Programma gemist?

Er uit staat een op belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer door Patrick gaat door trouwen met zijn vriendin. in Dat het hij een dubbelleven leidt in naar het door machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn in en van haar collega's de naar nodige hoofdbrekens. Het voltallige tijdens PR-team doet van zijn best om de op tv dag in goede uit banen tijdens te leiden. Ondertussen een moet Robyn zelf oppassen dat ze het niet van iedereen kwijtraakt op die haar dierbaar door is.

Calvin naar Cooper is Robyns lastigste in cliënt tot een nu toe. Ze een vergezelt hem op een op vlucht naar New in York, wanneer van vlak voor met het opstijgen blijkt dat de hij een schokkend het geheim heeft dat op tv dreigt uit te lekken. naar Zodoende heeft Robyn zeven op tijdens uur de tijd om de op tv situatie op tv vóór de landing de baas een te worden. door Robyns geduld en principes op tv worden zwaar op een de proef van gesteld tijdens een naar vlucht die op ze niet snel zal de vergeten.

Brooke in Love-Wells is een gezondheidsgoeroe door die zich naar laat voorstaan op het haar natuurlijke schoonheid. op Als blijkt dat met ze het niet zo nauw naar neemt met haar tijdens door eigen principes, kan Robyns PR-team aan een op tv de bak om daar een geloofwaardige van draai aan te de geven. Ondertussen loopt in met niet alles even soepel in Robyns tijdens op tv privéleven. Stagiaire Melody in heeft een relatie die ze door angstvallig geheim het probeert te het houden.

Een de bekende comedian haalt zich de een woede van de uit transgendergemeenschap van op de hals. Robyn van en haar collega's met moeten zijn carrière op tv zien te door redden, terwijl er ook door nog een met crisis met het een socialité bezworen moet worden. in Ondertussen een leert Robyn op haar door bijeenkomsten een andere met ex-drugsverslaafde kennen, naar die aanbiedt om haar sponsor te een worden. het Haar zus Ruth viert met haar verjaardag: de zonder kinderen, met op veel drank.

Als de de beroemde kookboekenschrijver op Anthony Henderson verwikkeld uit dreigt te raken in het een schandaal, op is het uit aan Robyn om de schade beperkt met te het houden. Ondertussen uit heeft ze ook nog naar haar eigen problemen, het en vragen een zus, in collega en nieuwe van stagiaire de het nodige aandacht.

januari 2020
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!