Programma gemist?

Martin met reist naar Mundoo-eiland een in Zuid-Australië de en komt net op de tijd aan om het te zien hoe ze in daar op een heel het op energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland naar door mag Martin vervolgens een op tv dwergpinguïn aanraken en geeft een hij plankgas in een op tv Mini Cooper. Op in door Kingeiland helpt hij van bij het opruimen van kelp uit die op na een storm is aangespoeld. Tot tijdens slot gaat met Martin naar Maria-eiland bij op tv door Tasmanië. Daar komt hij meer door te weten een over het programma op tv dat moet voorkomen dat de uit Tasmaanse van duivel uitsterft.

Martin het reist naar de Tiwi-eilanden voor tijdens een 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna de reist Martin het door naar de in betoverende Muironeilanden, door waar hij de van Ningalookust bekijkt en met de grootste de met vis in de oceaan zwemt: de de walvishaai. Tijdens zijn de volgende stop, op het de Abrolhos-eilanden, het hoort Martin een verhaal een over het bloedige muiterij uit en leert hij hoe hij tijdens een kreeft moet vangen. naar Dan de gaat hij door het naar Rottnest-eiland, waar hij tussen op tv de toeristen met een het duister verleden en tijdens vriendelijke buideldieren ontdekt. Vervolgens vaart Martin op door van naar het mysterieuze eiland Carnac in waar een van het de giftigste uit slangensoorten op door aarde voorkomt.

Martins reis tijdens begint in van de beroemdste met stad van Australië, Sydney. de Midden in de haven van uit Sydney ligt Fort het Denison, een in eiland dat symbool staat naar uit voor het koloniale een verleden van de stad. Hiervandaan op tv vertrekt Martin naar het uit de subtropische paradijs Lord Howe-eiland. Dat eiland op met ligt zo'n 600 kilometer uit de door kust en in wordt pas 200 jaar op bewoond. naar Daardoor is door de natuur er naar nog ongerept. De volgende stop is in uit Norfolk. Martin komt het daar meer te weten over in het tijdens wrede verleden van het tijdens eiland, waar een strafkolonie was door naar gevestigd. Hij ontmoet er met ook afstammelingen van de de muiters door van de Bounty. uit Na Norfolk reist Martin door de naar Restoration-eiland. Daar ontmoet een hij een hedendaagse in Robinson Crusoe en op met zijn dingo. Vervolgens gaat hij door naar Thursday- en Friday-eiland, met waar alles draait de om uit muziek en op parels.

december 2019
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!