Programma gemist?

Aflevering een 10 - van In de nieuwe spannende, de sexy en humorvolle politieserie DNA naar lost een het ijzersterk team bestaande uit op een officier op tv van Justitie en drie het rechercheurs elke op tv aflevering een moord op. met Ook uit de privélevens en de onderlinge een tijdens vriendschappen van deze vrouwen krijgen naar alle door aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt door het Loes op tv Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van van der Stoep en het Maaike op Martens. In van deze aflevering: een in schoonmaakster treft de man des huizes tijdens dood aan op op de bank. Hij uit wordt aangetroffen in met een het degen door zich een heen gespiesd en zijn mond met vol uit pillen en briefgeld om hem op heen. Kate naar irriteert zich aan haar naar op broertje die nog met steeds bij haar van inwoont en maakt hem met kenbaar wie de in baas in huis is. de Lara op heeft een insluiper op haar woonboot. naar Kate heeft een een oogje op een tijdens door verslaggeefster.

Aflevering het 6 - In de nieuwe de spannende, sexy tijdens en humorvolle een politieserie DNA lost een een ijzersterk team tijdens bestaande uit een officier van het Justitie en drie uit in rechercheurs elke aflevering op tv een moord op. een Ook de privélevens en op de onderlinge vriendschappen van met deze vrouwen krijgen van alle aandacht. De hoofdrollen op worden vertolkt door met Loes Haverkort, naar Yolanthe Cabau, Belinda van een der Stoep en naar Maaike in Martens. In deze aflevering: door Jack ter naar Hooghe wordt op op het dak van een bouwlift op tv de dood aangetroffen tussen de glasscherven van naar een kapotte met fles met champagne. Kate is persoonlijk op betrokken bij de zaak, in omdat één van de met verdachte naar een vroegere studievriendin van haar uit is. Lara uit laat haar oog vallen van op Michael, de tijdens zoon op van haar tijdens nieuwe buurvrouw. Jos lijkt gevoelens het voor Isabelle te hebben de maar is dit op uit wederzijds?

Aflevering een 4 - In de nieuwe van spannende, sexy een en met humorvolle politieserie DNA met lost een ijzersterk team bestaande uit met een officier van tijdens Justitie en drie uit rechercheurs elke uit aflevering een met moord op. op tv Ook de privélevens en de onderlinge op tv vriendschappen van deze tijdens vrouwen tijdens krijgen alle aandacht. De met hoofdrollen worden vertolkt door met uit Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda naar van der door Stoep en Maaike Martens. op In deze aflevering: de het door eigenaar van een snelgroeiende in start up uit wordt dood aangetroffen het in de bedrijfsmeditatieruimte. Isabelle draait mee de naar in het politieteam de als vervanging voor Eliz. Als op Lara bij het Kate komt eten, de vertelt ze dat ze erg tijdens moet wennen de aan van Isabelle. Kate vindt dat ze Isabelle op op tv een eerlijke kans moet van geven.

Aflevering de 3 - tijdens In de nieuwe spannende, sexy een en humorvolle politieserie op tv DNA lost een ijzersterk tijdens op team bestaande uit een officier van tijdens uit Justitie en drie rechercheurs elke de aflevering een moord op op. Ook de privélevens van en de onderlinge door uit vriendschappen van deze op vrouwen krijgen alle aandacht. De in hoofdrollen worden vertolkt door naar Loes Haverkort, Yolanthe naar een Cabau, Belinda van der Stoep een en Maaike in Martens. In deze aflevering: naar er ligt een in handgranaat voor de op tv deur op van een Amsterdamse nachtclub. Verschillende op verdachten een blijken te worden afgeperst. De doorzoeking tijdens de van de nachtclub escaleert in tijdens een schietpartij waarbij een Eliz van in levensgevaar komt. Het hele politieteam op staat hierdoor van onder hoogspanning. Maureen in wilt niet van dat Lara het zich nog langer een met de zaak bemoeit door en stuurt haar naar het huis.

Aflevering 2 - een door In de nieuwe spannende, sexy en op tv van humorvolle politieserie DNA lost een tijdens ijzersterk team bestaande in uit een officier van in uit Justitie en drie rechercheurs elke door aflevering een moord uit op. Ook de privélevens in tijdens en de onderlinge vriendschappen een van deze vrouwen krijgen alle op aandacht. uit De hoofdrollen worden vertolkt door tijdens Loes Haverkort, op Yolanthe Cabau, met Belinda van der Stoep door en Maaike Martens. In door deze aflevering: het Eva Coenen, de nummer vier van de met Vedergewichtklasse op de naar wereldranglijst door van MMA vechters, op wordt thuis dood aangetroffen in bed in met naast haar het een de slapende man. Eva uit zou binnenkort een alles naar beslissend door gevecht hebben. Heeft haar dood uit met het gevecht te de in maken of moeten door de rechercheurs het in de privésfeer een op zoeken? Lara maakt in een account aan de op een dating app voor Kate. in Kate wil er met in eerste instantie de niks van weten van maar op tv gaat uiteindelijk toch overstag en door heeft een uit date.

Vanaf vanavond is op tv door de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke het donderdag om op 20:30 uur te in zien op SBS6. In naar deze serie van spelen Yolanthe op tv Cabau, Loes Haverkort, Maaike uit Martens en Belinda naar van der Stoep de hoofdrollen. in de De rechercheurs lossen samen met door een vrouwelijke Officier de van Justitie moordzaken op. een Ondertussen proberen in ze op tv balans te vinden in hun ver van het van perfecte privélevens. De moorden die uit ze tijdens onderzoe­ken zijn van aangrijpend en altijd het persoonlijk. DNA draait om de in vrouwen en hun het relaties. Vrouwen van die midden in van het leven staan een en met herkenbare dilemma's uit worstelen. Bekijk de van eerste beelden van DNA op tv op gids.tv/v99294/politieserie-dna.

februari 2020
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!