Programma gemist?

Harrie Jekkers wil met nog een de keer uit terug naar zijn muzikale in roots als naar zanger van de op tv popgroep Klein Orkest. De band op scoorde twee naar evergreens: O, het O, Den Haag tijdens en Over de het Muur. Liedjes die na in 35 jaar met nog altijd hoog van staan genoteerd in op de top 2000 en met overal uit volle borst van worden meegezongen. Ook kreeg met de de band een op Edison uitgereikt voor de lp met Roltrap naar het de Maan. Een lp tijdens met dertien prachtige in kinderliedjes, waarmee zo'n beetje naar half Nederland zijn naar kinderen heeft opgevoed. uit op Harrie Jekkers wil vroeger nog een in keer laten terugkomen naar in op de vorm in van een muziektheaterprogramma over tijdens en door Klein uit Orkest. Jekkers vertelt op zijn met eigen cabareteske wijze op tv over uit het ontstaan en met het einde van die band door en hij zal op naar daarbij worden begeleid naar door twee oorspronkelijk bandleden: Chris een Prins op tv (bas), Niek Nieuwenhuijsen een (drums) en de nieuwe aanwinst Henk uit Jan Heuvelink in (toetsen).

mei 2021
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!