Programma gemist?

Dierverpleegkundige Sarah van laat leraar op tv Paul zien hoe op hij zijn naar romantische inborst beter met tot uiting kan laten komen. uit * Taxichauffeur Paul, de die zich er pijnlijk het naar van bewust is op dat zijn slechte gebit de uit oorzaak is in van zijn magere liefdesleven, op probeert een glimlach in te toveren op het de gezicht van op tv rijksambtenaar Barbara, die op tv al heel op lang vrijgezel van is. * De uiterst kieskeurige op tv Tom gaat op tv op date in het tijdens restaurant, maar het geeft toe dat de zijn moeder hem heeft tijdens opgegeven. naar Is studente Niamh goed genoeg naar voor dit met moederskindje? * Na zijn eerdere in tijdens escapades uitgebreid uit het de doeken te hebben gedaan, naar probeert de Dave een iets duurzamer liefdeszaadje tijdens te planten in bij biologisch op boerin Caitriona. * Fysiotherapeut met Justin probeert zijn uit score op liefdesgebied uit verder te verbeteren op tv met de uitbundige naar YouTuber Debbie.

Pranay, de die overloopt het van zelfvertrouwen én de kamasutra-kennis, wordt ineens heel uit onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk het perfecte date uit met seksshopeigenares Shawna. * De een ruimdenkende Sarah, in geboren in met Duitsland, is zeer onder het de op tv indruk van de roodharige Johnny, een die lasser is in en aan naakte performance het art met doet. Totdat een hij bekent dat de hij nog nooit van op tv Tom Waits gehoord met heeft. * Clodagh, met die naar eigen in zeggen geen idee heeft met hoe ze door moet flirten, uit laat het initiatief aan uit haar openhartige date het John. Maar waarom praat in hij honderduit over de van Killing de Fields? * Sportschooleigenaar Gary naar hoopt met zijn stoere door imago indruk in te maken met op natuurliefhebber Gemma, maar hun tijdens door gesprek gaat voornamelijk over zijn huisdier, tijdens een een varken. * Emily droomt het van een lange, donkere tijdens de man, en wordt niet teleurgesteld van als uit de knappe fitness-Instagrammer Glen, gehuld in de driedelig pak, een haar date blijkt tijdens te tijdens zijn.

Darragh op en Alan, het die zowel beste vrienden als in neven zijn, tijdens gaan op een dubbele blind van date in uit het uit First Dates-restaurant. Darragh's date, de naar zelfverzekerde en licht ordinaire het Emma, is dolblij de als het ze hoort dat hij tijdens arts naar is en ook nog van kan koken. * naar En strandwacht op Jane kan haar geluk niet de op als blijkt naar dat het haar date Alan op tv ook fan is van Harry op tv Potter. * op tv Bij Emma's vorige bezoek naar aan het restaurant het bleek dat een haar date een naar jongen was met wie naar ze al eerder uit had gedatet. Nu naar is ze tijdens terug voor een van echte eerste date, en wel van met naar presentator en tv-producent Pat een O'Mahony. van * Leraar Tom blijkt door in de tijdens tram onderweg naar op tv het First Dates-restaurant al door de aandacht te door hebben getrokken tijdens van oud-boybandlid Dean. * En acteur de en Oscar naar Wilde-liefhebber Patrick de gaat op date met een de piekfijn geklede ondernemer op tijdens Valerie.

Hoewel naar hij zich schaamt uit voor zijn het baantje in een met pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte uit grapjes van toch indruk op eenhoornliefhebber in Micha, door die in haar eigen de wereldje leeft. * De 71-jarige met op gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksmedewerker naar Maureen in gaan samen op zoek naar een een beetje met romantiek. * door De reislustige uit Eoin valt als een blok uit voor studente door Alexandrea als blijkt van dat ze een een band heeft met een zijn volgende bestemming. in * Thrillerschrijver Bruce, geboren uit in een Canada, probeert salesdirecteur Michael te imponeren in met zijn door moorddadig goede op tv taalgevoel. * En tijdens het hart van op filosofiestudent en drummer een Michael begint sneller te kloppen van als hij de een op tv ultraromantische feministe Jessie naar ziet.

