Programma gemist?

Harrie Jekkers uit wil op tv nog een keer een terug naar zijn door muzikale roots als het zanger van de popgroep Klein op Orkest. op De band scoorde tijdens twee evergreens: O, O, Den van Haag de en Over de op Muur. Liedjes die na met 35 jaar nog de altijd hoog staan genoteerd een in een de top 2000 en overal uit een op volle borst worden meegezongen. op Ook kreeg de op tv band een Edison tijdens uitgereikt voor de lp het Roltrap door naar de Maan. van Een lp met op tv dertien prachtige kinderliedjes, waarmee het zo'n beetje het half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. het tijdens Harrie Jekkers wil uit vroeger nog een keer in laten terugkomen in op tv de vorm van een muziektheaterprogramma op tv tijdens over en door Klein Orkest. naar Jekkers vertelt door op zijn op tv eigen cabareteske wijze met over het ontstaan en het van einde van uit die band uit en hij zal daarbij worden begeleid in door tijdens twee oorspronkelijk bandleden: een Chris Prins (bas), Niek op Nieuwenhuijsen (drums) en op de nieuwe aanwinst Henk van Jan op Heuvelink (toetsen).

mei 2020
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!