Programma gemist?

Matt uit vecht tegen zijn claustrofobie en tijdens gaat mee door met met het grotreddingsteam van South en van Mid-Wales. op Zij worden opgeroepen om mensen te op tv redden van wel met honderd meter onder met de grond. Deze uit tijdens loodzware taak kun je niet uitvoeren van zonder in goede brandstof voor je spieren. met Kan Matt van hen van het licht laten zien van met een van veganistische maaltijd die hen de energie in geeft naar die ze de nodig hebben?

Matt tijdens gaat voor het het eerst in twintig jaar terug naar naar school om het een examenklas door van Kings Monkton tijdens School in Cardiff een ervan te overtuigen dat het het veganistisch eten goed voor je hersenen uit is, en nog in lekker ook. Het van ontbijt is in belangrijk in om lichaam en geest door de de tijdens dag te helpen, zeker naar voor tieners. Maar kan uit een veganistisch de ontbijt wel in op tegen het klassieke door Britse ontbijt?

Matt moet het zuivelvrije cakejes bakken voor met de Glamorgan-afdeling met van de van Vrouwenvereniging. Dit naar is Heel Wales Bakt, de maar dan van vegan. Zal het kritische publiek de op de een jaarlijkse Gower-landbouwshow uit de veganistische cakejes net zo tijdens smakelijk, de zoet en smeuïg met vinden als het niet-veganistische in alternatief?

Matt neemt in het op tegen de met anti-veganisten, gerecht door voor gerecht door en opdracht in voor opdracht. Deze naar keer moet hij een stevig, eiwitrijk tijdens feestmaal bereiden op tv voor in het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee van ze hun rivaal uit Bath in de pan op tv kunnen hakken. Maar op kan dat wel naar met een konijnenvoer?

mei 2020
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!