Programma gemist?

Harrie op Jekkers wil van nog een keer terug door naar zijn op muzikale roots als zanger van de het popgroep uit Klein Orkest. in De band scoorde twee evergreens: uit O, met O, Den Haag en door Over de Muur. Liedjes op die na 35 een jaar nog naar altijd hoog staan van genoteerd in de top 2000 door het en overal uit volle borst uit worden meegezongen. Ook kreeg in de naar band een de Edison uitgereikt voor een de lp Roltrap met naar de Maan. Een van lp met dertien prachtige op tv kinderliedjes, waarmee het zo'n beetje half Nederland het zijn kinderen op tv heeft opgevoed. Harrie Jekkers in wil vroeger nog een naar keer laten terugkomen een in met de vorm van met een muziektheaterprogramma over en met door de Klein Orkest. Jekkers een vertelt op zijn de eigen cabareteske wijze over een het ontstaan en het een einde van die band met van en hij zal daarbij worden begeleid het door twee oorspronkelijk met bandleden: Chris met Prins (bas), Niek door Nieuwenhuijsen op (drums) en de nieuwe aanwinst Henk het Jan Heuvelink door (toetsen).

januari 2021
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!