Programma gemist?

Woodstock uit ging de geschiedenis in naar als tijdens de moeder aller door festivals. Wegens de grote met toeloop raakten op de wegen in de omgeving het verstopt door door al het uit verkeer. Wat is met de impact van van het feest van ?3 door dagen vrede en met muziek? geweest? Dieuwertje van ontmoet onder meer de Michael Lang, de van organisator van toen het en heeft ook een bijzondere het ontmoeting het met Bobbi en Nick Ercoline. Zij een bezochten Woodstock in als jong, de verliefd stel en zijn het van uit innig verstrengelde paar van de met iconische foto het die de cover uit van het album Woodstock in siert. een Hoe hebben zij het festival beleefd? naar En wat zien in zij nu nog het terug naar van de 'spirit van de Woodstock'? Ook uit in Nederland was de tijdens impact van Woodstock groot. door Dieuwertje de spreekt met Jan Smeets, de van organisator van de Pinkpop, die de zich heeft de laten inspireren door het legendarische festival. tijdens Ook Golden Earring met met frontman Barry Hay komt op tv aan het woord. tijdens Volgens hem is met Woodstock de moeder het aller festivals. Acteur Frank uit Lammers, die opgroeide met met de muziek uit van in Woodstock, heeft heimwee naar het de tijd met van de flowerpower. En muzikant door Ernst Jansz (Doe Maar) de vertelt een over het leven uit als een de hippie in een commune door in de tijd door van Woodstock. met Wat waren zijn idealen door toen en wat is daar een nu tijdens nog van de over?

januari 2021
14-08-2019 21:15

Het Moment: Woodstock

Het Moment: Woodstock - Het Moment: Woodstock

Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals. Wegens de grote toeloop raakten de wegen in de omgeving verstopt door al het verkeer. Wat is de impact van het feest van ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje ontmoet...

Het Moment: Woodstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment: Woodstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment: Woodstock bij Het Moment: Woodstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment: Woodstock. Heb je een uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment: Woodstock gemist

Uitzending gemist van Het Moment: Woodstock? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment: Woodstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!