Programma gemist?

De droom van naar de Syrische modeontwerpster door Rima spatte uiteen een een door de oorlog. In het Nederland wil op tv zij niets liever dan de mooiste tijdens creaties maken, maar van op hoe pak je dat aan? * naar de Belal is een uit afgestudeerde arts uit Syrië. Het is op zijn grote door droom om mensen beter naar te maken. Hij op heeft alle uit papieren, maar moet door in in Nederland toch helemaal op tv opnieuw beginnen.

De een 38-jarige Amera werkte uit als verloskundige in de Syrië. Toen het door ziekenhuis bezet werd het door het leger, naar raakte zij uit haar baan kwijt. Ze wil niets de van liever dan ook in op tv Nederland bevallingen begeleiden, in maar worstelt met de op regelgeving. op * Wasim studeerde de aan de universiteit het van Aleppo. Toen de milities op tv de op tv universiteit bombardeerden, wist hij dat hij op tv als jonge tijdens man gerekruteerd naar zou worden het om te vechten. van Tijdens zijn vlucht haalde hij een kracht door uit de muziek en door wil daar nu ook uit in Nederland zijn toekomst het mee van opbouwen.

Belal was naar in Syrië een door succesvolle kok. Na zijn van uit vlucht komt hij terecht op tv in het Gelderse het stadje Epe, waar de hij met zijn gezin een op tv nieuw leven probeert uit op te een bouwen. op Belal is ambitieus, maar in het op tv tijdens restaurant waar hij werkt het stapelen de misverstanden tijdens zich op. De Iraanse Rozi het had een eigen met kapperszaak. Ze verdiende tijdens goed en was naar van dol op haar grote uit familie. Toen Rozi van zich bekeerde tot het christendom op werd ze naar met door de dood bedreigd.

Rania op tv had tien jaar lang op tv een advocatenkantoor de in Damascus. van Toen er een bom op door de school van haar op tv kinderen ontplofte naar besloot ze door in haar door eentje het land te het ontvluchten. Eenmaal naar veilig in Nederland vroeg met zij gezinshereniging aan en probeert uit uit zij ook hier als met advocaat aan de slag naar te gaan. Hussien op tv heeft van in Eritrea altijd aan vrachtwagens een gesleuteld en de wil niks liever dan zijn de oude beroep weer in oppakken. Hij de heeft alleen geen van officiele een diploma's en van de moderne Europese op auto's weet het hij met niets.

Nizar had naar een eigen de elektronicazaak in met Irak. Zijn droom was om cameraman met te met worden, maar video-opnames een zijn in uit Irak verboden. In Nederland tijdens probeert hij opnieuw van van zijn de passie zijn werk te een maken. * De jonge naar Mohammad werd als brandweerman naar gedwongen samen met te werken met terreurbeweging op tv IS. op tv Toen zijn in christelijke vader Damascus met moest ontvluchten, is Mohammad via gezinshereniging op tv in een Nederland aangekomen.

Niet meer naar met school, niet het meer vrij spelen met de op tv vriendjes; het is het leven van het miljoenen met Syrische kinderen. Natuurkundeleraar met Nabil wilde een ander een leven voor zijn kinderen het op en vluchtte naar Nederland. een Nu wil op tv hij ook in Nederland weer op tv les gaan door geven. * Rashad had een uit eigen met ontwerpstudio in Damascus. op Hij vluchtte zonder in zijn portfolio, laptop en software. op In op tv Nederland moet hij de zich opnieuw bewijzen en met dat valt met hem zwaar.

mei 2021
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!