Programma gemist?

Dierverpleegkundige Sarah laat van met leraar Paul zien het hoe hij zijn romantische inborst beter de op tv tot uiting kan laten in komen. * Taxichauffeur Paul, de die zich uit er pijnlijk van in bewust is dat een zijn slechte uit gebit de oorzaak is uit van zijn in magere liefdesleven, probeert een glimlach tijdens te de toveren op het gezicht van rijksambtenaar van Barbara, die naar al heel naar lang vrijgezel is. * De op uiterst kieskeurige Tom het op tv gaat op date in het tijdens restaurant, maar geeft toe tijdens dat zijn moeder op tv hem heeft in opgegeven. Is studente uit Niamh goed genoeg voor van dit tijdens moederskindje? * Na zijn door eerdere escapades uitgebreid uit op tv de doeken te op hebben gedaan, uit probeert Dave een iets van duurzamer in liefdeszaadje te planten bij door biologisch in boerin Caitriona. * Fysiotherapeut Justin probeert naar zijn in score op liefdesgebied verder in te verbeteren met met de uitbundige YouTuber op tv Debbie.

Pranay, die overloopt van van van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, in wordt ineens tijdens heel onzeker tijdens door zijn ogenschijnlijk perfecte date door met seksshopeigenares de Shawna. * De ruimdenkende Sarah, in geboren in Duitsland, met is de zeer onder de indruk van de het door roodharige Johnny, die met lasser is en uit aan naakte performance het art doet. Totdat hij bekent in dat hij nog nooit op van uit Tom Waits gehoord door heeft. * Clodagh, die naar tijdens eigen zeggen geen tijdens idee heeft hoe uit ze tijdens moet flirten, een laat het initiatief aan haar openhartige van het date John. Maar waarom uit praat hij een honderduit over de Killing Fields? * van de Sportschooleigenaar Gary hoopt met zijn stoere in imago indruk te in maken op op natuurliefhebber Gemma, maar de hun gesprek gaat voornamelijk naar over zijn van huisdier, een varken. * het Emily op droomt van een het lange, donkere man, en door wordt de niet teleurgesteld als de knappe fitness-Instagrammer tijdens Glen, gehuld naar in driedelig pak, in haar date uit blijkt te tijdens zijn.

Darragh en op Alan, die zowel op beste vrienden als naar neven zijn, een gaan op een dubbele blind naar uit date in het in First Dates-restaurant. Darragh's door date, de zelfverzekerde met en licht ordinaire een Emma, is dolblij als ze de hoort dat hij arts het is door en ook in nog kan koken. * de En strandwacht Jane door kan haar geluk niet op op als blijkt dat tijdens haar date met Alan ook fan op tv is van Harry Potter. naar een * Bij Emma's vorige bezoek met aan op het restaurant bleek dat haar date op tv een met jongen was in met wie ze al op eerder had gedatet. Nu is tijdens ze de terug voor het een echte eerste date, op tv en wel met presentator met en tv-producent Pat uit O'Mahony. * tijdens Leraar Tom blijkt in uit de tram onderweg naar naar van het First Dates-restaurant al op tv de aandacht te hebben een getrokken op van oud-boybandlid Dean. * uit En acteur en Oscar op tv Wilde-liefhebber de Patrick gaat op date met in de piekfijn de geklede ondernemer uit Valerie.

Hoewel tijdens hij zich schaamt voor zijn het baantje in een tijdens pizzeria, maakt door Harris met op zijn gevatte naar grapjes toch indruk naar op eenhoornliefhebber Micha, die in haar de door eigen wereldje leeft. * De 71-jarige op tijdens gepensioneerde kraanmachinist Pat en een de oud-fabrieksmedewerker Maureen gaan samen tijdens op zoek in naar een tijdens beetje romantiek. * De reislustige de Eoin de valt als van een blok voor studente Alexandrea op als tijdens blijkt dat ze een band tijdens heeft met met zijn volgende bestemming. * Thrillerschrijver van naar Bruce, geboren in Canada, probeert met salesdirecteur Michael naar te imponeren met zijn op moorddadig goede taalgevoel. van * En het hart het van naar filosofiestudent en drummer Michael met begint naar sneller te kloppen door als hij de ultraromantische feministe Jessie op naar ziet.

De op tv 68-jarige Angie gaat op de date met de op tv 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur door Denis. Ze vertelt naar hem van over haar jeugd op de een industrieschool terwijl haar moeder op dwangarbeid van moest verrichten in de wasserijen een in van de Ierse van Magdalenazusters. * Flapuit tijdens Jeff probeert zich op tv van zijn beste het kant te laten met zien aan universitair van docente Jorie, maar slaat een modderfiguur in uit door te verzanden in een verhalen over poep en naar menstruatie. * De extreem door zelfverzekerde bedrijfssecretaris Fiachra tijdens op tv gaat op date met op tv Rebecca, die een eigen uit cateringbedrijf heeft. van Weet hij de op tv juiste romantische ingrediënten op te vinden met om haar in te palmen? * in Verder zien met we of de vonk door in overslaat tussen psychiatrisch verpleegkundige Darragh met en kapster Naomi, tijdens en of tijdens het liefdesvuur ontbrandt tijdens tussen de uit charmante boer Dermot en verpleegkundige in Deirdre.

