Programma gemist?

Aflevering met 3 - Iedere tijdens tweede zondag in een september trekken achttien grote op tv corsowagens, CorsoKIDS op tv en meerdere (show)korpsen door tijdens de straten van van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, tijdens vele in figuranten en de bijpassende muziek vertellen het verhaal achter door van de wagen. Het tijdens 90-jarige Lichtenvoordse corso is het een op één na grootste het dahliacorso ter wereld! tijdens De registratie uit is gemaakt de door de ZSOM door uit Groenlo en tijdens de commentator is Arno Klein uit de Goldewijk.

Aflevering van 2 - uit Een dorpje van 1700 inwoners naar werkt een jaar in lang de aan twaalf enorme uit corsowagens. In deze uitzending worden door de bouwers door in de laatste uit dagen voor het van corso op de voet gevolgd. op Dit programma geeft met een kijkje naar achter de uit schermen bij met de voorbereidingen de van 's werelds van grootste verlichte bloemencorso. Het Corso op Sint Jansklooster is één met van de met grootste corso's op ter wereld. op tv Drie miljoen dahlia's, verdeeld van over twaalf creaties de trekken door het met centrum van het dorp. Commentatoren het op tv zijn corso-kenners Egbert Lassche en Robert naar de Jansema.

april 2021
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!