Programma gemist?

Aflevering 3 uit - Iedere tweede zondag tijdens in met september trekken achttien tijdens grote corsowagens, CorsoKIDS en het meerdere (show)korpsen door de een straten van in Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, van vele figuranten een en bijpassende muziek met vertellen het verhaal achter naar de op tv wagen. Het 90-jarige Lichtenvoordse corso op van is het op in één na grootste dahliacorso ter door wereld! De registratie met is het gemaakt door de ZSOM uit op Groenlo en de met commentator is naar Arno Klein van Goldewijk.

Aflevering in 2 - Een door dorpje van 1700 inwoners met werkt een jaar lang de aan twaalf uit enorme corsowagens. In de deze naar uitzending worden de bouwers in de van laatste dagen in voor door het corso op de voet een gevolgd. met Dit programma geeft de een kijkje achter de schermen uit bij in de voorbereidingen van van 's werelds grootste een verlichte bloemencorso. tijdens Het Corso Sint Jansklooster het is één van de grootste een corso's tijdens ter wereld. de Drie miljoen dahlia's, verdeeld een over twaalf creaties trekken in door het het centrum van het dorp. naar Commentatoren zijn corso-kenners in Egbert Lassche en het Robert uit Jansema.

augustus 2020
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!