Programma gemist?

De van droom van de Syrische naar modeontwerpster Rima spatte uiteen in door de oorlog. de In op Nederland wil zij niets liever naar dan op tv de mooiste creaties maken, maar uit hoe pak je van dat aan? * met Belal is tijdens een afgestudeerde arts de uit Syrië. Het is op tv zijn uit grote droom om mensen beter op te maken. Hij tijdens heeft alle door papieren, maar in moet in Nederland toch helemaal met opnieuw uit beginnen.

De 38-jarige Amera op werkte naar als verloskundige in Syrië. Toen op tv het door ziekenhuis bezet het werd door het een leger, raakte zij haar baan een kwijt. Ze tijdens wil niets liever met dan ook in Nederland bevallingen de een begeleiden, maar worstelt de met de regelgeving. * op tv Wasim studeerde op aan de universiteit op van Aleppo. Toen uit de milities de universiteit door bombardeerden, wist hij uit dat hij op tv als jonge man gerekruteerd uit zou worden om te op tv vechten. Tijdens zijn vlucht uit het haalde hij kracht uit een de muziek en wil daar van nu ook een in een Nederland zijn toekomst mee door opbouwen.

Belal op tv was in Syrië een succesvolle een kok. het Na zijn vlucht naar komt hij terecht in het naar Gelderse stadje Epe, met tijdens waar hij met zijn gezin een uit in nieuw leven probeert op te bouwen. naar Belal is een ambitieus, maar in tijdens het het restaurant waar hij werkt in stapelen de misverstanden op tv zich op. De Iraanse Rozi in had een eigen op kapperszaak. naar Ze verdiende goed een en was dol op haar op grote familie. Toen door Rozi zich bekeerde het het tot het christendom werd ze met door de dood naar bedreigd.

Rania op tv had tien jaar op lang een advocatenkantoor in het Damascus. naar Toen er een bom op met de school tijdens van haar kinderen ontplofte besloot door ze de in haar eentje op tv het land te ontvluchten. Eenmaal tijdens veilig het in Nederland vroeg zij gezinshereniging op in aan en probeert zij naar ook hier als op tv advocaat aan de slag te in tijdens gaan. Hussien heeft in Eritrea altijd het aan vrachtwagens gesleuteld naar en wil niks van op liever dan zijn oude beroep weer op oppakken. Hij heeft door alleen geen officiele de diploma's het en van de moderne Europese op auto's het weet hij van niets.

Nizar had op een eigen elektronicazaak in het Irak. Zijn uit droom was in om cameraman naar te worden, maar video-opnames zijn van in Irak verboden. een In op Nederland probeert hij het opnieuw van zijn passie zijn door werk te maken. in * De door jonge Mohammad werd als brandweerman tijdens gedwongen samen te naar werken met de terreurbeweging IS. van Toen zijn christelijke tijdens vader Damascus moest ontvluchten, uit is naar Mohammad via gezinshereniging in Nederland op aangekomen.

Niet meer tijdens naar in school, niet meer vrij spelen met met vriendjes; het tijdens is het leven tijdens van miljoenen Syrische met kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde door een ander leven van voor zijn een kinderen het en vluchtte naar Nederland. Nu wil een met hij ook in Nederland weer les van naar gaan geven. * Rashad een had een eigen ontwerpstudio van in Damascus. Hij vluchtte naar tijdens zonder zijn portfolio, laptop en de software. In de Nederland moet hij zich opnieuw het in bewijzen en dat op tv valt hem zwaar.

september 2020
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!