Programma gemist?

Janny neemt van André mee op met een culinaire vaartocht van van tijdens Oude Tonge in Zuid-Holland naar op tv Brabant. Ze heeft het als einddoel een bijzondere met maaltijd te maken in tijdens waarin ze de op tv 3 A's wil verwerken: aardbeien, het asperges door en ansjovis. Onderweg ontmoeten op tv ze lokale boeren en kwekers door die hen voorzien tijdens van de in ingrediënten. Daarvoor een stappen ze ook met van de boot af om uit een vervolgens verder te gaan op de op tv fiets. Maar uit voordat het zover in is, op tv stelt Janny André's stuurmanskunsten een op de proef. in Om Brabant in een te kunnen varen, moeten ze op tv uit het druk bevaren Volkerak van oversteken.

André een en Janny krijgen het varen op al aardig de onder de knie tijdens naar hun derde tijdens tocht die voert van het uit nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van door het naar relatief nieuwe Almere - waar naar uit ze architectonische hoogstandjes bewonderen - naar via het op oude vissersdorp Spakenburg door naar het uit oude Amersfoort. Er met wordt vis gegeten, maar ook de gevangen. met Steeds weer verwonderen ze zich over op het met rijke natuurschoon en op tv de bijzondere voorbijgangers met onbekende uit een verhalen.

Janny neemt met André mee naar van de Betuwe op voor een door koninklijke tocht over de slingerende van rivier op de Linge die tijdens zich uitstrekt tussen Geldermalsen en uit Gorinchem. André staat de aan het roer, Janny het wijst de weg. een Ze varen door het het een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes het op en praten met bewoners. In in Leerdam bezoeken ze een op tv eeuwenoude glasfabriek, naar waar André een op poging doet om op glas uit te blazen. Ze op tv worden verrast door onbekende de plekken en gebouwen, door zoals de Nederlandse een toren van Pisa. Het naar eindpunt is op tv het plaatsje Buren waar tijdens de voorouders van van onze koning door vandaan komen.

André op tv en Janny het varen ze door het prachtige met natuurgebied op Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in met een uitdagende uit boot: een punter. Daarmee in bezoeken ze de het Venetië van de het lage landen: op tv Giethoorn, dat dagelijks het overspoeld wordt uit door duizenden toeristen. op De tocht naar gaat verder over de door Wieden, waar een een boswachter ze meeneemt naar uit een bijzonder stiltegebied. De in stadse André in verbaast en op verwondert zich, terwijl Janny naar niet raakt op tv uitgepraat over het van prachtige natuurschoon. Met op een tussenstop in het pittoreske een dorpje naar Blokzijl varen ze naar richting het eindpunt tijdens Kalenberg.

februari 2020
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!