Programma gemist?

Matt in vecht tegen zijn een claustrofobie en op tv gaat mee met het van grotreddingsteam van South op en Mid-Wales. van Zij worden opgeroepen om een mensen te redden van wel tijdens honderd meter de onder de grond. Deze tijdens op tv loodzware taak kun je niet uitvoeren in zonder goede uit brandstof voor op je spieren. Kan Matt van hen het licht het laten de zien met een door veganistische maaltijd die hen de energie door geeft op tv die ze in nodig hebben?

Matt de gaat voor door het eerst in twintig jaar terug op tv naar school om op een de examenklas van de Kings Monkton School in Cardiff op ervan te het overtuigen dat veganistisch eten van goed voor je hersenen op is, uit en nog lekker ook. tijdens Het ontbijt is tijdens belangrijk om lichaam een en uit geest door de dag uit te helpen, zeker voor tieners. van Maar uit kan een veganistisch ontbijt door wel op tegen het tijdens klassieke op tv Britse ontbijt?

Matt moet zuivelvrije het cakejes door bakken voor de Glamorgan-afdeling van het op de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales uit Bakt, door maar dan vegan. Zal het door kritische publiek van op uit de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische door cakejes net een zo smakelijk, zoet en van smeuïg vinden als op tv het niet-veganistische het alternatief?

Matt neemt het naar tijdens op tegen de anti-veganisten, gerecht voor de gerecht en op tv opdracht voor opdracht. Deze het uit keer moet hij een stevig, op eiwitrijk feestmaal met bereiden voor het van Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee op ze hun rivaal op tv Bath in de met pan kunnen hakken. Maar tijdens kan dat het wel met door konijnenvoer?

september 2020
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!