Programma gemist?

Dierverpleegkundige naar Sarah laat leraar met Paul zien hoe hij uit zijn romantische inborst beter op tot de uiting kan laten uit komen. * tijdens Taxichauffeur Paul, die zich door er pijnlijk van van bewust is met dat zijn slechte gebit uit de oorzaak is van uit zijn magere de liefdesleven, probeert een een glimlach te toveren uit op het gezicht van rijksambtenaar tijdens door Barbara, die al heel naar lang vrijgezel is. * door De uiterst in kieskeurige Tom gaat op het date in het met restaurant, maar met geeft toe dat zijn op moeder hem heeft op opgegeven. Is studente uit Niamh goed genoeg in voor dit moederskindje? een * Na zijn eerdere op tv escapades uitgebreid tijdens uit tijdens de doeken te hebben gedaan, het probeert Dave op een iets duurzamer liefdeszaadje te in planten bij biologisch door boerin Caitriona. * tijdens Fysiotherapeut Justin naar probeert zijn score een op liefdesgebied op verder te naar verbeteren met de uitbundige YouTuber door Debbie.

Pranay, die overloopt door van zelfvertrouwen én door tijdens kamasutra-kennis, wordt ineens heel uit onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte door met date met seksshopeigenares Shawna. * De uit ruimdenkende met Sarah, geboren op tv in Duitsland, is zeer onder de naar indruk van de de roodharige Johnny, in die lasser is en met aan de naakte performance art een doet. Totdat hij tijdens bekent dat hij de nog nooit van Tom Waits door gehoord heeft. * tijdens Clodagh, die met naar naar eigen zeggen geen idee heeft in hoe ze moet door flirten, laat het initiatief op aan een haar openhartige date John. Maar een waarom een praat hij honderduit over de naar Killing van Fields? * op tv Sportschooleigenaar Gary hoopt tijdens met zijn stoere imago indruk te het tijdens maken op natuurliefhebber Gemma, maar hun tijdens in gesprek gaat voornamelijk op tv over zijn huisdier, een varken. * in Emily droomt van een het een lange, donkere man, op tv en wordt niet teleurgesteld als het de knappe door fitness-Instagrammer Glen, gehuld op tv in driedelig pak, haar naar date in blijkt te tijdens zijn.

Darragh in en Alan, die zowel naar beste vrienden als de neven zijn, van gaan op uit een dubbele blind date in het tijdens First een Dates-restaurant. Darragh's date, naar de zelfverzekerde naar en licht ordinaire naar Emma, is dolblij als ze het hoort dat hij arts op naar is en ook tijdens nog kan koken. * En strandwacht op met Jane kan haar geluk door niet op door als blijkt dat haar date Alan het ook op tv fan is van door Harry Potter. * Bij Emma's op vorige bezoek het aan het restaurant bleek uit dat haar op date een jongen was door met wie ze het al een eerder had door gedatet. Nu is ze terug op tv voor een echte de eerste date, het en wel met presentator en uit tv-producent van Pat O'Mahony. * Leraar op tv Tom blijkt in op tv de tram onderweg naar in de het First Dates-restaurant naar al de aandacht naar te hebben getrokken van oud-boybandlid de Dean. * En acteur het naar en Oscar Wilde-liefhebber Patrick het gaat op in date met de uit piekfijn geklede ondernemer naar Valerie.

Hoewel hij zich in schaamt voor zijn uit baantje in een door pizzeria, maakt Harris tijdens met zijn in gevatte de grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, van die in haar het eigen uit wereldje leeft. in * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist van Pat en de op oud-fabrieksmedewerker Maureen gaan in samen op tijdens zoek naar een beetje op romantiek. * De reislustige met Eoin door valt als een blok voor van een studente Alexandrea als blijkt een dat ze een band heeft tijdens met zijn naar volgende bestemming. van * Thrillerschrijver Bruce, geboren uit in uit Canada, probeert salesdirecteur Michael te imponeren van met zijn het moorddadig goede taalgevoel. de * En een het hart tijdens van filosofiestudent en drummer Michael begint op tv uit sneller te kloppen in als hij de ultraromantische in feministe Jessie op tv ziet.

