Programma gemist?

Drama. door In 1947 op ontmoet Seretse Khama, de de prins van Botswana, Ruth op tv Williams, een de Londense kantoorbediende. Bevrijd door de in sociale veranderingen van in het vlak na de oorlog voelen het ze zich de direct tot in elkaar aangetrokken: zij het door zijn hoop op een betere de door wereld, hij door haar verlangen deze de wereld te naar omarmen. de Ondanks hun verschillen zijn ze op elkaars gelijken. met Het geplande uit huwelijk stoot op veel tijdens verzet; niet alleen van hun tijdens families, maar ook de naar van de Britse en zelfs tijdens Zuid-Afrikaanse regering. Het naar idee van een de biraciaal echtpaar dat het op tv buurland een regeert van een republiek een waar onlangs de in apartheid werd ingevoerd, is op tv ondenkbaar. tijdens Diplomatieke druk door of niet, Seretse tijdens en Ruth twijfelen uit nooit aan hun liefde voor elkaar. naar De strijd voor de een op tv leven samen door veranderde hun land voor eeuwig en in inspireerde een de wereld.

mei 2020
17-08-2019 22:10

A United Kingdom

A United Kingdom - A United Kingdom

Drama. In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een b...

A United Kingdom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A United Kingdom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A United Kingdom bij A United Kingdom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A United Kingdom. Heb je een uitzending van A United Kingdom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A United Kingdom gemist

Uitzending gemist van A United Kingdom? Hier kun je alle uitzendingen van A United Kingdom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!