Programma gemist?

Aflevering een 3 - Iedere uit tweede zondag in de september trekken achttien grote corsowagens, in CorsoKIDS en meerdere uit (show)korpsen door een de naar straten van Lichtenvoorde. door Vier miljoen dahlia's, een vele figuranten en bijpassende op tv muziek vertellen het verhaal achter op tv de wagen. de Het 90-jarige in Lichtenvoordse corso is van het op op tv één na grootste van dahliacorso ter wereld! De registratie een is op gemaakt door de ZSOM uit Groenlo in en door de commentator door is Arno Klein op Goldewijk.

Aflevering uit 2 - Een dorpje van op tijdens 1700 inwoners werkt een op tv jaar lang door aan twaalf enorme corsowagens. In deze tijdens uitzending worden naar de bouwers door in de van laatste dagen voor het het corso op met de voet gevolgd. Dit programma geeft het een kijkje van achter de met schermen bij op de voorbereidingen van van 's werelds grootste verlichte op bloemencorso. een Het Corso Sint Jansklooster is één op van de uit grootste corso's ter uit wereld. Drie miljoen in dahlia's, tijdens verdeeld over twaalf creaties trekken van door de het centrum van het door dorp. Commentatoren zijn corso-kenners Egbert in Lassche met en Robert door Jansema.

november 2020
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!