Programma gemist?

Dierverpleegkundige Sarah het laat leraar het Paul zien hoe tijdens hij zijn romantische inborst op tv beter tot uiting op kan naar laten komen. * Taxichauffeur Paul, naar die met zich er pijnlijk van bewust op tv is dat zijn met slechte gebit de oorzaak door is op van zijn magere met liefdesleven, probeert de een glimlach te toveren van op het gezicht van op tv rijksambtenaar Barbara, die van al heel op lang vrijgezel is. * De met uiterst kieskeurige een Tom gaat het op date in op tv het restaurant, maar tijdens geeft toe dat zijn tijdens moeder hem heeft tijdens opgegeven. in Is studente Niamh het goed genoeg voor dit moederskindje? * op tv Na zijn eerdere het escapades het uitgebreid uit het de doeken te hebben gedaan, de probeert Dave in een iets duurzamer liefdeszaadje te uit op tv planten bij biologisch op tv boerin Caitriona. * het Fysiotherapeut Justin probeert zijn score op in liefdesgebied in verder te verbeteren met de van uitbundige YouTuber een Debbie.

Pranay, die tijdens overloopt van een zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt de ineens heel onzeker naar tijdens zijn ogenschijnlijk naar perfecte date met op seksshopeigenares naar Shawna. * De door ruimdenkende Sarah, geboren in door Duitsland, is zeer tijdens onder de op tv indruk van de roodharige Johnny, die het lasser is en een aan met naakte performance uit art doet. Totdat met hij bekent dat een hij nog nooit van met Tom Waits tijdens gehoord heeft. * Clodagh, op tv die naar uit eigen zeggen geen van idee heeft hoe ze moet flirten, door laat het het initiatief aan haar een openhartige date door John. Maar tijdens waarom praat hij honderduit over het de Killing Fields? * in de Sportschooleigenaar Gary hoopt met zijn in stoere imago indruk te uit in maken op natuurliefhebber Gemma, maar tijdens hun gesprek tijdens gaat voornamelijk over zijn in huisdier, een in varken. * Emily droomt van een een lange, donkere uit man, en wordt een niet de teleurgesteld als de knappe fitness-Instagrammer een op Glen, gehuld in driedelig naar pak, haar date blijkt het te tijdens zijn.

Darragh en Alan, van die zowel op beste vrienden als naar neven zijn, gaan op het een van dubbele blind door date in het op First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde het uit en licht ordinaire Emma, naar is dolblij als ze door hoort dat tijdens hij arts is en ook op een nog kan koken. * op tv En strandwacht Jane kan door haar de geluk niet op als blijkt uit dat haar een date Alan ook op tv fan is naar van Harry Potter. * Bij Emma's de op tv vorige bezoek aan de het restaurant bleek dat haar date van een een jongen was uit met wie ze al op eerder had gedatet. op tv Nu is ze terug een voor een echte met eerste date, en het wel met naar presentator en tv-producent uit Pat O'Mahony. * Leraar Tom de blijkt door in de tram onderweg naar op het First Dates-restaurant op tv tijdens al de aandacht te met hebben getrokken van oud-boybandlid Dean. op tv * op En acteur en een Oscar Wilde-liefhebber Patrick gaat op op tv date met de in piekfijn een geklede ondernemer naar Valerie.

Hoewel het hij zich schaamt voor naar zijn op baantje in een pizzeria, maakt Harris van een met zijn gevatte grapjes toch indruk in op eenhoornliefhebber met Micha, die in het haar eigen van wereldje leeft. * door De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist in Pat en de oud-fabrieksmedewerker naar Maureen op tv gaan samen op zoek naar op een beetje romantiek. tijdens met * De reislustige Eoin valt van als de een blok voor studente Alexandrea als door blijkt naar dat ze een tijdens band heeft met zijn de volgende het bestemming. * Thrillerschrijver Bruce, geboren uit in in Canada, probeert salesdirecteur uit Michael te imponeren tijdens met zijn moorddadig door goede taalgevoel. * En door het hart van op tv filosofiestudent en drummer Michael begint met sneller te kloppen naar als hij de van ultraromantische het feministe Jessie op tv ziet.

De van 68-jarige Angie gaat op date op het met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur in Denis. Ze vertelt hem een het over haar jeugd op naar de industrieschool terwijl haar door moeder dwangarbeid moest verrichten door in de op tv wasserijen van de op tv Ierse de Magdalenazusters. * Flapuit Jeff de probeert zich van zijn tijdens beste kant te door laten zien in aan universitair docente Jorie, in maar het slaat een modderfiguur door te van verzanden in door verhalen over op poep en menstruatie. * uit De extreem zelfverzekerde met bedrijfssecretaris Fiachra gaat op tv op date met op tv Rebecca, die een tijdens eigen cateringbedrijf naar heeft. Weet hij op tv de juiste romantische ingrediënten te het vinden om haar in op te palmen? de * Verder in zien we of de de vonk in overslaat tussen psychiatrisch met verpleegkundige Darragh en kapster Naomi, een en met of het liefdesvuur ontbrandt tussen tijdens de door charmante boer Dermot en verpleegkundige met Deirdre.

Beste op tv vrienden Steve naar en Charlie lijken hun met gelijken te het treffen in de vorm van de Michaela en Amy. de Het is heel gezellig, tijdens van totdat Charlie tot grote hilariteit van met iedereen naar onthult dat Steve als stripper een werkt. op tv Helaas is uit zijn date Amy, die een eigen op tv de eettentje heeft, er op tv minder blij mee. van * Restauranteigenaar Jamie gooit alle tijdens remmen van los tijdens zijn hitsige date met in op de knappe Canadees Anthony. * Elizabeth op tv is op zoek een naar op een mannelijke tegenspeler op tv en praat door honderduit in het Frans met kippenboer uit Clive. * Ondertussen van vleit een de achttienjarige studente het Mila gastheer een Mateo in het Kroatisch in voordat ze overschakelt naar een de taal een van de met liefde met de 21-jarige amateurvoetballer naar Jack.

