Programma gemist?

Aflevering 3 - met Iedere tweede zondag op tv in door september trekken met achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en tijdens meerdere (show)korpsen de door de op straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen uit dahlia's, vele figuranten en uit bijpassende het muziek vertellen met het verhaal achter op de wagen. Het op tv 90-jarige Lichtenvoordse corso is het van op één na door grootste dahliacorso ter wereld! op tv De het registratie is gemaakt door de in ZSOM uit op Groenlo en de uit commentator is Arno Klein een uit Goldewijk.

Aflevering op 2 - Een dorpje tijdens van uit 1700 inwoners werkt een jaar uit lang aan tijdens twaalf enorme corsowagens. In deze van de uitzending worden de bouwers in het de laatste op dagen voor het corso op op de uit voet gevolgd. Dit programma met geeft een kijkje het achter de schermen bij een met de voorbereidingen van 's de werelds van grootste verlichte bloemencorso. Het op tv Corso Sint in Jansklooster is één van tijdens de grootste corso's ter in wereld. Drie miljoen de dahlia's, verdeeld over twaalf door creaties trekken uit door het centrum van door het dorp. Commentatoren het zijn corso-kenners Egbert de van Lassche en Robert uit Jansema.

april 2020
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!