Programma gemist?

Er staat uit een belangrijke celebrity-bruiloft op het stapel: de profvoetballer Patrick gaat trouwen met met op tv zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven tijdens uit leidt in het machowereldje tijdens van het voetbal, het bezorgt Robyn en haar de collega's de de nodige hoofdbrekens. Het voltallige met PR-team doet zijn best op om tijdens de dag in goede een banen te leiden. op tv Ondertussen moet van Robyn zelf oppassen een dat ze niet iedereen van kwijtraakt die haar dierbaar een naar is.

Calvin Cooper is met Robyns lastigste uit cliënt het tot nu toe. Ze vergezelt hem op tv op een vlucht op naar New op tv York, wanneer vlak voor van naar het opstijgen blijkt dat hij een de schokkend een geheim heeft dat dreigt een uit te lekken. de Zodoende heeft Robyn het zeven uur de uit tijd om op tv de situatie vóór op tv de landing de baas een te in worden. Robyns geduld en principes met worden tijdens zwaar op de proef gesteld tijdens van in een vlucht die de ze niet snel zal met vergeten.

Brooke Love-Wells is een een uit gezondheidsgoeroe die zich op laat voorstaan op van haar natuurlijke schoonheid. Als uit blijkt dat ze op het niet zo nauw tijdens neemt in met haar eigen van principes, kan Robyns PR-team aan in de bak om de uit daar een geloofwaardige op tv draai aan te geven. Ondertussen loopt op niet op tv alles even soepel tijdens in Robyns privéleven. Stagiaire Melody naar heeft een relatie het die ze naar angstvallig geheim probeert te het een houden.

Een met bekende comedian haalt zich met de woede op van de transgendergemeenschap op tv op de hals. Robyn de en de haar collega's moeten zijn carrière zien naar op tv te redden, terwijl naar er ook nog een crisis op met een socialité bezworen naar moet op worden. Ondertussen leert Robyn op naar een haar bijeenkomsten een uit andere ex-drugsverslaafde kennen, die aanbiedt om op tv haar tijdens sponsor te worden. Haar met zus Ruth viert haar in verjaardag: zonder kinderen, tijdens met veel op tv drank.

Als op de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson in verwikkeld dreigt uit te raken door in een schandaal, is op tv het aan Robyn door om de met schade beperkt te houden. tijdens Ondertussen het heeft ze ook nog uit haar eigen de problemen, en vragen tijdens een zus, collega door en nieuwe stagiaire de naar nodige aandacht.

oktober 2020
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!