Programma gemist?

Aflevering een 10 - In de nieuwe de spannende, in sexy en humorvolle het politieserie DNA lost op tv een ijzersterk het team bestaande uit een uit officier van Justitie en op drie rechercheurs elke aflevering met een moord in op. Ook op de privélevens en de een onderlinge vriendschappen van deze van vrouwen krijgen een alle aandacht. De hoofdrollen van worden vertolkt door het Loes Haverkort, door Yolanthe Cabau, het Belinda van der Stoep met en Maaike Martens. door In deze door aflevering: een schoonmaakster treft van de man des huizes een dood aan tijdens op de van bank. Hij wordt aangetroffen door met op een degen door zich in heen gespiesd op en zijn mond vol pillen en het briefgeld om door hem tijdens heen. Kate irriteert zich aan een haar broertje die op nog steeds bij haar het inwoont en maakt een hem kenbaar wie naar tijdens de baas in huis is. Lara op tv heeft een insluiper uit op haar de woonboot. Kate heeft een het oogje op op een een verslaggeefster.

Aflevering naar 6 - het In de nieuwe spannende, een sexy en humorvolle politieserie DNA uit lost een ijzersterk het team bestaande uit een een officier van uit naar Justitie en drie rechercheurs elke aflevering op een moord door op. Ook op tv de privélevens en naar de onderlinge vriendschappen van deze van vrouwen krijgen naar alle aandacht. De uit hoofdrollen in worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe tijdens uit Cabau, Belinda van der Stoep en door Maaike uit Martens. In deze aflevering: Jack in tijdens ter Hooghe wordt op het met dak van naar een bouwlift dood aangetroffen op tussen de glasscherven door van het een kapotte fles champagne. Kate is een persoonlijk de betrokken bij de zaak, omdat de één van de met verdachte een vroegere met studievriendin van op tv haar is. Lara op laat op haar oog vallen op Michael, op de zoon van in haar op tv nieuwe buurvrouw. Jos lijkt gevoelens de voor Isabelle te hebben op tv maar is de dit met wederzijds?

Aflevering naar 4 - In naar de nieuwe uit spannende, sexy en humorvolle naar politieserie DNA van lost een ijzersterk team uit bestaande uit een officier van op Justitie en drie op rechercheurs elke aflevering uit een met moord op. Ook de het privélevens en de op onderlinge vriendschappen van deze op vrouwen een krijgen alle aandacht. uit De hoofdrollen worden vertolkt het door Loes Haverkort, een Yolanthe Cabau, Belinda van op tv der Stoep en de Maaike Martens. In met deze aflevering: de de eigenaar een van een snelgroeiende naar start up wordt dood op tv aangetroffen in de bedrijfsmeditatieruimte. van in Isabelle draait mee in het tijdens politieteam als vervanging voor op in Eliz. Als Lara bij in Kate komt eten, door vertelt ze op dat ze erg moet het wennen aan Isabelle. een Kate vindt dat ze met Isabelle een een eerlijke kans moet op tv geven.

Aflevering de 3 - In op tv de nieuwe spannende, sexy een en humorvolle politieserie DNA in lost een de ijzersterk team bestaande in uit een officier een van Justitie en drie naar rechercheurs tijdens elke aflevering op een moord op. Ook door de privélevens en de op onderlinge de vriendschappen van deze vrouwen krijgen op alle aandacht. De een hoofdrollen worden vertolkt van door Loes Haverkort, met Yolanthe van Cabau, Belinda van der Stoep op en Maaike Martens. In in deze van aflevering: er ligt een handgranaat op tv voor de deur de een van een Amsterdamse nachtclub. tijdens Verschillende verdachten blijken te worden van afgeperst. De een doorzoeking van het de nachtclub escaleert met in een schietpartij waarbij uit Eliz in levensgevaar komt. het Het hele naar politieteam staat met hierdoor onder het hoogspanning. Maureen wilt niet naar dat Lara zich nog langer in met op tv de zaak bemoeit en uit stuurt haar in naar huis.

Aflevering 2 met - In de op nieuwe spannende, in sexy en humorvolle tijdens politieserie DNA lost een ijzersterk van team naar bestaande uit een officier van in Justitie en uit drie tijdens rechercheurs elke aflevering door een moord op. Ook uit de privélevens en de onderlinge op vriendschappen van uit deze een vrouwen krijgen alle aandacht. een De hoofdrollen tijdens worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe op Cabau, Belinda van op tv der een Stoep en Maaike naar Martens. In deze aflevering: Eva van Coenen, nummer vier op van het de Vedergewichtklasse op de wereldranglijst de van MMA vechters, in de wordt thuis dood naar aangetroffen in bed met naast haar van een slapende man. op Eva zou binnenkort een een een alles beslissend gevecht hebben. op tv Heeft het haar dood met het gevecht op te maken of door moeten de door rechercheurs het in de privésfeer het zoeken? Lara maakt het van een account aan op op tv een dating app voor tijdens Kate. Kate wil er door in eerste naar instantie niks op tv van weten op tv maar gaat uiteindelijk toch naar overstag en heeft uit een date.

Vanaf vanavond uit is door de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke uit donderdag om 20:30 de uur te met zien op het SBS6. In deze serie op tv spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, de Maaike Martens tijdens en Belinda van door der Stoep de in hoofdrollen. De rechercheurs van lossen op tv samen met een in vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken op. een Ondertussen proberen ze in balans te vinden naar in het hun ver van perfecte op privélevens. op tv De moorden die ze op tv onderzoe­ken zijn aangrijpend op en altijd persoonlijk. DNA draait om met de vrouwen naar en hun relaties. Vrouwen de die tijdens midden in het het leven staan en naar met herkenbare dilemma's worstelen. Bekijk op de de eerste beelden van DNA op uit gids.tv/v99294/politieserie-dna.

juni 2021
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!