Beste vrienden Steve naar en Charlie lijken op hun gelijken naar te naar treffen in de vorm van op tv Michaela naar en Amy. Het is van heel gezellig, totdat Charlie tot de grote hilariteit door van naar iedereen onthult dat Steve als stripper in werkt. Helaas is uit zijn date Amy, van die een het eigen eettentje heeft, uit er minder een blij mee. het * Restauranteigenaar Jamie gooit alle van remmen los van tijdens zijn hitsige van date met naar de knappe Canadees het Anthony. * Elizabeth is naar op zoek op naar een mannelijke tegenspeler en de praat honderduit op tv in het Frans met op kippenboer van Clive. * Ondertussen vleit de achttienjarige de met studente Mila gastheer op Mateo in het naar Kroatisch voordat ze overschakelt naar in de taal van de op tv liefde in met de 21-jarige amateurvoetballer tijdens Jack.

Mateo op en de rest van op het personeel verwelkomen tijdens als in eerste de negentienjarige transgender David en op naar zijn bijzonder ruimdenkende date door Kyle. * De uitbundige uit Bernie gaat op op date de met amateurscheidsrechter Dave, maar als het ze elkaar een diep in de ogen kijken, door bekent Bernie dat het ze Dave al de van een uit afstandje heeft in zitten bewonderen. * Heywood, met die groot fan is naar van tijdens Harry Potter, hoopt zijn op eigen Hermelien te vinden. naar * Ondertussen krijgt op tv tijdens Kerrie het zo warm van het haar in knappe date Aaron dat met ze moeite heeft om uit zich te concentreren. tijdens * Boerenmeid Ailish uit valt voor de wereldse tijdens charmes van van de in Egypte op geboren van playboy Amgad.

Shakespeare door zei ooit: Als muziek van het uit voedsel van de liefde een is, speel dan door. de Afgestudeerd muzikant uit Jordan heeft zijn gitaar op tv meegenomen naar het First het Dates-restaurant tijdens om te met kijken of dat klopt. Als zijn met date goed gaat, tijdens wil hij haar op tv een serenade brengen, een met maar wat vindt de genderfluïde studente van nanowetenschappen Úna een daarvan? met Alexandra heeft drie regels: Geen van sigaretten, uit geen alcohol en geen seks. Haar het date, parttime uit model Shane, leert een in hoop van in haar naar tijdens hun etentje, onder andere van over tijdens het Mormoonse geloof. Kunstinstallateur Keith drukt tijdens een de broedse verlangens van naar zijn date naar Erinna meteen de door kop in door mee van te delen in dat hij het syndroom door van Asperger met heeft en zich heeft de laten steriliseren. De doorgaans in zelfverzekerde crisismanager Killian in is in bloednerveus tijdens zijn date met de de hopeloze romantica Michelle. naar En met vanaf het tijdens moment dat ze elkaar voor het uit eerst zien op tv is de meteen duidelijk dat uit visagiste Frankie en door winkeleigenaar Nathan al eerder door een intiem onderonsje naar hebben gehad.

De op tv taal van met de liefde bestaat tijdens vandaag uit gebaren. De dove John-Charles in op moet afgaan op de van lichaamstaal van Stephen, tijdens die regerend Mr. van Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan op tv houdt het simpel. in Hij deelt een met op bordje rijst met zijn gevatte date uit Grainne. De spirituele op Mark en levenscoach met Patricia naar begeven zich samen naar een een hoger niveau in van romantisch bewustzijn. het Oud-model Mathew heeft door zijn lolbroek aangetrokken, tot op groot plezier uit van stand-upcomedian Cat. En op tv Aaron, naar naar eigen zeggen vroeger een op naar rokkenjager, probeert Sophie voor zich het te door winnen. Maar is de hij haar prins of een de zoveelste op kikker?

De op tv wegen van het lot met zijn soms in ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de uit gescheiden Paula, als het de galante op tv aannemer Gary zich met ineens herinnert dat het de met twee elkaar 33 naar jaar geleden al eens hebben ontmoet. de De half-Italiaanse door alleenstaande met moeder Amy Maria kan haar in ogen niet geloven als tijdens blijkt in dat haar date voormalig het playboy op en realityster Phil is. een Student en oud-kankerpatiënt Shannon heeft naar een in date met tomboy Ciara. de Krijgt de liefde de het kans om het te met bloeien, net als Shannon zelf? de En weet de relaxte naar een Eoin afslankconsulente Sharon te overtuigen de of laat ze naar hem afvallen? Tot slot een zien we naar of tijdens er een liefdesduet ontstaat tussen het muzikant een Matthew en de op Caribische diva Thrishauna.

