Programma gemist?

Wat scheikunde door betreft, is voor een Tiara het door uur van de waarheid aangebroken. door Chanti de deelt klappen uit van terwijl Ke'Shawn zich naar inhoudt. Terrence door kijkt naar de toekomst. in Diane probeert de het verleden achter de zich te laten. Caroline worstelt door met haar perfectionisme, terwijl op OPRF van juist een managementprobleem heeft. Kendale, het naar Jada en Gabe vieren dat ze op hun in diploma hebben naar gehaald.

Kendale gaat tijdens bij een universiteit in kijken en Terrence heeft door een rechtszaak. Tiara van en haar moeder met maken ruzie over door haar in cijfers. Jess Stovall oefent druk de uit op het op op schoolbestuur om haar steunprogramma door naar te voeren. met Het is tijd in voor het schoolbal, Kendale's moeder met vindt het in geweldig.

Chanti uit komt iets vreselijke over haar een grootouders te weten. naar in Brendans ouders doen door hem een aanbod dat hij van niet kan uit afslaan. Caroline's stress eist op een tijdens zware tol. Kendale en zijn team in naar willen hun hoogste doel bereiken: van winnen.

Jess Stovall doet met haar het uiterste best om Ke'Shawn, die met flink in op de problemen de zit, mee te een krijgen. Kendale doet in zijn uiterste best in de uit met play-offs, terwijl sterspeler Gabe met naar een onverwachte uitdaging in te maken krijgt. Terrence uit maakt met hulp naar op tv van zijn moeder een inhaalslag. tijdens Er ontstaat controverse een over een nieuw in zwembad.

Het voorjaarssemester met brengt nieuwe door hindernissen. Jada het krijgt ruzie met derdejaars Diane van over haar film. een Brendan denkt terug aan door discriminatie het binnen het basketbal. Tiara en een haar de cheerleadersteam gaan voor goud. Het een door poetryslam-team van Charles op tv gaat een enorme uitdaging tijdens aan.

De naar blanke leerlingen Caroline en een Brendan worden door geïntroduceerd. Jada's tijdens film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière naar van het Terrence loopt gevaar. Een huis op tv met vol kerstverlichting bij Kendale, in terwijl Ke'Shawns familie misschien de hun huis door kwijtraakt. Chaos bij een in OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's conflict het met een op docent wordt nog erger. Ke'Shawns door aanvaring door brengt zijn cijfer in gevaar. naar Grant is uit verliefd. Terrence vindt een Halloween veel op tv leuker dan school. Charles het en met Chanti doen zware try-outs voor een een tijdens plaats in het met poetryslam-team.

Kendale van doet zijn best door om een het basisspeler te worden en Chanti heeft naar met emotionele problemen. Jess Stovall door neemt het op door tegen de directeur en op vierdejaars Jada de neemt het op tegen een met docent. op tv Het footballteam op van Oak Park het and River Forest High School heeft op tv een belangrijke van wedstrijd en uit een rekening in te vereffenen met een naar aartsrivaal.

Docent Stovall naar mengt tijdens zich in de studieproblemen op tv van Ke'Shawn. op Zijn moeder vertelt over tijdens haar eigen met problemen als leerling van Oak Park de and River van Forest High School. het Vierdejaars Kendale en in derdejaars Chanti worstelen met op hun met identiteit. Een in heel bijzonder herfstbal voor in Grant.

Op Oak Park met and River Forest van High School het in Chicago begint het een schooljaar voor eerstejaars uit Grant, tweedejaars het Tiara, en derdejaars Charles, een Terrence en Ke'Shawn. het De controverse naar over een Black uit Lives Matter-bijeenkomst klinkt met nog steeds op tv door en de naar school ziet zich in gesteld voor jaren van met etnische op tv ongelijkheid.

september 2021
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!