Programma gemist?

Drama. Een de emotionele met tocht van een naar voormalige lerares, die brieven schrijft naar voor analfabeten op van het station uit van Rio de Janeiro, en uit een naar jongetje, wiens moeder sterft bij het uit een auto-ongeluk. Samen gaan ze met naar het noordoosten van met naar Brazilië, op zoek naar zijn onbekende naar naar vader.

december 2019
11-08-2019 22:25

Zomergastfilm: Central do Brasil

Zomergastfilm: Central do Brasil - Zomergastfilm: Central do Brasil

Drama. Een emotionele tocht van een voormalige lerares, die brieven schrijft voor analfabeten op het station van Rio de Janeiro, en een jongetje, wiens moeder sterft bij een auto-ongeluk. Samen gaan ze naar het noordoosten van Brazilië, op ...

Zomergastfilm: Central do Brasil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomergastfilm: Central do Brasil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomergastfilm: Central do Brasil bij Zomergastfilm: Central do Brasil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomergastfilm: Central do Brasil. Heb je een uitzending van Zomergastfilm: Central do Brasil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomergastfilm: Central do Brasil gemist

Uitzending gemist van Zomergastfilm: Central do Brasil? Hier kun je alle uitzendingen van Zomergastfilm: Central do Brasil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!