Programma gemist?

Harrie Jekkers wil tijdens nog een keer een terug naar naar zijn muzikale roots een als zanger de van de popgroep Klein Orkest. de De met band scoorde twee uit evergreens: O, tijdens O, Den Haag en Over de door Muur. Liedjes die een naar na 35 jaar nog de altijd hoog staan door genoteerd in de top 2000 uit en door overal uit een volle borst worden meegezongen. op Ook kreeg de op band een de Edison uitgereikt voor de naar lp Roltrap naar de op Maan. Een lp met tijdens dertien prachtige kinderliedjes, in waarmee zo'n beetje op tv half het Nederland zijn kinderen tijdens heeft opgevoed. het Harrie Jekkers wil vroeger nog door een keer laten terugkomen naar in de vorm in van uit een muziektheaterprogramma over en door in Klein Orkest. Jekkers op naar vertelt op zijn met eigen cabareteske wijze over het uit ontstaan en op tv het einde van die op band het en hij zal het daarbij worden begeleid door een twee oorspronkelijk bandleden: de Chris Prins het (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de door nieuwe aanwinst Henk met Jan Heuvelink tijdens (toetsen).

september 2021
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!