Programma gemist?

Aflevering door 10 - In de naar nieuwe spannende, uit sexy en humorvolle het politieserie DNA lost de een ijzersterk team tijdens bestaande uit door een officier van op Justitie en drie rechercheurs elke met aflevering een moord tijdens op. Ook de op privélevens op en de onderlinge in vriendschappen van deze van vrouwen krijgen alle aandacht. het De hoofdrollen worden vertolkt de door een Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van met der Stoep op tv en door Maaike Martens. In tijdens deze aflevering: een schoonmaakster treft naar de op man des huizes dood aan uit op tijdens de bank. Hij wordt aangetroffen het met een het degen door zich heen gespiesd een en zijn mond met in vol pillen en briefgeld op tv om hem heen. in Kate irriteert zich aan haar met op broertje die nog steeds van bij haar inwoont en tijdens maakt hem kenbaar wie op de baas in naar huis in is. Lara met heeft een insluiper op haar een woonboot. Kate op tv heeft een oogje op op een naar verslaggeefster.

Aflevering 6 een - In de van nieuwe spannende, uit sexy en humorvolle de politieserie DNA in lost een ijzersterk team bestaande van uit een uit officier van Justitie en van drie rechercheurs elke aflevering uit een op tv moord op. Ook de privélevens in en de op tv onderlinge vriendschappen van deze met met vrouwen krijgen alle aandacht. De hoofdrollen op worden vertolkt uit door Loes Haverkort, op Yolanthe Cabau, Belinda op tv van der Stoep uit en Maaike Martens. tijdens In deze aflevering: op Jack met ter Hooghe wordt op het dak tijdens van een bouwlift in dood door aangetroffen tussen in de glasscherven van een kapotte fles tijdens in champagne. Kate is persoonlijk betrokken in bij op de zaak, omdat één van de tijdens verdachte een vroegere een studievriendin uit van haar is. Lara laat in haar in oog vallen op Michael, in de in zoon van haar nieuwe buurvrouw. Jos tijdens lijkt gevoelens in voor door Isabelle te hebben maar is dit van op tv wederzijds?

Aflevering het 4 - In de nieuwe door naar spannende, sexy en humorvolle politieserie door DNA lost een ijzersterk een van team bestaande uit een officier in van naar Justitie en drie van rechercheurs elke aflevering een moord op. in op tv Ook de privélevens en de met onderlinge vriendschappen van deze het vrouwen krijgen op alle aandacht. De hoofdrollen in worden vertolkt met door Loes Haverkort, Yolanthe de Cabau, Belinda van op der de Stoep en tijdens Maaike Martens. In door deze aflevering: de eigenaar van van een snelgroeiende start up van in wordt dood aangetroffen in van de bedrijfsmeditatieruimte. Isabelle op draait mee in in het politieteam als vervanging voor in Eliz. Als naar Lara met bij Kate komt eten, vertelt ze naar dat ze een erg op tv moet wennen aan Isabelle. Kate de vindt dat ze van Isabelle een eerlijke naar kans het moet geven.

Aflevering 3 tijdens - In in de nieuwe spannende, sexy en op humorvolle politieserie tijdens DNA lost een ijzersterk door tijdens team bestaande uit een officier van door Justitie in en drie tijdens rechercheurs elke aflevering een van moord op. Ook de privélevens met en tijdens de onderlinge vriendschappen op tv van deze naar vrouwen krijgen alle aandacht. De een hoofdrollen worden door vertolkt door in Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, op tv Belinda van der Stoep tijdens en door Maaike Martens. In deze aflevering: naar er ligt een handgranaat op voor de het deur van de een Amsterdamse nachtclub. tijdens Verschillende verdachten van blijken te worden van afgeperst. De doorzoeking van de uit nachtclub een escaleert in een schietpartij waarbij op Eliz in levensgevaar komt. uit Het hele van politieteam staat hierdoor onder met hoogspanning. Maureen wilt een niet van dat Lara zich nog een langer met op de zaak bemoeit en op tv stuurt haar naar door huis.

Aflevering 2 - door In de het nieuwe spannende, op sexy en humorvolle op politieserie DNA naar lost een ijzersterk team bestaande een uit een het officier van naar Justitie en drie rechercheurs elke uit aflevering een een moord op. Ook van de privélevens en van de onderlinge in vriendschappen van deze vrouwen krijgen alle uit aandacht. naar De hoofdrollen worden vertolkt het door Loes Haverkort, door Yolanthe Cabau, met Belinda van der Stoep met en Maaike Martens. een In een deze aflevering: Eva Coenen, door nummer vier van door de Vedergewichtklasse een op de wereldranglijst op tv van MMA vechters, tijdens wordt thuis dood de aangetroffen in bed met het naast haar een slapende naar man. door Eva zou binnenkort een alles op beslissend gevecht hebben. Heeft uit haar dood met met het gevecht het te maken het of moeten de rechercheurs het tijdens in de het privésfeer zoeken? Lara maakt op tijdens een account aan uit op een dating app op voor Kate. Kate wil er een in eerste uit instantie niks naar van weten maar gaat uiteindelijk de een toch overstag en heeft een uit date.

Vanaf het vanavond is de door nieuwe Nederlandse politieserie DNA op elke naar donderdag om 20:30 uur met te zien met op SBS6. In deze tijdens serie spelen Yolanthe Cabau, tijdens Loes Haverkort, Maaike een Martens en op tv Belinda van der Stoep de hoofdrollen. in De uit rechercheurs lossen samen met tijdens een vrouwelijke door Officier van Justitie moordzaken op. met Ondertussen proberen ze op het balans te vinden in de hun ver van perfecte privélevens. van De moorden die het ze tijdens onderzoe­ken zijn aangrijpend en van altijd in persoonlijk. DNA draait om de tijdens vrouwen en hun relaties. het Vrouwen die midden in van op het leven staan naar en met herkenbare dilemma's een worstelen. Bekijk de eerste beelden van met DNA op het gids.tv/v99294/politieserie-dna.

maart 2021
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!