Programma gemist?

Er staat een het belangrijke een celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick in gaat trouwen met naar zijn vriendin. Dat door door hij een dubbelleven leidt op tv in het machowereldje van naar het voetbal, met bezorgt Robyn en haar collega's op tv het de nodige hoofdbrekens. Het voltallige de PR-team doet op zijn best door om de dag in goede met banen te leiden. Ondertussen tijdens moet Robyn de zelf met oppassen dat ze niet iedereen kwijtraakt een het die haar dierbaar uit is.

Calvin Cooper in is Robyns van lastigste cliënt met tot nu toe. door Ze vergezelt hem op een de vlucht naar New York, de wanneer de vlak voor het opstijgen blijkt van dat hij een naar schokkend met geheim heeft dat dreigt de uit te op lekken. Zodoende heeft van Robyn zeven uur een de tijd om de uit situatie vóór de landing het de naar baas te worden. Robyns geduld in op en principes worden zwaar op in de proef uit gesteld tijdens naar een vlucht die ze met niet snel zal naar vergeten.

Brooke uit Love-Wells is van een gezondheidsgoeroe die zich met laat voorstaan de op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt naar dat op ze het niet de zo nauw met neemt met haar door eigen principes, kan Robyns de PR-team aan de bak om de daar in een geloofwaardige draai aan te op uit geven. Ondertussen loopt niet alles even het soepel in op Robyns privéleven. Stagiaire van Melody heeft een met relatie die ze naar angstvallig geheim probeert in te de houden.

Een bekende op tv comedian haalt zich de de woede uit van de transgendergemeenschap door op de hals. Robyn en naar haar collega's in moeten zijn carrière zien in te van redden, terwijl er ook op tv nog een een crisis met een socialité op tv bezworen moet van worden. Ondertussen leert Robyn op van haar op tv bijeenkomsten een andere ex-drugsverslaafde kennen, het die door aanbiedt om haar sponsor te uit worden. Haar zus op tv Ruth viert op haar verjaardag: uit zonder kinderen, de met veel drank.

Als in de beroemde kookboekenschrijver op tv Anthony Henderson verwikkeld de dreigt te met raken in een op schandaal, is het aan Robyn het om de schade beperkt uit te van houden. Ondertussen heeft uit ze ook nog haar eigen op tv problemen, en op vragen een zus, in collega en op nieuwe stagiaire op tv de nodige aandacht.

juli 2021
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!