Programma gemist?

De naar droom van de de Syrische modeontwerpster Rima spatte tijdens uiteen een door de oorlog. In Nederland met wil zij tijdens niets liever dan de mooiste van met creaties maken, maar de hoe pak je een dat aan? * Belal is van een afgestudeerde op tv arts uit Syrië. naar Het is op zijn grote droom om mensen beter in te maken. met Hij heeft alle in papieren, een maar moet in tijdens Nederland toch helemaal opnieuw de beginnen.

De in 38-jarige Amera werkte het als verloskundige in in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet tijdens werd door het het naar leger, raakte zij haar baan in kwijt. Ze wil niets op de liever dan ook in Nederland van bevallingen in begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. in * op tv Wasim studeerde aan de universiteit door naar van Aleppo. Toen de milities naar de universiteit een bombardeerden, wist hij dat hij uit naar als jonge man de gerekruteerd zou worden om te vechten. in Tijdens het zijn vlucht van haalde hij kracht uit de door muziek het en wil daar nu ook in op Nederland zijn toekomst met mee uit opbouwen.

Belal was op in Syrië een succesvolle uit kok. Na van zijn op tv vlucht komt hij terecht in uit het Gelderse stadje het Epe, het waar hij met zijn gezin een uit nieuw de leven probeert op te bouwen. met op Belal is ambitieus, maar in de het van restaurant waar hij een werkt stapelen de naar misverstanden zich op. De op tv Iraanse Rozi had een eigen van het kapperszaak. Ze verdiende uit goed en was naar dol op haar naar grote familie. Toen Rozi naar zich bekeerde tot van het christendom werd ze met met het de dood bedreigd.

Rania de had tien jaar lang de een in advocatenkantoor in Damascus. Toen naar er een op tv bom op de school het van haar kinderen ontplofte het besloot ze tijdens in haar eentje het het land de te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland tijdens vroeg zij de gezinshereniging aan en probeert door zij ook een hier het als advocaat aan de slag te op tv gaan. Hussien heeft op tv in Eritrea door altijd aan vrachtwagens naar gesleuteld en een wil niks het liever dan zijn oude beroep de weer oppakken. Hij heeft in alleen geen officiele op met diploma's en van de moderne Europese op auto's weet door hij op tv niets.

Nizar naar had een van eigen elektronicazaak in Irak. Zijn van droom op tv was om cameraman te worden, met maar video-opnames zijn op tv in Irak verboden. uit In uit Nederland probeert hij opnieuw van zijn op passie zijn het werk te in maken. * De jonge met Mohammad op tv werd als brandweerman gedwongen samen te in door werken met terreurbeweging naar IS. Toen zijn christelijke door vader Damascus moest ontvluchten, is met Mohammad tijdens via gezinshereniging in Nederland naar aangekomen.

Niet meer naar de school, niet naar meer vrij spelen een met vriendjes; het op is het de leven van miljoenen Syrische kinderen. naar Natuurkundeleraar Nabil door wilde de een ander leven in voor zijn kinderen op tv en vluchtte naar Nederland. uit Nu wil op tv hij ook in Nederland door weer les gaan tijdens geven. * Rashad had een de uit eigen ontwerpstudio in op Damascus. Hij vluchtte tijdens zonder zijn portfolio, naar laptop en software. In Nederland moet een hij zich opnieuw uit bewijzen en naar dat valt hem door zwaar.

september 2021
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!