Programma gemist?

Dierverpleegkundige Sarah laat een leraar Paul in zien hoe hij zijn door romantische inborst op beter tot uiting kan naar op tv laten komen. * Taxichauffeur uit Paul, die zich er pijnlijk tijdens van bewust op tv is door dat zijn slechte tijdens gebit de oorzaak is naar van zijn magere naar liefdesleven, probeert een glimlach te naar toveren op uit het gezicht van naar rijksambtenaar Barbara, die al op heel een lang vrijgezel is. het * De uiterst kieskeurige tijdens Tom gaat op in date in het restaurant, tijdens maar een geeft toe door dat zijn moeder hem heeft op tv opgegeven. Is op studente Niamh goed op tv genoeg voor dit moederskindje? * uit de Na zijn eerdere escapades tijdens uitgebreid uit op tv de doeken te hebben gedaan, op probeert Dave een uit iets duurzamer liefdeszaadje te het op tv planten bij biologisch boerin Caitriona. * op tv op tv Fysiotherapeut Justin probeert zijn in score op liefdesgebied verder te met verbeteren een met de van uitbundige YouTuber Debbie.

Pranay, die met overloopt van met zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt het ineens heel onzeker tijdens het tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares tijdens Shawna. * op tv De ruimdenkende Sarah, uit geboren in Duitsland, is uit zeer door onder de tijdens indruk van de roodharige Johnny, de die lasser de is en aan uit naakte performance art doet. de Totdat hij bekent tijdens dat hij nog van nooit met van Tom Waits gehoord heeft. * tijdens Clodagh, die naar op tv met eigen zeggen geen in idee heeft hoe een ze moet flirten, laat het initiatief in aan tijdens haar openhartige van date John. Maar waarom praat hij door honderduit over de de Killing op tv Fields? * Sportschooleigenaar Gary hoopt door met zijn stoere een op imago indruk te maken op een natuurliefhebber Gemma, tijdens maar hun gesprek gaat in voornamelijk over zijn uit huisdier, in een varken. * Emily droomt van in een lange, met donkere man, en wordt van door niet teleurgesteld als met de knappe fitness-Instagrammer Glen, gehuld in op tv driedelig pak, haar tijdens van date blijkt te met zijn.

Darragh en van Alan, die zowel de beste vrienden als van neven door zijn, gaan op een dubbele blind het date tijdens in het First Dates-restaurant. uit Darragh's date, de zelfverzekerde naar en licht ordinaire tijdens Emma, is dolblij in als ze hoort tijdens dat hij met arts op is en ook de nog kan koken. * op En strandwacht Jane kan haar een geluk niet naar op als blijkt het dat haar uit date Alan op ook fan is op tv van Harry Potter. * naar Bij Emma's vorige in bezoek aan het restaurant bleek in het dat haar date een het jongen was van met wie ze de al eerder had gedatet. Nu met is ze een terug voor met een echte eerste tijdens date, en wel met presentator en op het tv-producent Pat O'Mahony. * Leraar het Tom blijkt in in de tram uit onderweg naar het van First Dates-restaurant al de van aandacht door te hebben getrokken van van oud-boybandlid Dean. * En het acteur en op Oscar Wilde-liefhebber Patrick met gaat op date met de het op piekfijn geklede ondernemer naar Valerie.

Hoewel door hij zich schaamt voor zijn in tijdens baantje in een met pizzeria, maakt Harris met uit zijn gevatte grapjes op tv toch indruk op eenhoornliefhebber door Micha, die in van haar eigen wereldje naar leeft. * De in 71-jarige tijdens gepensioneerde kraanmachinist Pat een en de oud-fabrieksmedewerker in Maureen gaan samen op in zoek naar een beetje romantiek. op * de De reislustige Eoin valt op als uit een blok voor door studente Alexandrea als blijkt dat het ze het een band heeft naar met zijn volgende bestemming. * met Thrillerschrijver van Bruce, geboren in Canada, probeert salesdirecteur het Michael te de imponeren met tijdens zijn moorddadig goede taalgevoel. van * En het hart op tv van van filosofiestudent en drummer Michael op begint sneller te kloppen de van als hij de ultraromantische het feministe Jessie uit ziet.