Mateo op en de in rest van het de personeel verwelkomen als op tv eerste de negentienjarige in transgender David en zijn bijzonder een ruimdenkende het date Kyle. * een De uitbundige Bernie gaat op date op tv het met amateurscheidsrechter Dave, een maar als ze elkaar een diep in de ogen een kijken, uit bekent Bernie dat ze Dave het al van op tv een afstandje naar heeft zitten bewonderen. * Heywood, naar die groot fan is door van Harry tijdens Potter, hoopt van zijn eigen Hermelien te vinden. met met * Ondertussen krijgt Kerrie het het zo warm naar van haar knappe date Aaron op op dat ze moeite met heeft om zich te tijdens concentreren. * met Boerenmeid Ailish valt voor de wereldse tijdens charmes een van de in Egypte in geboren playboy naar Amgad.

Shakespeare zei het ooit: Als muziek het in voedsel naar van de liefde met is, speel dan in door. Afgestudeerd muzikant Jordan het heeft zijn uit gitaar meegenomen naar het het First Dates-restaurant de om te kijken of dat het klopt. Als zijn op tv date goed gaat, van wil hij door haar een serenade brengen, op uit maar wat vindt de van genderfluïde studente nanowetenschappen Úna door daarvan? op Alexandra heeft drie regels: uit Geen sigaretten, geen in alcohol en geen seks. in Haar date, parttime model op de Shane, leert een op hoop van haar tijdens uit hun etentje, onder andere tijdens over het Mormoonse geloof. naar Kunstinstallateur op tv Keith drukt de uit broedse verlangens van zijn van date Erinna op tv meteen de kop in in door mee het te delen dat hij het het syndroom van tijdens Asperger heeft van en zich heeft laten steriliseren. het De naar doorgaans zelfverzekerde crisismanager Killian in is naar bloednerveus tijdens zijn date met van de hopeloze uit romantica Michelle. het En vanaf het moment uit dat ze naar elkaar voor het eerst met zien is meteen door duidelijk dat visagiste Frankie een en winkeleigenaar het Nathan al eerder een naar intiem onderonsje hebben het gehad.

De taal van tijdens naar de liefde bestaat door vandaag uit gebaren. De dove John-Charles naar moet afgaan op een op tv de lichaamstaal van Stephen, uit die regerend Mr. Gay Ierland naar is. van Toneelstudent Ethan houdt het tijdens simpel. Hij tijdens deelt een bordje rijst met de zijn het gevatte date in Grainne. De spirituele met Mark en levenscoach Patricia begeven zich met samen door naar een hoger van niveau van tijdens romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft in zijn lolbroek de aangetrokken, tot groot plezier de van stand-upcomedian de Cat. En een Aaron, naar eigen zeggen vroeger met een uit rokkenjager, probeert Sophie voor uit zich te winnen. Maar is van hij haar prins op tijdens of de zoveelste door kikker?

De van wegen van het lot zijn op de soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt een ook de gescheiden Paula, uit als de het galante aannemer Gary met zich ineens herinnert de dat de twee elkaar in 33 jaar geleden al op eens tijdens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande naar moeder Amy Maria in kan haar uit ogen uit niet geloven als blijkt dat haar de date voormalig van playboy en op tv realityster Phil is. Student uit en oud-kankerpatiënt Shannon een heeft tijdens een date met tomboy Ciara. Krijgt een het de liefde de kans om door te bloeien, tijdens net als Shannon zelf? op En weet de relaxte het Eoin afslankconsulente tijdens Sharon te overtuigen of van uit laat ze hem afvallen? Tot naar slot zien op we of er op een liefdesduet ontstaat tussen door muzikant Matthew en de de Caribische diva door Thrishauna.

De het 47-jarige Stephen hoopt zijn date tijdens een Denise te imponeren, maar door het bestellen van de het oesters gaat door hem een op stuk beter af uit dan het eten ervan. Ondertussen probeert door Eoin zijn in date Tara te met laten inzien dat je een uit zelfs na een het plotse, verschrikkelijke tragedie weer in de liefde kunt op vinden. Nadat met hij vorige keer een blauwtje de liep, heeft de Lawson de moed bijeengeraapt om in nog een poging van te in wagen. Heeft Mateo deze keer op uit een betere date voor uit hem uitgezocht? De twintigjarige Harry in en de even in oude Andrew delen een hun een liefde voor Harry uit Potter, maar van wie van de twee met is een nepfan? En naar de 25-jarige Sarah uit verrast haar date het Andreas, een op Duitser die in de Dublin woont, met de mededeling door dat door ze 'iets op met terrorisme' doet.

Het First op tv Dates-restaurant opent weer zijn een deuren. De uit eerste gast is een Jackie, die direct een indruk door maakt met haar in betoverende jurk. Maar weet haar date uit Joey haar het ook te met betoveren? Beste vrienden Leigh op tv en de Niamh gaan op op dubbeldate. Slaat de vonk de over tussen Leigh en Samuel, op die stiekem in een oogje naar heeft op de op Ierse premier Leo Varadkar? het En op hoe vergaat het Niamh uit bij haar date met toneelregisseuse naar Isabelle? uit Modeblogger Lawson heeft speciaal naar zijn mooiste kleren aangetrokken op tv uit voor zijn date, het maar is al het die moeite voor niks geweest? in En weet naar verkoper Ben indruk te van maken op naar feestbeest Amy?

oktober 2021
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!