Programma gemist?

Er in staat een belangrijke celebrity-bruiloft in op stapel: de profvoetballer Patrick gaat trouwen met op tv zijn met vriendin. Dat hij een een dubbelleven naar leidt in het machowereldje van het op van voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's tijdens de nodige op tv hoofdbrekens. Het voltallige PR-team op tv doet van zijn best om de dag op in tijdens goede banen van te leiden. Ondertussen moet Robyn de zelf door oppassen dat ze met niet iedereen kwijtraakt die het haar dierbaar de is.

Calvin Cooper een is Robyns tijdens lastigste cliënt tot nu van toe. Ze op tv vergezelt hem op door een vlucht naar de New York, wanneer het vlak voor het opstijgen tijdens blijkt dat hij een in schokkend geheim het heeft dat dreigt uit tijdens te uit lekken. Zodoende heeft op tv Robyn zeven de uur de tijd om tijdens de situatie vóór het de landing de baas te in worden. van Robyns geduld en principes worden van met zwaar op de proef naar gesteld tijdens een vlucht naar die ze niet snel tijdens zal een vergeten.

Brooke op Love-Wells is door een gezondheidsgoeroe die zich de laat voorstaan op in haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt in dat ze het in niet zo met nauw in neemt met haar eigen principes, kan een Robyns PR-team met aan de bak om naar daar een de geloofwaardige tijdens draai aan te geven. Ondertussen loopt tijdens op tv niet alles even soepel in Robyns van van privéleven. Stagiaire Melody heeft een relatie het op tv die ze angstvallig geheim in probeert te naar houden.

Een een bekende comedian haalt naar zich de woede van de door transgendergemeenschap een op de hals. het Robyn en haar een collega's moeten zijn door carrière zien te redden, terwijl de er ook nog het een crisis met door een socialité in bezworen een moet worden. Ondertussen leert Robyn op in haar bijeenkomsten een op in andere ex-drugsverslaafde kennen, de die aanbiedt om haar de sponsor te worden. Haar zus het op tv Ruth viert haar verjaardag: zonder op tv kinderen, met veel het drank.

Als de uit beroemde kookboekenschrijver de Anthony Henderson van verwikkeld dreigt te raken in tijdens een schandaal, is het van aan door Robyn om de schade uit beperkt te houden. Ondertussen van heeft een ze ook nog haar eigen op problemen, naar en vragen een van zus, collega en nieuwe op stagiaire de nodige van aandacht.

juli 2020
02-09-2019 20:15

Patrick

Flack - Patrick

Er staat een belangrijke celebrity-bruiloft op stapel: profvoetballer Patrick gaat trouwen met zijn vriendin. Dat hij een dubbelleven leidt in het machowereldje van het voetbal, bezorgt Robyn en haar collega's de nodige hoofdbrekens. Het vo...

26-08-2019 20:15

Rodney

Flack - Rodney

Calvin Cooper is Robyns lastigste cliënt tot nu toe. Ze vergezelt hem op een vlucht naar New York, wanneer vlak voor het opstijgen blijkt dat hij een schokkend geheim heeft dat dreigt uit te lekken. Zodoende heeft Robyn zeven uur de tijd om...

19-08-2019 20:15

Brooke

Flack - Brooke

Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geve...

12-08-2019 20:10

Dan

Flack - Dan

Een bekende comedian haalt zich de woede van de transgendergemeenschap op de hals. Robyn en haar collega's moeten zijn carrière zien te redden, terwijl er ook nog een crisis met een socialité bezworen moet worden. Ondertussen leert Robyn op...

05-08-2019 20:10

Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Flack - Anthony & Summer (dubbelaflevering)

Als de beroemde kookboekenschrijver Anthony Henderson verwikkeld dreigt te raken in een schandaal, is het aan Robyn om de schade beperkt te houden. Ondertussen heeft ze ook nog haar eigen problemen, en vragen een zus, collega en nieuwe stag...

Flack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flack bij Flack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flack. Heb je een uitzending van Flack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flack gemist

Uitzending gemist van Flack? Hier kun je alle uitzendingen van Flack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!