Programma gemist?

Janny uit neemt André mee uit op een culinaire vaartocht van naar Oude de Tonge in Zuid-Holland door naar Brabant. Ze de heeft als einddoel een bijzondere uit door maaltijd te maken waarin in ze de 3 A's door wil verwerken: de aardbeien, asperges en tijdens ansjovis. Onderweg ontmoeten ze in lokale boeren een en kwekers die hen voorzien het van de de ingrediënten. Daarvoor het stappen ze ook van de van boot af om de vervolgens verder te door gaan op een de fiets. Maar voordat naar het naar zover is, door stelt Janny André's stuurmanskunsten op van de proef. Om Brabant van met in te kunnen varen, moeten ze van tijdens het druk bevaren Volkerak door oversteken.

André met en Janny met krijgen het varen al een aardig onder de knie naar tijdens hun derde tocht het die voert op tv van nieuw naar oud-Nederland. uit Ze de reizen van het door relatief nieuwe Almere de - waar ze architectonische hoogstandjes de bewonderen - de via het van oude vissersdorp Spakenburg naar het uit oude Amersfoort. Er van een wordt vis gegeten, maar ook door gevangen. tijdens Steeds weer verwonderen ze zich met over een het rijke natuurschoon en de door bijzondere voorbijgangers met onbekende van de verhalen.

Janny neemt André het mee met naar de op Betuwe voor een koninklijke tijdens tocht over door de slingerende rivier de Linge die met zich uitstrekt tussen het Geldermalsen en Gorinchem. van André staat tijdens aan het roer, met Janny tijdens wijst de weg. een Ze varen door een tijdens afwisselend landschap, bezoeken authentieke door dorpjes en praten met door bewoners. door In Leerdam bezoeken ze naar een eeuwenoude glasfabriek, naar waar André een poging uit doet om het glas van te blazen. Ze worden in verrast door onbekende tijdens plekken en uit gebouwen, zoals de Nederlandse toren van naar Pisa. op Het eindpunt is het op tv plaatsje Buren een waar de voorouders van een onze koning vandaan naar komen.

André op en Janny varen ze door de tijdens het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. op tv Ze gaan tijdens van start in uit een uitdagende boot: naar een punter. Daarmee bezoeken ze in het Venetië van van de lage een landen: Giethoorn, het dat dagelijks overspoeld wordt naar door duizenden toeristen. De van tocht door gaat verder over de de Wieden, waar een tijdens boswachter ze meeneemt naar een het met bijzonder stiltegebied. De stadse met André verbaast en uit verwondert zich, terwijl op tv Janny niet raakt uitgepraat over naar naar het prachtige natuurschoon. Met een tussenstop naar in het met pittoreske dorpje Blokzijl met varen een ze richting het eindpunt met Kalenberg.

mei 2021
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!