Programma gemist?
december 2021
30-01-2010 22:40

Najaar 2008 aflevering 2

Het Moment Van De Waarheid - Najaar 2008 aflevering 2

In Het Moment Van De Waarheid levert alleen de waarheid geld op. Des te verder de kandidaat durft te spelen, hoe meer geld er te verdienen valt. Voorafgaand aan de show beantwoordt de kandidaat 21 vragen, terwijl een leugendetector op scher...

23-01-2010 22:43

Najaar 2008 aflevering 1

Het Moment Van De Waarheid - Najaar 2008 aflevering 1

In Het Moment Van De Waarheid levert alleen de waarheid geld op. Des te verder de kandidaat durft te spelen, hoe meer geld er te verdienen valt. Voorafgaand aan de show beantwoordt de kandidaat 21 vragen, terwijl een leugendetector op scher...

Het Moment Van De Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment Van De Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment Van De Waarheid bij Het Moment Van De Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment Van De Waarheid. Heb je een uitzending van Het Moment Van De Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment Van De Waarheid gemist

In Het Moment Van De Waarheid levert alleen de waarheid geld op. Des te verder de kandidaat durft te spelen, hoe meer geld er te verdienen valt. Voorafgaand aan de show beantwoordt de kandidaat 21 vragen, terwijl een leugendetector op scherp staat. In de studio mag de hoofdrolspeler opnieuw op deze vragen reageren, alleen ditmaal ten overstaande van geliefden, familieleden, collega's én master of suspense Robert ten Brink. Durft de kandidaat hen te confronteren met de zojuist eerlijk gegeven antwoorden, of wordt het toch een leugentje om bestwil?

Uitzending gemist van Het Moment Van De Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment Van De Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-01-2010 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!