Programma gemist?

Wat scheikunde betreft, tijdens het is voor Tiara het uur naar van de op tv waarheid aangebroken. door Chanti deelt klappen uit terwijl op Ke'Shawn zich inhoudt. op Terrence van kijkt naar de tijdens toekomst. Diane probeert het in verleden achter zich te laten. een Caroline worstelt met de haar een perfectionisme, terwijl OPRF juist op een managementprobleem heeft. door Kendale, Jada en een Gabe vieren een dat ze van hun diploma hebben de gehaald.

Kendale de gaat bij een universiteit op kijken en een Terrence heeft een rechtszaak. op Tiara en op tv haar moeder maken van ruzie over haar cijfers. een Jess Stovall oefent van druk uit op een het een schoolbestuur om haar steunprogramma op door te voeren. met Het is tijd met voor het schoolbal, Kendale's moeder door vindt het tijdens geweldig.

Chanti de komt iets door vreselijke over haar grootouders te op tv weten. op tv Brendans ouders doen hem in een aanbod dat hij niet uit kan afslaan. Caroline's een naar stress eist een zware tol. door Kendale en zijn team in uit willen hun hoogste doel bereiken: door winnen.

Jess in Stovall doet haar op uiterste best uit om Ke'Shawn, die flink naar in de problemen zit, de mee te krijgen. van Kendale in doet zijn uiterste best in de door play-offs, naar terwijl sterspeler door Gabe met een het onverwachte uitdaging te maken op tv krijgt. Terrence maakt met hulp van van op tv zijn moeder een inhaalslag. Er op tv van ontstaat controverse over met een nieuw zwembad.

Het tijdens voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada van krijgt tijdens ruzie met derdejaars uit Diane over in haar film. Brendan denkt terug een aan discriminatie binnen naar het basketbal. een Tiara en haar cheerleadersteam de gaan tijdens voor goud. Het op poetryslam-team van Charles gaat een enorme in uitdaging uit aan.

De blanke leerlingen een naar Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's de film krijgt gemengde op tv kritieken. De tijdens schoolcarrière van met Terrence loopt gevaar. Een huis naar vol kerstverlichting bij naar het Kendale, terwijl Ke'Shawns familie van misschien hun huis kwijtraakt. Chaos uit bij een naar OPRF-basketbalwedstrijd.

Jada's conflict op met een docent wordt door nog een erger. Ke'Shawns aanvaring brengt tijdens zijn cijfer in gevaar. in Grant is met verliefd. Terrence vindt Halloween het veel van leuker dan school. Charles en in Chanti doen naar zware uit try-outs voor een plaats in het uit tijdens poetryslam-team.

Kendale het doet zijn best naar om een basisspeler een te worden op tv en Chanti heeft het emotionele problemen. Jess Stovall neemt het met op tegen naar de directeur en vierdejaars de Jada een neemt het op tegen een naar docent. Het door footballteam tijdens van Oak Park and de River Forest High School tijdens heeft het een belangrijke wedstrijd en een op tv rekening te met vereffenen met een door aartsrivaal.

Docent Stovall naar mengt zich in door de studieproblemen van tijdens Ke'Shawn. Zijn op moeder vertelt de over haar eigen een problemen als leerling met van Oak Park uit and River Forest High naar School. Vierdejaars uit Kendale en derdejaars Chanti worstelen met op tv hun identiteit. Een in heel bijzonder herfstbal van uit voor Grant.

Op tijdens Oak Park and River met Forest High School in in Chicago begint het uit schooljaar voor tijdens eerstejaars Grant, tweedejaars naar Tiara, en met derdejaars Charles, op Terrence en Ke'Shawn. De het controverse over naar een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt een nog steeds door een en op de school ziet zich gesteld voor op het jaren van etnische uit ongelijkheid.

januari 2020
23-08-2019 21:45

Amerika wordt...

America to Me - Amerika wordt...

Wat scheikunde betreft, is voor Tiara het uur van de waarheid aangebroken. Chanti deelt klappen uit terwijl Ke'Shawn zich inhoudt. Terrence kijkt naar de toekomst. Diane probeert het verleden achter zich te laten. Caroline worstelt met haar...

22-08-2019 21:50

Het onzichtbare T-shirt

America to Me - Het onzichtbare T-shirt

Kendale gaat bij een universiteit kijken en Terrence heeft een rechtszaak. Tiara en haar moeder maken ruzie over haar cijfers. Jess Stovall oefent druk uit op het schoolbestuur om haar steunprogramma door te voeren. Het is tijd voor het sch...

21-08-2019 21:45

Niemand kan je klein houden

America to Me - Niemand kan je klein houden

Chanti komt iets vreselijke over haar grootouders te weten. Brendans ouders doen hem een aanbod dat hij niet kan afslaan. Caroline's stress eist een zware tol. Kendale en zijn team willen hun hoogste doel bereiken: winnen.

20-08-2019 21:45

Tsunami van privileges

America to Me - Tsunami van privileges

Jess Stovall doet haar uiterste best om Ke'Shawn, die flink in de problemen zit, mee te krijgen. Kendale doet zijn uiterste best in de play-offs, terwijl sterspeler Gabe met een onverwachte uitdaging te maken krijgt. Terrence maakt met hulp...

19-08-2019 21:45

Luister naar het gedicht!

America to Me - Luister naar het gedicht!

Het voorjaarssemester brengt nieuwe hindernissen. Jada krijgt ruzie met derdejaars Diane over haar film. Brendan denkt terug aan discriminatie binnen het basketbal. Tiara en haar cheerleadersteam gaan voor goud. Het poetryslam-team van Char...

16-08-2019 21:45

Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

America to Me - Ik hoef niet stil te staan bij het feit dat ik blank ben

De blanke leerlingen Caroline en Brendan worden geïntroduceerd. Jada's film krijgt gemengde kritieken. De schoolcarrière van Terrence loopt gevaar. Een huis vol kerstverlichting bij Kendale, terwijl Ke'Shawns familie misschien hun huis kwij...

15-08-2019 21:50

Huidskleur is niet iets om te lachen!

America to Me - Huidskleur is niet iets om te lachen!

Jada's conflict met een docent wordt nog erger. Ke'Shawns aanvaring brengt zijn cijfer in gevaar. Grant is verliefd. Terrence vindt Halloween veel leuker dan school. Charles en Chanti doen zware try-outs voor een plaats in het poetryslam-te...

14-08-2019 21:55

Niets doet meer pijn dan de worsteling

America to Me - Niets doet meer pijn dan de worsteling

Kendale doet zijn best om een basisspeler te worden en Chanti heeft emotionele problemen. Jess Stovall neemt het op tegen de directeur en vierdejaars Jada neemt het op tegen een docent. Het footballteam van Oak Park and River Forest High Sc...

13-08-2019 21:45

Vreemde in de kamer

America to Me - Vreemde in de kamer

Docent Stovall mengt zich in de studieproblemen van Ke'Shawn. Zijn moeder vertelt over haar eigen problemen als leerling van Oak Park and River Forest High School. Vierdejaars Kendale en derdejaars Chanti worstelen met hun identiteit. Een h...

12-08-2019 21:45

Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

America to Me - Wat is er zo bijzonder aan Oak Park?

Op Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door ...

America to Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van America to Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van America to Me bij America to Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van America to Me. Heb je een uitzending van America to Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

America to Me gemist

Uitzending gemist van America to Me? Hier kun je alle uitzendingen van America to Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!