Programma gemist?

In een op tv historische aardverschuiving wordt op tv Nixon herkozen. Maar kort tijdens na zijn tweede tijdens termijn begint het met Watergateschandaal hem in op te breken. Terwijl op tv naar de president een strijd het voert in de pers in en in de rechtbank, op wordt de de wanhopige man in hem in zijn een grootste vijand.

In januari 1969 uit wordt Nixon op tv als president beëdigd. door Zijn succes is afhankelijk uit van een een belangrijke verkiezingsbelofte: het een beëindigen tijdens van de Vietnamoorlog. Terwijl tijdens de oorlog voortwoekert en de door de anti-oorlogsbeweging sterker wordt, van vermoedt de president een samenzwering het tegen een hem.

In door een van de spannendste presidentiële in verkiezingen in de op tv geschiedenis van in de van Verenigde Staten verliest Nixon tijdens van John F. Kennedy. Nixon uit stelt uit zich vervolgens verkiesbaar voor door de gouverneurszetel van Californië op tv en wordt opnieuw de verslagen. Diep de vernederd op trekt hij zich terug uit door de op politiek. In 1968, met het land van door in verwarring, voelt Nixon de de mogelijkheid naar voor een comeback. door Vastbesloten om het beeld van verliezer door van het zich af een te schudden, voert door hij een berekende kruistocht voor het door op presidentschap in één van de meest in dramatische naar verkiezingen tot nu toe. een Deze verkiezingen werden overschaduwd van op tv door de moord op uit Robert F. op tv Kennedy.

Om de dramatische door opkomst en ongekende uit val met van Richard het Nixon te begrijpen, op tv moet er gekeken worden naar zijn door jeugd. van Opgroeiend in een arm op tv gezin leert Richard Nixon van vroeg om naar kansen op tv te herkennen en, misschien nog van belangrijker, deze te grijpen. met van De snelle opkomst van het Nixon wordt gekenmerkt door de agressieve met politieke tactieken, een op tv afkeer van de elite en van een ongebreidelde wil om naar uit te winnen. Zijn vroege uit politieke leven komt op tv tot een een hoogtepunt door een dramatische het confrontatie met John F. de Kennedy.

oktober 2019
29-08-2019 21:50

Politieke zelfmoord

Tricky Dick - Politieke zelfmoord

In een historische aardverschuiving wordt Nixon herkozen. Maar kort na zijn tweede termijn begint het Watergateschandaal hem op te breken. Terwijl de president een strijd voert in de pers en in de rechtbank, wordt de wanhopige man in hem zi...

28-08-2019 21:45

Donkere wolken

Tricky Dick - Donkere wolken

In januari 1969 wordt Nixon als president beëdigd. Zijn succes is afhankelijk van een belangrijke verkiezingsbelofte: het beëindigen van de Vietnamoorlog. Terwijl de oorlog voortwoekert en de anti-oorlogsbeweging sterker wordt, vermoedt de ...

27-08-2019 21:45

Nixon is de man

Tricky Dick - Nixon is de man

In een van de spannendste presidentiële verkiezingen in de geschiedenis van de Verenigde Staten verliest Nixon van John F. Kennedy. Nixon stelt zich vervolgens verkiesbaar voor de gouverneurszetel van Californië en wordt opnieuw verslagen. ...

26-08-2019 21:45

De wil om te winnen

Tricky Dick - De wil om te winnen

Om de dramatische opkomst en ongekende val van Richard Nixon te begrijpen, moet er gekeken worden naar zijn jeugd. Opgroeiend in een arm gezin leert Richard Nixon vroeg om kansen te herkennen en, misschien nog belangrijker, deze te grijpen....

Tricky Dick gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tricky Dick de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tricky Dick bij Tricky Dick liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tricky Dick. Heb je een uitzending van Tricky Dick gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tricky Dick gemist

Uitzending gemist van Tricky Dick? Hier kun je alle uitzendingen van Tricky Dick kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!