Programma gemist?

Aflevering uit 10 - In de nieuwe naar van spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA met van lost een ijzersterk team bestaande een uit uit een officier van Justitie en tijdens drie rechercheurs elke op tv aflevering een moord op. uit Ook de het privélevens en de het onderlinge op vriendschappen van deze vrouwen krijgen uit alle aandacht. uit De hoofdrollen worden vertolkt door een Loes op tv Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda in van de der Stoep en Maaike naar Martens. In deze aflevering: een een op schoonmaakster treft de man het des huizes dood aan door op de van bank. Hij wordt een aangetroffen met een uit degen door zich heen door gespiesd en de zijn mond vol pillen en op tv briefgeld om een hem met heen. Kate irriteert zich aan haar naar broertje die nog op steeds in bij haar inwoont op en maakt hem kenbaar wie tijdens de de baas in huis is. door Lara heeft een insluiper op tv op haar van woonboot. Kate op heeft een van oogje op een door verslaggeefster.

Aflevering 6 - op tv In de van nieuwe spannende, in sexy en humorvolle politieserie DNA op lost een ijzersterk op team bestaande op tv uit een officier van op tv Justitie en drie een rechercheurs tijdens elke aflevering een moord van op. Ook de privélevens met en de de onderlinge vriendschappen van deze het op vrouwen krijgen alle van aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt het door Loes uit Haverkort, Yolanthe met Cabau, Belinda van der Stoep door en het Maaike Martens. In deze aflevering: Jack van ter Hooghe van wordt op het het dak door van een bouwlift dood aangetroffen tussen tijdens op tv de glasscherven van een kapotte de fles champagne. naar Kate is persoonlijk betrokken van bij met de zaak, omdat één van door de uit verdachte een vroegere studievriendin van haar naar is. Lara tijdens laat haar van oog vallen op Michael, de de op zoon van haar de nieuwe buurvrouw. Jos lijkt gevoelens uit voor Isabelle het te hebben een maar is dit met wederzijds?

Aflevering 4 - op tv In de uit nieuwe een spannende, sexy en tijdens humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk op tv team bestaande uit met met een officier van in Justitie en drie rechercheurs elke in aflevering een moord op. op Ook op de privélevens met en de onderlinge vriendschappen van deze tijdens vrouwen de krijgen alle aandacht. De hoofdrollen tijdens worden door vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe uit Cabau, door Belinda van der Stoep op tv en uit Maaike Martens. In deze aflevering: door de eigenaar een van een snelgroeiende start up tijdens uit wordt dood aangetroffen in de bedrijfsmeditatieruimte. tijdens in Isabelle draait mee van in het politieteam als vervanging in voor op tv Eliz. Als Lara bij naar Kate komt in eten, vertelt ze uit dat ze erg moet wennen op aan in Isabelle. Kate vindt dat het ze Isabelle een eerlijke in kans tijdens moet geven.

Aflevering uit 3 - In in de nieuwe van spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA naar lost een met ijzersterk team bestaande een uit een officier van van Justitie en drie door rechercheurs elke aflevering uit een het moord op. Ook met de privélevens en de op tv onderlinge vriendschappen van in deze vrouwen krijgen alle in aandacht. De het hoofdrollen met worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe in Cabau, de Belinda van der van Stoep en Maaike Martens. In van deze aflevering: er tijdens ligt een handgranaat door voor de deur op tv van een Amsterdamse tijdens nachtclub. Verschillende verdachten op blijken een te worden afgeperst. De een doorzoeking van van de nachtclub escaleert in een uit schietpartij in waarbij Eliz de in levensgevaar komt. Het hele politieteam in staat hierdoor onder het hoogspanning. Maureen de wilt niet dat op Lara zich tijdens nog langer met de met zaak bemoeit en de stuurt haar naar van huis.

Aflevering 2 de - In de nieuwe op tv op tv spannende, sexy en uit humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk in team bestaande tijdens uit een officier met van door Justitie en drie rechercheurs elke aflevering door een moord het op. Ook tijdens de privélevens het en de onderlinge in vriendschappen van deze vrouwen op tv krijgen alle uit aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt een door een Loes Haverkort, Yolanthe van Cabau, Belinda van door der Stoep en Maaike naar Martens. In van deze aflevering: Eva Coenen, nummer vier op tv van de het Vedergewichtklasse op de uit wereldranglijst van MMA in vechters, in wordt thuis dood aangetroffen in bed de met een naast haar een slapende man. in Eva door zou binnenkort met een alles beslissend gevecht door hebben. Heeft uit haar dood met het naar gevecht te maken of een moeten de rechercheurs het de een in de privésfeer zoeken? door Lara maakt de een account aan met op een dating app voor Kate. een Kate wil op er op in eerste instantie niks van van weten tijdens maar gaat uiteindelijk toch tijdens overstag en heeft een tijdens date.

Vanaf door vanavond is de nieuwe Nederlandse uit politieserie DNA door elke donderdag om tijdens 20:30 uur te zien naar op tijdens SBS6. In deze serie spelen door Yolanthe Cabau, van Loes Haverkort, Maaike op Martens en Belinda de van der Stoep de de hoofdrollen. De op rechercheurs lossen de samen met een vrouwelijke in Officier van van Justitie moordzaken op. Ondertussen uit proberen ze het balans te vinden in een hun ver van perfecte in privélevens. De moorden een die ze een onderzoe­ken zijn aangrijpend en altijd op op persoonlijk. DNA draait om de vrouwen en de hun relaties. Vrouwen tijdens door die midden in het leven staan in en een met herkenbare in dilemma's worstelen. Bekijk de eerste beelden een van DNA op tijdens gids.tv/v99294/politieserie-dna.

juli 2020
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!