Programma gemist?

Harrie door Jekkers wil nog een op tv keer terug een naar zijn muzikale roots als een zanger van de in popgroep op tv Klein Orkest. op De band scoorde twee van evergreens: O, O, Den op Haag en Over de naar op Muur. Liedjes die met na 35 jaar nog altijd hoog op tv naar staan genoteerd in de top 2000 in en op overal uit volle naar borst worden meegezongen. het Ook kreeg in de band een Edison in uitgereikt voor de lp Roltrap het naar de de Maan. op Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, van waarmee het zo'n beetje half uit Nederland zijn kinderen het heeft opgevoed. Harrie tijdens Jekkers wil een vroeger nog een op keer laten terugkomen in naar de vorm van uit een muziektheaterprogramma over en door naar Klein Orkest. Jekkers de vertelt de op zijn een eigen cabareteske wijze over uit het ontstaan met en het einde van die band de en tijdens hij zal daarbij worden in begeleid op door twee oorspronkelijk de bandleden: Chris Prins van (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) de en de het nieuwe aanwinst Henk het Jan Heuvelink (toetsen).

juli 2020
17-08-2019 20:35

Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest - Deel 1: Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 e...

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Jekkers & Klein Orkest bij Harrie Jekkers & Klein Orkest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Jekkers & Klein Orkest. Heb je een uitzending van Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist

Uitzending gemist van Harrie Jekkers & Klein Orkest? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Jekkers & Klein Orkest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!