Programma gemist?

Harrie door Jekkers wil met nog een keer terug op tv naar zijn een muzikale roots als zanger van de op tv popgroep Klein Orkest. in De door band scoorde op twee evergreens: O, O, van Den Haag en Over de op tv Muur. Liedjes tijdens die na 35 op jaar nog altijd hoog tijdens het staan genoteerd in met de top 2000 en op overal uit volle borst worden een meegezongen. op tv Ook kreeg de band een het Edison uitgereikt voor naar de lp in Roltrap door naar de Maan. Een lp met de de dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje in uit half Nederland zijn met kinderen heeft opgevoed. Harrie op Jekkers wil vroeger naar nog een keer van laten terugkomen in de in vorm van naar een muziektheaterprogramma over met en door uit Klein Orkest. Jekkers vertelt in op zijn eigen het cabareteske wijze over het ontstaan in tijdens en het einde van die het band en hij op tv zal op daarbij worden begeleid door naar twee oorspronkelijk bandleden: tijdens Chris Prins (bas), met Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de met nieuwe tijdens aanwinst Henk Jan Heuvelink in (toetsen).

september 2020
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!