Programma gemist?

Aflevering het 3 - Iedere tweede zondag het in september trekken in achttien grote corsowagens, tijdens CorsoKIDS en meerdere op tv (show)korpsen op door de straten van Lichtenvoorde. uit Vier miljoen dahlia's, tijdens in vele figuranten en bijpassende muziek vertellen op tv het verhaal achter het de wagen. het Het 90-jarige Lichtenvoordse op corso is het op in één na met grootste het dahliacorso ter wereld! tijdens De registratie is gemaakt door door de uit ZSOM uit Groenlo en van de commentator is Arno Klein van op Goldewijk.

Aflevering door 2 - Een dorpje van door 1700 inwoners van werkt een jaar uit lang in aan twaalf enorme door corsowagens. In deze uitzending een worden de bouwers in de op laatste dagen het voor het corso op op in de voet gevolgd. Dit op programma geeft een tijdens kijkje achter de in schermen bij de voorbereidingen op tv de van 's werelds grootste verlichte met bloemencorso. Het tijdens Corso Sint in Jansklooster is één naar van de grootste met corso's ter wereld. met Drie miljoen dahlia's, verdeeld over tijdens twaalf creaties tijdens trekken door het centrum van in door het dorp. Commentatoren zijn corso-kenners Egbert naar Lassche en Robert een op tv Jansema.

augustus 2021
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!