Programma gemist?

Er uit staat een belangrijke op celebrity-bruiloft op een stapel: profvoetballer Patrick uit gaat trouwen met zijn door vriendin. Dat hij een uit dubbelleven een leidt in het machowereldje van het tijdens voetbal, bezorgt Robyn het en op tv haar collega's op tv de nodige hoofdbrekens. Het het voltallige PR-team doet zijn uit best om uit de dag in op goede banen op te leiden. Ondertussen met moet Robyn zelf oppassen op dat ze een niet iedereen kwijtraakt die naar haar dierbaar tijdens is.

Calvin op tv Cooper is het Robyns lastigste cliënt tot nu van toe. Ze tijdens vergezelt hem op een op tv vlucht naar New tijdens York, wanneer vlak voor tijdens naar het opstijgen blijkt dat hij een op tv schokkend geheim heeft naar dat dreigt van uit te naar lekken. Zodoende uit heeft Robyn zeven uur de tijd tijdens om de situatie tijdens met vóór de landing door de baas te worden. tijdens Robyns geduld en principes worden door in zwaar op de proef gesteld tijdens op een vlucht die het ze naar niet snel zal een vergeten.

Brooke Love-Wells op is door een gezondheidsgoeroe die zich laat uit voorstaan op haar van natuurlijke uit schoonheid. Als blijkt dat ze het van niet zo op nauw neemt met haar op eigen principes, uit kan met Robyns PR-team aan met de bak om daar de een geloofwaardige uit draai aan te geven. een Ondertussen loopt niet alles even door soepel in met Robyns het privéleven. Stagiaire Melody heeft een relatie met met die ze angstvallig geheim probeert met te uit houden.

Een uit bekende comedian haalt zich het de woede de van de op tv transgendergemeenschap op de hals. Robyn op en haar in collega's moeten zijn carrière zien het te het redden, terwijl er naar ook nog een een crisis met de een socialité bezworen moet worden. Ondertussen op leert een Robyn op haar bijeenkomsten een de andere ex-drugsverslaafde kennen, de in die aanbiedt om haar sponsor te door worden. Haar uit zus met Ruth viert haar verjaardag: zonder kinderen, naar met veel tijdens drank.

Als naar de beroemde uit kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld op tv dreigt te raken door in een schandaal, naar is het aan Robyn om op de schade beperkt op tv te houden. Ondertussen op heeft tijdens ze ook op nog haar eigen met problemen, en vragen een zus, door collega en nieuwe stagiaire door de nodige de aandacht.

februari 2021
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!