Programma gemist?

Janny naar neemt André de mee op een naar culinaire vaartocht van Oude Tonge met in Zuid-Holland naar Brabant. het een Ze heeft als op tv einddoel een bijzondere maaltijd te met maken waarin ze de op 3 tijdens A's wil verwerken: aardbeien, asperges in en ansjovis. Onderweg naar ontmoeten op tv ze lokale boeren op tv en kwekers die het hen voorzien van uit de ingrediënten. Daarvoor op stappen ze ook van op de de boot af om vervolgens uit verder te gaan op uit de fiets. Maar in voordat het zover uit is, stelt tijdens Janny André's een stuurmanskunsten op de proef. naar Om Brabant in te tijdens kunnen met varen, moeten ze het druk bevaren met Volkerak met oversteken.

André met en Janny krijgen het uit varen al aardig onder van uit de knie tijdens uit hun derde tocht die voert van van nieuw naar van oud-Nederland. in Ze reizen van het relatief door nieuwe Almere het - waar ze een architectonische hoogstandjes bewonderen - van via het oude vissersdorp tijdens Spakenburg naar naar het oude Amersfoort. Er een met wordt vis gegeten, maar ook gevangen. naar Steeds weer naar verwonderen ze zich op over naar het rijke natuurschoon en de bijzondere met op tv voorbijgangers met onbekende tijdens verhalen.

Janny een neemt André mee naar de uit Betuwe voor een de koninklijke met tocht over de slingerende rivier tijdens de Linge uit die de zich uitstrekt tussen Geldermalsen en de Gorinchem. André op staat aan het roer, op Janny wijst de weg. met Ze varen op tv door naar een afwisselend landschap, bezoeken op authentieke dorpjes en door praten met bewoners. naar In Leerdam bezoeken ze een het eeuwenoude glasfabriek, waar op André de een poging van doet om glas te van blazen. Ze worden verrast door op onbekende plekken en het uit gebouwen, zoals de Nederlandse toren van in de Pisa. Het eindpunt is naar het plaatsje Buren waar de door voorouders van op onze de koning vandaan komen.

André en Janny op tv varen ze door met het prachtige natuurgebied uit Weerribben-Wieden. met Ze gaan van start in een een uitdagende op boot: een naar punter. Daarmee bezoeken ze door het Venetië op tv van de lage op tv landen: Giethoorn, op dat dagelijks overspoeld tijdens wordt door duizenden toeristen. De het tocht gaat verder de over de de Wieden, waar een met boswachter ze door meeneemt naar een een bijzonder stiltegebied. De de stadse André verbaast tijdens en verwondert zich, terwijl in Janny niet in raakt uitgepraat over het prachtige natuurschoon. door een Met een tussenstop in het van pittoreske dorpje uit Blokzijl varen ze richting een het de eindpunt Kalenberg.

december 2019
26-08-2019 21:20

West Brabant

Denkend aan Holland - West Brabant

Janny neemt André mee op een culinaire vaartocht van Oude Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de 3 A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis. Onderweg ontmoeten ze ...

19-08-2019 21:20

Van Nieuw naar Oud

Denkend aan Holland - Van Nieuw naar Oud

André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp ...

12-08-2019 21:20

De Linge

Denkend aan Holland - De Linge

Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap...

05-08-2019 21:20

Giethoorn - Weerribben/Wieden

Denkend aan Holland - Giethoorn - Weerribben/Wieden

André en Janny varen ze door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Ze gaan van start in een uitdagende boot: een punter. Daarmee bezoeken ze het Venetië van de lage landen: Giethoorn, dat dagelijks overspoeld wordt door duizenden to...

Denkend aan Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Denkend aan Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Denkend aan Holland bij Denkend aan Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Denkend aan Holland. Heb je een uitzending van Denkend aan Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Denkend aan Holland gemist

Uitzending gemist van Denkend aan Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Denkend aan Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!