Programma gemist?

Drama. In door 1947 ontmoet met Seretse Khama, de prins op van Botswana, naar Ruth Williams, een Londense naar kantoorbediende. Bevrijd door naar de sociale een veranderingen van vlak na de tijdens met oorlog voelen ze zich direct tot het elkaar aangetrokken: op tv zij door zijn een hoop op de een betere wereld, hij met door op tv haar verlangen deze wereld te het omarmen. Ondanks hun op tv verschillen zijn ze elkaars in gelijken. van Het geplande huwelijk in stoot op veel op verzet; niet alleen uit van hun families, maar ook tijdens van de op Britse en de zelfs Zuid-Afrikaanse regering. Het idee tijdens van een de biraciaal met echtpaar dat het buurland regeert de van een op tv republiek waar onlangs de de apartheid werd ingevoerd, het is ondenkbaar. tijdens Diplomatieke druk of van niet, Seretse naar en Ruth twijfelen nooit aan hun de liefde voor op tv elkaar. uit De strijd voor een leven met samen veranderde hun land een in voor eeuwig en inspireerde het de wereld.

september 2020
17-08-2019 22:10

A United Kingdom

A United Kingdom - A United Kingdom

Drama. In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken: zij door zijn hoop op een b...

A United Kingdom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A United Kingdom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A United Kingdom bij A United Kingdom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A United Kingdom. Heb je een uitzending van A United Kingdom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A United Kingdom gemist

Uitzending gemist van A United Kingdom? Hier kun je alle uitzendingen van A United Kingdom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!