Programma gemist?

Wat scheikunde het betreft, een is voor Tiara een het uur van de op waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen de met uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. met Terrence kijkt naar de door toekomst. Diane uit probeert door het verleden achter zich te laten. uit op Caroline worstelt met haar perfectionisme, op terwijl OPRF op juist een managementprobleem heeft. Kendale, in Jada en Gabe het het vieren dat ze hun diploma hebben de op tv gehaald.

Kendale gaat de bij een de universiteit kijken en Terrence op heeft met een rechtszaak. Tiara en haar moeder in tijdens maken ruzie over haar cijfers. op Jess Stovall oefent druk op uit van op het uit schoolbestuur om haar steunprogramma door te de voeren. uit Het is tijd voor de het schoolbal, Kendale's op tv moeder van vindt het geweldig.

Chanti een komt iets van vreselijke over haar grootouders te weten. van Brendans uit ouders doen hem het een aanbod dat tijdens hij niet kan afslaan. uit Caroline's stress eist een een op tv zware tol. Kendale en van zijn team willen het hun hoogste naar doel bereiken: winnen.

Jess Stovall de doet van haar uiterste best van om Ke'Shawn, die flink in van de problemen zit, met mee te krijgen. Kendale op doet in zijn uiterste best met in de play-offs, terwijl sterspeler op Gabe met een een onverwachte uitdaging te van maken krijgt. Terrence van maakt de met hulp in van zijn moeder een inhaalslag. Er door ontstaat het controverse over een nieuw met zwembad.

Het in voorjaarssemester brengt nieuwe op hindernissen. Jada krijgt ruzie op tv met derdejaars door Diane over haar uit film. Brendan op denkt terug aan discriminatie in binnen het basketbal. Tiara een en uit haar cheerleadersteam gaan voor goud. in Het door poetryslam-team van Charles gaat het een enorme uitdaging uit aan.

De tijdens blanke leerlingen Caroline en Brendan uit de worden geïntroduceerd. Jada's de film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière op tv tijdens van Terrence loopt gevaar. in Een huis vol kerstverlichting naar bij op Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien van hun door huis kwijtraakt. Chaos op bij een OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's conflict op met een docent de wordt nog erger. Ke'Shawns tijdens uit aanvaring brengt zijn cijfer in in gevaar. Grant is verliefd. door Terrence vindt de Halloween door veel leuker dan met school. Charles en Chanti de doen zware try-outs voor een op plaats op tv in het met poetryslam-team.

Kendale doet zijn uit best om op een basisspeler te op tv worden en door Chanti heeft emotionele met problemen. Jess Stovall op tv neemt het op met tegen de directeur en het vierdejaars Jada neemt naar het met op tegen een docent. Het footballteam in van op Oak Park and tijdens River Forest High School tijdens heeft uit een belangrijke wedstrijd en een van rekening te uit vereffenen met een op tv aartsrivaal.

Docent op Stovall mengt zich in de het studieproblemen van Ke'Shawn. door Zijn een moeder vertelt op tv over haar eigen in problemen als leerling naar van Oak Park and River Forest het High School. Vierdejaars in Kendale en op derdejaars Chanti worstelen op met hun op identiteit. Een heel het bijzonder herfstbal op voor Grant.

Op Oak Park de van and River Forest High in School in Chicago begint het uit schooljaar voor van eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, naar en derdejaars Charles, op Terrence door en Ke'Shawn. De controverse op tv over een een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt op tv nog steeds de door en de school ziet in zich gesteld in voor jaren van met etnische naar ongelijkheid.

mei 2021
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!