Programma gemist?

De finalewedstrijden van naar het WK het staan voor de deur. met Hoe eindigt ons uit Nederlandse daklozenteam op de dit toernooi? Blijft het op tv het team sterk op en hecht genoeg om alle tegenslagen een te verwerken? op De belangrijkste vraag naar blijft wat onze daklozen tijdens hier persoonlijk gewonnen door hebben. Heeft dit op WK hen gesterkt met van om boven zichzelf uit te op stijgen naar en hun sores met definitief te verslaan?

Na door de laatste oefenwedstrijd vertrekt het op Nederlandse op tv daklozenteam naar Cardiff, waar van het een WK gespeeld zal door worden. Een hele onderneming, want sommige van spelers met zijn nog nooit in buiten Nederland geweest. op Aangekomen in Cardiff door ontmoeten zij daklozen door uit 50 andere landen. Tot naar met hun schrik blijken daklozen naar in andere het landen opvallend sterk te door kunnen voetballen. Dapper vechten de ze zich door op de eerste door wedstrijden, waarbij de gemoederen hoog een uit oplopen.

Frank de en Erik maken zich zorgen op tv op tv over het spelniveau uit van de dakloze voetballers in en roepen de hulp op in van Guus Hiddink het een en Hans van Breukelen, die met in extra trainingen de de techniek proberen op uit op te schroeven. Intussen gaan naar Frank en Erik mee het in het door leven van de spelers, uit zoals de wonderlijke de Dennis, naar die liever rent dan praat. En door door de innemende Lammieke, op tv die net een huis naar heeft gevonden, maar haar dakloze van leventje mist. naar Ze wil het liever terug van naar de straat.

Drie in maanden voor The Homeless met Worldcup (Het met WK daklozen) komt het met Nederlandse team voor het een eerst op bij elkaar. op tv Frank en Erik in maken kennis tijdens de eerste met training van en duiken in de uit persoonlijke levens van de op spelers. Ze ontmoeten de tijdens Amsterdamse voetballer Willem, een die op tv ooit hulpverlener was, uit maar nu zelf dakloos is met geworden. op tv En de met Limburgse Chris, die als kind al de door verslaafd raakte aan door cocaine. Tijdens een emotioneel van trainingskamp in de Drenthe blijkt dat uit het team nog een lange met weg te gaan naar heeft.

oktober 2021
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!