Programma gemist?

Janny het neemt André mee op in een tijdens culinaire vaartocht van Oude Tonge in met Zuid-Holland de naar Brabant. door Ze heeft als het einddoel een bijzondere maaltijd te een maken waarin ze een de 3 A's wil in verwerken: tijdens aardbeien, asperges en ansjovis. het Onderweg ontmoeten door ze lokale boeren en het kwekers die hen de voorzien van in de ingrediënten. Daarvoor stappen ze tijdens ook op van de boot af het om vervolgens verder uit te gaan de op de door fiets. Maar voordat het zover naar is, door stelt Janny André's op stuurmanskunsten op de proef. naar Om Brabant van in te kunnen varen, een moeten ze het druk bevaren door Volkerak door oversteken.

André het en Janny krijgen de het varen al aardig onder van de naar knie tijdens hun derde tocht het die voert van het door nieuw naar oud-Nederland. Ze het reizen van het de relatief nieuwe een Almere - waar ze een architectonische hoogstandjes op bewonderen - via het een oude vissersdorp Spakenburg naar het met de oude Amersfoort. Er wordt tijdens vis gegeten, maar ook de gevangen. in Steeds weer verwonderen ze zich over met met het rijke natuurschoon met en de bijzondere uit voorbijgangers met onbekende op tv verhalen.

Janny met neemt André mee naar door de Betuwe de voor een koninklijke naar tocht over de slingerende tijdens rivier de van Linge die zich uitstrekt tussen op tv met Geldermalsen en Gorinchem. André staat uit aan een het roer, Janny tijdens wijst de weg. Ze varen door met de een afwisselend landschap, van bezoeken authentieke dorpjes in en praten met van bewoners. In Leerdam bezoeken ze een in eeuwenoude glasfabriek, uit waar een André een poging doet om glas een te blazen. Ze van worden verrast het door de onbekende plekken en gebouwen, zoals de van Nederlandse toren van door Pisa. een Het eindpunt is op tv het plaatsje van Buren waar de voorouders van onze door koning vandaan het komen.

André een en Janny tijdens varen ze door het prachtige van natuurgebied in Weerribben-Wieden. Ze gaan van een start in een uitdagende boot: uit een uit punter. Daarmee bezoeken ze het het Venetië van tijdens de lage de landen: Giethoorn, dat dagelijks de overspoeld wordt door de duizenden door toeristen. De tocht gaat tijdens verder over de Wieden, op waar in een boswachter ze meeneemt naar een naar bijzonder stiltegebied. De op stadse André de verbaast en verwondert zich, op terwijl Janny niet tijdens raakt uitgepraat op tv over het prachtige natuurschoon. met Met een tijdens tussenstop in het uit pittoreske dorpje Blokzijl met varen ze richting het een eindpunt naar Kalenberg.

juli 2021
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!