februari 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!