De 68-jarige op tv Angie gaat op date een de met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur tijdens Denis. Ze vertelt hem een tijdens over haar jeugd op de industrieschool het terwijl van haar moeder dwangarbeid moest een verrichten in de naar wasserijen van naar de Ierse Magdalenazusters. naar * Flapuit door Jeff probeert zich van zijn uit beste kant door te laten zien een aan universitair docente op tv Jorie, maar slaat een de modderfiguur door te op verzanden in verhalen over naar poep van en menstruatie. * De extreem de naar zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra gaat op op date in met Rebecca, die de een eigen cateringbedrijf in heeft. Weet hij de naar juiste romantische ingrediënten te naar vinden om haar in de te uit palmen? * in Verder zien we uit of de vonk van overslaat tussen psychiatrisch verpleegkundige door Darragh en uit kapster Naomi, en of het tijdens liefdesvuur ontbrandt met tussen de met charmante boer Dermot en verpleegkundige in Deirdre.

Beste tijdens vrienden Steve uit en Charlie lijken hun gelijken op te treffen in door de vorm naar van Michaela en Amy. Het het is op heel gezellig, totdat Charlie tot in naar grote hilariteit van op tv iedereen onthult dat in Steve als stripper werkt. van Helaas is zijn het date Amy, die een de eigen eettentje heeft, er de minder in blij mee. * Restauranteigenaar met Jamie gooit alle in remmen los in tijdens zijn hitsige met date met de door knappe Canadees Anthony. * in Elizabeth is op zoek de naar een mannelijke in tegenspeler en op tv praat honderduit in een het Frans met kippenboer een Clive. * Ondertussen met vleit de in achttienjarige studente Mila naar gastheer een Mateo in het Kroatisch voordat uit ze overschakelt naar op de taal naar van de liefde met de uit door 21-jarige amateurvoetballer Jack.

Mateo door en de rest een van het personeel van verwelkomen als op tv eerste de negentienjarige transgender David en van zijn bijzonder ruimdenkende op date Kyle. het * De uitbundige Bernie uit gaat op date in met amateurscheidsrechter in Dave, maar als ze met elkaar door diep in de ogen kijken, uit de bekent Bernie dat ze Dave een al naar van een afstandje heeft zitten bewonderen. uit door * Heywood, die groot fan naar is van het Harry Potter, hoopt op tv zijn eigen Hermelien te in vinden. * van Ondertussen krijgt Kerrie het van zo op tv warm van haar knappe date uit Aaron naar dat ze moeite heeft naar om zich te concentreren. * in Boerenmeid naar Ailish valt voor de wereldse de charmes van de uit in in Egypte geboren playboy de Amgad.

Shakespeare zei naar ooit: Als op muziek het op tv voedsel van de liefde het is, speel dan door. met Afgestudeerd muzikant in Jordan heeft een zijn gitaar meegenomen naar het First door Dates-restaurant om te in kijken door of dat klopt. Als naar zijn date goed in gaat, wil van hij haar een serenade tijdens brengen, maar wat met vindt de het genderfluïde studente naar nanowetenschappen Úna daarvan? de Alexandra heeft drie regels: Geen het sigaretten, een geen alcohol en geen seks. Haar uit door date, parttime model Shane, van leert een naar hoop van haar tijdens tijdens hun etentje, onder andere over van het Mormoonse geloof. uit Kunstinstallateur Keith drukt naar de broedse verlangens in van zijn date een Erinna op tv meteen de het kop in door mee te delen uit van dat hij het van syndroom van Asperger heeft van en zich heeft van laten steriliseren. De doorgaans zelfverzekerde met met crisismanager Killian is bloednerveus tijdens op tv zijn date op met de hopeloze romantica Michelle. naar En het vanaf het moment dat naar ze naar elkaar voor het eerst zien is naar naar meteen duidelijk dat visagiste Frankie en van winkeleigenaar Nathan al door eerder in een intiem onderonsje hebben een gehad.

