Programma gemist?

Woodstock tijdens ging de geschiedenis in met als op de moeder aller festivals. Wegens met de grote het toeloop raakten de wegen in het de omgeving verstopt met door al het door verkeer. Wat is een de impact van door het de feest van ?3 dagen door vrede en muziek? geweest? Dieuwertje uit ontmoet de onder meer Michael het Lang, de een organisator van toen en het heeft ook een bijzondere ontmoeting een met Bobbi door en Nick op Ercoline. Zij bezochten op tv Woodstock als jong, de verliefd stel en het zijn het het innig verstrengelde paar tijdens van de iconische foto in die de cover van het door album van Woodstock siert. het Hoe hebben zij het festival beleefd? uit En wat zien naar naar zij nu nog terug van van de 'spirit van Woodstock'? met Ook met in Nederland in was de impact een van Woodstock groot. Dieuwertje spreekt uit met door Jan Smeets, de organisator van op tv Pinkpop, die zich heeft tijdens laten inspireren door door het naar legendarische festival. Ook Golden tijdens Earring frontman Barry Hay naar komt aan het uit woord. de Volgens hem is Woodstock de een moeder aller festivals. uit op Acteur Frank Lammers, het die opgroeide met de muziek van op in Woodstock, heeft heimwee naar de een tijd op tv van de flowerpower. En muzikant Ernst van Jansz (Doe in Maar) vertelt over het de uit leven als een een hippie in een een commune in de tijd van tijdens Woodstock. Wat waren zijn een door idealen toen en met wat is daar het nu nog van met over?

mei 2021
14-08-2019 21:15

Het Moment: Woodstock

Het Moment: Woodstock - Het Moment: Woodstock

Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals. Wegens de grote toeloop raakten de wegen in de omgeving verstopt door al het verkeer. Wat is de impact van het feest van ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje ontmoet...

Het Moment: Woodstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment: Woodstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment: Woodstock bij Het Moment: Woodstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment: Woodstock. Heb je een uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment: Woodstock gemist

Uitzending gemist van Het Moment: Woodstock? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment: Woodstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!