Programma gemist?

Woodstock ging de tijdens geschiedenis van in als de moeder op tv aller festivals. Wegens de op met grote toeloop raakten de wegen naar in de een omgeving verstopt door al het met verkeer. op Wat is de impact het van op het feest van op tv ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje in ontmoet onder naar meer Michael Lang, de van organisator van op toen met en heeft ook een van bijzondere ontmoeting met Bobbi en tijdens tijdens Nick Ercoline. Zij bezochten Woodstock de als in jong, verliefd stel en zijn het op met innig verstrengelde paar van tijdens de iconische foto tijdens die de cover van in het album Woodstock siert. in in Hoe hebben zij het festival beleefd? tijdens En wat zien van zij nu nog door terug van tijdens de 'spirit van Woodstock'? naar Ook het in Nederland was de met impact op van Woodstock groot. Dieuwertje spreekt met een op tv Jan Smeets, de organisator van Pinkpop, met die uit zich heeft laten inspireren door uit het legendarische het festival. Ook Golden op tv Earring frontman op tv Barry Hay komt aan het door woord. uit Volgens hem is Woodstock de naar moeder in aller festivals. Acteur Frank Lammers, uit tijdens die opgroeide met de muziek van met Woodstock, heeft heimwee met naar naar de tijd van de flowerpower. door En muzikant op Ernst van Jansz (Doe Maar) op tv vertelt over het leven als een met hippie tijdens in een commune een in de tijd de van Woodstock. Wat waren naar zijn idealen met toen en wat is daar op tv nu uit nog van tijdens over?

september 2020
14-08-2019 21:15

Het Moment: Woodstock

Het Moment: Woodstock - Het Moment: Woodstock

Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals. Wegens de grote toeloop raakten de wegen in de omgeving verstopt door al het verkeer. Wat is de impact van het feest van ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje ontmoet...

Het Moment: Woodstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment: Woodstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment: Woodstock bij Het Moment: Woodstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment: Woodstock. Heb je een uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment: Woodstock gemist

Uitzending gemist van Het Moment: Woodstock? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment: Woodstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!