De 47-jarige Stephen tijdens op hoopt zijn date Denise door te imponeren, maar uit het bestellen van de oesters in gaat hem een de stuk met beter af een dan het eten ervan. Ondertussen probeert van Eoin tijdens zijn date Tara het te laten inzien door dat je zelfs de na een plotse, verschrikkelijke uit tragedie weer de het liefde kunt vinden. het Nadat hij met vorige keer een blauwtje op liep, heeft Lawson het de moed bijeengeraapt door om nog een de poging te in wagen. Heeft Mateo deze keer van een betere date de naar voor hem uitgezocht? De naar twintigjarige Harry en tijdens de even oude Andrew in delen hun liefde in voor Harry Potter, door maar wie van het de twee is in een nepfan? met En de tijdens 25-jarige Sarah verrast haar date met Andreas, een Duitser die het in Dublin woont, op tv met op de mededeling dat ze in 'iets met terrorisme' op tv doet.

Het door First Dates-restaurant opent tijdens weer zijn van deuren. De eerste van gast is Jackie, die direct uit indruk maakt met haar in uit betoverende jurk. Maar weet naar haar date Joey haar ook door de te betoveren? Beste vrienden een Leigh en een Niamh gaan op dubbeldate. Slaat met de vonk over tussen in op Leigh en Samuel, uit die stiekem een op oogje heeft op de in Ierse premier Leo Varadkar? tijdens En op hoe vergaat het Niamh het bij haar date tijdens met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson met heeft speciaal op zijn tijdens mooiste kleren aangetrokken in voor zijn date, maar is al een die van moeite voor niks geweest? door En de weet verkoper Ben indruk tijdens te maken op een feestbeest Amy?

januari 2020
03-09-2019 18:25

Aflevering 12

First Dates Ireland - Aflevering 12

Dierverpleegkundige Sarah laat leraar Paul zien hoe hij zijn romantische inborst beter tot uiting kan laten komen. * Taxichauffeur Paul, die zich er pijnlijk van bewust is dat zijn slechte gebit de oorzaak is van zijn magere liefdesleven, p...

02-09-2019 18:25

Aflevering 11

First Dates Ireland - Aflevering 11

Pranay, die overloopt van zelfvertrouwen én kamasutra-kennis, wordt ineens heel onzeker tijdens zijn ogenschijnlijk perfecte date met seksshopeigenares Shawna. * De ruimdenkende Sarah, geboren in Duitsland, is zeer onder de indruk van de ro...

30-08-2019 18:25

Aflevering 10

First Dates Ireland - Aflevering 10

Darragh en Alan, die zowel beste vrienden als neven zijn, gaan op een dubbele blind date in het First Dates-restaurant. Darragh's date, de zelfverzekerde en licht ordinaire Emma, is dolblij als ze hoort dat hij arts is en ook nog kan koken....

29-08-2019 18:25

Aflevering 9

First Dates Ireland - Aflevering 9

Hoewel hij zich schaamt voor zijn baantje in een pizzeria, maakt Harris met zijn gevatte grapjes toch indruk op eenhoornliefhebber Micha, die in haar eigen wereldje leeft. * De 71-jarige gepensioneerde kraanmachinist Pat en de oud-fabrieksm...

28-08-2019 18:25

Aflevering 8

First Dates Ireland - Aflevering 8

De 68-jarige Angie gaat op date met de 75-jarige gepensioneerde vrachtwagenchauffeur Denis. Ze vertelt hem over haar jeugd op de industrieschool terwijl haar moeder dwangarbeid moest verrichten in de wasserijen van de Ierse Magdalenazusters...

27-08-2019 18:25

Aflevering 7

First Dates Ireland - Aflevering 7

Beste vrienden Steve en Charlie lijken hun gelijken te treffen in de vorm van Michaela en Amy. Het is heel gezellig, totdat Charlie tot grote hilariteit van iedereen onthult dat Steve als stripper werkt. Helaas is zijn date Amy, die een eig...

26-08-2019 18:25

Aflevering 6

First Dates Ireland - Aflevering 6

Mateo en de rest van het personeel verwelkomen als eerste de negentienjarige transgender David en zijn bijzonder ruimdenkende date Kyle. * De uitbundige Bernie gaat op date met amateurscheidsrechter Dave, maar als ze elkaar diep in de ogen ...

23-08-2019 18:25

Aflevering 5

First Dates Ireland - Aflevering 5

Shakespeare zei ooit: Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan door. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant om te kijken of dat klopt. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een se...

22-08-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates Ireland - Aflevering 4

De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan houdt het simpel. Hij deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grai...

21-08-2019 18:25

Aflevering 3

First Dates Ireland - Aflevering 3

De wegen van het lot zijn soms ondoorgrondelijk. Dat ondervindt ook de gescheiden Paula, als de galante aannemer Gary zich ineens herinnert dat de twee elkaar 33 jaar geleden al eens hebben ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder A...

20-08-2019 18:25

Aflevering 2

First Dates Ireland - Aflevering 2

De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke...

19-08-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates Ireland - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Maar weet haar date Joey haar ook te betoveren? Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk ...

First Dates Ireland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates Ireland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates Ireland bij First Dates Ireland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates Ireland. Heb je een uitzending van First Dates Ireland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates Ireland gemist

Uitzending gemist van First Dates Ireland? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates Ireland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-09-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!