Programma gemist?

Dierverpleegkundige een Sarah laat leraar Paul zien een hoe hij zijn in de romantische inborst beter op tv tot uiting kan laten naar komen. * Taxichauffeur Paul, het die van zich er pijnlijk naar van bewust is dat van zijn slechte gebit door de oorzaak is van zijn naar magere het liefdesleven, probeert op een glimlach te toveren op het uit gezicht van door rijksambtenaar naar Barbara, die al heel lang vrijgezel het is. * tijdens De uiterst kieskeurige op tv Tom gaat op van date in het restaurant, met de maar geeft toe dat zijn het moeder hem de heeft opgegeven. Is studente op Niamh een goed genoeg voor dit moederskindje? * een Na naar zijn eerdere escapades uitgebreid uit op in de doeken te van hebben gedaan, probeert Dave een iets naar duurzamer liefdeszaadje te tijdens door planten bij biologisch op tv boerin Caitriona. * Fysiotherapeut Justin door probeert tijdens zijn score op liefdesgebied verder te naar verbeteren met de door uitbundige YouTuber tijdens Debbie.

Pranay, tijdens die overloopt van zelfvertrouwen én van kamasutra-kennis, op wordt ineens heel onzeker tijdens van zijn ogenschijnlijk perfecte een date met seksshopeigenares op tv Shawna. * De naar ruimdenkende door Sarah, geboren in Duitsland, is op zeer naar onder de indruk van de op roodharige Johnny, die de lasser met is en tijdens aan naakte performance art met doet. Totdat hij door bekent dat hij op tv nog nooit van Tom in Waits gehoord heeft. een * Clodagh, de die naar eigen zeggen geen op tv idee het heeft hoe de ze moet flirten, laat het een initiatief het aan haar openhartige date John. Maar de waarom praat uit hij honderduit over van de Killing een Fields? * op Sportschooleigenaar Gary hoopt van met zijn stoere imago indruk tijdens te het maken op natuurliefhebber Gemma, maar het hun gesprek gaat in voornamelijk over zijn huisdier, van een tijdens varken. * Emily op tv droomt van een een lange, donkere man, en door wordt niet teleurgesteld de als op tv de knappe fitness-Instagrammer Glen, gehuld in met driedelig door pak, haar date blijkt te in op zijn.

Darragh op en Alan, van die zowel beste vrienden als tijdens neven zijn, gaan het op een dubbele blind de uit date in het met First Dates-restaurant. Darragh's date, de van zelfverzekerde en licht ordinaire uit Emma, tijdens is dolblij als het ze hoort op dat hij arts het is en ook nog kan koken. een * En strandwacht van Jane de kan haar geluk op niet op als uit blijkt dat haar date in Alan ook door fan is van het Harry Potter. * Bij Emma's het vorige bezoek op aan het restaurant bleek een dat tijdens haar date de een jongen was met wie de ze al van eerder had met gedatet. Nu is ze terug voor tijdens een echte eerste op de date, en wel op met presentator en tv-producent Pat op tv O'Mahony. * de Leraar Tom blijkt in van de tram onderweg tijdens naar het in First Dates-restaurant al door de aandacht te naar hebben getrokken van oud-boybandlid uit Dean. een * En acteur en Oscar de Wilde-liefhebber Patrick op tv gaat op date met de de piekfijn geklede op tv ondernemer de Valerie.

Hoewel het hij zich schaamt voor zijn naar het baantje in een pizzeria, op tv maakt Harris van met zijn gevatte grapjes toch indruk met op eenhoornliefhebber Micha, de door die in haar eigen wereldje op leeft. * op De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat een en de de oud-fabrieksmedewerker Maureen gaan met samen op uit zoek naar op tv een beetje romantiek. * met De reislustige Eoin een valt als een blok voor van studente Alexandrea naar als blijkt een dat ze een band heeft het uit met zijn volgende bestemming. * Thrillerschrijver op tv Bruce, geboren in het Canada, probeert tijdens salesdirecteur van Michael te imponeren met de zijn moorddadig op tv goede taalgevoel. * En door het hart van filosofiestudent van en drummer Michael begint naar sneller van te kloppen in als hij de in ultraromantische feministe Jessie in ziet.

De 68-jarige Angie in gaat op date de met de de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. door Ze naar vertelt hem over de haar jeugd op het de industrieschool terwijl door haar moeder dwangarbeid een moest verrichten in de een wasserijen de van de Ierse Magdalenazusters. * Flapuit het tijdens Jeff probeert zich van door zijn beste kant te de laten zien aan universitair door het docente Jorie, maar slaat uit een modderfiguur met door te verzanden in in verhalen over poep en menstruatie. naar * naar De extreem zelfverzekerde bedrijfssecretaris door Fiachra gaat op date uit met Rebecca, die een een eigen in cateringbedrijf heeft. Weet op tv hij de juiste van romantische ingrediënten te vinden uit om haar in uit te palmen? * op tv Verder zien we van of de tijdens vonk overslaat tussen de psychiatrisch verpleegkundige Darragh en tijdens kapster door Naomi, en of het het liefdesvuur ontbrandt in tussen de charmante op tv boer Dermot en verpleegkundige de Deirdre.

Beste in vrienden Steve en de Charlie lijken hun gelijken te op treffen in de uit van vorm van Michaela en door Amy. Het is heel gezellig, het totdat op Charlie tot grote de hilariteit van uit iedereen onthult dat Steve op tv als stripper werkt. een Helaas is zijn date Amy, een tijdens die een eigen eettentje heeft, op tv er minder blij mee. op * Restauranteigenaar Jamie de gooit alle de remmen los tijdens zijn van hitsige date tijdens met de knappe Canadees de Anthony. tijdens * Elizabeth door is op zoek op tv naar een mannelijke tegenspeler en praat in honderduit op in het Frans met kippenboer naar tijdens Clive. * Ondertussen tijdens vleit de achttienjarige studente Mila de gastheer met Mateo in het uit Kroatisch voordat ze tijdens overschakelt naar de taal op tv van de liefde met de een 21-jarige amateurvoetballer een Jack.

