Programma gemist?

Janny met neemt André mee op naar een culinaire vaartocht van een van Oude Tonge in op tv Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als een einddoel een bijzondere het maaltijd te maken tijdens door waarin ze de met 3 A's wil verwerken: aardbeien, tijdens asperges naar en ansjovis. Onderweg ontmoeten tijdens ze lokale boeren en kwekers op die hen voorzien tijdens van de ingrediënten. uit Daarvoor stappen door ze ook van de de boot af van om van vervolgens verder te naar gaan op de fiets. Maar door voordat het zover de is, stelt Janny André's een stuurmanskunsten van op de in proef. Om Brabant in te door kunnen varen, moeten ze in het druk met bevaren naar Volkerak oversteken.

André en Janny met krijgen het varen door al op aardig onder de op knie tijdens hun van derde tocht die tijdens voert van nieuw naar oud-Nederland. de Ze reizen van uit het relatief nieuwe door Almere - waar met ze architectonische uit hoogstandjes bewonderen - een via het oude vissersdorp een Spakenburg naar het met oude Amersfoort. het Er wordt de vis gegeten, maar ook door gevangen. het Steeds weer verwonderen ze zich op tv over het rijke tijdens natuurschoon op en de bijzondere door voorbijgangers met onbekende van verhalen.

Janny tijdens neemt André mee naar de op tv Betuwe voor een op tv met koninklijke tocht over de op tv slingerende rivier uit de Linge die zich de uitstrekt tussen in Geldermalsen en Gorinchem. André staat een aan van het roer, Janny in wijst de weg. Ze varen van door van een afwisselend landschap, een bezoeken authentieke dorpjes en door praten met bewoners. op In Leerdam de bezoeken ze een uit eeuwenoude glasfabriek, waar André het een poging doet om het glas te blazen. Ze het worden van verrast door onbekende door plekken en gebouwen, in zoals de met Nederlandse toren van van Pisa. Het eindpunt in is het plaatsje Buren waar met de op tv voorouders van onze de koning vandaan komen.

André en op tv Janny varen ze door met het prachtige op tv natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze het gaan op tv van start in een het uitdagende boot: naar een punter. Daarmee bezoeken het ze het Venetië van de op lage landen: op Giethoorn, van dat dagelijks overspoeld tijdens wordt door duizenden toeristen. naar De tocht gaat tijdens verder over de Wieden, waar van met een boswachter ze in meeneemt naar een bijzonder naar stiltegebied. De naar stadse André verbaast met en verwondert zich, op terwijl Janny niet raakt uitgepraat over met het prachtige het natuurschoon. Met een tussenstop door in het pittoreske op tv dorpje de Blokzijl varen ze tijdens richting het eindpunt in Kalenberg.

september 2020
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!