Programma gemist?

Dierverpleegkundige uit Sarah laat het leraar Paul zien van hoe hij zijn op romantische inborst beter tot uiting uit kan laten komen. het * Taxichauffeur Paul, die in van zich er pijnlijk van bewust is uit dat zijn slechte naar gebit de tijdens oorzaak is van op tv zijn magere liefdesleven, een probeert een op glimlach te toveren van op het een gezicht van rijksambtenaar naar Barbara, die al heel de lang vrijgezel is. tijdens * De uiterst kieskeurige tijdens Tom gaat uit op date tijdens in het restaurant, maar op geeft toe een dat zijn moeder hem van heeft opgegeven. Is studente Niamh een goed genoeg met voor dit met moederskindje? * Na met zijn eerdere escapades uitgebreid uit naar de doeken in te hebben in gedaan, probeert naar Dave een iets de duurzamer liefdeszaadje te uit planten bij biologisch boerin op tv Caitriona. * met Fysiotherapeut Justin probeert tijdens zijn score op van liefdesgebied verder te verbeteren met de naar uitbundige YouTuber van Debbie.

Pranay, in die overloopt van zelfvertrouwen uit én kamasutra-kennis, naar wordt ineens heel onzeker tijdens in zijn ogenschijnlijk met perfecte van date met seksshopeigenares van Shawna. * De ruimdenkende Sarah, op tv geboren in Duitsland, is op zeer onder de van indruk van een de roodharige uit Johnny, die lasser is naar en op aan naakte performance art doet. Totdat in een hij bekent dat door hij nog nooit tijdens van Tom Waits gehoord tijdens heeft. * in Clodagh, die naar eigen zeggen in geen idee heeft op hoe ze moet naar flirten, laat de het initiatief aan haar uit openhartige uit date John. Maar op tv waarom praat hij in honderduit over de Killing Fields? * van de Sportschooleigenaar Gary hoopt met zijn stoere op tv naar imago indruk te maken op natuurliefhebber uit Gemma, maar hun tijdens gesprek gaat voornamelijk in van over zijn huisdier, in een varken. * Emily door droomt van het een lange, donkere man, en op tv wordt niet uit teleurgesteld als de knappe door fitness-Instagrammer Glen, door gehuld in driedelig pak, haar naar op date blijkt te met zijn.

Darragh uit en Alan, een die zowel beste vrienden als in neven zijn, gaan een op een dubbele het blind date in in het op First Dates-restaurant. Darragh's de date, de zelfverzekerde de en licht ordinaire Emma, is op tv dolblij als ze hoort op de dat hij arts is en ook met nog kan de koken. op tv * En strandwacht Jane kan haar van het geluk niet op op tv als blijkt dat haar date Alan een ook fan in is van Harry Potter. naar * Bij Emma's van vorige bezoek een aan het restaurant bleek op van dat haar date een jongen was naar met wie ze door al eerder uit had gedatet. door Nu is ze de terug voor op een echte eerste date, en op tv wel van met presentator en de tv-producent Pat O'Mahony. door * Leraar Tom blijkt in op tv de tram onderweg naar op tv op het First Dates-restaurant al de de aandacht te hebben op tv getrokken met van oud-boybandlid Dean. * En acteur op tv en op tv Oscar Wilde-liefhebber Patrick de gaat op date met een de piekfijn de geklede ondernemer in Valerie.

Hoewel op tv hij zich schaamt voor zijn in van baantje in een pizzeria, de maakt Harris tijdens met zijn gevatte van grapjes toch indruk het op eenhoornliefhebber Micha, die in het haar eigen wereldje naar leeft. * uit De 71-jarige naar gepensioneerde kraanmachinist Pat en de in oud-fabrieksmedewerker Maureen de gaan samen op zoek met naar een beetje romantiek. door * De met reislustige Eoin van valt als een blok op tv voor studente in Alexandrea als blijkt dat ze in een het band heeft met zijn volgende tijdens uit bestemming. * Thrillerschrijver Bruce, geboren een in Canada, probeert salesdirecteur het Michael uit te imponeren met zijn moorddadig in goede taalgevoel. op tv * door En het hart van filosofiestudent met en drummer Michael begint door sneller te kloppen op tv als hij de de ultraromantische feministe Jessie het op tv ziet.

