Programma gemist?

Janny op neemt André mee op een op tv culinaire vaartocht van van met Oude Tonge in op Zuid-Holland naar Brabant. naar Ze heeft als naar einddoel een bijzondere in maaltijd te maken op tv waarin ze de 3 op A's wil verwerken: aardbeien, met asperges en ansjovis. Onderweg op tv met ontmoeten ze lokale boeren en door kwekers die hen voorzien de in van de ingrediënten. Daarvoor het stappen ze ook van de naar een boot af om vervolgens verder naar te gaan op de uit van fiets. Maar voordat het zover in is, stelt Janny van André's stuurmanskunsten op met de proef. op tv Om Brabant in te kunnen tijdens varen, met moeten ze het druk met bevaren met Volkerak oversteken.

André met en Janny krijgen op het varen al aardig een onder de knie tijdens tijdens hun derde tocht op tv die voert uit van met nieuw naar oud-Nederland. tijdens Ze reizen van naar het relatief nieuwe Almere - waar van in ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via met het oude van vissersdorp Spakenburg naar het het oude Amersfoort. Er op wordt een vis gegeten, maar in ook gevangen. Steeds weer uit verwonderen ze zich van over door het rijke natuurschoon de en de bijzondere voorbijgangers met onbekende van de verhalen.

Janny neemt van André mee uit naar de Betuwe op voor een koninklijke met tocht over met de slingerende rivier de in Linge die zich uitstrekt op tussen Geldermalsen en Gorinchem. de André het staat aan het het roer, Janny wijst de de weg. Ze met varen door een afwisselend landschap, een bezoeken authentieke dorpjes de en op praten met bewoners. In Leerdam een in bezoeken ze een eeuwenoude door glasfabriek, waar André een poging door doet om glas in van te blazen. Ze worden naar verrast door onbekende plekken en naar gebouwen, in zoals de Nederlandse toren door van Pisa. Het een eindpunt is in het plaatsje Buren de waar de voorouders van met onze koning vandaan een komen.

André en met Janny varen ze door het het prachtige met natuurgebied Weerribben-Wieden. een Ze gaan op tv van start in een uitdagende uit boot: de een punter. Daarmee bezoeken ze het de naar Venetië van de lage de landen: Giethoorn, door dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden op tv toeristen. De tocht in gaat het verder over met de Wieden, waar een een boswachter ze meeneemt van naar een bijzonder door stiltegebied. De stadse André verbaast een en verwondert zich, het terwijl Janny een niet raakt met uitgepraat over uit het prachtige natuurschoon. Met een tussenstop door in van het pittoreske dorpje Blokzijl naar varen ze in richting het in eindpunt Kalenberg.

januari 2020
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!