Programma gemist?

Regisseur een Simonka de Jong volgde naar drie jaar door lang de muzikale familie een Wildschut, waarvan de leden, op vader Arjen, op tv moeder tijdens Liora en oudere zus naar Avigal, zich naar uiteindelijk alle verhouden door tot Noa, het op tv toptalent. De Jong legt de focus van op op het alledaagse leven van de de familie, de zonder interviews of voice-over, op waarbij ze gebruikmaakt op van tijdens homevideo's uit het familiearchief. Daarnaast is op er het in de film, dankzij uit de vele optredens van tijdens tijdens Noa, veel te genieten met van haar naar fraaie vioolspel.

januari 2021
26-08-2019 13:40

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet - Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Regisseur Simonka de Jong volgde drie jaar lang de muzikale familie Wildschut, waarvan de leden, vader Arjen, moeder Liora en oudere zus Avigal, zich uiteindelijk alle verhouden tot Noa, het toptalent. De Jong legt de focus op het alledaags...

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet bij Het Uur van de Wolf: A Family Quartet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!