Programma gemist?

Populairwetenschappelijk programma met over duurzame techniek een en naar innovatie. Anna Gimbrère een en Eric Bouwman naar kijken met deskundigen naar van de duurzame innovaties tijdens van vandaag de op tv dag.

december 2021
04-08-2019 15:39

Afl. 2

The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit - Afl. 2

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag.

The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit bij The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit. Heb je een uitzending van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit gemist

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds duidelijk voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet? Anna en Eric gaan op zoek naar antwoorden.

Uitzending gemist van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit? Hier kun je alle uitzendingen van The Future Is Bright - Slimme Mobiliteit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 15:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!