Programma gemist?

De met droom van de Syrische naar modeontwerpster Rima spatte uiteen uit een door de oorlog. uit In Nederland wil zij niets liever door dan een de mooiste creaties maken, de maar een hoe pak je dat aan? * tijdens het Belal is een afgestudeerde arts de uit in Syrië. Het is zijn grote met droom om mensen beter van te maken. door Hij heeft uit alle papieren, in maar moet in Nederland naar toch helemaal opnieuw uit beginnen.

De in 38-jarige Amera werkte als verloskundige uit op in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet het werd door naar het in leger, raakte zij haar baan kwijt. de het Ze wil niets liever dan ook naar in Nederland bevallingen door in begeleiden, maar worstelt met een de regelgeving. * van Wasim studeerde naar aan de universiteit van Aleppo. Toen van op tv de milities de universiteit het bombardeerden, wist hij dat het hij de als jonge man gerekruteerd zou worden het om te vechten. op Tijdens zijn naar vlucht door haalde hij kracht uit de in muziek en op tv wil daar nu ook in in Nederland zijn toekomst op tv mee uit opbouwen.

Belal met was in Syrië een succesvolle op tv kok. met Na zijn van vlucht komt hij tijdens terecht in het naar Gelderse stadje Epe, waar van hij met zijn op gezin een nieuw leven probeert naar op op tv te bouwen. Belal is ambitieus, van maar in in het restaurant waar hij het werkt in stapelen de misverstanden zich van op. De Iraanse op tv Rozi had een uit eigen naar kapperszaak. Ze verdiende goed en was van dol op haar met grote familie. Toen naar het Rozi zich bekeerde tijdens tot het christendom werd ze met de de naar dood bedreigd.

Rania had op tien jaar lang het een van advocatenkantoor in Damascus. het Toen er een bom uit op de school van het haar kinderen de ontplofte besloot ze in haar door eentje het land door te ontvluchten. op tv Eenmaal naar veilig in Nederland uit vroeg zij gezinshereniging aan en uit probeert op tv zij ook hier als advocaat op aan de slag op tv te gaan. Hussien heeft het in Eritrea het altijd aan vrachtwagens gesleuteld het en wil een niks liever dan zijn door de oude beroep weer van oppakken. Hij heeft alleen van geen officiele door diploma's en van de moderne het Europese auto's weet hij naar een niets.

Nizar had de een op eigen elektronicazaak in Irak. uit Zijn droom was om cameraman de te worden, maar naar video-opnames van zijn in tijdens Irak verboden. In Nederland probeert van hij opnieuw van het zijn met passie zijn werk te met maken. * De jonge op Mohammad een werd als brandweerman gedwongen naar samen te werken met uit terreurbeweging IS. Toen door zijn christelijke vader Damascus door moest ontvluchten, het is Mohammad naar via gezinshereniging in een Nederland aangekomen.

Niet door meer naar school, de niet meer vrij spelen naar met vriendjes; het tijdens is het leven van een door miljoenen Syrische kinderen. het Natuurkundeleraar Nabil wilde een op tv ander leven voor zijn naar kinderen en vluchtte uit naar Nederland. op Nu wil hij ook in een Nederland in weer les gaan geven. op tv * Rashad op tv had een eigen ontwerpstudio in met Damascus. Hij uit vluchtte zonder zijn de portfolio, een laptop en software. van In Nederland moet hij op zich opnieuw bewijzen op tv en dat valt hem uit zwaar.

mei 2020
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!