Programma gemist?

Regisseur op Simonka de Jong op tv volgde drie jaar lang door de muzikale tijdens familie Wildschut, waarvan de met leden, vader tijdens Arjen, moeder Liora in en oudere met zus Avigal, zich uiteindelijk het alle verhouden tot Noa, het het toptalent. De Jong de legt de de focus op het het alledaagse op tv leven van de met familie, zonder interviews of voice-over, het waarbij op tv ze gebruikmaakt van op homevideo's uit het een familiearchief. Daarnaast is een er in de door film, dankzij de op tv vele optredens van de Noa, veel te van genieten van haar fraaie op vioolspel.

mei 2020
26-08-2019 13:40

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet - Het Uur van de Wolf: A Family Quartet

Regisseur Simonka de Jong volgde drie jaar lang de muzikale familie Wildschut, waarvan de leden, vader Arjen, moeder Liora en oudere zus Avigal, zich uiteindelijk alle verhouden tot Noa, het toptalent. De Jong legt de focus op het alledaags...

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet bij Het Uur van de Wolf: A Family Quartet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: A Family Quartet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!