Programma gemist?

Drama. tijdens In 1947 ontmoet naar Seretse Khama, de prins in van Botswana, Ruth op Williams, een de Londense kantoorbediende. uit Bevrijd door de sociale door veranderingen van vlak na naar de oorlog door voelen ze zich direct een tot elkaar aangetrokken: met zij door het zijn hoop op een betere de wereld, het hij door haar verlangen naar deze wereld te van omarmen. met Ondanks hun verschillen zijn ze een elkaars gelijken. Het uit geplande een huwelijk stoot op veel op verzet; niet alleen uit van hun op families, maar ook van de Britse door en een zelfs Zuid-Afrikaanse regering. van Het idee van een in biraciaal echtpaar dat in het buurland regeert van uit uit een republiek waar onlangs de uit apartheid werd het ingevoerd, is ondenkbaar. Diplomatieke van druk of niet, Seretse een en Ruth door twijfelen nooit aan met hun liefde voor het elkaar. De strijd met voor een in leven samen veranderde hun van land voor eeuwig van en inspireerde tijdens de wereld.

september 2021
17-08-2019 22:10

A United Kingdom

A United Kingdom - A United Kingdom

Drama. In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een b...

A United Kingdom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A United Kingdom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A United Kingdom bij A United Kingdom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A United Kingdom. Heb je een uitzending van A United Kingdom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A United Kingdom gemist

Uitzending gemist van A United Kingdom? Hier kun je alle uitzendingen van A United Kingdom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!