Programma gemist?

Registratie uit van het Galaconcert van op tv de Wiener op tv Philharmoniker op 23 juni 2019, van vanuit het uit Teatro alla op tv Scala in Milaan, het aangeboden door de een RAI in in Italië. De Wiener door Philharmoniker staat onder leiding op tv van Placido Domingo en Gustavo in de Dudamel. Solisten zijn: Juan Diego naar Flórez, Jonas op tv Kaufmann, Sonya Yoncheva en de Yuja Wang. Op de het programma staan een werken van Verdi, op Schumann, Mascagni, door Gounod, Donizetti Halévy en uit Puccini.

mei 2020
25-08-2019 07:30

Het La Scala Concert

Het La Scala Concert - Het La Scala Concert

Registratie van het Galaconcert van de Wiener Philharmoniker op 23 juni 2019, vanuit het Teatro alla Scala in Milaan, aangeboden door de RAI in Italië. De Wiener Philharmoniker staat onder leiding van Placido Domingo en Gustavo Dudamel. Sol...

Het La Scala Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het La Scala Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het La Scala Concert bij Het La Scala Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het La Scala Concert. Heb je een uitzending van Het La Scala Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het La Scala Concert gemist

Uitzending gemist van Het La Scala Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Het La Scala Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!