De taal van door door de liefde bestaat op tv vandaag uit gebaren. De dove John-Charles op moet op afgaan op de lichaamstaal van van van Stephen, die regerend Mr. Gay tijdens Ierland van is. Toneelstudent Ethan houdt van het simpel. Hij deelt door een op bordje rijst met zijn de gevatte date Grainne. De spirituele uit Mark en levenscoach tijdens in Patricia begeven zich met samen naar een hoger niveau van in romantisch het bewustzijn. Oud-model Mathew heeft een zijn lolbroek het aangetrokken, tot groot plezier door van stand-upcomedian Cat. van En Aaron, van naar eigen zeggen vroeger uit een naar rokkenjager, probeert Sophie voor zich op tv te winnen. Maar is op een hij haar prins of de met zoveelste naar kikker?

De op wegen van het op lot zijn uit soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt in ook de gescheiden Paula, als het de galante aannemer uit Gary zich in ineens met herinnert dat de in twee elkaar 33 jaar in geleden al eens hebben ontmoet. het De in half-Italiaanse alleenstaande moeder op Amy Maria kan haar ogen een door niet geloven als blijkt dat tijdens haar het date voormalig playboy en realityster Phil door het is. Student en oud-kankerpatiënt in Shannon heeft een tijdens date met van tomboy Ciara. Krijgt met de liefde de kans om te naar op tv bloeien, net als Shannon zelf? En van weet op de relaxte Eoin het afslankconsulente Sharon de te overtuigen of laat ze hem op afvallen? Tot slot tijdens naar zien we of er een liefdesduet van ontstaat tussen muzikant met Matthew van en de Caribische van diva Thrishauna.

De op tv 47-jarige Stephen hoopt zijn tijdens date in Denise te imponeren, uit maar het bestellen van van de oesters gaat door hem een stuk beter tijdens af dan het de eten ervan. door Ondertussen probeert Eoin zijn date een Tara te laten de uit inzien dat je zelfs tijdens na een plotse, verschrikkelijke tragedie uit een weer de liefde tijdens kunt vinden. Nadat hij vorige keer op op tv een blauwtje liep, heeft Lawson de op moed bijeengeraapt om uit nog een poging de uit te wagen. Heeft Mateo deze de keer een betere date een voor hem naar uitgezocht? De met twintigjarige Harry en een de even oude Andrew uit delen hun liefde voor met Harry Potter, van maar wie van het de twee in is een nepfan? En de op tv 25-jarige Sarah tijdens verrast haar date tijdens Andreas, het een Duitser die in Dublin met woont, met de door mededeling dat ze 'iets de tijdens met terrorisme' doet.

Het op First Dates-restaurant opent weer met zijn deuren. De tijdens eerste met gast is Jackie, die direct indruk naar maakt met op tv haar betoverende jurk. uit Maar weet de haar date Joey haar de ook te betoveren? Beste naar in vrienden Leigh en Niamh een gaan op dubbeldate. met Slaat de het vonk over tussen Leigh en met Samuel, die stiekem een op het oogje heeft op de Ierse premier met Leo Varadkar? En op tv hoe uit vergaat het Niamh bij naar haar date met van toneelregisseuse tijdens Isabelle? Modeblogger Lawson tijdens heeft speciaal zijn mooiste kleren uit aangetrokken voor zijn date, op op tv maar is al een die moeite voor niks naar geweest? En uit weet verkoper Ben indruk het te maken op feestbeest het Amy?

september 2019
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord