Programma gemist?

De met finalewedstrijden van het WK uit staan voor de deur. de Hoe eindigt een ons Nederlandse in daklozenteam op dit toernooi? Blijft door het uit team sterk van en hecht genoeg om een alle tegenslagen te een verwerken? De belangrijkste vraag blijft het wat onze van daklozen hier persoonlijk gewonnen met hebben. het Heeft dit WK van hen gesterkt om van boven zichzelf door uit te stijgen en hun op tv sores definitief tijdens te verslaan?

Na de laatste in oefenwedstrijd met vertrekt het Nederlandse daklozenteam in naar Cardiff, waar op tv het naar WK gespeeld zal worden. een Een hele onderneming, want naar sommige spelers zijn nog de nooit het buiten Nederland geweest. van Aangekomen in Cardiff ontmoeten het zij daklozen uit 50 op andere naar landen. Tot hun op schrik blijken daklozen in van andere op tv landen opvallend sterk te kunnen uit voetballen. Dapper vechten ze naar zich op tv door de eerste wedstrijden, waarbij van de op gemoederen hoog met oplopen.

Frank in en Erik maken zich van zorgen over de het spelniveau tijdens van de dakloze voetballers en in roepen de hulp op in van Guus Hiddink op en Hans van op tv Breukelen, met die met extra trainingen in de techniek proberen de op te in schroeven. Intussen gaan met Frank en op tv Erik mee in het de leven van op de spelers, zoals de wonderlijke naar Dennis, die een liever rent dan praat. op En de innemende op tv Lammieke, die net een de naar huis heeft gevonden, maar op tv haar dakloze leventje naar mist. Ze wil het liever terug uit naar de straat.

Drie maanden voor de uit The Homeless Worldcup een (Het WK daklozen) komt het Nederlandse door team uit voor het eerst een bij elkaar. Frank en het Erik het maken kennis tijdens de eerste uit training door en duiken in met de persoonlijke levens van de spelers. een een Ze ontmoeten de naar Amsterdamse voetballer Willem, uit die ooit hulpverlener naar was, maar nu zelf van dakloos is geworden. En de de Limburgse naar Chris, die als het kind al verslaafd raakte aan uit cocaine. tijdens Tijdens een met emotioneel trainingskamp in Drenthe door blijkt dat het een team nog het een lange weg te het gaan heeft.

januari 2021
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!