Programma gemist?

In op een dystopische stad, waar vrouwen op tv enkel het uit bezit zijn van mannen, naar ontsnapt door de 17-jarige Valentina uit op tv de handen uit van Zéro. Kwetsbaar een en alleen wordt ze op gered door Alex, in de leidster van een een groep jonge, op sterke op vrouwen die samen tijdens vechten tegen het onrecht dat er naar in de een wereld uit heerst.

september 2021
18-08-2019 22:30

3LAB: Ningyo

3LAB: Ningyo - 3LAB: Ningyo

In een dystopische stad, waar vrouwen enkel het bezit zijn van mannen, ontsnapt de 17-jarige Valentina uit de handen van Zéro. Kwetsbaar en alleen wordt ze gered door Alex, de leidster van een groep jonge, sterke vrouwen die samen vechten t...

3LAB: Ningyo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Ningyo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Ningyo bij 3LAB: Ningyo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Ningyo. Heb je een uitzending van 3LAB: Ningyo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Ningyo gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Ningyo? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Ningyo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!