Programma gemist?

Het team de van Ruben, met het Angela Groothuizen en op Budddy Vedder, trekt ten tijdens strijde tegen door het team van een Tijl, met de Danny de Munk en de Marlijn op tv Weerdenburg.

Ruben het van der Meer en in Froukje het de Both strijden samen op met teamcaptain met Ruben Nicolai tegen teamcaptain op tv Tijl Beckand, die hulp een krijgt van Jeroen van de Koningsbrugge en Anouk op tv tijdens Hoogendijk.

Het team van van naar Ruben, met Sander Lantinga op en Coen Swijnenberg, in neemt het op tegen op tv het team van Tijl, een met Ferry tijdens Doedens en Holly een Mae van Brood.

Seizoen 18 - tijdens in Aflevering 1 Spelshow waarin twee naar teams een een aantal komische spellen spelen waarin op zij aan de tijdens hand van cryptische tijdens omschrijvingen en het aanwijzingen van de tegenstander moeten op tv raden wie, wat het of tijdens waar zij zijn. Onder leiding van door van Wendy van het Dijk strijden Ruben Nicolai en op tv Tijl Beckand een zeven weken een lang in verschillende op tv spelrondes om de uit winst. Ruben Nicolai naar krijgt deze aflevering naar versterking van Rick een Paul van Mulligen en naar Kasper van Kooten. Tijl tijdens Beckand verwelkomt Remco de Veldhuis en Richard met Kemper in zijn uit team.

De teams worden met versterkt door Angela het Groothuizen tijdens en Nicolette Kluijver. Samen het met Gordon, Jandino, uit Paul van en Richard proberen ze zo snel naar een mogelijk te raden met wie, wat of het waar ze zijn.

Samen met Erica in Terpstra met en Rick op Brandsteder hoopt Najib zijn opponent Jandino door en diens van team, dat bestaat uit met Romy een en Antje op Monteiro, te verslaan.

Team Najib van krijgt bijval de van Freek uit Bartels en Alex Klaasen. de In team op tv Jandino dit keer tijdens Jörgen Raymann en Pip de Pellens.

Ronald Molendijk een en Evelyn de Struik strijden samen de met Najib tegen Jandino en op tv een zijn metgezellen, John Williams en Jochem uit van van Gelder.

Najib krijgt steun de met van Tygo Gernandt en uit Achmed Akkabi. Jandino tijdens gaat samen met in Gerard Joling en Frank met Dane de strijd van met hen op aan.

Team Najib, met van Marieke Elsinga een en Gerard Ekdom, op neemt het op door tegen op Team Jandino, met Maik de Boer in en door Manon Meijers.

Het familieprogramma de ‘Wie Ben Ik?’ uit is op vanaf vanavond terug bij RTL 4. met Onder leiding van in in Wendy van Dijk strijden Jandino Asporaat in en Najib Amhali op tv op zeven weken lang aan van de hand op tv van verschillende spelrondes tijdens om de winst. op tv De teamcaptains worden iedere aflevering door de twee wisselende van gasten met bijgestaan. In de eerste aflevering strijden op twee het RTL Boulevard-koppels om een de winst; Bridget Maasland en Beau in van Erven Dorens door tegen op John van den Heuvel de en Luuk Ikink. Andere op gasten van de in hilarische spelshow zijn met onder door anderen Erica de Terpstra, Pip Pellens, Enzo tijdens Knol, Gerard Joling, Herman het den Blijker, Romy op Monteiro, Tygo Gernandt, met John Williams, Marieke uit Elsinga en Rick tijdens Brandsteder. Iedere uit week spelen de teams uit een paar komische spellen door waarin zij aan in de hand van in cryptische met omschrijvingen en aanwijzingen het van de tegenstander moeten raden van wie, wat van of waar zij zijn. Het uit team dat de in minste tijd een nodig heeft een om te raden wat er door door op hun bordjes staat, wint en op krijgt een cadeau op van het op verliezende team. Naast het het raden van de een persoon, tijdens een ding of een locatie op spelen tijdens beide teams ook van nog het spel ‘Wat naar Zeg Ik?’. Daarin krijgen van uit de teamcaptains Jandino en Najib een de met opdracht om ieder in in 90 seconden een verhaal door vertellen waarin zij drie uit woorden moeten verwerken de in die op de door bordjes van de tegenstanders een verschijnen. Aan de tegenstander tijdens de taak om te naar raden om welke uit met woorden het gaat.

