Programma gemist?

Martin reist naar met Mundoo-eiland in Zuid-Australië op tv en komt tijdens net op tijdens tijd aan om door te zien hoe ze daar op uit op een heel energieke manier vee in hoeden. Op Phillipeiland van mag Martin het vervolgens door een dwergpinguïn aanraken en geeft een hij plankgas in op tv een Mini Cooper. op tv Op Kingeiland tijdens helpt hij bij het van opruimen van kelp op tv die na een op storm in is aangespoeld. Tot slot door gaat Martin naar Maria-eiland van bij Tasmanië. Daar komt op hij meer te naar weten over met het door programma dat moet voorkomen uit dat de Tasmaanse op tv duivel uitsterft.

Martin reist naar het de de Tiwi-eilanden voor door 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna het reist Martin door van naar naar de betoverende Muironeilanden, van waar hij de Ningalookust bekijkt en een met door de grootste met vis in de oceaan zwemt: de uit walvishaai. de Tijdens zijn volgende stop, op een de Abrolhos-eilanden, op tv hoort Martin een verhaal op tv over bloedige met muiterij het en leert hij uit hoe hij een kreeft moet vangen. tijdens Dan gaat het hij door naar Rottnest-eiland, op tv met waar hij tussen het de toeristen een duister verleden op tv en vriendelijke buideldieren ontdekt. op Vervolgens van vaart Martin de door naar het mysterieuze eiland Carnac tijdens waar op tv een van de de giftigste slangensoorten naar op aarde voorkomt.

Martins reis begint naar in de een beroemdste stad met van Australië, Sydney. Midden naar in de met haven van Sydney ligt op tv Fort Denison, een eiland van dat symbool staat op tv tijdens voor het koloniale verleden de van de stad. een Hiervandaan vertrekt Martin het naar het van subtropische paradijs Lord Howe-eiland. Dat door eiland ligt zo'n tijdens 600 kilometer uit de tijdens kust een en wordt pas naar 200 jaar bewoond. op Daardoor is de met natuur er nog ongerept. tijdens De van volgende stop is Norfolk. Martin komt tijdens daar naar meer te uit weten over het wrede uit verleden van het eiland, een waar een strafkolonie naar was gevestigd. Hij het ontmoet er ook met afstammelingen van op de muiters van de Bounty. van Na Norfolk reist door Martin door naar uit Restoration-eiland. Daar op ontmoet hij een op tv hedendaagse Robinson Crusoe en met zijn dingo. van Vervolgens gaat op tv hij naar Thursday- en tijdens Friday-eiland, waar een alles draait om muziek van en in parels.

oktober 2020
18-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar Mundoo-eiland in Zuid-Australië en komt net op tijd aan om te zien hoe ze daar op een heel energieke manier vee hoeden. Op Phillipeiland mag Martin vervolgens een dwergpinguïn aanraken en geeft hij plankgas in een Mini Coo...

11-08-2019 20:15

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martin reist naar de Tiwi-eilanden voor 'bushtucker' en 'Aussie footy'. Daarna reist Martin door naar de betoverende Muironeilanden, waar hij de Ningalookust bekijkt en met de grootste vis in de oceaan zwemt: de walvishaai. Tijdens zijn vol...

04-08-2019 20:20

Islands of Australia

Islands of Australia - Islands of Australia

Martins reis begint in de beroemdste stad van Australië, Sydney. Midden in de haven van Sydney ligt Fort Denison, een eiland dat symbool staat voor het koloniale verleden van de stad. Hiervandaan vertrekt Martin naar het subtropische paradi...

Islands of Australia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Islands of Australia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Islands of Australia bij Islands of Australia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Islands of Australia. Heb je een uitzending van Islands of Australia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Islands of Australia gemist

Uitzending gemist van Islands of Australia? Hier kun je alle uitzendingen van Islands of Australia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!