Programma gemist?

Wat van scheikunde betreft, is naar voor Tiara uit het uur van de op tv waarheid aangebroken. de Chanti deelt klappen met uit terwijl Ke'Shawn uit zich inhoudt. Terrence kijkt naar op tv de met toekomst. Diane probeert het verleden de achter de zich te laten. Caroline een worstelt met haar naar perfectionisme, terwijl uit OPRF juist een managementprobleem heeft. Kendale, het uit Jada en Gabe vieren van dat ze hun diploma op tv hebben van gehaald.

Kendale gaat het bij uit een universiteit kijken en van Terrence heeft een rechtszaak. de Tiara op tv en haar moeder maken ruzie uit over de haar cijfers. Jess het Stovall oefent druk tijdens uit op het uit schoolbestuur om haar steunprogramma door van te voeren. door Het is tijd voor naar het schoolbal, uit Kendale's moeder vindt het tijdens geweldig.

Chanti tijdens komt iets vreselijke op over haar grootouders te uit weten. Brendans ouders op doen de hem een aanbod dat door hij niet kan met afslaan. Caroline's stress op eist een zware naar tol. Kendale en zijn team met naar willen hun hoogste doel bereiken: op winnen.

Jess Stovall doet op tv haar uiterste in best op tv om Ke'Shawn, die door flink in de problemen zit, mee in te krijgen. Kendale in doet zijn een uiterste best in op tv de play-offs, terwijl een sterspeler Gabe met naar een op tv onverwachte uitdaging te maken krijgt. een Terrence maakt met van hulp van zijn op tv moeder door een inhaalslag. Er ontstaat controverse op tv over het een nieuw zwembad.

Het voorjaarssemester brengt naar nieuwe hindernissen. Jada naar krijgt ruzie in met met derdejaars Diane over haar tijdens film. Brendan denkt terug met aan discriminatie in binnen het basketbal. Tiara uit en haar naar cheerleadersteam gaan voor een goud. Het poetryslam-team van door Charles gaat van een enorme uitdaging tijdens aan.

De blanke naar leerlingen Caroline en Brendan op worden geïntroduceerd. Jada's met film krijgt gemengde met kritieken. De schoolcarrière van van Terrence loopt naar gevaar. door Een huis vol kerstverlichting bij door Kendale, terwijl uit Ke'Shawns een familie misschien hun huis met kwijtraakt. Chaos bij een van OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's in conflict met een docent op tv wordt nog uit erger. Ke'Shawns aanvaring brengt het zijn cijfer in gevaar. een Grant is op tv verliefd. Terrence tijdens vindt Halloween veel leuker uit dan door school. Charles en Chanti doen tijdens zware try-outs door voor een tijdens plaats in het met poetryslam-team.

Kendale doet uit zijn door best om een basisspeler op tv te worden door en Chanti heeft op tv emotionele problemen. Jess Stovall neemt het uit op tegen een de directeur en naar vierdejaars Jada neemt het het op tegen een een docent. Het footballteam op van Oak tijdens Park uit and River Forest uit High School heeft tijdens een belangrijke wedstrijd uit en een rekening te vereffenen met het een een aartsrivaal.

Docent Stovall het mengt door zich in de studieproblemen van tijdens Ke'Shawn. het Zijn moeder vertelt over haar op tv eigen problemen als leerling een van een Oak Park and River door Forest High School. het Vierdejaars Kendale en het derdejaars Chanti met worstelen met hun identiteit. Een naar heel bijzonder herfstbal van door voor Grant.

Op Oak Park in and uit River Forest High School in van Chicago met begint het schooljaar van voor eerstejaars Grant, tweedejaars door Tiara, en derdejaars de Charles, Terrence en Ke'Shawn. met De controverse het over een Black Lives een uit Matter-bijeenkomst klinkt nog een steeds door en de naar school ziet van zich gesteld voor jaren van een etnische door ongelijkheid.

juni 2020
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!