Programma gemist?

Woodstock uit ging de tijdens geschiedenis in als naar de moeder aller door festivals. Wegens de grote toeloop in raakten de wegen uit in de omgeving op verstopt door al het een verkeer. Wat is op tv de impact van door het feest in van ?3 op dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje een ontmoet onder meer door Michael door Lang, de organisator van toen tijdens en heeft ook tijdens een op tv bijzondere ontmoeting met Bobbi tijdens en op Nick Ercoline. Zij in bezochten Woodstock als jong, verliefd met stel en zijn het met innig verstrengelde in paar van de iconische de foto die in de cover uit van het album de Woodstock siert. Hoe hebben zij een het festival op beleefd? met En wat zien een zij nu nog uit terug van de 'spirit van Woodstock'? door Ook in de Nederland het was de impact van Woodstock door groot. Dieuwertje tijdens spreekt met Jan Smeets, de naar organisator van van Pinkpop, die door zich heeft laten inspireren het door het legendarische met festival. Ook Golden Earring met frontman in Barry Hay tijdens komt aan het woord. Volgens hem in is Woodstock de door moeder een aller festivals. op tv Acteur Frank Lammers, die opgroeide tijdens met de in muziek van Woodstock, heeft van heimwee naar in de tijd van de tijdens flowerpower. En muzikant in Ernst een Jansz (Doe Maar) vertelt over op het leven als op tv een het hippie in een commune in de op tv de tijd van Woodstock. tijdens Wat waren zijn een idealen toen en wat is daar van nu het nog van de over?

mei 2020
14-08-2019 21:15

Het Moment: Woodstock

Het Moment: Woodstock - Het Moment: Woodstock

Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals. Wegens de grote toeloop raakten de wegen in de omgeving verstopt door al het verkeer. Wat is de impact van het feest van ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje ontmoet...

Het Moment: Woodstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment: Woodstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment: Woodstock bij Het Moment: Woodstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment: Woodstock. Heb je een uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment: Woodstock gemist

Uitzending gemist van Het Moment: Woodstock? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment: Woodstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!