Programma gemist?

De het finalewedstrijden van een het WK staan voor de deur. op tv Hoe eindigt ons met Nederlandse daklozenteam een op naar dit toernooi? Blijft het team van sterk en hecht een genoeg om naar alle tegenslagen te van verwerken? De belangrijkste vraag blijft tijdens wat onze met daklozen met hier persoonlijk gewonnen hebben. Heeft door dit WK hen in gesterkt om boven zichzelf door de uit te stijgen en hun naar sores de definitief te verslaan?

Na de laatste naar op tv oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar door Cardiff, waar het met WK op gespeeld zal worden. Een tijdens hele onderneming, want sommige op tv spelers zijn in nog nooit buiten op Nederland geweest. Aangekomen in door Cardiff door ontmoeten zij daklozen een uit 50 andere landen. Tot door hun op tv schrik blijken daklozen in op tv andere landen opvallend sterk een te kunnen voetballen. van Dapper vechten de ze zich door tijdens de op eerste wedstrijden, waarbij de het gemoederen hoog van oplopen.

Frank en door Erik maken uit zich zorgen over het spelniveau tijdens van de een dakloze voetballers met en roepen de hulp tijdens in van Guus Hiddink uit en in Hans van op Breukelen, die met van extra trainingen de in techniek proberen op door te schroeven. Intussen gaan Frank van en Erik mee in op het leven van uit de uit spelers, zoals uit de wonderlijke Dennis, die met liever rent dan praat. door En door de innemende Lammieke, die net naar een huis heeft gevonden, uit maar haar in dakloze het leventje mist. Ze een wil liever terug naar tijdens de straat.

Drie maanden voor op tv The Homeless Worldcup van van (Het WK daklozen) de komt het Nederlandse team voor met het eerst bij het elkaar. Frank en het Erik maken kennis tijdens de de eerste training de en naar duiken in de persoonlijke levens het in van de spelers. Ze op ontmoeten de Amsterdamse voetballer Willem, op die ooit hulpverlener een was, maar het nu zelf een dakloos is geworden. En de uit Limburgse van Chris, die met als kind al verslaafd raakte aan met cocaine. Tijdens naar een emotioneel trainingskamp in uit op tv Drenthe blijkt dat het team nog op een lange weg het te gaan op tv heeft.

januari 2020
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!