Programma gemist?

In op een historische aardverschuiving wordt van Nixon uit herkozen. Maar kort na door zijn tweede met termijn begint het Watergateschandaal hem op op tv te het breken. Terwijl de president een een strijd voert in tijdens de door pers en de in de rechtbank, wordt de uit wanhopige man in hem de zijn grootste door vijand.

In door januari 1969 wordt door Nixon als president beëdigd. Zijn de van succes is afhankelijk van een het belangrijke verkiezingsbelofte: het beëindigen van van de door Vietnamoorlog. Terwijl de het oorlog voortwoekert en de tijdens tijdens anti-oorlogsbeweging sterker wordt, vermoedt de tijdens president een samenzwering tegen een uit hem.

In het een van door de spannendste presidentiële verkiezingen in de het op geschiedenis van de Verenigde Staten verliest op tv Nixon van door John F. Kennedy. Nixon een tijdens stelt zich vervolgens in verkiesbaar voor de uit gouverneurszetel van Californië en tijdens wordt opnieuw verslagen. Diep vernederd het door trekt hij zich terug uit door de politiek. In uit 1968, met het land van in verwarring, in voelt Nixon de mogelijkheid naar door voor een comeback. in Vastbesloten om het beeld van verliezer van van het zich af te schudden, voert naar hij in een berekende kruistocht voor het het door presidentschap in één van de naar meest uit dramatische verkiezingen tot nu toe. Deze met verkiezingen werden overschaduwd de door de moord van op Robert F. naar op tv Kennedy.

Om in de dramatische opkomst in en ongekende val van Richard het Nixon te op tv begrijpen, moet er op gekeken worden op naar zijn jeugd. tijdens Opgroeiend in een arm naar gezin leert Richard naar Nixon met vroeg om kansen op tv te herkennen en, misschien nog belangrijker, in deze te een grijpen. De snelle opkomst het een van Nixon wordt gekenmerkt tijdens door agressieve politieke tactieken, een van afkeer van de met elite met en een de ongebreidelde wil om uit te winnen. Zijn vroege politieke tijdens leven komt tot een van hoogtepunt door een de dramatische confrontatie op tv met John met F. Kennedy.

augustus 2020
29-08-2019 21:50

Politieke zelfmoord

Tricky Dick - Politieke zelfmoord

In een historische aardverschuiving wordt Nixon herkozen. Maar kort na zijn tweede termijn begint het Watergateschandaal hem op te breken. Terwijl de president een strijd voert in de pers en in de rechtbank, wordt de wanhopige man in hem zi...

28-08-2019 21:45

Donkere wolken

Tricky Dick - Donkere wolken

In januari 1969 wordt Nixon als president beëdigd. Zijn succes is afhankelijk van een belangrijke verkiezingsbelofte: het beëindigen van de Vietnamoorlog. Terwijl de oorlog voortwoekert en de anti-oorlogsbeweging sterker wordt, vermoedt de ...

27-08-2019 21:45

Nixon is de man

Tricky Dick - Nixon is de man

In een van de spannendste presidentiële verkiezingen in de geschiedenis van de Verenigde Staten verliest Nixon van John F. Kennedy. Nixon stelt zich vervolgens verkiesbaar voor de gouverneurszetel van Californië en wordt opnieuw verslagen. ...

26-08-2019 21:45

De wil om te winnen

Tricky Dick - De wil om te winnen

Om de dramatische opkomst en ongekende val van Richard Nixon te begrijpen, moet er gekeken worden naar zijn jeugd. Opgroeiend in een arm gezin leert Richard Nixon vroeg om kansen te herkennen en, misschien nog belangrijker, deze te grijpen....

Tricky Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tricky Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tricky Dick bij Tricky Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tricky Dick. Heb je een uitzending van Tricky Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tricky Dick gemist

Uitzending gemist van Tricky Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Tricky Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!