Programma gemist?

De een droom van met de Syrische modeontwerpster het Rima spatte uiteen de door de oorlog. In Nederland de wil op tv zij niets liever met dan de mooiste op tv creaties maken, maar hoe pak je uit in dat aan? * in Belal is een afgestudeerde met arts uit met Syrië. Het is zijn met grote droom om mensen de beter te maken. tijdens Hij heeft alle op tv papieren, van maar moet in uit Nederland toch helemaal naar opnieuw beginnen.

De de 38-jarige Amera werkte als met verloskundige in op tv Syrië. Toen op het ziekenhuis bezet werd door een het leger, een raakte zij met haar baan kwijt. Ze op wil niets liever dan van ook in Nederland op tv bevallingen begeleiden, maar worstelt in met de regelgeving. naar * uit Wasim studeerde aan de de universiteit van Aleppo. Toen naar de milities door de universiteit naar bombardeerden, wist door hij dat hij als met jonge man gerekruteerd zou worden op tv om te vechten. op tv Tijdens zijn vlucht het haalde hij op tv kracht uit de tijdens muziek en op wil daar nu de ook in Nederland zijn tijdens toekomst mee door opbouwen.

Belal was een in Syrië een succesvolle de kok. Na in zijn vlucht komt op tv hij terecht door in het Gelderse stadje in Epe, op waar hij met zijn gezin een tijdens nieuw in leven probeert in op te bouwen. Belal is met ambitieus, maar in het op tv restaurant waar uit hij werkt stapelen de van misverstanden zich met op. door De Iraanse Rozi had een eigen naar kapperszaak. Ze verdiende tijdens goed de en was dol op haar naar grote familie. tijdens Toen Rozi een zich bekeerde tot het van christendom werd naar ze met op tv de dood bedreigd.

Rania had tien van jaar lang een tijdens met advocatenkantoor in Damascus. door Toen er een bom op de op school van uit haar op tv kinderen ontplofte besloot ze in haar een door eentje het land te ontvluchten. Eenmaal een veilig door in Nederland vroeg zij door gezinshereniging aan tijdens en probeert zij ook van hier de als advocaat aan de slag te uit gaan. het Hussien heeft in door Eritrea altijd aan vrachtwagens een gesleuteld en een wil niks door liever dan zijn oude beroep tijdens weer oppakken. Hij heeft een alleen geen tijdens officiele diploma's en van op tv in de moderne Europese auto's weet tijdens hij tijdens niets.

Nizar de had een eigen door elektronicazaak in Irak. Zijn een droom was om cameraman op tv uit te worden, maar video-opnames zijn in in Irak verboden. uit In Nederland probeert hij door opnieuw van tijdens zijn passie zijn in werk te een maken. * De jonge Mohammad met uit werd als brandweerman tijdens gedwongen samen te werken uit met terreurbeweging IS. Toen zijn in christelijke vader uit Damascus moest uit ontvluchten, is Mohammad via gezinshereniging in in met Nederland aangekomen.

Niet van meer naar school, tijdens niet meer vrij het spelen met een vriendjes; het is het leven van van miljoenen naar Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde tijdens een ander leven uit voor zijn een kinderen en vluchtte naar in Nederland. Nu met wil hij ook in een Nederland weer op les gaan geven. met * Rashad op had een tijdens eigen ontwerpstudio in Damascus. Hij met vluchtte zonder zijn een portfolio, door laptop en software. In het Nederland moet hij zich op opnieuw bewijzen en dat het valt hem de zwaar.

januari 2021
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!