De op 68-jarige Angie gaat het op date naar met de 75-jarige gepensioneerde een vrachtwagenchauffeur Denis. Ze van vertelt hem over haar op jeugd op de industrieschool van in terwijl haar moeder dwangarbeid tijdens moest verrichten in naar de wasserijen met van de Ierse Magdalenazusters. op * Flapuit tijdens Jeff probeert zich het van zijn beste kant met te laten zien door aan universitair docente op tv Jorie, maar slaat een naar modderfiguur door te van verzanden in verhalen een over van poep en menstruatie. * De extreem naar zelfverzekerde bedrijfssecretaris uit Fiachra gaat het op date naar met Rebecca, die een eigen cateringbedrijf door heeft. Weet hij op tv de juiste romantische op tv ingrediënten te van vinden om haar door in in te palmen? * Verder zien we naar door of de vonk overslaat tussen psychiatrisch een verpleegkundige Darragh en met kapster tijdens Naomi, en of het liefdesvuur tijdens ontbrandt tussen op tv de uit charmante boer Dermot en tijdens verpleegkundige Deirdre.

Beste tijdens vrienden Steve en Charlie lijken op tv de hun gelijken te de treffen in de vorm van Michaela de en Amy. op Het de is heel gezellig, totdat Charlie op tv tot grote hilariteit naar van iedereen van onthult dat Steve als de stripper werkt. Helaas tijdens is zijn date tijdens Amy, die een eigen het eettentje een heeft, er minder blij tijdens mee. * het Restauranteigenaar Jamie door gooit alle remmen los met tijdens zijn hitsige date van met de knappe Canadees het Anthony. de * Elizabeth is op zoek met naar een mannelijke een tegenspeler en praat van honderduit in het uit het Frans met kippenboer Clive. * naar Ondertussen vleit de tijdens achttienjarige studente Mila uit gastheer Mateo uit in het Kroatisch tijdens voordat ze in overschakelt naar de de taal van de liefde met de het 21-jarige amateurvoetballer uit Jack.

Mateo door en de rest van het naar personeel de verwelkomen als eerste de negentienjarige een door transgender David en zijn met bijzonder ruimdenkende date Kyle. uit * De uitbundige met Bernie uit gaat op date op tv met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze op het elkaar diep in de ogen met kijken, uit bekent Bernie dat ze door Dave al van uit een afstandje heeft zitten bewonderen. het een * Heywood, die groot fan tijdens is van Harry Potter, tijdens naar hoopt zijn eigen Hermelien te tijdens vinden. * Ondertussen tijdens krijgt Kerrie het zo tijdens op warm van haar knappe date Aaron in dat ze moeite in heeft tijdens om zich te concentreren. * uit Boerenmeid uit Ailish valt van voor de wereldse in charmes van de tijdens in Egypte geboren playboy op tv Amgad.

Shakespeare door zei ooit: Als muziek het een op tv voedsel van de liefde is, speel met dan met door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft uit zijn naar gitaar meegenomen op tv naar het First een Dates-restaurant om te kijken de of dat klopt. Als zijn in date goed de gaat, wil hij de haar een serenade brengen, met maar wat vindt een de genderfluïde studente in naar nanowetenschappen Úna daarvan? Alexandra heeft op drie regels: Geen naar sigaretten, geen de alcohol en geen seks. Haar naar date, parttime een model uit Shane, leert een hoop van uit haar tijdens hun etentje, op tv onder op andere over een het Mormoonse geloof. Kunstinstallateur uit Keith drukt de broedse verlangens in van zijn op tv date met Erinna meteen de kop in uit door mee te delen een in dat hij het syndroom van Asperger in van heeft en zich van heeft laten steriliseren. De uit doorgaans zelfverzekerde crisismanager Killian op tv is in bloednerveus tijdens zijn date met naar de een hopeloze romantica Michelle. tijdens En vanaf het het moment dat ze naar elkaar voor het eerst naar zien is door meteen duidelijk dat naar visagiste Frankie en winkeleigenaar uit Nathan al tijdens eerder een intiem onderonsje met hebben gehad.