april 2020
24-03-2018 22:07

Afl. 4

Wie Ben Ik? - Afl. 4

Het team van Ruben, met Angela Groothuizen en Budddy Vedder, trekt ten strijde tegen het team van Tijl, met Danny de Munk en Marlijn Weerdenburg.

17-03-2018 22:54

Afl. 3

Wie Ben Ik? - Afl. 3

Ruben van der Meer en Froukje de Both strijden samen met teamcaptain Ruben Nicolai tegen teamcaptain Tijl Beckand, die hulp krijgt van Jeroen van Koningsbrugge en Anouk Hoogendijk.

10-03-2018 22:24

Afl. 2

Wie Ben Ik? - Afl. 2

Het team van Ruben, met Sander Lantinga en Coen Swijnenberg, neemt het op tegen het team van Tijl, met Ferry Doedens en Holly Mae Brood.

03-03-2018 22:26

Terug: Wie Ben Ik?

Wie Ben Ik? - Terug: Wie Ben Ik?

Seizoen 18 - Aflevering 1 Spelshow waarin twee teams een aantal komische spellen spelen waarin zij aan de hand van cryptische omschrijvingen en aanwijzingen van de tegenstander moeten raden wie, wat of waar zij zijn. Onder leiding van Wend...

01-07-2017 21:34

Afl. 5

Wie Ben Ik? - Afl. 5

De teams worden versterkt door Angela Groothuizen en Nicolette Kluijver. Samen met Gordon, Jandino, Paul en Richard proberen ze zo snel mogelijk te raden wie, wat of waar ze zijn.

10-06-2017 21:33

Afl. 6

Wie Ben Ik? - Afl. 6

Samen met Erica Terpstra en Rick Brandsteder hoopt Najib zijn opponent Jandino en diens team, dat bestaat uit Romy en Antje Monteiro, te verslaan.

03-06-2017 21:30

Afl. 5

Wie Ben Ik? - Afl. 5

Team Najib krijgt bijval van Freek Bartels en Alex Klaasen. In team Jandino dit keer Jörgen Raymann en Pip Pellens.

27-05-2017 21:31

Afl. 4

Wie Ben Ik? - Afl. 4

Ronald Molendijk en Evelyn Struik strijden samen met Najib tegen Jandino en zijn metgezellen, John Williams en Jochem van Gelder.

20-05-2017 21:32

Afl. 3

Wie Ben Ik? - Afl. 3

Najib krijgt steun van Tygo Gernandt en Achmed Akkabi. Jandino gaat samen met Gerard Joling en Frank Dane de strijd met hen aan.

06-05-2017 21:33

Afl. 2

Wie Ben Ik? - Afl. 2

Team Najib, met Marieke Elsinga en Gerard Ekdom, neemt het op tegen Team Jandino, met Maik de Boer en Manon Meijers.

29-04-2017 21:35

Afl. 1

Wie Ben Ik? - Afl. 1

Het familieprogramma ‘Wie Ben Ik?’ is vanaf vanavond terug bij RTL 4. Onder leiding van Wendy van Dijk strijden Jandino Asporaat en Najib Amhali zeven weken lang aan de hand van verschillende spelrondes om de winst. De teamcaptains worden i...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Ben Ik? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Ben Ik? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Ben Ik? bij Wie Ben Ik? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Ben Ik?. Heb je een uitzending van Wie Ben Ik? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Ben Ik? gemist

Wie ben ik? is een televisieprogramma van SBS 6 waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. Elk team heeft een vaste teamaanvoerder, die wordt bijgestaan door twee per aflevering wisselende bekende personen. Het spel wordt gepresenteerd door Tooske Breugem.

Uitzending gemist van Wie Ben Ik?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Ben Ik? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!