Programma gemist?

De uit finalewedstrijden van het WK staan in voor de de deur. Hoe eindigt ons met Nederlandse daklozenteam op van dit op tv toernooi? Blijft het een team sterk en hecht een genoeg op tv om alle tegenslagen te naar verwerken? De belangrijkste naar vraag blijft wat onze van daklozen hier persoonlijk uit gewonnen hebben. Heeft dit een WK hen gesterkt door om door boven zichzelf uit van te stijgen in en hun sores definitief te van verslaan?

Na van de laatste oefenwedstrijd vertrekt het het op Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar uit het WK gespeeld zal de worden. de Een hele de onderneming, want sommige spelers de zijn nog een nooit buiten Nederland de geweest. Aangekomen in Cardiff met ontmoeten zij daklozen uit 50 naar andere landen. Tot het hun het schrik blijken daklozen in door andere landen opvallend sterk van te kunnen voetballen. op tv Dapper vechten ze tijdens zich uit door de met eerste wedstrijden, waarbij de de gemoederen hoog op tv oplopen.

Frank uit en Erik maken zich tijdens zorgen met over het spelniveau van de naar dakloze met voetballers en roepen met de hulp in van Guus Hiddink de en met Hans van Breukelen, die met met extra naar trainingen de het techniek proberen op te schroeven. naar Intussen tijdens gaan Frank en Erik mee door in het leven van het de spelers, zoals naar de wonderlijke Dennis, van naar die liever rent op tv dan praat. En tijdens de innemende Lammieke, uit die net een huis heeft gevonden, de in maar haar dakloze leventje mist. Ze op tv een wil liever terug naar op tv de straat.

Drie maanden de voor van The Homeless Worldcup (Het door WK daklozen) uit komt het Nederlandse team voor het in op tv eerst bij elkaar. een Frank en Erik de maken kennis tijdens de eerste op tv training en op tv duiken in de persoonlijke levens uit van de van spelers. Ze van ontmoeten de Amsterdamse voetballer Willem, van die het ooit hulpverlener het was, maar nu zelf in dakloos is geworden. met En de Limburgse Chris, die een een als kind al verslaafd het raakte aan de cocaine. Tijdens een op emotioneel trainingskamp in Drenthe blijkt dat uit een het team nog op tv een lange weg te gaan van heeft.

mei 2021
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!