Programma gemist?

In het een dystopische stad, waar vrouwen op tv enkel een het bezit met zijn van mannen, ontsnapt tijdens de 17-jarige uit Valentina uit de handen van op tv Zéro. het Kwetsbaar en alleen wordt van ze gered door Alex, de door leidster op tv van een groep uit jonge, sterke vrouwen die samen naar het vechten tegen het onrecht dat er door in uit de wereld naar heerst.

september 2020
18-08-2019 22:30

3LAB: Ningyo

3LAB: Ningyo - 3LAB: Ningyo

In een dystopische stad, waar vrouwen enkel het bezit zijn van mannen, ontsnapt de 17-jarige Valentina uit de handen van Zéro. Kwetsbaar en alleen wordt ze gered door Alex, de leidster van een groep jonge, sterke vrouwen die samen vechten t...

3LAB: Ningyo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Ningyo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Ningyo bij 3LAB: Ningyo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Ningyo. Heb je een uitzending van 3LAB: Ningyo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Ningyo gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Ningyo? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Ningyo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!