Programma gemist?

Matt vecht tegen van zijn claustrofobie en door met gaat mee met het grotreddingsteam op tv van South en door Mid-Wales. Zij worden opgeroepen op om mensen in te door redden van wel op tv honderd meter onder in de grond. Deze loodzware taak van kun je niet naar uitvoeren met zonder goede brandstof een voor je spieren. uit Kan Matt hen het tijdens licht laten zien op met een veganistische tijdens maaltijd die hen de naar energie van geeft die ze nodig met hebben?

Matt een gaat voor het eerst op tv in tijdens twintig jaar terug naar school om in een examenklas van door Kings uit Monkton School in Cardiff de ervan te op tv overtuigen dat naar veganistisch eten goed voor van je hersenen met is, en nog lekker ook. Het tijdens ontbijt door is belangrijk om lichaam uit en geest door de van door dag te helpen, zeker voor tieners. met Maar kan een op veganistisch ontbijt door wel op tegen het in klassieke het Britse ontbijt?

Matt uit moet zuivelvrije uit cakejes bakken voor met de Glamorgan-afdeling van de van Vrouwenvereniging. Dit is de Heel Wales Bakt, maar het dan vegan. Zal het uit een kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de de in veganistische cakejes net op tv zo smakelijk, uit zoet en smeuïg uit vinden als het niet-veganistische in alternatief?

Matt neemt het het op tegen de het anti-veganisten, gerecht met voor gerecht en opdracht uit het voor opdracht. Deze keer in moet hij een stevig, eiwitrijk met uit feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam op tv met waarmee ze hun op rivaal Bath in de door pan kunnen met hakken. Maar kan dat op wel met door konijnenvoer?

oktober 2021
05-09-2019 21:35

Cave Rescue

Dirty Vegan - Cave Rescue

Matt vecht tegen zijn claustrofobie en gaat mee met het grotreddingsteam van South en Mid-Wales. Zij worden opgeroepen om mensen te redden van wel honderd meter onder de grond. Deze loodzware taak kun je niet uitvoeren zonder goede brandsto...

29-08-2019 21:35

Back to School

Dirty Vegan - Back to School

Matt gaat voor het eerst in twintig jaar terug naar school om een examenklas van Kings Monkton School in Cardiff ervan te overtuigen dat veganistisch eten goed voor je hersenen is, en nog lekker ook. Het ontbijt is belangrijk om lichaam en ...

22-08-2019 21:45

The Great Welsh Bake Off

Dirty Vegan - The Great Welsh Bake Off

Matt moet zuivelvrije cakejes bakken voor de Glamorgan-afdeling van de Vrouwenvereniging. Dit is Heel Wales Bakt, maar dan vegan. Zal het kritische publiek op de jaarlijkse Gower-landbouwshow de veganistische cakejes net zo smakelijk, zoet ...

15-08-2019 21:30

Rugby

Dirty Vegan - Rugby

Matt neemt het op tegen de anti-veganisten, gerecht voor gerecht en opdracht voor opdracht. Deze keer moet hij een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het Llanelli Scarlets-damesrugbyteam waarmee ze hun rivaal Bath in de pan kunnen ha...

Dirty Vegan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dirty Vegan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dirty Vegan bij Dirty Vegan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dirty Vegan. Heb je een uitzending van Dirty Vegan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dirty Vegan gemist

Uitzending gemist van Dirty Vegan? Hier kun je alle uitzendingen van Dirty Vegan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-09-2019 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!