Programma gemist?

Matt een vecht tegen zijn claustrofobie en door gaat door mee met het grotreddingsteam van op tv South een en Mid-Wales. Zij worden tijdens opgeroepen om mensen de te redden van naar wel honderd het meter onder de grond. Deze het loodzware taak het kun uit je niet uitvoeren zonder goede tijdens brandstof naar voor je spieren. Kan Matt hen door het op licht laten zien met de een veganistische de maaltijd die hen de van energie geeft die ze uit nodig met hebben?

Matt gaat een voor het eerst op tv in twintig het jaar terug naar school om in een examenklas van in het Kings Monkton School een in Cardiff ervan te de overtuigen dat het veganistisch eten goed voor je naar hersenen is, de en nog lekker ook. Het het ontbijt uit is belangrijk de om lichaam en geest een door de dag te helpen, een zeker in voor tieners. Maar kan uit een veganistisch ontbijt wel door op tegen het van klassieke Britse de ontbijt?

Matt op tv moet zuivelvrije cakejes bakken tijdens voor uit de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. op Dit met is Heel Wales Bakt, maar dan met op tv vegan. Zal het de kritische publiek op in de jaarlijkse Gower-landbouwshow de in veganistische cakejes net zo smakelijk, naar zoet en smeuïg tijdens vinden als een het niet-veganistische naar alternatief?

Matt van neemt het naar op tegen de anti-veganisten, gerecht voor een gerecht en van opdracht voor opdracht. Deze het keer moet door hij een stevig, op eiwitrijk feestmaal bereiden een voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam naar door waarmee ze hun rivaal tijdens Bath in de pan kunnen door hakken. van Maar kan dat wel met tijdens het konijnenvoer?

mei 2021
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!