Programma gemist?

Aflevering 10 op - In tijdens de nieuwe spannende, in sexy en humorvolle politieserie op tv DNA door lost een ijzersterk team bestaande de uit een officier van door Justitie en drie een rechercheurs elke een aflevering een moord op tv op. Ook de privélevens een in en de onderlinge vriendschappen naar van deze vrouwen naar krijgen alle aandacht. een De hoofdrollen worden vertolkt op tv door in Loes Haverkort, Yolanthe van Cabau, Belinda van in der Stoep en Maaike een Martens. In deze aflevering: een op tv met schoonmaakster treft de tijdens man des huizes dood aan op een de bank. Hij tijdens wordt aangetroffen met de een uit degen door zich heen gespiesd een het en zijn mond vol pillen in en een briefgeld om hem door heen. Kate irriteert zich aan de haar broertje die nog door steeds bij van haar inwoont door en maakt hem kenbaar wie de de baas de in op huis is. Lara met heeft een insluiper op op haar woonboot. Kate naar heeft een oogje op een in door verslaggeefster.

Aflevering 6 - de In naar de nieuwe naar spannende, sexy en naar humorvolle politieserie DNA lost van een ijzersterk team de bestaande uit in een officier van Justitie en in drie rechercheurs elke aflevering door een moord uit op. Ook de privélevens in en met de onderlinge vriendschappen van deze in vrouwen krijgen het alle de aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt door met het Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, van Belinda van der Stoep en met Maaike Martens. In tijdens deze aflevering: door Jack ter Hooghe op tv wordt op op het dak van een van bouwlift dood het aangetroffen tussen de glasscherven van op tv een kapotte door fles champagne. Kate op is persoonlijk betrokken bij door een de zaak, omdat één met van de verdachte een vroegere het studievriendin op tv van haar is. Lara laat in tijdens haar oog vallen op Michael, de het op tv zoon van haar nieuwe buurvrouw. tijdens Jos lijkt gevoelens naar voor Isabelle te op tv hebben maar is dit het van wederzijds?

Aflevering 4 - met In de nieuwe in de spannende, sexy en met humorvolle politieserie DNA naar lost een ijzersterk team bestaande in uit een tijdens officier van Justitie en uit drie naar rechercheurs elke aflevering in een moord op. Ook de privélevens het het en de onderlinge vriendschappen van door deze vrouwen krijgen alle uit aandacht. De met hoofdrollen worden vertolkt door door Loes Haverkort, uit Yolanthe Cabau, Belinda van de der naar Stoep en Maaike Martens. tijdens In deze aflevering: tijdens de eigenaar een van een de snelgroeiende start up wordt dood tijdens aangetroffen in de de bedrijfsmeditatieruimte. in Isabelle draait mee in het uit politieteam een als vervanging voor Eliz. Als Lara uit bij op tv Kate komt eten, de vertelt ze dat ze uit erg moet met wennen aan Isabelle. naar Kate vindt dat ze het Isabelle een eerlijke met kans op tv moet geven.

Aflevering tijdens 3 - van In de nieuwe spannende, sexy en de humorvolle politieserie DNA het lost tijdens een ijzersterk team bestaande uit uit een officier in van Justitie en drie tijdens uit rechercheurs elke aflevering een naar moord op. Ook naar de privélevens en van de onderlinge vriendschappen een van deze vrouwen krijgen uit alle aandacht. De met hoofdrollen worden vertolkt uit door uit Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, van Belinda van der Stoep door en Maaike Martens. tijdens In een deze aflevering: er op ligt een handgranaat voor de naar deur van een Amsterdamse de nachtclub. Verschillende een verdachten blijken te naar worden afgeperst. De op doorzoeking van de door nachtclub escaleert in een van schietpartij waarbij uit Eliz in levensgevaar komt. uit door Het hele politieteam tijdens staat hierdoor onder hoogspanning. Maureen wilt een niet tijdens dat Lara zich nog het langer met op tv de zaak door bemoeit en stuurt haar naar naar huis.

Aflevering met 2 - In de het nieuwe spannende, sexy en naar humorvolle politieserie uit DNA op lost een ijzersterk team door bestaande uit een met officier van Justitie door en drie naar rechercheurs elke aflevering naar een moord op. Ook uit de privélevens op tv en de onderlinge vriendschappen van de deze de vrouwen krijgen alle aandacht. tijdens De hoofdrollen worden vertolkt met door Loes door Haverkort, Yolanthe de Cabau, Belinda van der Stoep door en een Maaike Martens. In deze aflevering: Eva op tv met Coenen, nummer vier van de Vedergewichtklasse op tv op van de wereldranglijst van MMA vechters, naar wordt door thuis dood aangetroffen de in bed met door naast haar een slapende tijdens man. Eva met zou binnenkort naar een alles beslissend uit gevecht hebben. Heeft haar tijdens dood met het gevecht de te in maken of moeten de rechercheurs tijdens het op in de privésfeer zoeken? Lara een maakt een account aan uit op een dating de app het voor Kate. Kate naar wil er in in eerste instantie niks naar van weten een maar gaat uiteindelijk van toch overstag en heeft een uit date.

Vanaf naar vanavond is de van nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke tijdens donderdag om 20:30 door uur te zien in op SBS6. In deze de serie spelen in Yolanthe uit Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en uit Belinda van der van Stoep de van hoofdrollen. met De rechercheurs lossen in samen met een vrouwelijke uit Officier van Justitie moordzaken op. van Ondertussen proberen door ze balans te vinden uit in met hun ver van perfecte met privélevens. De moorden uit die ze onderzoe­ken op tv zijn aangrijpend op en altijd persoonlijk. DNA draait om door de vrouwen en op tv hun relaties. uit Vrouwen die uit midden in het met leven staan en met uit herkenbare dilemma's het worstelen. Bekijk de eerste beelden van het met DNA op gids.tv/v99294/politieserie-dna.

oktober 2020
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!