Programma gemist?

Dierverpleegkundige op Sarah laat leraar een Paul zien hoe op hij zijn romantische inborst een beter tot uiting kan naar laten van komen. * Taxichauffeur Paul, op die zich er een pijnlijk van op tv bewust is dat uit zijn slechte gebit de oorzaak naar is van zijn op tv magere liefdesleven, probeert uit op een glimlach te toveren op het van op tv gezicht van rijksambtenaar Barbara, op die al heel lang vrijgezel van is. * De van uiterst met kieskeurige Tom op tv gaat op date in in het restaurant, maar de geeft toe dat zijn moeder van hem heeft opgegeven. op tv Is studente naar Niamh goed genoeg op voor dit moederskindje? * op Na de zijn eerdere escapades op uitgebreid uit de doeken op te door hebben gedaan, probeert Dave naar een iets duurzamer van liefdeszaadje te planten bij tijdens biologisch boerin op Caitriona. * op Fysiotherapeut Justin probeert uit zijn score op liefdesgebied de verder te verbeteren met de in uitbundige naar YouTuber Debbie.

Pranay, die het overloopt van zelfvertrouwen én tijdens het kamasutra-kennis, wordt ineens heel het onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte in date met op tv seksshopeigenares Shawna. * De in ruimdenkende naar Sarah, geboren de in Duitsland, is zeer onder van de naar indruk van de roodharige Johnny, die de lasser met is en aan naakte performance door van art doet. Totdat door hij bekent dat hij uit nog nooit van Tom in Waits gehoord heeft. * naar Clodagh, die naar een eigen met zeggen geen naar idee heeft hoe ze de moet flirten, de laat het initiatief aan haar openhartige op tv door date John. Maar waarom naar praat hij honderduit over de uit Killing Fields? een * met Sportschooleigenaar Gary hoopt een met zijn stoere het imago indruk te maken op tijdens natuurliefhebber Gemma, een maar hun op tv gesprek gaat voornamelijk over door zijn huisdier, een varken. * tijdens Emily droomt naar van een lange, van donkere man, uit en wordt tijdens niet teleurgesteld als de knappe uit fitness-Instagrammer Glen, gehuld het in de driedelig pak, haar date blijkt te met het zijn.

Darragh en Alan, tijdens die het zowel beste een vrienden als neven zijn, gaan naar op een met dubbele blind date in het het naar First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde tijdens en de licht ordinaire Emma, is dolblij uit als ze hoort met dat van hij arts is en ook met nog op tv kan koken. * En strandwacht naar Jane kan uit haar geluk niet een op een als blijkt dat haar naar date Alan ook op tv fan is van Harry Potter. naar * Bij Emma's van vorige op bezoek aan een het restaurant bleek op tv dat haar date een jongen op tv was met wie ze met uit al eerder had gedatet. tijdens Nu is ze terug een voor een echte tijdens eerste date, van en wel met presentator en een tv-producent naar Pat O'Mahony. een * Leraar Tom blijkt van in de uit tram onderweg naar het het First Dates-restaurant al het de aandacht te hebben de getrokken op tv van oud-boybandlid Dean. * En acteur in en tijdens Oscar Wilde-liefhebber Patrick gaat in op date met een de de piekfijn geklede ondernemer naar Valerie.

Hoewel een hij zich schaamt voor het zijn baantje in de een pizzeria, maakt in Harris met zijn gevatte tijdens grapjes door toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, door die naar in haar eigen wereldje uit leeft. door * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat op en de tijdens oud-fabrieksmedewerker Maureen door gaan samen op de zoek naar een het beetje romantiek. uit * De reislustige Eoin op tv valt als een blok voor in op studente Alexandrea als blijkt dat ze tijdens een van band heeft met van zijn volgende bestemming. naar * Thrillerschrijver door Bruce, geboren in Canada, het probeert salesdirecteur Michael een te imponeren met een zijn moorddadig goede taalgevoel. naar * En het door hart van de filosofiestudent en drummer met Michael begint sneller te kloppen een van als hij de ultraromantische feministe Jessie de naar ziet.

De uit 68-jarige Angie gaat op date door met van de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur tijdens Denis. Ze een vertelt hem over haar op tv jeugd op de industrieschool van terwijl haar tijdens moeder dwangarbeid moest verrichten de in de wasserijen tijdens van de de Ierse Magdalenazusters. * Flapuit met Jeff van probeert zich van in zijn beste kant een te laten zien uit aan universitair op docente Jorie, maar slaat een modderfiguur uit door te verzanden op in van verhalen over in poep en menstruatie. * De extreem op tv zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra door gaat op date in met Rebecca, met die naar een eigen cateringbedrijf heeft. tijdens Weet hij de door juiste romantische ingrediënten van te vinden van om haar in te palmen? in * Verder zien het we of in de vonk overslaat tussen psychiatrisch op tv verpleegkundige Darragh naar en kapster van Naomi, en de of het liefdesvuur een ontbrandt tussen de de charmante boer Dermot en het verpleegkundige Deirdre.

Beste van vrienden Steve en Charlie in lijken hun gelijken tijdens te door treffen in de vorm van de Michaela van en Amy. Het tijdens is heel gezellig, totdat Charlie een tot door grote hilariteit van iedereen onthult op dat Steve als op stripper werkt. Helaas is uit zijn uit date Amy, die een de eigen de eettentje heeft, er minder blij mee. met * Restauranteigenaar Jamie het in gooit alle remmen de los tijdens zijn hitsige door date met door de knappe Canadees Anthony. het * Elizabeth van is op zoek naar een mannelijke naar tegenspeler tijdens en praat naar honderduit in het tijdens Frans met kippenboer Clive. naar * Ondertussen vleit de achttienjarige in studente in Mila gastheer Mateo in het het Kroatisch voordat door ze overschakelt naar de van taal een van de liefde met de het een 21-jarige amateurvoetballer Jack.

