Programma gemist?

Aflevering een 3 - op tv Iedere tweede zondag in van september trekken achttien grote van corsowagens, CorsoKIDS en meerdere uit een (show)korpsen door de op straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen in dahlia's, vele figuranten en naar bijpassende muziek naar vertellen tijdens het verhaal achter op tv de wagen. Het 90-jarige Lichtenvoordse op corso is op tv het op één na het grootste de dahliacorso ter wereld! De registratie is van gemaakt op tv door de door ZSOM uit Groenlo en de de commentator is Arno Klein op tv tijdens Goldewijk.

Aflevering op tv 2 - Een op dorpje van 1700 inwoners werkt uit op een jaar lang aan twaalf enorme door uit corsowagens. In deze uitzending de worden de bouwers door in de laatste dagen met voor op tv het corso op tijdens de voet gevolgd. Dit door programma geeft de een kijkje achter de schermen bij het de het voorbereidingen van van 's werelds grootste naar verlichte bloemencorso. in Het Corso Sint Jansklooster is één de van de van grootste corso's naar ter wereld. van Drie miljoen dahlia's, uit verdeeld over twaalf creaties trekken naar door op tv het centrum van het tijdens dorp. Commentatoren in zijn corso-kenners Egbert Lassche en de Robert tijdens Jansema.

oktober 2019
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!