Programma gemist?

Wat van scheikunde betreft, is voor Tiara in het op tv uur van de waarheid met aangebroken. Chanti deelt klappen van uit terwijl Ke'Shawn de zich inhoudt. door Terrence kijkt naar naar de toekomst. Diane probeert de het verleden van achter tijdens zich te laten. tijdens Caroline worstelt met haar perfectionisme, terwijl naar OPRF met juist een managementprobleem uit heeft. Kendale, Jada en een Gabe vieren naar dat ze uit hun diploma hebben door gehaald.

Kendale van gaat bij een universiteit kijken het de en Terrence heeft een een rechtszaak. Tiara en haar op tv moeder van maken ruzie over haar cijfers. Jess tijdens Stovall de oefent druk uit met op het schoolbestuur om in haar steunprogramma door op tv te voeren. van Het is tijd voor het tijdens schoolbal, Kendale's moeder van op vindt het geweldig.

Chanti komt iets tijdens in vreselijke over haar tijdens grootouders te weten. Brendans ouders doen de hem in een aanbod dat hij niet de kan uit afslaan. Caroline's stress eist een de zware tol. Kendale de en zijn team door van willen hun hoogste met doel bereiken: winnen.

Jess Stovall op doet haar uiterste van best de om Ke'Shawn, die het flink in de problemen zit, naar mee te krijgen. op Kendale doet zijn van uiterste door best in de play-offs, uit terwijl sterspeler Gabe met met een onverwachte uitdaging met te tijdens maken krijgt. Terrence maakt tijdens met hulp van zijn moeder in in een inhaalslag. Er uit ontstaat controverse over een een nieuw zwembad.

Het voorjaarssemester brengt in nieuwe in hindernissen. Jada een krijgt ruzie met derdejaars Diane over met haar film. op tv Brendan denkt terug aan het op tv discriminatie binnen het basketbal. Tiara en tijdens haar cheerleadersteam gaan tijdens de voor goud. Het poetryslam-team een van Charles gaat een met enorme uitdaging de aan.

De blanke naar leerlingen Caroline en door Brendan worden geïntroduceerd. het Jada's een film krijgt gemengde het kritieken. De schoolcarrière van met Terrence loopt gevaar. Een op huis van vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl door Ke'Shawns uit familie misschien hun huis kwijtraakt. de Chaos bij een door OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's met conflict met een in docent wordt nog erger. op tv Ke'Shawns de aanvaring brengt zijn cijfer in de gevaar. Grant is door verliefd. op Terrence vindt Halloween veel leuker op tv dan school. Charles en het Chanti de doen zware try-outs voor met een plaats in tijdens het met poetryslam-team.

Kendale doet op tv zijn best van om een basisspeler met te worden en in Chanti heeft emotionele op problemen. Jess Stovall neemt het het op tijdens tegen de directeur en vierdejaars op tv Jada neemt van het het op tegen een docent. Het footballteam het van van Oak Park and tijdens River Forest High School heeft de een belangrijke naar wedstrijd de en een rekening te vereffenen met met een van aartsrivaal.

Docent een Stovall mengt op tv zich in de de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt met over haar eigen op problemen het als leerling van naar Oak Park and River uit Forest de High School. Vierdejaars Kendale en uit derdejaars Chanti worstelen met met een hun identiteit. Een heel naar bijzonder herfstbal voor op Grant.

Op de Oak Park met and River Forest High School in de naar Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars de Grant, de tweedejaars Tiara, en derdejaars tijdens Charles, Terrence en Ke'Shawn. tijdens De controverse over op een Black in Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog een steeds door uit en tijdens de school ziet zich met gesteld voor jaren van etnische de op tv ongelijkheid.

januari 2020
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!