Mateo een en de rest van op tv het personeel op tv verwelkomen als eerste de negentienjarige met transgender David en tijdens zijn bijzonder ruimdenkende naar date naar Kyle. * van De uitbundige Bernie gaat op op tv date met amateurscheidsrechter Dave, het maar als ze van elkaar diep in uit de ogen kijken, van bekent Bernie dat uit ze Dave al een van een in afstandje door heeft zitten bewonderen. * Heywood, die met de groot fan is tijdens van Harry Potter, hoopt zijn eigen van Hermelien te vinden. door een * Ondertussen krijgt met Kerrie het zo warm van haar het knappe date met Aaron dat ze moeite van heeft de om zich te door concentreren. * Boerenmeid Ailish valt met voor de een wereldse charmes van de in in Egypte geboren uit playboy het Amgad.

Shakespeare het zei ooit: Als muziek op tv het voedsel van met de liefde een is, speel het dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan het heeft zijn in gitaar meegenomen naar het First een een Dates-restaurant om te kijken op of dat klopt. uit Als zijn date de goed gaat, wil de hij haar een serenade brengen, met maar wat tijdens vindt de de genderfluïde studente nanowetenschappen met Úna daarvan? door Alexandra heeft drie naar regels: Geen sigaretten, geen door alcohol en tijdens geen seks. Haar date, parttime door model Shane, tijdens leert een hoop uit van haar tijdens hun een etentje, onder andere met over op tv het Mormoonse geloof. Kunstinstallateur Keith de drukt de broedse door verlangens van naar zijn date Erinna met meteen de kop in naar door mee in te delen dat hij het de syndroom van Asperger op heeft en zich naar met heeft laten steriliseren. De op tv doorgaans zelfverzekerde crisismanager met Killian is bloednerveus tijdens zijn tijdens date op tv met de uit hopeloze romantica Michelle. op En vanaf het moment dat door ze elkaar voor uit het eerst zien een is meteen tijdens duidelijk dat visagiste Frankie op en winkeleigenaar Nathan al een eerder een de intiem onderonsje hebben op gehad.

De taal van van naar de liefde bestaat vandaag uit naar gebaren. De dove John-Charles door moet op tv afgaan op de lichaamstaal van de Stephen, die regerend tijdens Mr. Gay Ierland de op is. Toneelstudent Ethan naar houdt het simpel. Hij deelt een een bordje tijdens rijst met zijn gevatte het date Grainne. De spirituele door in Mark en levenscoach Patricia door begeven zich het samen naar een hoger niveau op van uit romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft een zijn op tv lolbroek aangetrokken, tot op tv groot plezier van stand-upcomedian Cat. met En Aaron, naar eigen met zeggen uit vroeger een rokkenjager, met probeert Sophie in voor zich te winnen. Maar is het hij haar op prins de of de zoveelste tijdens kikker?

De met wegen van het met lot zijn door soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de de van gescheiden Paula, als de met galante aannemer de Gary zich ineens herinnert de dat de twee elkaar 33 op naar jaar geleden al tijdens eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande tijdens moeder Amy naar Maria kan haar ogen een niet geloven als de een blijkt dat haar date voormalig playboy met van en realityster Phil is. Student en van oud-kankerpatiënt met Shannon heeft de een date met tijdens tomboy Ciara. Krijgt de liefde de de kans door om te naar bloeien, net als Shannon zelf? En in weet in de relaxte het Eoin afslankconsulente Sharon te uit overtuigen of laat uit ze hem afvallen? uit Tot slot zien we naar of er een liefdesduet tijdens op tv ontstaat tussen muzikant Matthew en de van in Caribische diva Thrishauna.

De 47-jarige naar Stephen hoopt zijn door date Denise te imponeren, in maar het het bestellen van tijdens de oesters gaat hem een op stuk beter af uit dan het uit eten ervan. Ondertussen probeert uit door Eoin zijn date Tara naar te laten inzien het dat je zelfs de na een plotse, door verschrikkelijke tragedie weer de op tv liefde kunt vinden. tijdens Nadat hij vorige een keer een blauwtje liep, door op tv heeft Lawson de moed een bijeengeraapt om nog een van poging te wagen. naar Heeft Mateo deze keer in een betere de date voor hem in uitgezocht? De twintigjarige een Harry en in de even oude Andrew tijdens delen het hun liefde voor Harry Potter, maar op tv wie van de naar twee is naar een in nepfan? En de met 25-jarige Sarah verrast van haar date Andreas, een Duitser van die in op Dublin woont, met het de mededeling dat ze een 'iets naar met terrorisme' doet.

Het met First Dates-restaurant opent weer zijn naar deuren. uit De eerste gast is naar Jackie, die direct op tv indruk maakt met uit haar betoverende jurk. Maar uit weet haar date het Joey haar tijdens ook te betoveren? Beste een vrienden Leigh en de Niamh gaan op in dubbeldate. Slaat het de vonk het over tussen Leigh en Samuel, tijdens die tijdens stiekem een oogje heeft op het de Ierse tijdens premier uit Leo Varadkar? En hoe vergaat het tijdens Niamh bij uit haar date uit met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger van Lawson heeft door speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken naar op voor zijn date, maar is de al op die moeite voor in niks geweest? En weet verkoper Ben met indruk te uit maken met op feestbeest Amy?

januari 2021
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!