De 68-jarige naar Angie gaat op in date tijdens met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. met Ze vertelt een hem over haar jeugd het op de een industrieschool terwijl haar moeder naar op tv dwangarbeid moest verrichten uit in de wasserijen van de op Ierse Magdalenazusters. * tijdens Flapuit Jeff probeert op zich van tijdens zijn beste het kant te laten zien van aan universitair docente uit Jorie, maar naar slaat een modderfiguur door te verzanden tijdens in verhalen over naar poep van en menstruatie. * een De extreem op zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra gaat op een date met Rebecca, van die een eigen uit cateringbedrijf van heeft. Weet hij tijdens de juiste romantische ingrediënten met te vinden om met haar in het te palmen? * Verder zien uit we op of de vonk overslaat het tussen psychiatrisch verpleegkundige Darragh tijdens en kapster Naomi, de en of de het liefdesvuur ontbrandt tussen de uit tijdens charmante boer Dermot en verpleegkundige de Deirdre.

Beste vrienden Steve de en Charlie lijken op hun gelijken te uit treffen van in de vorm van Michaela op het en Amy. Het is heel gezellig, van totdat Charlie tot van grote hilariteit met van een iedereen onthult dat Steve tijdens als stripper werkt. uit Helaas is op tv zijn date Amy, die een een eigen het eettentje heeft, er minder een blij mee. * Restauranteigenaar met Jamie gooit alle remmen tijdens van los tijdens zijn hitsige date met tijdens op de knappe Canadees Anthony. * Elizabeth een is op zoek in naar door een mannelijke op tv tegenspeler en praat honderduit in het op Frans met kippenboer op tv Clive. * Ondertussen de het vleit de achttienjarige studente Mila gastheer op Mateo door in het Kroatisch voordat ze op uit overschakelt naar de taal van de het liefde met de door 21-jarige amateurvoetballer de Jack.

Mateo en op de rest tijdens van het met personeel verwelkomen als naar eerste de negentienjarige door transgender David en naar zijn bijzonder ruimdenkende tijdens date Kyle. * De uitbundige in Bernie van gaat op date met het amateurscheidsrechter Dave, maar als ze op elkaar diep met in met de ogen kijken, bekent Bernie dat op ze Dave uit al van een door afstandje heeft zitten met bewonderen. * de Heywood, die groot de fan is van uit Harry Potter, op tv hoopt zijn eigen uit Hermelien te vinden. * Ondertussen krijgt naar Kerrie het het zo warm van haar van knappe date tijdens Aaron dat ze moeite in heeft de om zich de te concentreren. * Boerenmeid tijdens Ailish valt voor de wereldse uit charmes het van de door in Egypte geboren playboy de Amgad.

Shakespeare uit zei ooit: Als op muziek het op tv voedsel van de liefde is, speel het dan door. Afgestudeerd een muzikant Jordan op tv heeft zijn gitaar uit meegenomen naar het First de Dates-restaurant op om te door kijken of dat op tv klopt. Als zijn op tv date goed gaat, met wil hij haar een serenade een brengen, maar wat vindt van de genderfluïde op studente nanowetenschappen Úna het daarvan? Alexandra heeft tijdens drie regels: met Geen sigaretten, geen alcohol en een geen seks. Haar naar op tv date, parttime model het Shane, leert een van hoop van haar tijdens hun etentje, uit een onder andere over het Mormoonse de geloof. Kunstinstallateur Keith drukt in de broedse verlangens door van naar zijn date Erinna meteen de de een kop in door mee te naar delen dat hij door het syndroom uit van Asperger door heeft en zich op tv heeft laten steriliseren. op De doorgaans zelfverzekerde crisismanager met Killian is bloednerveus tijdens door zijn in date met de hopeloze romantica met Michelle. En het vanaf het een moment dat ze elkaar voor het met eerst zien op tv is meteen de duidelijk dat door visagiste Frankie en winkeleigenaar Nathan in al eerder een met intiem onderonsje naar hebben gehad.

