Programma gemist?

Janny in neemt André mee op door een op culinaire vaartocht van door Oude Tonge in Zuid-Holland naar de Brabant. Ze heeft als het een einddoel een bijzondere maaltijd te maken op waarin ze de door 3 A's het wil verwerken: in aardbeien, asperges en op tv ansjovis. Onderweg ontmoeten ze het lokale boeren op tv en kwekers die door hen voorzien van de op tv ingrediënten. uit Daarvoor stappen ze ook van de het het boot af om vervolgens verder te op tv gaan op de in fiets. naar Maar voordat het zover is, uit tijdens stelt Janny André's stuurmanskunsten op de een proef. Om uit Brabant in te kunnen in varen, het moeten ze het druk in bevaren de Volkerak oversteken.

André en een Janny krijgen het door varen al aardig naar onder de knie op tijdens op hun derde tocht op tv die voert van nieuw naar met oud-Nederland. Ze reizen van met naar het relatief nieuwe Almere - waar door van ze architectonische hoogstandjes bewonderen - door via het oude een vissersdorp Spakenburg een naar het oude Amersfoort. naar Er wordt tijdens vis gegeten, in maar ook gevangen. Steeds weer van verwonderen ze het zich over het rijke uit natuurschoon en de de bijzondere voorbijgangers met de onbekende met verhalen.

Janny de neemt André mee naar de de Betuwe van voor een koninklijke tocht een over de slingerende van rivier met de Linge die zich uitstrekt tussen een van Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan tijdens het met roer, Janny wijst de op tv weg. van Ze varen door het een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes het en praten met met bewoners. met In Leerdam bezoeken ze een de uit eeuwenoude glasfabriek, waar André op een poging van doet om glas door te blazen. Ze worden verrast het door onbekende plekken een en door gebouwen, zoals de Nederlandse toren van op een Pisa. Het eindpunt met is het plaatsje op tv Buren waar de door voorouders van onze koning uit vandaan komen.

André de en Janny varen door ze door het prachtige door natuurgebied op tv Weerribben-Wieden. Ze gaan van start het in een uitdagende door boot: op een punter. Daarmee tijdens bezoeken ze het Venetië op tv van de lage landen: op Giethoorn, dat een dagelijks overspoeld wordt door duizenden tijdens toeristen. De tijdens tocht met gaat verder over de Wieden, op waar tijdens een boswachter ze meeneemt een naar een bijzonder van stiltegebied. De stadse André op tv verbaast op tv en verwondert zich, terwijl Janny op niet raakt op tv uitgepraat over het prachtige op tv natuurschoon. Met een van tussenstop in door het pittoreske een dorpje Blokzijl varen ze richting tijdens het eindpunt van Kalenberg.

mei 2020
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!