Programma gemist?

In op een dystopische stad, in waar vrouwen met enkel het bezit de zijn van mannen, ontsnapt de met 17-jarige Valentina uit de de handen van Zéro. naar Kwetsbaar en naar alleen wordt ze in gered door naar Alex, de leidster van een met van groep jonge, sterke de vrouwen die samen het vechten tegen het het onrecht dat er in de wereld het naar heerst.

juni 2021
18-08-2019 22:30

3LAB: Ningyo

3LAB: Ningyo - 3LAB: Ningyo

In een dystopische stad, waar vrouwen enkel het bezit zijn van mannen, ontsnapt de 17-jarige Valentina uit de handen van Zéro. Kwetsbaar en alleen wordt ze gered door Alex, de leidster van een groep jonge, sterke vrouwen die samen vechten t...

3LAB: Ningyo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Ningyo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Ningyo bij 3LAB: Ningyo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Ningyo. Heb je een uitzending van 3LAB: Ningyo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Ningyo gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Ningyo? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Ningyo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!