Programma gemist?

Wat een scheikunde betreft, is voor door Tiara op het uur van uit de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen van met uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence op tv kijkt van naar de toekomst. Diane naar probeert uit het verleden achter zich van te laten. Caroline op tv worstelt met haar met perfectionisme, terwijl door OPRF juist een managementprobleem heeft. Kendale, naar in Jada en Gabe vieren dat een ze hun diploma hebben uit door gehaald.

Kendale gaat uit bij een universiteit uit kijken en Terrence tijdens heeft een rechtszaak. door Tiara en van haar moeder maken ruzie over uit haar cijfers. een Jess uit Stovall oefent druk tijdens uit op het schoolbestuur om haar tijdens steunprogramma op door te voeren. Het is naar tijd voor naar het schoolbal, de Kendale's moeder vindt het tijdens geweldig.

Chanti komt iets van vreselijke over haar van grootouders te in weten. Brendans ouders doen het hem een op aanbod dat hij in niet kan naar afslaan. Caroline's stress tijdens eist een zware tol. Kendale het en een zijn team willen hun in hoogste doel bereiken: in winnen.

Jess door Stovall doet haar uiterste best op om Ke'Shawn, uit die flink in de op tv problemen zit, tijdens mee te krijgen. Kendale het doet zijn uiterste in best in op de play-offs, de terwijl sterspeler Gabe met een een onverwachte door uitdaging te maken met krijgt. Terrence maakt de met hulp op tv van zijn moeder een op inhaalslag. Er ontstaat de controverse over een nieuw de zwembad.

Het voorjaarssemester de brengt nieuwe hindernissen. van Jada krijgt ruzie met in derdejaars Diane een over haar film. Brendan uit denkt door terug aan discriminatie binnen het van basketbal. Tiara en van haar cheerleadersteam gaan de tijdens voor goud. Het naar poetryslam-team van Charles uit gaat een enorme het uitdaging aan.

De blanke op leerlingen Caroline en Brendan uit worden geïntroduceerd. van Jada's film krijgt het gemengde kritieken. De met schoolcarrière van een Terrence loopt gevaar. Een de huis vol kerstverlichting in bij uit Kendale, terwijl Ke'Shawns familie van misschien hun huis kwijtraakt. Chaos een bij een uit OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's naar conflict met een docent wordt naar nog erger. de Ke'Shawns aanvaring uit brengt zijn cijfer in tijdens gevaar. Grant is tijdens verliefd. in Terrence vindt Halloween veel leuker het dan uit school. Charles en Chanti doen met zware op try-outs voor een naar plaats in het op poetryslam-team.

Kendale doet zijn het best om een van basisspeler uit te worden en Chanti met heeft naar emotionele problemen. Jess het Stovall neemt het op tegen op tv de directeur en uit vierdejaars uit Jada neemt het op tegen een door in docent. Het footballteam van Oak Park op tv and naar River Forest High School op tv heeft een belangrijke wedstrijd met en de een rekening te vereffenen met van een een aartsrivaal.

Docent Stovall in mengt zich in uit de op tv studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn naar moeder vertelt over haar eigen het tijdens problemen als leerling van van Oak Park and een River Forest naar High School. Vierdejaars Kendale tijdens en derdejaars op tv Chanti worstelen met de hun identiteit. Een heel bijzonder de herfstbal voor een Grant.

Op Oak Park de and River door Forest High door School in Chicago begint het het met schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars op Tiara, en in derdejaars Charles, de Terrence en Ke'Shawn. De controverse op over een Black Lives in Matter-bijeenkomst op tv klinkt nog naar steeds door en de school ziet door zich gesteld voor de jaren van de etnische naar ongelijkheid.

januari 2021
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!