Programma gemist?

Woodstock ging de de geschiedenis met in als de tijdens moeder aller festivals. Wegens tijdens de grote toeloop raakten in de wegen in tijdens de omgeving verstopt van uit door al het verkeer. Wat is de de impact het van tijdens het feest van op ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje tijdens ontmoet tijdens onder meer de Michael Lang, de organisator door van toen en heeft op tv ook een bijzondere in ontmoeting met Bobbi en de Nick Ercoline. tijdens Zij bezochten Woodstock als het naar jong, verliefd stel en zijn het uit het innig verstrengelde paar van van de iconische foto de die de van cover van het album het Woodstock siert. Hoe op hebben zij het het festival beleefd? En van wat zien zij tijdens nu nog terug van de op tv 'spirit op van Woodstock'? Ook naar in Nederland was de impact het in van Woodstock groot. Dieuwertje spreekt met naar Jan Smeets, de de uit organisator van Pinkpop, die zich uit heeft laten het inspireren door het legendarische tijdens festival. een Ook Golden Earring frontman van Barry Hay komt aan naar het woord. Volgens naar hem is Woodstock de op moeder aller in festivals. Acteur uit Frank Lammers, die naar opgroeide met de muziek van met uit Woodstock, heeft heimwee naar de tijd met van het de flowerpower. En uit muzikant Ernst op Jansz (Doe Maar) op vertelt over het leven als een naar hippie in met een commune in de in van tijd van Woodstock. Wat waren zijn uit idealen toen en van wat op tv is daar nu nog een van uit over?

september 2021
14-08-2019 21:15

Het Moment: Woodstock

Het Moment: Woodstock - Het Moment: Woodstock

Woodstock ging de geschiedenis in als de moeder aller festivals. Wegens de grote toeloop raakten de wegen in de omgeving verstopt door al het verkeer. Wat is de impact van het feest van ?3 dagen vrede en muziek? geweest? Dieuwertje ontmoet...

Het Moment: Woodstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Moment: Woodstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Moment: Woodstock bij Het Moment: Woodstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Moment: Woodstock. Heb je een uitzending van Het Moment: Woodstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Moment: Woodstock gemist

Uitzending gemist van Het Moment: Woodstock? Hier kun je alle uitzendingen van Het Moment: Woodstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-08-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!