Programma gemist?

Sahil en zijn op met team maken Nederland schoner, leuker met en veiliger, oftwel: greater. het Zo willen door ze op tv een einde maken aan peuken naar op straat. Want tijdens de 4,5 miljard het peuken die tijdens we jaarlijks op straat op tv gooien vormen de het helft van ons door zwerfafval. Dat met kan beter. Ook gaat uit Sahil naar de kinderboerderij de door in Bakkum om door te zoeken naar op de speciale attractie door die is weggelopen: een witte pauw. op En tot naar slot wordt er alles in aan gedaan om naar hard rijden in in de bebouwde kom de terug naar te dringen. met Lets make de 30 uit kilometer zone great again, of op tv eigenlijk: de traag again.

Sahil op tv en zijn team proberen een uit wat er tijdens gebeurt het als je bij de bakker of door op door straat net zo op scheldt als langs de sportvelden. met door Tipje van de sluier: dat wordt op tv niet door echt gewaardeerd. Om weer van wat tijdens vriendelijker met elkaar om te gaan, de een en zo Nederland weer een beetje door greater te uit maken, op introduceren ze de not-so-great-kaart tegen met schelden. Daarnaast komt het op Great-team het met een de oplossing voor ouderen die eenzaam tijdens zijn én onvoldoende uit bewegen: dansen! Want dansen door door is gezond en maakt nog eens op op gelukkig ook. Tot slot houdt een het door team een experiment tijdens om te kijken op of mensen kunnen reanimeren. op tv Omdat lang niet iedereen weet het uit hoe je in op tv zo'n situatie moet handelen, van biedt Sahil in alle naar provincies een gratis cursus de levensreddend handelen een aan.

Van met echt contact een op langere termijn word je uit gelukkiger dan van op tv vluchtig contact op op je smartphone. Daarom naar gaan Sahil en tijdens zijn GREAT-team een op zoek naar manieren door om mensen hun tijdens mobieltje van weg te laten met stoppen en het echte gesprek tijdens aan te gaan. Ook de naar steekt het team in met een berg geschreven kaarten met Raymond een hart onder op tv de riem. Hij naar naar maakt een bijzondere periode in het zijn een leven door en verdient naar hierbij extra steun en liefde. uit Ook als je uit een persoon uit blijer maakt, maak tijdens je Nederland immers een in stukje greater. Tot in slot tijdens willen Sahil en het de team door voorkomen dat er één de miljoen petflessen een in de Noordzee terechtkomen. naar De oplossing is makkelijker dan door je een denkt.

Sahil van zet samen met zijn op GREAT-team letterlijk de op bloemetjes buiten met in Tegelen. Niet voor tijdens de gezelligheid, de maar om de bijen een te naar redden. Want hoe zou het de zijn als er in straks geen een bijen meer zijn op in ons land? Het naar team het haalt groente en fruit uit naar schappen van de supermarkt tijdens en een confronteert mensen met uit dit verontrustende toekomstbeeld. Ook in op tv Vlaardingen moet iets het gered worden; een op tv gehandicaptenteam van tijdens een voetbalclub komt op spelers tekort. uit Dus gaat Sahil hard op met zoek het naar voetballers, zodat het team met ook volgend seizoen door het mee kan doen. Ook zoekt op Sahil een oplossing voor de irritant en hufterig tijdens in rijgedrag.

Om uit voedselverspilling onder de aandacht te in brengen, gaan Sahil uit van en zijn GREAT-team in vuilnis van op met zoek naar eten om tijdens daarmee een naar sterrendiner te koken met tijdens chef-koks Soenhil met Bahadoer en Edwin Vinke. de Ook zoeken door ze naar een op slimme oplossing tegen intimidatie op tijdens het op tv uitgaan en zetten door ze de brandweer in van Emmen letterlijk naar in de schijnwerpers.

Zes met maanden lang heeft op Sahil Amar Aïssa met uit een team jonge naar tv-makers in het geheim van aan een één missie gewerkt: ons land met naar GREAT maken. Ze hebben onder een andere naar 's nachts plaatsnaamborden veranderd, in afval naar gedoken op zoek uit naar met eetbaar eten, praatpalen tijdens bij bushaltes met geplaatst, peuken en plastic geraapt op tv en eenzame op ouderen naar dansles gebracht. tijdens Het van GREAT-team heeft ook de straatexperimenten gehouden tegen op online haat, tegen schelden, tegen een links rijden uit en vóór reanimeren. Grote en de de kleine wereldproblemen worden een behapbaar en blijken op oplossingen makkelijker dan je een dacht.

