Programma gemist?

Er van staat een belangrijke met celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick met gaat trouwen uit met zijn vriendin. Dat met hij een uit dubbelleven leidt in het het machowereldje van het met voetbal, bezorgt naar Robyn de en haar collega's de nodige hoofdbrekens. uit Het voltallige PR-team op tv doet van zijn best om de dag naar in het goede banen te leiden. een Ondertussen moet Robyn van zelf naar oppassen dat ze niet iedereen kwijtraakt op tv het die haar dierbaar uit is.

Calvin van Cooper is uit Robyns lastigste cliënt met tot nu toe. Ze vergezelt naar hem de op een vlucht naar New van York, wanneer door vlak voor het opstijgen met blijkt een dat hij een schokkend geheim in heeft dat dreigt uit uit te lekken. tijdens Zodoende heeft naar Robyn zeven uur de tijdens tijd op tv om de situatie vóór de uit landing de baas van te worden. Robyns van geduld en door principes worden zwaar op de in proef uit gesteld tijdens in een vlucht die ze niet op tv snel zal tijdens vergeten.

Brooke Love-Wells door is een door gezondheidsgoeroe die zich laat naar voorstaan op haar van natuurlijke schoonheid. Als een blijkt dat het ze het tijdens niet zo nauw neemt met tijdens haar eigen de principes, kan het Robyns PR-team aan de bak om in daar een geloofwaardige tijdens van draai aan te geven. Ondertussen met loopt niet alles even in soepel in door Robyns tijdens privéleven. Stagiaire Melody heeft een met relatie die ze angstvallig uit geheim probeert te door met houden.

Een de bekende comedian haalt zich met de woede van de uit transgendergemeenschap op een de hals. een Robyn en haar collega's uit moeten zijn carrière zien uit te redden, tijdens terwijl naar er ook nog een het crisis met een socialité bezworen uit een moet worden. Ondertussen leert Robyn op op haar bijeenkomsten een van met andere ex-drugsverslaafde kennen, die het aanbiedt om met haar sponsor te worden. Haar op tv zus Ruth viert haar naar verjaardag: zonder kinderen, naar met veel naar drank.

Als de het beroemde kookboekenschrijver een Anthony Henderson verwikkeld dreigt te de raken in een op tv schandaal, is het het aan Robyn om tijdens de tijdens schade beperkt een te houden. Ondertussen heeft op ze ook nog haar tijdens eigen problemen, en vragen tijdens een zus, naar collega en nieuwe naar stagiaire het de nodige aandacht.

juli 2020
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!