Programma gemist?

Dierverpleegkundige met Sarah laat leraar op Paul zien hoe hij zijn in romantische inborst tijdens beter tot met uiting kan van laten komen. * tijdens Taxichauffeur Paul, die zich er in pijnlijk het van bewust is op tv dat zijn slechte gebit de oorzaak het is van zijn op tv magere liefdesleven, het probeert een op tv glimlach te toveren op het een gezicht van rijksambtenaar in Barbara, die al de heel lang vrijgezel op tv door is. * De uiterst uit kieskeurige Tom gaat op op date in het restaurant, in in maar geeft toe dat zijn het moeder een hem heeft opgegeven. Is studente de Niamh goed genoeg voor met een dit moederskindje? * van Na zijn eerdere escapades naar uitgebreid uit met de doeken te naar hebben gedaan, probeert Dave van een iets op duurzamer liefdeszaadje te planten bij biologisch op tv van boerin Caitriona. * Fysiotherapeut Justin probeert uit zijn score op een liefdesgebied verder te een verbeteren met de het uitbundige naar YouTuber Debbie.

Pranay, het die overloopt tijdens van zelfvertrouwen én van kamasutra-kennis, wordt ineens heel een onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte naar date met door seksshopeigenares uit Shawna. * De op tv ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is op tv zeer door onder de indruk het van de roodharige Johnny, die door lasser door is en aan naakte door performance art doet. met Totdat hij op bekent dat op tv hij nog nooit op van Tom Waits gehoord van heeft. * met Clodagh, die naar eigen zeggen met geen idee heeft hoe het op tv ze moet flirten, laat in het initiatief aan haar in openhartige date John. Maar het een waarom praat hij op honderduit over de uit Killing Fields? * Sportschooleigenaar Gary hoopt op tv met zijn in stoere imago tijdens indruk te maken op naar natuurliefhebber Gemma, maar naar hun gesprek het gaat voornamelijk over zijn door huisdier, een een varken. * Emily uit droomt van met een lange, donkere man, en wordt de niet de teleurgesteld als de knappe op tv fitness-Instagrammer naar Glen, gehuld in driedelig pak, haar op tv tijdens date blijkt te uit zijn.

Darragh naar en Alan, die zowel beste in vrienden op tv als neven uit zijn, gaan op een dubbele de blind naar date in het First Dates-restaurant. naar Darragh's date, de op zelfverzekerde naar en licht ordinaire Emma, is op dolblij als ze een hoort dat hij arts uit is en ook uit nog kan koken. het een * En strandwacht Jane kan een haar tijdens geluk niet op met als blijkt dat haar op tv date Alan ook fan is de van Harry naar Potter. * in Bij Emma's vorige bezoek aan een het restaurant het bleek dat haar de date een een jongen was de met wie ze al eerder had op tv gedatet. Nu is door ze een terug voor een echte eerste van date, van en wel met presentator en uit tv-producent van Pat O'Mahony. op tv * Leraar Tom blijkt op tv in de tram onderweg op tv naar het First in Dates-restaurant uit al de aandacht tijdens te hebben getrokken het van oud-boybandlid Dean. met * En acteur en Oscar Wilde-liefhebber op tv Patrick op gaat op date met de door piekfijn in geklede ondernemer een Valerie.

Hoewel met hij zich schaamt voor tijdens zijn baantje in in een pizzeria, in maakt Harris met zijn gevatte met met grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, naar die in op tv haar eigen wereldje leeft. door * tijdens De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist tijdens Pat en de de oud-fabrieksmedewerker uit Maureen gaan samen in op zoek naar een uit beetje romantiek. * uit De reislustige Eoin valt met als een blok tijdens voor het studente Alexandrea als blijkt de dat ze een band uit heeft met zijn een volgende bestemming. * Thrillerschrijver in naar Bruce, geboren in op Canada, probeert salesdirecteur Michael de te imponeren met zijn op tv moorddadig goede taalgevoel. * op tijdens En het hart van van filosofiestudent en drummer door Michael begint op sneller te kloppen als hij uit de ultraromantische feministe een Jessie van ziet.

De op tv 68-jarige Angie gaat op met date met met de 75-jarige tijdens gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze door vertelt hem over het haar jeugd op de het industrieschool terwijl haar van moeder dwangarbeid een moest verrichten in de de wasserijen van door de Ierse op Magdalenazusters. * Flapuit Jeff probeert zich door van zijn uit beste kant tijdens te laten zien een aan universitair naar docente Jorie, maar het slaat een modderfiguur door te met verzanden in in verhalen over poep en menstruatie. op tv * De met extreem naar zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra door gaat op date naar met Rebecca, die door een eigen cateringbedrijf heeft. Weet op tv hij de juiste door romantische ingrediënten te vinden een om haar in met te het palmen? * een Verder zien we of de tijdens vonk overslaat met tussen psychiatrisch verpleegkundige Darragh en van kapster tijdens Naomi, en of het liefdesvuur door tijdens ontbrandt tussen de uit charmante boer Dermot en verpleegkundige een Deirdre.

Beste vrienden Steve op tv en op tv Charlie lijken op tv hun gelijken te treffen in tijdens de vorm van Michaela op tv op en Amy. Het is heel gezellig, door naar totdat Charlie tot grote hilariteit het van in iedereen onthult dat Steve als stripper tijdens werkt. Helaas uit is zijn date op tv Amy, die op tv een eigen eettentje door heeft, er minder in blij mee. * Restauranteigenaar uit Jamie gooit alle remmen een met los tijdens zijn hitsige uit date met de knappe Canadees op tv Anthony. * het Elizabeth is op door zoek naar een mannelijke tijdens tegenspeler en praat met tijdens honderduit in het Frans op tv met kippenboer Clive. * Ondertussen het vleit de achttienjarige met studente in Mila gastheer Mateo in het door Kroatisch voordat op tv ze overschakelt naar de met met taal van de tijdens liefde met de 21-jarige amateurvoetballer een Jack.

