Programma gemist?

Matt vecht tegen op zijn claustrofobie en uit gaat mee met op tv het grotreddingsteam van het op tv South en Mid-Wales. Zij worden in opgeroepen om mensen te van redden van wel in honderd naar meter onder de op tv grond. Deze loodzware van taak kun je niet tijdens uitvoeren met zonder goede brandstof voor je spieren. op tv Kan op tv Matt hen het een licht laten zien met een door veganistische maaltijd die een op tv hen de energie geeft in die ze nodig van hebben?

Matt gaat op voor het eerst tijdens in door twintig jaar terug naar school om de een examenklas op van de Kings Monkton School in in Cardiff ervan op tv te overtuigen dat veganistisch eten goed het van voor je hersenen het is, en nog lekker het ook. Het ontbijt is belangrijk van om het lichaam en geest uit door de dag naar te helpen, zeker voor tieners. op Maar kan het een uit veganistisch ontbijt wel op tijdens tegen het klassieke een Britse ontbijt?

Matt moet de zuivelvrije cakejes bakken voor op de Glamorgan-afdeling in van de Vrouwenvereniging. Dit uit op is Heel Wales Bakt, maar in dan vegan. Zal een het kritische met publiek op de de jaarlijkse Gower-landbouwshow de een veganistische cakejes net zo smakelijk, tijdens zoet een en smeuïg vinden uit als het het niet-veganistische alternatief?

Matt neemt het op tv tijdens op tegen de anti-veganisten, gerecht de voor gerecht en opdracht naar voor opdracht. Deze uit de keer moet hij een stevig, eiwitrijk op tv met feestmaal bereiden voor door het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee van ze hun rivaal Bath in in de pan kunnen een hakken. Maar kan op tijdens dat wel met tijdens konijnenvoer?

september 2021
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!