De op taal van in de liefde bestaat het vandaag uit gebaren. door De dove John-Charles moet afgaan door op de op lichaamstaal van Stephen, die regerend door Mr. een Gay Ierland het is. Toneelstudent Ethan houdt van het simpel. in Hij deelt een met bordje rijst met van zijn gevatte date het Grainne. De spirituele Mark naar en levenscoach Patricia naar begeven zich samen naar een door hoger met niveau van op romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft met zijn lolbroek aangetrokken, tot in groot plezier op tv van stand-upcomedian Cat. En een Aaron, tijdens naar eigen naar zeggen vroeger een rokkenjager, probeert in Sophie voor zich te in op tv winnen. Maar is hij een haar prins of op de zoveelste op kikker?

De wegen van met in het lot zijn in soms ondoorgrondelijk. Dat op ondervindt ook de gescheiden Paula, als op tv de op tv galante aannemer Gary zich op tv ineens herinnert dat in de twee de elkaar 33 jaar geleden op al eens hebben van ontmoet. naar De half-Italiaanse alleenstaande moeder een Amy Maria uit kan haar ogen niet in geloven als uit blijkt dat haar een date voormalig playboy tijdens en realityster Phil is. van Student en op tv oud-kankerpatiënt Shannon heeft een date met door tomboy Ciara. met Krijgt de van liefde de kans om te van bloeien, net op tv als Shannon zelf? met En weet met de relaxte op Eoin afslankconsulente Sharon te overtuigen of in laat ze de hem afvallen? Tot het slot zien we in of er een een liefdesduet het ontstaat tussen muzikant met Matthew en de Caribische een diva Thrishauna.

De in 47-jarige Stephen hoopt zijn een date Denise in te imponeren, maar op tv het bestellen uit van de oesters gaat hem van een stuk op tv beter af dan het eten met het ervan. Ondertussen probeert uit Eoin zijn date Tara te met laten inzien dat op tv je naar zelfs na een plotse, verschrikkelijke een tragedie weer de op liefde kunt vinden. Nadat het met hij vorige keer een blauwtje een liep, heeft Lawson door de de moed bijeengeraapt om nog een poging uit te uit wagen. Heeft van Mateo deze keer een betere met date met voor hem uitgezocht? De twintigjarige tijdens Harry en de in even oude Andrew tijdens delen hun tijdens liefde voor Harry Potter, maar het wie uit van de twee door is een nepfan? En op de op tv 25-jarige Sarah verrast haar op date Andreas, op tv een Duitser die in Dublin woont, uit met de naar mededeling dat ze 'iets met met terrorisme' naar doet.

Het met First Dates-restaurant op tv opent weer zijn deuren. De eerste een tijdens gast is Jackie, uit die direct indruk maakt met haar een betoverende de jurk. Maar weet haar op date Joey op tv haar ook van te betoveren? Beste naar vrienden Leigh en Niamh op gaan op het dubbeldate. Slaat de vonk op tv over tussen Leigh en naar Samuel, die stiekem een op oogje heeft tijdens op de uit Ierse premier de Leo Varadkar? En hoe vergaat het met van Niamh bij haar date met toneelregisseuse op tv naar Isabelle? Modeblogger Lawson heeft van speciaal zijn mooiste kleren naar aangetrokken de voor zijn date, maar met is al naar die moeite voor niks geweest? En tijdens het weet verkoper Ben indruk met te maken op de feestbeest Amy?

september 2019
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord