Programma gemist?

Er staat een op tv belangrijke celebrity-bruiloft op tv op stapel: profvoetballer Patrick van gaat de trouwen met zijn vriendin. Dat de uit hij een dubbelleven het leidt in het machowereldje van het in tijdens voetbal, bezorgt Robyn en op tv haar collega's de op tv nodige hoofdbrekens. uit Het voltallige PR-team doet in zijn best om het de dag in uit goede banen te leiden. van Ondertussen moet Robyn van zelf oppassen dat ze van niet met iedereen kwijtraakt tijdens die haar dierbaar van is.

Calvin Cooper is in een Robyns lastigste cliënt tot door nu toe. van Ze vergezelt hem op een vlucht op tv tijdens naar New York, wanneer vlak een voor met het opstijgen blijkt dat hij uit een schokkend geheim naar heeft dat dreigt uit uit te lekken. Zodoende op tv het heeft Robyn zeven uur een de tijd om de in situatie vóór door de landing een de baas te worden. in Robyns geduld en principes naar worden zwaar op van de proef met gesteld tijdens een vlucht die van door ze niet snel zal met vergeten.

Brooke op Love-Wells is de een gezondheidsgoeroe die tijdens zich laat voorstaan op haar natuurlijke in schoonheid. door Als blijkt dat ze het naar tijdens niet zo nauw op tv neemt met haar eigen tijdens principes, kan Robyns PR-team aan in de tijdens bak om daar een geloofwaardige op tv draai aan te een geven. Ondertussen loopt van niet alles even door de soepel in Robyns privéleven. Stagiaire Melody naar heeft een relatie door de die ze angstvallig geheim een probeert te de houden.

Een bekende het comedian in haalt zich de woede met van de transgendergemeenschap de op de hals. Robyn met en door haar collega's moeten zijn carrière zien tijdens door te redden, terwijl er ook nog op een van crisis met een naar socialité bezworen een moet worden. Ondertussen leert Robyn met op een haar bijeenkomsten een andere ex-drugsverslaafde op tv kennen, die aanbiedt om van met haar sponsor te worden. Haar met zus Ruth viert haar het verjaardag: met zonder kinderen, met veel tijdens drank.

Als de de beroemde tijdens kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld op dreigt te raken van in een schandaal, uit is het het aan Robyn om de schade beperkt de te houden. van Ondertussen heeft ze de ook nog naar haar eigen problemen, en vragen naar een tijdens zus, collega en op nieuwe stagiaire de nodige de aandacht.

november 2021
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!