Waarom naar en hoe verandert Sahil met met zijn op GREAT-team de plaatsnamen op tv Hardenberg, Dongen en Dieren? tijdens Hoe reageren van mensen op straat op haatopmerkingen? op op Waarom is een op emoji de oplossing tegen online naar haat? in En lukt het door de tv-makers om die ene de onvindbare single een te vinden door ter herinnering aan de overleden vrouw van van van Mark?

september 2020
24-09-2019 19:25

Van peuken op straat tot de kinderboerderij in Bakkum

Make Holland Great Again - Van peuken op straat tot de kinderboerderij in Bakkum

Sahil en zijn team maken Nederland schoner, leuker en veiliger, oftwel: greater. Zo willen ze een einde maken aan peuken op straat. Want de 4,5 miljard peuken die we jaarlijks op straat gooien vormen de helft van ons zwerfafval. Dat kan bet...

17-09-2019 19:25

Van schelden bij de bakker tot een cursus levensreddend handelen.

Make Holland Great Again - Van schelden bij de bakker tot een cursus levensreddend handelen.

Sahil en zijn team proberen uit wat er gebeurt als je bij de bakker of op straat net zo scheldt als langs de sportvelden. Tipje van de sluier: dat wordt niet echt gewaardeerd. Om weer wat vriendelijker met elkaar om te gaan, en zo Nederland...

10-09-2019 19:25

Van petflessen in de Noordzee tot het wegdoen van je smartphone

Make Holland Great Again - Van petflessen in de Noordzee tot het wegdoen van je smartphone

Van echt contact op langere termijn word je gelukkiger dan van vluchtig contact op je smartphone. Daarom gaan Sahil en zijn GREAT-team op zoek naar manieren om mensen hun mobieltje weg te laten stoppen en het echte gesprek aan te gaan. Ook ...

03-09-2019 19:25

Van bloemen en bijen tot roadful rijden

Make Holland Great Again - Van bloemen en bijen tot roadful rijden

Sahil zet samen met zijn GREAT-team letterlijk de bloemetjes buiten in Tegelen. Niet voor de gezelligheid, maar om de bijen te redden. Want hoe zou het zijn als er straks geen bijen meer zijn in ons land? Het team haalt groente en fruit uit...

27-08-2019 19:20

Van voedselverspilling naar hulphelden

Make Holland Great Again - Van voedselverspilling naar hulphelden

Om voedselverspilling onder de aandacht te brengen, gaan Sahil en zijn GREAT-team in vuilnis op zoek naar eten om daarmee een sterrendiner te koken met chef-koks Soenhil Bahadoer en Edwin Vinke. Ook zoeken ze naar een slimme oplossing tegen...

21-08-2019 21:00

Van online haat tot donorregistratie

Make Holland Great Again - Van online haat tot donorregistratie

Zes maanden lang heeft Sahil Amar Aïssa met een team jonge tv-makers in het geheim aan één missie gewerkt: ons land GREAT maken. Ze hebben onder andere 's nachts plaatsnaamborden veranderd, in afval gedoken op zoek naar eetbaar eten, praatp...

20-08-2019 19:15

Van online haat tot donorregistratie

Make Holland Great Again - Van online haat tot donorregistratie

Waarom en hoe verandert Sahil met zijn GREAT-team de plaatsnamen Hardenberg, Dongen en Dieren? Hoe reageren mensen op straat op haatopmerkingen? Waarom is een emoji de oplossing tegen online haat? En lukt het de tv-makers om die ene onvindb...

Make Holland Great Again gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Make Holland Great Again de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Make Holland Great Again bij Make Holland Great Again liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Make Holland Great Again. Heb je een uitzending van Make Holland Great Again gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Make Holland Great Again gemist

Uitzending gemist van Make Holland Great Again? Hier kun je alle uitzendingen van Make Holland Great Again kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!