Programma gemist?

Matt door vecht tegen zijn claustrofobie naar en gaat mee op tv met naar het grotreddingsteam van South uit en Mid-Wales. op Zij worden opgeroepen om mensen te met redden van wel tijdens honderd meter onder de de tijdens grond. Deze loodzware taak kun uit je op niet uitvoeren uit zonder goede brandstof voor je spieren. de Kan Matt tijdens hen het in licht laten zien met een van veganistische maaltijd een die van hen de energie door geeft die ze nodig uit hebben?

Matt gaat voor de het eerst van in twintig het jaar terug naar school om uit tijdens een examenklas van Kings Monkton het School in in Cardiff ervan te van overtuigen dat veganistisch in eten goed voor je door hersenen met is, en nog lekker ook. Het door ontbijt is uit belangrijk om lichaam en door geest in door de dag te uit helpen, door zeker voor tieners. Maar kan een in veganistisch het ontbijt wel de op tegen het klassieke Britse het ontbijt?

Matt een moet zuivelvrije cakejes de bakken voor de op tv Glamorgan-afdeling van het de Vrouwenvereniging. Dit tijdens is Heel Wales Bakt, naar maar dan vegan. Zal naar het kritische publiek op een de een jaarlijkse Gower-landbouwshow op de veganistische cakejes het net zo smakelijk, op tv zoet en smeuïg vinden als het het niet-veganistische op alternatief?

Matt uit neemt het op tegen van de anti-veganisten, gerecht voor uit in gerecht en opdracht voor opdracht. op tv Deze keer op tv moet hij een in stevig, eiwitrijk feestmaal met bereiden voor met het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze de hun uit rivaal Bath in de op tv pan kunnen hakken. van Maar kan dat wel met uit met konijnenvoer?

januari 2021
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!