Programma gemist?

Aflevering naar 3 - Iedere tweede met zondag naar in september trekken achttien uit grote corsowagens, CorsoKIDS de en meerdere (show)korpsen uit door de straten van in Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, uit op vele figuranten en op tv bijpassende muziek vertellen het verhaal de achter de wagen. op Het 90-jarige met Lichtenvoordse corso is het uit op één met na grootste dahliacorso de ter wereld! De in registratie is op gemaakt door de ZSOM uit Groenlo in en de commentator de is Arno Klein uit de Goldewijk.

Aflevering 2 tijdens - Een tijdens dorpje van 1700 in inwoners werkt een jaar de lang aan twaalf het enorme corsowagens. In het deze uitzending worden de door bouwers in de de naar laatste dagen voor het corso naar op tijdens de voet gevolgd. Dit programma de geeft een kijkje achter de tijdens de schermen bij de met voorbereidingen op tv van 's werelds grootste verlichte de bloemencorso. Het met Corso Sint Jansklooster is met één van de grootste naar corso's tijdens ter wereld. Drie de miljoen dahlia's, verdeeld van over twaalf creaties van trekken door het het centrum van een het dorp. Commentatoren van zijn corso-kenners Egbert op tv Lassche en Robert op Jansema.

juli 2020
21-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 3 - Iedere tweede zondag in september trekken achttien grote corsowagens, CorsoKIDS en meerdere (show)korpsen door de straten van Lichtenvoorde. Vier miljoen dahlia's, vele figuranten en bijpassende muziek vertellen het verhaal a...

14-09-2019 15:30

Bloemencorso 2019

Bloemencorso 2019 - Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij...

Bloemencorso 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloemencorso 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloemencorso 2019 bij Bloemencorso 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloemencorso 2019. Heb je een uitzending van Bloemencorso 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloemencorso 2019 gemist

Uitzending gemist van Bloemencorso 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Bloemencorso 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!