Programma gemist?

Wat scheikunde betreft, het is voor Tiara in het uur tijdens van de waarheid aangebroken. door naar Chanti deelt klappen uit terwijl uit Ke'Shawn zich tijdens inhoudt. Terrence kijkt naar de van toekomst. naar Diane probeert het verleden achter het op zich te laten. Caroline worstelt met de haar perfectionisme, naar terwijl OPRF juist een tijdens managementprobleem heeft. Kendale, met Jada van en Gabe vieren dat de ze naar hun diploma hebben naar gehaald.

Kendale naar gaat bij het een universiteit kijken en met Terrence heeft op een rechtszaak. Tiara en haar moeder van maken ruzie het over haar cijfers. Jess van in Stovall oefent druk uit op de het schoolbestuur om met haar steunprogramma een door te voeren. Het een is op tv tijd voor het schoolbal, Kendale's moeder op tv naar vindt het geweldig.

Chanti door komt iets uit vreselijke over haar een grootouders te weten. op Brendans ouders doen hem een van aanbod dat een hij niet kan afslaan. Caroline's op tv uit stress eist een zware de tol. Kendale en zijn tijdens team willen hun op tv hoogste naar doel bereiken: winnen.

Jess uit Stovall doet haar naar uiterste best om op tv Ke'Shawn, die in flink in de problemen op tv zit, mee te krijgen. op Kendale doet met zijn uiterste uit best in de play-offs, terwijl sterspeler een Gabe uit met een onverwachte het uitdaging te maken door krijgt. Terrence maakt met een hulp van zijn door moeder een inhaalslag. Er het ontstaat controverse over op tv een op nieuw zwembad.

Het voorjaarssemester op tv brengt nieuwe hindernissen. van Jada krijgt een ruzie met het derdejaars Diane over haar film. in Brendan op denkt terug aan discriminatie binnen uit het tijdens basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam de gaan voor met goud. Het poetryslam-team van het Charles het gaat een enorme uitdaging door aan.

De blanke van leerlingen in Caroline en Brendan worden op geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde een kritieken. De schoolcarrière uit van Terrence een loopt van gevaar. Een huis vol kerstverlichting op tv bij naar Kendale, terwijl Ke'Shawns de familie misschien hun huis op tv kwijtraakt. Chaos bij een door OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's op conflict met een de docent wordt nog erger. de Ke'Shawns uit aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. door Grant is verliefd. door Terrence in vindt Halloween veel leuker dan met school. Charles en een Chanti het doen zware uit try-outs voor een plaats in het door een poetryslam-team.

Kendale doet zijn in best in om een op basisspeler te worden en tijdens Chanti heeft emotionele op tv problemen. Jess Stovall neemt op het de op tegen de met directeur en vierdejaars Jada neemt het op tv op tegen een door docent. Het door footballteam van Oak Park met and River door Forest High School heeft met de een belangrijke wedstrijd tijdens en een rekening de te vereffenen met een de aartsrivaal.

Docent Stovall mengt op zich in de met uit studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder een vertelt over op tv haar eigen de problemen als leerling een van Oak Park in and River Forest High School. het Vierdejaars Kendale op tv en derdejaars Chanti worstelen op tv met hun identiteit. Een in uit heel bijzonder herfstbal voor met Grant.

Op Oak tijdens Park van and River Forest door High School in Chicago begint op het schooljaar voor op tv eerstejaars de Grant, tweedejaars Tiara, naar en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. een door De controverse over een het Black Lives Matter-bijeenkomst tijdens klinkt nog steeds door met en de school ziet de zich gesteld voor door jaren van met etnische uit ongelijkheid.

september 2020
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!