Programma gemist?

Pastoor een Quaedvlieg en kapelaan Martinez een zegenen op het kerkplein op de in motoren van een de motorclub. Jack krijgt eindelijk uit gehoor op tv voor zijn waarschuwingen tegen Chemelot naar en mag in de van van gemeenteraad zijn zegje doen. de Jes en Ger op groeien door Gers dementie de meer en meer uit het elkaar. de Alyza geeft op de op Dag van de Wijk van jongeren door voorlichting over schulden een en seksualiteit. in De wethouder Eenzaamheid op tv van Sittard-Geleen komt bij Gerrit op van bezoek. op tv Voor het eerst krijgt de hij steun voor zijn met op projecten. Het jeugdvoetbalteam valt door uit elkaar en trainer tijdens Otto vertrekt. Daisy organiseert tijdens een afscheidsbijeenkomst, op tv waarbij in de tranen rijkelijk op vloeien.

Mevrouw een Hendrix is op door zoek naar de een maatje om het haar eenzaamheid te doorbreken. Gerrit in zet een nieuw tijdens initiatief in op om de buurt samen te een brengen. Alyza met pakt tijdens haar jongerenwerk weer uit op en de Molukse gemeenschap een viert uit hun onafhankelijkheid noodgedwongen in de een zaaltje boven de kerk. naar Hun gemeenschapshuis is uit van nog altijd gesloten. Pastoor Queadvlieg gaat op tv het op de thee de bij zijn moeder en Jes krijgt een samen met haar de dochter een tijdens rondleiding bij het de verzorgingstehuis. naar Is dit wat hen te de wachten de staat met Ger?

Het naar leven gaat verder op tv op de Lindenheuvel. Valt op tv de wijk langzaam uiteen? een uit Een gemeenschappelijk doel met verbindt, is dat misschien de oplossing? van Selfmade politicus Jack tijdens op tv vecht tegen de invloed van het chemiereus Chemelot. met Hij probeert de de bewoners samen te krijgen in van van een buurtmanifest. Otto door probeert zijn team uit te motiveren en Gerrit in buffelt door in zijn winkeltje. door in Smalle Jo brengt trouw de reclamekrantjes op tv rond en mevrouw de Huer op vindt, bij gebrek aan menselijk uit contact, troost een bij haar op tv dieren.

De op mannen in pakken op dienen zich aan op de op tv Lindenheuvel en uit bezoeken de de eetmiddag van Gerrit. Dat op eenzaamheid zich met niet makkelijk laat oplossen wordt met door al snel duidelijk. tijdens Het is een complex probleem. Henk een moet naar tijdens het ziekenhuis en Gerrit in de krijgt verontrustend nieuws. De Molukse van gemeenschap krijgt een dreun met als blijkt dat tijdens hun gemeenschapshuis met op in last van de door gemeente wordt gesloten. Waar met moeten ze nu samenkomen? Trainer tijdens Otto besluit in op tv een opstand te komen tegen het bestuur, door kapelaan Carlos probeert met tevergeefs de jongeren een enthousiast te met krijgen voor met het geloof en een tijdens oude bekende met laat zich weer in zien.

Hoe vergaat op het de inwoners naar van de oude mijnwerkerswijk het Lindenheuvel in verder? Door de jaren tijdens heen zijn in de tijdens wijk naar de traditionele structuren veranderd. De op mijn is weg, op de kerk naar loopt leeg, kleine tijdens winkeliers vechten voor op tv hun voortbestaan en in het verenigingsleven worstelt door met het vinden tijdens van nieuwe door leden. Maar letten op tv de mensen op tv desondanks nog een met beetje op elkaar? uit Voetbaltrainer Otto vertelt met over zijn moeilijke jeugd, een Daisy steekt Alyza een hart op onder de riem uit en Gerrit organiseert de van zijn driemaandelijkse diner voor eenzame het ouderen.

Vroeger door werden de bewoners een van de de Geleense volkswijk Lindenheuvel verbonden door de tijdens mijnen, met nu vecht de gemeenschap tegen met op vereenzaming. Een ontmoeting met kastelein en uit moederfiguur de Daisy, oud-mijnwerker op tv Fer, en eigenaar uit van een kwakkelende zaak in in tweedehandsspullen, Gerrit. De rusteloze, op jonge Alyza besluit tijdens haar geliefde van Lindenheuvel te een verlaten.

januari 2020
01-10-2019 20:10

We kennen elkaar nu

We zien ons - We kennen elkaar nu

Pastoor Quaedvlieg en kapelaan Martinez zegenen op het kerkplein de motoren van de motorclub. Jack krijgt eindelijk gehoor voor zijn waarschuwingen tegen Chemelot en mag in de gemeenteraad zijn zegje doen. Jes en Ger groeien door Gers demen...

24-09-2019 20:15

Het is allemaal mogelijk

We zien ons - Het is allemaal mogelijk

Mevrouw Hendrix is op zoek naar een maatje om haar eenzaamheid te doorbreken. Gerrit zet een nieuw initiatief op om de buurt samen te brengen. Alyza pakt haar jongerenwerk weer op en de Molukse gemeenschap viert hun onafhankelijkheid noodge...

17-09-2019 20:15

Prins en prinses

We zien ons - Prins en prinses

Het leven gaat verder op de Lindenheuvel. Valt de wijk langzaam uiteen? Een gemeenschappelijk doel verbindt, is dat misschien de oplossing? Selfmade politicus Jack vecht tegen de invloed van chemiereus Chemelot. Hij probeert de bewoners sam...

10-09-2019 20:15

Het is ijskoud

We zien ons - Het is ijskoud

De mannen in pakken dienen zich aan op de Lindenheuvel en bezoeken de eetmiddag van Gerrit. Dat eenzaamheid zich niet makkelijk laat oplossen wordt al snel duidelijk. Het is een complex probleem. Henk moet naar het ziekenhuis en Gerrit krij...

03-09-2019 20:15

Onder de mantel met humor

We zien ons - Onder de mantel met humor

Hoe vergaat het de inwoners van de oude mijnwerkerswijk Lindenheuvel verder? Door de jaren heen zijn in de wijk de traditionele structuren veranderd. De mijn is weg, de kerk loopt leeg, kleine winkeliers vechten voor hun voortbestaan en het...

27-08-2019 20:15

Ondergronds bovengronds

We zien ons - Ondergronds bovengronds

Vroeger werden de bewoners van de Geleense volkswijk Lindenheuvel verbonden door de mijnen, nu vecht de gemeenschap tegen vereenzaming. Een ontmoeting met kastelein en moederfiguur Daisy, oud-mijnwerker Fer, en eigenaar van een kwakkelende ...

We zien ons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We zien ons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We zien ons bij We zien ons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We zien ons. Heb je een uitzending van We zien ons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We zien ons gemist

Uitzending gemist van We zien ons? Hier kun je alle uitzendingen van We zien ons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!