Programma gemist?

De van finalewedstrijden van het een WK staan voor de uit deur. Hoe het eindigt ons Nederlandse daklozenteam op naar door dit toernooi? Blijft het van team sterk en hecht van genoeg om alle door tegenslagen te verwerken? De op tv belangrijkste door vraag blijft wat uit onze daklozen hier met persoonlijk gewonnen een hebben. Heeft dit WK hen in gesterkt om boven zichzelf tijdens uit te stijgen het en hun uit sores definitief te het verslaan?

Na naar de laatste naar oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse in daklozenteam naar tijdens Cardiff, waar het WK gespeeld de zal een worden. Een hele onderneming, want met sommige spelers naar zijn nog uit nooit buiten Nederland geweest. met Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij door daklozen uit in 50 andere tijdens landen. Tot hun schrik blijken naar daklozen naar in andere op tv landen opvallend sterk tijdens te kunnen voetballen. Dapper vechten ze door zich door de tijdens eerste wedstrijden, met waarbij van de gemoederen hoog een oplopen.

Frank naar en Erik naar maken zich zorgen over in het spelniveau naar van de dakloze de voetballers en roepen de de hulp in van de Guus Hiddink en op Hans van Breukelen, naar die met een extra trainingen de techniek door proberen op te schroeven. Intussen naar gaan door Frank en van Erik mee in het leven uit van de spelers, zoals de op tv de wonderlijke Dennis, die liever de rent dan praat. een En de van innemende Lammieke, die de net een huis op heeft gevonden, maar haar de dakloze de leventje mist. Ze wil liever terug door naar de naar straat.

Drie op tv maanden voor op tv The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) een komt het een Nederlandse team uit voor het de eerst bij elkaar. op Frank en Erik in maken kennis tijdens uit de eerste training en het duiken in de in persoonlijke levens van de spelers. tijdens Ze ontmoeten de tijdens Amsterdamse voetballer naar Willem, die ooit hulpverlener op tv van was, maar nu zelf de dakloos is geworden. En op tv de Limburgse Chris, de die als kind uit al verslaafd raakte naar aan cocaine. Tijdens een naar van emotioneel trainingskamp in Drenthe blijkt dat met het team met nog een lange weg tijdens te gaan naar heeft.

juni 2020
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!