Programma gemist?

Er staat een het belangrijke celebrity-bruiloft op in stapel: profvoetballer Patrick tijdens gaat het trouwen met een zijn vriendin. Dat uit hij een dubbelleven leidt in door het uit machowereldje van het voetbal, naar bezorgt Robyn uit en haar collega's de een nodige hoofdbrekens. een Het voltallige PR-team doet het zijn best om de op tv dag in het goede banen te de leiden. Ondertussen moet Robyn de zelf oppassen met dat ze niet iedereen uit kwijtraakt door die haar dierbaar tijdens is.

Calvin Cooper in is Robyns lastigste cliënt uit tot van nu toe. Ze vergezelt hem uit op door een vlucht naar naar New York, wanneer vlak in voor uit het opstijgen blijkt dat hij een een schokkend uit geheim heeft dat dreigt uit uit door te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven op tv van uur de tijd om de situatie door vóór uit de landing de baas een te worden. Robyns de geduld in en principes worden door zwaar op de proef van gesteld tijdens het een vlucht die ze niet in snel zal de vergeten.

Brooke Love-Wells is naar een een gezondheidsgoeroe die zich laat uit voorstaan in op haar natuurlijke schoonheid. van Als blijkt dat ze naar het niet zo nauw met neemt met het haar eigen principes, kan tijdens Robyns tijdens PR-team aan de tijdens bak om daar het een geloofwaardige draai aan te de geven. door Ondertussen loopt niet alles in even soepel naar in Robyns privéleven. Stagiaire Melody een op tv heeft een relatie het die ze angstvallig geheim probeert in te tijdens houden.

Een bekende met comedian haalt het zich de het woede van de transgendergemeenschap uit op de hals. een Robyn en haar collega's moeten uit zijn carrière in zien op tv te redden, terwijl er ook nog op een naar crisis met een socialité bezworen het moet worden. Ondertussen naar leert Robyn op tijdens haar bijeenkomsten een met andere uit ex-drugsverslaafde kennen, die een aanbiedt om haar de sponsor te worden. van Haar zus Ruth op tv viert haar verjaardag: zonder met kinderen, in met veel drank.

Als een de beroemde met kookboekenschrijver Anthony Henderson op tv verwikkeld dreigt te raken in een een schandaal, is met het aan in Robyn om de schade beperkt naar te houden. naar Ondertussen heeft op tv ze ook nog haar een eigen problemen, en vragen met een zus, een collega en nieuwe uit stagiaire de in nodige aandacht.

juni 2021
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!