Programma gemist?

De finalewedstrijden van een het WK het staan voor de deur. het Hoe met eindigt ons Nederlandse een daklozenteam op dit toernooi? Blijft naar het het team sterk en op tv hecht genoeg om alle op tegenslagen te verwerken? uit De belangrijkste vraag blijft een wat onze in daklozen hier persoonlijk de gewonnen hebben. Heeft dit een WK hen door gesterkt om met boven zichzelf naar uit te stijgen en uit hun sores definitief door te verslaan?

Na naar de laatste oefenwedstrijd vertrekt het van Nederlandse van daklozenteam naar het Cardiff, waar het WK een gespeeld zal op tv worden. Een hele op onderneming, want sommige spelers zijn nog naar nooit buiten Nederland uit het geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij van daklozen op uit 50 andere de landen. Tot hun schrik tijdens blijken daklozen in tijdens andere landen de opvallend sterk te kunnen voetballen. op het Dapper vechten ze uit zich door de eerste wedstrijden, een waarbij de gemoederen in hoog met oplopen.

Frank en de Erik maken zich naar zorgen over het uit spelniveau van de dakloze met voetballers het en roepen de hulp in in van Guus van Hiddink en Hans in van Breukelen, die het met extra met trainingen de techniek proberen naar op te schroeven. Intussen uit naar gaan Frank en Erik mee in op tv uit het leven van de uit spelers, zoals de op tv wonderlijke Dennis, die liever rent uit dan praat. naar En naar de innemende Lammieke, die door net een huis naar heeft gevonden, uit maar haar dakloze leventje mist. Ze met wil liever terug in van naar de straat.

Drie maanden op voor The Homeless op Worldcup (Het door WK daklozen) komt een het Nederlandse team het voor het van eerst bij elkaar. de Frank en Erik maken met kennis tijdens de uit eerste training tijdens en duiken in de persoonlijke met levens van de de spelers. Ze ontmoeten door de Amsterdamse voetballer Willem, uit die ooit hulpverlener het was, maar tijdens nu tijdens zelf dakloos is geworden. een En de Limburgse Chris, die met als kind met al verslaafd raakte aan van cocaine. Tijdens een met emotioneel trainingskamp in met Drenthe blijkt van dat de het team nog het een lange weg te uit gaan heeft.

september 2020
01-09-2019 22:20

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

De finalewedstrijden van het WK staan voor de deur. Hoe eindigt ons Nederlandse daklozenteam op dit toernooi? Blijft het team sterk en hecht genoeg om alle tegenslagen te verwerken? De belangrijkste vraag blijft wat onze daklozen hier perso...

25-08-2019 22:30

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij dakloz...

18-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in he...

11-08-2019 22:10

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 - Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Drie maanden voor The Homeless Worldcup (Het WK daklozen) komt het Nederlandse team voor het eerst bij elkaar. Frank en Erik maken kennis tijdens de eerste training en duiken in de persoonlijke levens van de spelers. Ze ontmoeten de Amsterd...

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 bij Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019. Heb je een uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist

Uitzending gemist van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!