De uit 68-jarige Angie gaat op date op van met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur op tv Denis. Ze vertelt tijdens hem over haar op tv jeugd op de industrieschool de terwijl haar op tv moeder dwangarbeid moest verrichten op tv in op de wasserijen van een de Ierse Magdalenazusters. * tijdens Flapuit Jeff probeert zich tijdens van op tv zijn beste kant te laten tijdens zien aan in universitair docente Jorie, maar een slaat een modderfiguur op uit door te verzanden naar in verhalen over door poep en menstruatie. * De extreem door zelfverzekerde tijdens bedrijfssecretaris Fiachra gaat van op date met in Rebecca, die van een eigen cateringbedrijf in heeft. Weet hij uit de juiste romantische op tv ingrediënten te vinden om tijdens haar in van te palmen? * Verder op zien we of de vonk door het overslaat tussen psychiatrisch verpleegkundige tijdens Darragh en kapster Naomi, en in of het liefdesvuur uit ontbrandt tussen een de charmante boer de Dermot tijdens en verpleegkundige Deirdre.

Beste vrienden tijdens Steve en Charlie lijken naar uit hun gelijken te treffen met in de naar vorm van Michaela en door Amy. Het is heel op tv gezellig, tijdens totdat Charlie tot grote hilariteit van in op tv iedereen onthult dat tijdens Steve als stripper werkt. Helaas uit is zijn date met Amy, naar die een eigen eettentje heeft, er de minder blij mee. uit door * Restauranteigenaar Jamie gooit alle de remmen op los tijdens zijn hitsige date met met de knappe van Canadees Anthony. * met Elizabeth is op zoek met naar een van mannelijke tegenspeler en praat in honderduit van in het Frans van met kippenboer Clive. * Ondertussen naar vleit een de achttienjarige uit studente Mila gastheer Mateo in het het tijdens Kroatisch voordat ze overschakelt naar op tv de taal met van de liefde met de het tijdens 21-jarige amateurvoetballer Jack.

Mateo naar en de rest van het het personeel verwelkomen met als de eerste de negentienjarige transgender David van en zijn bijzonder van ruimdenkende date Kyle. door * De uitbundige tijdens Bernie gaat op date op naar met amateurscheidsrechter Dave, maar als door ze elkaar diep uit in naar de ogen kijken, bekent in Bernie dat ze Dave al in van een afstandje tijdens heeft zitten bewonderen. tijdens door * Heywood, die uit groot fan is van Harry uit Potter, hoopt een zijn eigen naar Hermelien te vinden. op tv * Ondertussen krijgt het Kerrie het zo warm de van haar met knappe date Aaron dat het ze moeite heeft om op zich een te concentreren. * tijdens Boerenmeid Ailish valt op tv voor de wereldse charmes in van de in Egypte van geboren playboy een Amgad.

Shakespeare zei uit ooit: naar Als muziek het voedsel van de op liefde door is, speel uit dan door. Afgestudeerd muzikant op tv Jordan heeft zijn met gitaar meegenomen naar het met First Dates-restaurant om in te kijken met of dat klopt. Als zijn naar date goed gaat, op tv met wil hij haar een tijdens serenade brengen, maar wat vindt van de genderfluïde studente een nanowetenschappen door Úna daarvan? uit Alexandra heeft drie regels: Geen sigaretten, tijdens geen van alcohol en geen seks. Haar uit date, het parttime model op tv Shane, leert een hoop tijdens van haar tijdens hun van etentje, onder andere over het het Mormoonse het geloof. Kunstinstallateur tijdens Keith drukt de de broedse verlangens van zijn van date Erinna meteen de uit kop in op door op mee te delen dat hij het naar syndroom van tijdens Asperger heeft door en zich heeft naar laten steriliseren. De doorgaans tijdens zelfverzekerde crisismanager Killian in is bloednerveus naar tijdens zijn date met de een hopeloze romantica Michelle. op tv En met vanaf het moment dat op ze elkaar voor het met eerst zien op is meteen duidelijk tijdens dat visagiste van Frankie en winkeleigenaar Nathan in al eerder een een intiem onderonsje hebben met gehad.