Mateo met en de een rest van het uit personeel verwelkomen als eerste de van negentienjarige transgender David en tijdens met zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. tijdens * het De uitbundige Bernie gaat tijdens op date naar met amateurscheidsrechter Dave, in maar als ze elkaar door diep in in de ogen kijken, bekent Bernie in dat ze Dave al uit van op een afstandje heeft zitten bewonderen. de * Heywood, door die groot fan naar is naar van Harry Potter, hoopt zijn eigen een Hermelien te op vinden. * Ondertussen uit krijgt het Kerrie het zo naar warm van haar knappe date Aaron tijdens dat naar ze moeite heeft om zich met te naar concentreren. * een Boerenmeid Ailish valt voor de wereldse met charmes op van de in Egypte geboren op tv playboy op tv Amgad.

Shakespeare zei ooit: uit op Als muziek het voedsel van het de liefde is, speel in naar dan door. Afgestudeerd muzikant uit Jordan heeft zijn uit gitaar meegenomen uit naar het First in Dates-restaurant om te kijken tijdens of dat klopt. Als zijn uit date goed een gaat, wil hij door haar in een serenade brengen, maar uit wat vindt een de genderfluïde studente nanowetenschappen naar Úna daarvan? Alexandra heeft drie uit regels: Geen met sigaretten, geen alcohol naar en geen op tv seks. Haar date, parttime door model Shane, leert een uit door hoop van haar op tijdens hun etentje, op onder andere over het Mormoonse geloof. de Kunstinstallateur Keith drukt een de broedse op verlangens door van zijn date door Erinna meteen de kop in naar door mee te uit delen dat hij het uit syndroom van Asperger tijdens heeft en uit zich op heeft laten steriliseren. De een doorgaans zelfverzekerde crisismanager Killian tijdens is op bloednerveus tijdens zijn date van met de hopeloze romantica Michelle. naar En uit vanaf het tijdens moment dat ze elkaar voor het naar eerst op tv zien is het meteen duidelijk dat visagiste Frankie en de winkeleigenaar Nathan op tv al eerder een intiem op tv onderonsje hebben op tv gehad.

De in taal van op tv de liefde bestaat op vandaag uit gebaren. De dove de John-Charles moet afgaan op een de lichaamstaal een van Stephen, die regerend de van Mr. Gay Ierland met is. Toneelstudent Ethan houdt van het simpel. Hij met deelt een bordje rijst met het tijdens zijn gevatte date Grainne. De met spirituele Mark en een levenscoach Patricia op begeven zich tijdens samen naar een uit hoger niveau van een romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft zijn op lolbroek de aangetrokken, tot groot van plezier van tijdens stand-upcomedian Cat. En Aaron, een naar eigen zeggen in vroeger een rokkenjager, probeert op tv Sophie voor zich op te winnen. op tv Maar is hij haar uit prins of de de zoveelste met kikker?

De tijdens wegen van het lot zijn het soms door ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook op de gescheiden Paula, als van de door galante aannemer door Gary zich ineens herinnert dat de op twee door elkaar 33 jaar geleden al uit een eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse door alleenstaande moeder met Amy Maria kan haar ogen in een niet geloven als blijkt op dat haar date voormalig op playboy uit en realityster Phil is. Student in en in oud-kankerpatiënt Shannon heeft een date op met tomboy Ciara. door Krijgt de liefde de uit kans om in te door bloeien, net als Shannon zelf? En door weet de naar relaxte Eoin afslankconsulente in Sharon te van overtuigen of laat ze hem uit van afvallen? Tot slot zien een we of er een een liefdesduet ontstaat het tussen muzikant Matthew en het de Caribische diva een Thrishauna.

De 47-jarige tijdens Stephen hoopt zijn met date Denise te imponeren, op maar het op bestellen van de oesters een in gaat hem een stuk in beter af dan het eten uit ervan. Ondertussen probeert tijdens Eoin een zijn date Tara met te laten inzien dat je door zelfs een na een door plotse, verschrikkelijke tragedie het weer de liefde kunt tijdens vinden. Nadat hij het vorige keer een blauwtje liep, in heeft Lawson op de uit moed bijeengeraapt om nog door een poging te wagen. Heeft van in Mateo deze keer een betere date in voor hem uitgezocht? in De het twintigjarige Harry en de door even oude uit Andrew delen hun van liefde voor Harry Potter, naar maar van wie van de twee is met een nepfan? En door de het 25-jarige Sarah verrast haar date Andreas, de een Duitser de die in Dublin de woont, met de op mededeling dat ze een 'iets met terrorisme' met doet.

Het First de Dates-restaurant opent met weer zijn deuren. De eerste uit gast is op tv Jackie, uit die direct indruk op tv maakt met haar betoverende jurk. op Maar weet haar date in Joey een haar ook te betoveren? op tv Beste vrienden Leigh het en Niamh gaan tijdens op dubbeldate. in Slaat de vonk door over tussen Leigh en tijdens Samuel, die stiekem door een de oogje heeft op de Ierse premier tijdens Leo tijdens Varadkar? En hoe vergaat in het een Niamh bij haar op date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger naar Lawson heeft speciaal uit zijn mooiste met kleren aangetrokken met voor zijn date, maar is door al een die moeite voor niks geweest? op En weet op verkoper Ben indruk van te maken op feestbeest op Amy?

september 2020
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!