De naar taal van de liefde de bestaat vandaag op uit gebaren. op De dove John-Charles moet afgaan op door de lichaamstaal van een Stephen, die van regerend Mr. Gay op Ierland op is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. het Hij deelt een tijdens met bordje rijst met van zijn gevatte date Grainne. door De spirituele Mark en een levenscoach Patricia begeven zich op samen naar een een hoger niveau van met een romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft zijn van lolbroek uit aangetrokken, tot op tv groot plezier van stand-upcomedian uit Cat. En Aaron, in naar eigen zeggen vroeger uit een rokkenjager, op tv probeert Sophie door voor zich te winnen. Maar uit is hij haar prins met het of de zoveelste door kikker?

De wegen van op tv het uit lot zijn soms ondoorgrondelijk. de Dat ondervindt ook de uit gescheiden Paula, als op op de galante aannemer Gary zich ineens de het herinnert dat de twee op tv elkaar 33 jaar geleden op tv al eens op tv hebben ontmoet. De half-Italiaanse op tv alleenstaande moeder Amy in Maria kan haar een ogen van niet geloven als blijkt dat haar op date voormalig playboy tijdens en door realityster Phil is. Student de en oud-kankerpatiënt Shannon heeft met een date uit met naar tomboy Ciara. Krijgt de uit liefde de kans om te in naar bloeien, net als uit Shannon zelf? En weet de tijdens relaxte Eoin afslankconsulente de Sharon van te overtuigen of laat ze hem tijdens afvallen? tijdens Tot slot zien tijdens we of er een de liefdesduet ontstaat tussen muzikant op tv Matthew op tv en de Caribische diva de Thrishauna.

De een 47-jarige Stephen met hoopt zijn date Denise van te imponeren, maar het uit bestellen van de op tv oesters gaat hem een met stuk van beter af dan het eten op ervan. met Ondertussen probeert naar Eoin zijn date Tara te van laten inzien dat je op zelfs na een een plotse, verschrikkelijke tragedie door op tv weer de liefde kunt vinden. Nadat van hij vorige op tv keer een door blauwtje liep, tijdens heeft Lawson de met moed bijeengeraapt om nog een poging in te wagen. het Heeft Mateo deze keer een in een betere date voor de hem uitgezocht? De twintigjarige een Harry en de even tijdens oude van Andrew delen tijdens hun liefde voor Harry Potter, tijdens maar naar wie van de tijdens twee is een uit nepfan? En de 25-jarige Sarah verrast op tv haar tijdens date Andreas, een Duitser die in uit in Dublin woont, op met de mededeling dat ze 'iets naar met terrorisme' tijdens doet.

Het First van Dates-restaurant van opent weer zijn deuren. De eerste naar gast is naar Jackie, op die direct indruk maakt met met haar betoverende jurk. de Maar weet haar een date van Joey haar ook te op tv betoveren? Beste op tv vrienden Leigh en Niamh uit gaan op dubbeldate. Slaat de met vonk op over tussen Leigh op en Samuel, op die stiekem een oogje heeft op op de Ierse premier op Leo uit Varadkar? En hoe door vergaat het Niamh bij door haar de date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger uit Lawson heeft speciaal zijn in mooiste kleren uit aangetrokken op tv voor zijn date, een maar is al die moeite uit voor het niks geweest? En door weet verkoper Ben indruk te op maken op tijdens feestbeest Amy?

mei 2020
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!