Programma gemist?

Aflevering 10 - de In tijdens de nieuwe spannende, uit sexy en humorvolle politieserie DNA tijdens lost tijdens een ijzersterk team bestaande met uit een naar officier van Justitie en drie met van rechercheurs elke aflevering een moord op op. door Ook de privélevens en de van onderlinge een vriendschappen van deze vrouwen krijgen alle tijdens aandacht. De een hoofdrollen op worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe op Cabau, Belinda uit van der Stoep op en in Maaike Martens. In deze aflevering: op tv een op tv schoonmaakster treft de man des huizes de dood aan de op de bank. Hij een wordt door aangetroffen met een door degen door door zich heen gespiesd op tv en zijn mond vol pillen en de tijdens briefgeld om hem heen. Kate het irriteert zich aan op haar broertje die nog in naar steeds bij haar inwoont en maakt van hem een kenbaar wie de baas door in huis is. Lara op heeft een insluiper de op de haar woonboot. Kate op heeft een oogje van op een op tv verslaggeefster.

Aflevering uit 6 - tijdens In de nieuwe spannende, de sexy en humorvolle politieserie DNA van lost een ijzersterk de met team bestaande uit een een officier van Justitie naar en drie rechercheurs elke aflevering naar een op moord op. Ook uit de privélevens en op tv de onderlinge met vriendschappen van deze vrouwen krijgen door alle in aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt door op het Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van uit der Stoep door en Maaike Martens. tijdens In deze aflevering: op Jack ter Hooghe wordt tijdens het op het dak van een bouwlift tijdens dood tijdens aangetroffen tussen de met glasscherven van een uit kapotte fles van champagne. Kate is persoonlijk een betrokken bij tijdens de zaak, omdat één op van de verdachte een een vroegere studievriendin van haar de is. van Lara laat haar oog vallen tijdens naar op Michael, de zoon van tijdens haar nieuwe met buurvrouw. Jos lijkt gevoelens op voor Isabelle te door hebben van maar is dit in wederzijds?

Aflevering op tv 4 - een In de nieuwe tijdens spannende, sexy en humorvolle politieserie op tv DNA lost een naar ijzersterk team op tv bestaande uit een officier in van Justitie en drie op tv rechercheurs elke het aflevering op een moord op. Ook de de privélevens en de onderlinge met vriendschappen van deze op vrouwen krijgen alle in aandacht. De hoofdrollen tijdens worden vertolkt het door Loes met Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van de der een Stoep en Maaike Martens. In op de deze aflevering: de eigenaar van door een snelgroeiende start een up wordt dood naar aangetroffen op in de bedrijfsmeditatieruimte. de Isabelle draait mee in het naar politieteam als vervanging voor uit Eliz. Als op Lara naar bij Kate komt door eten, vertelt ze op tv dat ze erg moet wennen aan van Isabelle. Kate door vindt dat uit ze Isabelle een een eerlijke kans moet van geven.

Aflevering 3 - op tv In de nieuwe op tv spannende, een sexy en humorvolle politieserie het DNA lost een ijzersterk door uit team bestaande uit een door officier van Justitie en drie op tv met rechercheurs elke aflevering een moord tijdens op. Ook de met privélevens en met de onderlinge vriendschappen naar van deze vrouwen krijgen op tv alle aandacht. De uit hoofdrollen worden vertolkt door tijdens Loes Haverkort, Yolanthe met op Cabau, Belinda van met der Stoep en in Maaike Martens. In deze aflevering: er in ligt een handgranaat door voor de deur het van een de Amsterdamse nachtclub. de Verschillende verdachten blijken te worden de van afgeperst. De doorzoeking van de tijdens nachtclub escaleert het in een schietpartij waarbij Eliz met in levensgevaar op tv komt. Het hele het politieteam staat op tv hierdoor onder hoogspanning. Maureen door wilt niet dat Lara een zich van nog langer met de zaak naar bemoeit en stuurt tijdens een haar naar huis.

Aflevering 2 - door In de nieuwe tijdens spannende, een sexy en humorvolle politieserie DNA een lost een ijzersterk een op tv team bestaande uit een officier van van Justitie en op tv drie rechercheurs elke aflevering van een moord naar op. Ook van de privélevens en een de onderlinge vriendschappen met van deze vrouwen krijgen alle van aandacht. De op hoofdrollen uit worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe door van Cabau, Belinda van der Stoep en door Maaike door Martens. In op tv deze aflevering: Eva Coenen, naar nummer vier van de door Vedergewichtklasse op tv op de wereldranglijst van MMA vechters, door wordt thuis dood met op tv aangetroffen in bed met naast op tv haar een slapende tijdens man. naar Eva zou binnenkort een een alles beslissend door gevecht hebben. Heeft haar dood uit met het gevecht te op maken of moeten in de rechercheurs van het in de met privésfeer zoeken? Lara de maakt een met account aan op een dating door door app voor Kate. Kate wil er door in eerste door instantie niks de van weten maar gaat uiteindelijk in toch van overstag en heeft een het date.

Vanaf op vanavond is op de nieuwe Nederlandse politieserie in DNA elke donderdag om uit 20:30 uit uur te zien op van SBS6. In deze serie spelen Yolanthe met Cabau, tijdens Loes Haverkort, Maaike Martens door en Belinda van op der Stoep de hoofdrollen. de in De rechercheurs lossen samen met een het vrouwelijke Officier een van Justitie moordzaken tijdens op. Ondertussen proberen tijdens ze balans te vinden op in een hun ver van perfecte privélevens. naar De moorden van die ze op tv onderzoe­ken zijn aangrijpend en altijd in persoonlijk. DNA tijdens draait om de naar vrouwen en hun de relaties. Vrouwen die midden in in het leven met staan en naar met herkenbare dilemma's worstelen. Bekijk de het eerste beelden de van DNA op uit gids.tv/v99294/politieserie-dna.

oktober 2021
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!