Programma gemist?

Drama. een In 1947 ontmoet de Seretse Khama, op de prins van Botswana, tijdens Ruth Williams, een Londense door kantoorbediende. Bevrijd door de op tv sociale in veranderingen van door vlak na de een oorlog voelen ze een zich direct tot elkaar door aangetrokken: zij door zijn hoop met uit op een betere wereld, hij door door haar verlangen met deze wereld te omarmen. een Ondanks hun verschillen in zijn ze op elkaars op tv gelijken. Het geplande huwelijk stoot in op veel van verzet; niet alleen een van hun families, maar ook tijdens van de het Britse en op zelfs Zuid-Afrikaanse regering. door Het idee van een in biraciaal echtpaar dat het een van buurland regeert van een uit republiek waar onlangs de apartheid naar het werd ingevoerd, is ondenkbaar. naar Diplomatieke druk in of niet, Seretse en Ruth een twijfelen nooit aan hun met liefde voor naar elkaar. De strijd de voor een leven in samen van veranderde hun land voor eeuwig op tv en inspireerde de de wereld.

januari 2021
17-08-2019 22:10

A United Kingdom

A United Kingdom - A United Kingdom

Drama. In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een b...

A United Kingdom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A United Kingdom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A United Kingdom bij A United Kingdom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A United Kingdom. Heb je een uitzending van A United Kingdom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A United Kingdom gemist

Uitzending gemist van A United Kingdom? Hier kun je alle uitzendingen van A United Kingdom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!