Programma gemist?

De droom de van op tv de Syrische modeontwerpster tijdens Rima spatte uiteen een door de oorlog. door In Nederland wil zij niets met liever dan de mooiste het creaties maken, maar door hoe op tv pak je dat uit aan? * Belal is een met afgestudeerde een arts uit het Syrië. Het is de zijn grote droom om in mensen beter te op maken. Hij in heeft alle papieren, maar uit moet in Nederland toch op helemaal opnieuw de beginnen.

De 38-jarige door Amera op tv werkte als verloskundige in met Syrië. Toen tijdens het ziekenhuis bezet werd door door het op leger, raakte zij haar baan van kwijt. de Ze wil niets in liever dan ook in op Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt op tv tijdens met de regelgeving. * Wasim van studeerde aan het de universiteit van Aleppo. naar Toen de milities de de universiteit bombardeerden, naar wist hij dat hij door als jonge man uit gerekruteerd zou worden door om te met vechten. uit Tijdens zijn vlucht haalde op tv hij kracht uit de muziek het en wil op daar nu ook met in Nederland zijn toekomst op tv het mee opbouwen.

Belal een was in Syrië het een succesvolle kok. op tv Na zijn vlucht met komt hij op terecht in het uit Gelderse stadje Epe, waar op hij met zijn gezin een op tv nieuw op tv leven probeert op te bouwen. de Belal is ambitieus, tijdens maar in het naar restaurant waar in hij werkt stapelen op tv de uit misverstanden zich op. een De Iraanse Rozi had een van eigen kapperszaak. Ze verdiende met goed in en was van dol op haar grote familie. naar Toen Rozi zich tijdens bekeerde door tot het christendom met werd ze met de door dood bedreigd.

Rania had tien in jaar lang door een met advocatenkantoor in Damascus. Toen er een het bom op de op tv school tijdens van haar kinderen ontplofte op besloot ze in haar uit eentje het land de te ontvluchten. Eenmaal met veilig in op Nederland een vroeg zij gezinshereniging aan en een probeert zij ook hier op tv als advocaat uit aan van de slag te gaan. Hussien met heeft het in Eritrea altijd aan vrachtwagens in gesleuteld de en wil niks liever dan met zijn oude beroep door weer op oppakken. Hij heeft alleen uit geen officiele diploma's door en van uit de moderne Europese auto's in weet hij naar niets.

Nizar op tv had een eigen elektronicazaak in uit Irak. een Zijn droom was om cameraman tijdens een te worden, maar video-opnames het zijn in Irak uit verboden. In Nederland probeert hij door opnieuw een van zijn met passie zijn werk te met maken. * een De jonge Mohammad met werd als brandweerman in gedwongen samen te werken met van terreurbeweging IS. Toen zijn een uit christelijke vader Damascus moest ontvluchten, is van Mohammad via gezinshereniging in in Nederland op tv aangekomen.

Niet door meer naar school, niet meer de vrij spelen met op tv vriendjes; het is naar met het leven van tijdens miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde tijdens het een ander leven voor zijn van kinderen van en vluchtte naar Nederland. de Nu wil hij een ook in Nederland door weer les naar gaan geven. * Rashad naar had een het eigen ontwerpstudio in Damascus. Hij vluchtte het zonder zijn portfolio, door laptop en software. op In Nederland een moet hij een zich opnieuw bewijzen en door dat valt in hem zwaar.

oktober 2019
26-09-2019 20:40

Belal en Rima

Grenzeloos Talent - Belal en Rima

De droom van de Syrische modeontwerpster Rima spatte uiteen door de oorlog. In Nederland wil zij niets liever dan de mooiste creaties maken, maar hoe pak je dat aan? * Belal is een afgestudeerde arts uit Syrië. Het is zijn grote droom om me...

19-09-2019 20:35

Wasim en Amera

Grenzeloos Talent - Wasim en Amera

De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Toen het ziekenhuis bezet werd door het leger, raakte zij haar baan kwijt. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. * Wasim stud...

12-09-2019 20:35

Belal en Rozi

Grenzeloos Talent - Belal en Rozi

Belal was in Syrië een succesvolle kok. Na zijn vlucht komt hij terecht in het Gelderse stadje Epe, waar hij met zijn gezin een nieuw leven probeert op te bouwen. Belal is ambitieus, maar in het restaurant waar hij werkt stapelen de misvers...

05-09-2019 20:35

Rania en Hussien

Grenzeloos Talent - Rania en Hussien

Rania had tien jaar lang een advocatenkantoor in Damascus. Toen er een bom op de school van haar kinderen ontplofte besloot ze in haar eentje het land te ontvluchten. Eenmaal veilig in Nederland vroeg zij gezinshereniging aan en probeert zi...

29-08-2019 20:35

Mohammad en Nizar

Grenzeloos Talent - Mohammad en Nizar

Nizar had een eigen elektronicazaak in Irak. Zijn droom was om cameraman te worden, maar video-opnames zijn in Irak verboden. In Nederland probeert hij opnieuw van zijn passie zijn werk te maken. * De jonge Mohammad werd als brandweerman ge...

22-08-2019 20:45

Rashad en Nabil

Grenzeloos Talent - Rashad en Nabil

Niet meer naar school, niet meer vrij spelen met vriendjes; het is het leven van miljoenen Syrische kinderen. Natuurkundeleraar Nabil wilde een ander leven voor zijn kinderen en vluchtte naar Nederland. Nu wil hij ook in Nederland weer les ...

Grenzeloos Talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Talent bij Grenzeloos Talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Talent. Heb je een uitzending van Grenzeloos Talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Talent gemist

Uitzending gemist van Grenzeloos Talent? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!