De van taal van de liefde bestaat het vandaag uit door gebaren. De dove John-Charles naar moet afgaan van op op tv de lichaamstaal van Stephen, die uit regerend Mr. Gay de Ierland is. Toneelstudent Ethan de houdt de het simpel. Hij deelt een door bordje naar rijst met zijn het gevatte date Grainne. in De spirituele tijdens Mark en levenscoach naar Patricia begeven zich samen naar een uit hoger niveau op tv van het romantisch bewustzijn. Oud-model met Mathew heeft zijn lolbroek aangetrokken, tot op tv groot plezier van het tijdens stand-upcomedian Cat. En het Aaron, naar eigen zeggen vroeger een uit rokkenjager, probeert uit Sophie voor zich door te winnen. tijdens Maar is hij haar uit prins of de op tv zoveelste op kikker?

De uit wegen van het lot zijn uit soms het ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook op de gescheiden de Paula, als de galante aannemer een Gary zich ineens de herinnert van dat de een twee elkaar 33 jaar geleden al naar eens hebben ontmoet. uit De half-Italiaanse alleenstaande op moeder met Amy Maria kan een haar ogen niet geloven met als blijkt dat haar het date een voormalig playboy en een realityster Phil op is. Student en uit oud-kankerpatiënt Shannon heeft van een date met tomboy Ciara. Krijgt op de liefde door de kans om van te bloeien, in net als Shannon zelf? En een weet de de relaxte Eoin op afslankconsulente Sharon te overtuigen of het laat ze tijdens hem afvallen? Tot slot in zien we tijdens of er een liefdesduet van ontstaat door tussen muzikant Matthew tijdens en de Caribische de diva Thrishauna.

De 47-jarige met Stephen door hoopt zijn date Denise te op imponeren, maar door het bestellen van de oesters uit gaat hem tijdens een van stuk beter af dan het eten de ervan. naar Ondertussen probeert Eoin zijn date op tv Tara te laten van met inzien dat je tijdens zelfs na een plotse, verschrikkelijke tragedie de uit weer de liefde kunt door vinden. Nadat hij tijdens vorige keer een op blauwtje liep, heeft Lawson het de moed op bijeengeraapt om nog het een poging te wagen. Heeft een Mateo van deze keer een betere date uit in voor hem uitgezocht? De twintigjarige Harry een naar en de even oude op Andrew delen hun liefde op voor Harry Potter, de maar wie van de het naar twee is een nepfan? En de van 25-jarige Sarah met verrast haar date Andreas, op een Duitser die in in in Dublin woont, met de mededeling naar dat tijdens ze 'iets met terrorisme' naar doet.

Het van First Dates-restaurant opent weer met zijn deuren. het De eerste gast is tijdens Jackie, die direct indruk op maakt met haar van betoverende jurk. het Maar weet haar op date Joey met haar ook tijdens te betoveren? Beste de vrienden Leigh en Niamh gaan van op dubbeldate. Slaat door de met vonk over tussen naar Leigh en Samuel, naar die stiekem een oogje heeft uit op de naar Ierse premier Leo Varadkar? met En hoe op tv vergaat het Niamh bij tijdens haar date tijdens met toneelregisseuse in Isabelle? Modeblogger Lawson het heeft speciaal zijn mooiste naar kleren aangetrokken de voor zijn date, maar door is al die op tv moeite voor het niks geweest? En weet verkoper Ben uit indruk te maken met op naar feestbeest Amy?

september 2021
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!