Programma gemist?

Drama. In tijdens 1947 ontmoet Seretse met Khama, de prins van uit Botswana, Ruth het Williams, van een Londense kantoorbediende. een Bevrijd door de sociale veranderingen van van vlak na de op oorlog voelen ze het zich direct tot een elkaar aangetrokken: een zij door door zijn hoop met op een betere wereld, naar hij door haar verlangen door deze wereld te van omarmen. met Ondanks hun verschillen met zijn ze elkaars gelijken. Het naar geplande huwelijk stoot op in uit veel verzet; niet op alleen van hun op families, maar ook van de Britse op tv en zelfs het Zuid-Afrikaanse door regering. Het idee van een van biraciaal echtpaar dat het in buurland tijdens regeert van een republiek in waar tijdens onlangs de apartheid op tv werd ingevoerd, is ondenkbaar. het Diplomatieke druk of niet, Seretse tijdens het en Ruth twijfelen de nooit aan hun liefde voor elkaar. het De tijdens strijd voor een op tv leven samen veranderde de hun land voor tijdens eeuwig en inspireerde de uit wereld.

mei 2021
17-08-2019 22:10

A United Kingdom

A United Kingdom - A United Kingdom

Drama. In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een b...

A United Kingdom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A United Kingdom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A United Kingdom bij A United Kingdom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A United Kingdom. Heb je een uitzending van A United Kingdom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A United Kingdom gemist

Uitzending gemist van A United Kingdom? Hier kun je alle uitzendingen van A United Kingdom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!