Programma gemist?

Janny een neemt André mee op tv op een culinaire vaartocht in van Oude Tonge op in Zuid-Holland naar op Brabant. van Ze heeft als einddoel een bijzondere door naar maaltijd te maken de waarin ze de 3 A's wil op de verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg met ontmoeten ze lokale van het boeren en kwekers die hen voorzien tijdens naar van de ingrediënten. Daarvoor stappen uit ze op tv ook van de boot op af om vervolgens naar verder te gaan het op de fiets. in Maar voordat het zover in is, stelt Janny uit André's stuurmanskunsten naar op de proef. naar Om Brabant door in te kunnen varen, moeten ze een het met druk bevaren Volkerak het oversteken.

André het en Janny krijgen van het varen al aardig onder een de knie tijdens met uit hun derde tocht die op tv voert van nieuw uit naar oud-Nederland. Ze reizen van in het het relatief nieuwe Almere - waar naar ze uit architectonische hoogstandjes bewonderen op - via tijdens het oude vissersdorp Spakenburg naar naar het oude van Amersfoort. Er wordt vis van gegeten, in maar ook gevangen. Steeds in weer verwonderen ze zich over naar het een rijke natuurschoon en door de bijzondere in voorbijgangers met onbekende uit verhalen.

Janny door neemt André mee van naar de Betuwe tijdens voor een koninklijke tocht over met de door slingerende rivier door de Linge die op zich uitstrekt tussen Geldermalsen tijdens en Gorinchem. André staat aan tijdens het van roer, Janny een wijst de weg. tijdens Ze varen door een een afwisselend landschap, bezoeken naar authentieke dorpjes en praten uit met bewoners. van In Leerdam tijdens bezoeken ze een het eeuwenoude glasfabriek, waar André een de poging doet om glas een te blazen. Ze op tv worden verrast door op tv met onbekende plekken en gebouwen, het zoals de op Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt uit is het plaatsje de Buren waar uit de voorouders van de onze koning vandaan een komen.

André en op Janny varen ze door op op tv het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze met gaan van van start in een uitdagende boot: de een in punter. Daarmee bezoeken ze het door Venetië van in de lage landen: Giethoorn, de dat dagelijks een overspoeld van wordt door duizenden toeristen. De de tocht gaat op tv verder over de Wieden, op tv waar een boswachter op tv ze meeneemt door naar een bijzonder in stiltegebied. De stadse André verbaast naar door en verwondert zich, een terwijl Janny niet raakt uitgepraat over naar het prachtige door natuurschoon. Met een tussenstop op in het pittoreske het dorpje Blokzijl van varen naar ze richting het eindpunt in Kalenberg.

januari 2021
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!