Programma gemist?

Liveverslag van door EK in Wielrennen.

De vrouwen starten een door om 14.00 uur op het van Waagplein van voor hun tien ronden over een het stadsparcours van een 11,5 kilometer. Met door als scherprechter een kasseistrook een op 900 uit meter van de van finish op tijdens de Kanaaldijk. Bij de vrouwen van volop Nederlandse titelkandidaten, uit met Marianne Vos, door in Chantal Blaak, Ellen van Dijk en door Lorena een Wiebes. Commentaar van Joris van in de den Berg en Roxane het Knetemann.

oktober 2021
11-08-2019 14:45

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg - NOS Sport: EK Wielrennen op de weg

Liveverslag van EK Wielrennen.

10-08-2019 13:00

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg - NOS Sport: EK Wielrennen op de weg

De vrouwen starten om 14.00 uur op het Waagplein voor hun tien ronden over het stadsparcours van 11,5 kilometer. Met als scherprechter een kasseistrook op 900 meter van de finish op de Kanaaldijk. Bij de vrouwen volop Nederlandse titelkandi...

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg bij NOS Sport: EK Wielrennen op de weg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg. Heb je een uitzending van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: EK Wielrennen op de weg gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: EK Wielrennen op de weg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!