Mateo en het de rest van door het met personeel verwelkomen als eerste de uit negentienjarige transgender naar David en zijn bijzonder ruimdenkende door op date Kyle. * De uitbundige Bernie de gaat door op date met amateurscheidsrechter Dave, tijdens tijdens maar als ze elkaar diep in naar tijdens de ogen kijken, bekent door Bernie dat ze Dave tijdens al de van een afstandje naar heeft zitten bewonderen. * Heywood, die op tv groot fan is met van op tv Harry Potter, hoopt zijn op tv eigen in Hermelien te vinden. met * Ondertussen krijgt op tv Kerrie het zo warm de van haar knappe date Aaron het dat in ze moeite de heeft om zich te van concentreren. * op tv Boerenmeid Ailish valt voor op de wereldse charmes naar van de tijdens in Egypte geboren playboy van Amgad.

Shakespeare zei in ooit: in Als muziek het voedsel door van de liefde op is, speel dan door. Afgestudeerd een op tv muzikant Jordan heeft uit zijn gitaar meegenomen de naar het First Dates-restaurant om te in kijken op of dat klopt. Als zijn een date op goed gaat, wil hij naar haar een serenade brengen, een maar wat vindt op de genderfluïde op studente nanowetenschappen het Úna daarvan? Alexandra heeft met drie regels: Geen uit sigaretten, tijdens geen alcohol en door geen seks. Haar date, parttime op model Shane, leert een uit hoop op tv van haar tijdens hun etentje, naar in onder andere over uit het Mormoonse geloof. Kunstinstallateur naar Keith drukt naar de broedse verlangens van zijn date de Erinna meteen naar de kop in door een mee te uit delen dat de hij het syndroom van naar Asperger door heeft en zich heeft met laten steriliseren. De in doorgaans zelfverzekerde uit crisismanager Killian is bloednerveus tijdens tijdens zijn date met de de hopeloze romantica met Michelle. En vanaf het in moment dat ze een het elkaar voor het eerst zien de is meteen duidelijk dat op tv met visagiste Frankie en winkeleigenaar met Nathan al de eerder een intiem onderonsje hebben op tv gehad.

De taal op van de van liefde bestaat vandaag uit op tv gebaren. De dove op tv John-Charles moet afgaan op op tv de lichaamstaal op tv van Stephen, naar die regerend naar Mr. Gay Ierland van is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. tijdens Hij deelt op een bordje rijst met een zijn gevatte date de Grainne. De spirituele in Mark en uit levenscoach Patricia begeven zich een samen de naar een hoger uit niveau van romantisch bewustzijn. van Oud-model een Mathew heeft zijn met lolbroek aangetrokken, tot groot plezier met van stand-upcomedian tijdens Cat. En op Aaron, naar eigen zeggen vroeger uit een rokkenjager, een probeert Sophie naar voor zich te winnen. naar Maar is hij het haar prins naar of de zoveelste uit kikker?

De wegen van op het van lot zijn soms in ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de uit gescheiden Paula, als een uit de galante aannemer Gary de zich ineens herinnert uit dat de twee elkaar met 33 op jaar geleden al eens hebben ontmoet. in De half-Italiaanse alleenstaande naar moeder Amy het Maria kan naar haar ogen niet op geloven als blijkt dat uit haar uit date voormalig playboy en realityster Phil tijdens op tv is. Student en op tv oud-kankerpatiënt Shannon heeft een uit date met tomboy Ciara. tijdens Krijgt de liefde door de kans om op te bloeien, net op tv als Shannon zelf? En op tv weet de tijdens relaxte Eoin afslankconsulente op tv Sharon te overtuigen op tv of een laat ze hem afvallen? Tot uit slot zien we naar of er een van liefdesduet ontstaat een tussen muzikant Matthew en naar de tijdens Caribische diva Thrishauna.

De 47-jarige een Stephen hoopt zijn van date Denise te imponeren, de maar het met bestellen van de oesters op gaat hem tijdens een stuk beter op tv af dan het een eten door ervan. Ondertussen probeert door Eoin zijn date Tara te een laten inzien naar dat je het zelfs na een plotse, verschrikkelijke tragedie met weer in de liefde kunt vinden. Nadat tijdens hij op tv vorige keer een blauwtje op liep, door heeft Lawson de met moed bijeengeraapt om nog tijdens een poging te wagen. Heeft uit Mateo deze keer met uit een betere date het voor hem uitgezocht? een De twintigjarige Harry en uit de even oude op Andrew delen hun op tv liefde voor Harry Potter, maar op tv wie in van de uit twee is een nepfan? in En de 25-jarige Sarah verrast naar in haar date Andreas, van een Duitser die in Dublin tijdens woont, met de op tv mededeling dat ze 'iets uit met terrorisme' van doet.

Het door First Dates-restaurant opent weer de zijn deuren. naar De eerste gast de is Jackie, die direct indruk op tv maakt op met haar betoverende jurk. door Maar door weet haar date Joey haar op ook te betoveren? naar Beste vrienden Leigh de en door Niamh gaan op dubbeldate. Slaat met de vonk over tussen door Leigh van en Samuel, het die stiekem een oogje heeft op een de de Ierse premier Leo Varadkar? tijdens En hoe vergaat op het het Niamh bij haar date uit met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson met heeft op speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken de voor zijn date, door maar is op al die moeite voor met niks geweest? met En weet op verkoper Ben indruk te op maken op feestbeest tijdens Amy?

mei 2021
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!