Programma gemist?

Aflevering door 10 - In de nieuwe het spannende, sexy en een humorvolle met politieserie DNA lost een ijzersterk het in team bestaande uit met een officier van Justitie en drie op rechercheurs elke aflevering de een moord uit op. het Ook de privélevens de en de onderlinge in vriendschappen van deze vrouwen krijgen alle door aandacht. De hoofdrollen in worden vertolkt op tv door Loes door Haverkort, Yolanthe Cabau, door Belinda van der op Stoep en Maaike Martens. In van tijdens deze aflevering: een schoonmaakster treft op de man des huizes door dood aan het op de een bank. Hij wordt aangetroffen op met een het degen door zich heen gespiesd uit en zijn mond een vol door pillen en de briefgeld om hem heen. op tv Kate irriteert zich naar aan haar het broertje die nog steeds bij naar haar inwoont met en maakt hem kenbaar wie door de een baas in huis is. Lara van van heeft een insluiper op haar op woonboot. Kate heeft op een oogje op op tv een op tv verslaggeefster.

Aflevering de 6 - In de met nieuwe uit spannende, sexy en op tv humorvolle politieserie DNA lost een een ijzersterk team bestaande uit op de een officier van Justitie en een drie rechercheurs een elke aflevering een moord op. op het Ook de privélevens en het de onderlinge vriendschappen van deze door vrouwen krijgen alle een aandacht. De hoofdrollen met worden vertolkt in door Loes naar Haverkort, Yolanthe een Cabau, Belinda van der Stoep op en Maaike uit Martens. In met deze aflevering: Jack ter in Hooghe wordt op op het dak uit van een bouwlift dood aangetroffen tussen een de van glasscherven van een kapotte van fles champagne. Kate naar is persoonlijk in betrokken bij de tijdens zaak, omdat met één van de verdachte een vroegere een studievriendin een van haar van is. Lara laat haar oog vallen naar naar op Michael, de het zoon van haar nieuwe door buurvrouw. Jos lijkt van gevoelens voor Isabelle de te hebben maar tijdens is dit door wederzijds?

Aflevering 4 - een op In de nieuwe spannende, sexy naar en de humorvolle politieserie DNA de lost een ijzersterk team bestaande op tv uit de een officier van Justitie van en drie rechercheurs elke door aflevering een moord op. het Ook de privélevens de en de onderlinge uit naar vriendschappen van deze vrouwen krijgen alle uit aandacht. op tv De hoofdrollen worden vertolkt door het op Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van van een der Stoep en Maaike de Martens. In deze aflevering: de op tv van eigenaar van een snelgroeiende start van up wordt dood aangetroffen op in de bedrijfsmeditatieruimte. het Isabelle draait mee een in het politieteam uit als vervanging tijdens voor Eliz. Als Lara in bij Kate komt naar eten, vertelt ze op naar dat ze erg door moet wennen aan Isabelle. met Kate vindt dat de ze Isabelle een eerlijke door kans moet met geven.

Aflevering met 3 - van In de nieuwe tijdens spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA in door lost een ijzersterk team naar bestaande uit een officier van van Justitie en het drie rechercheurs elke aflevering het een moord uit op. Ook de de privélevens en de op tv onderlinge vriendschappen het van deze vrouwen krijgen alle op aandacht. De hoofdrollen een worden vertolkt het door op tv Loes Haverkort, Yolanthe van Cabau, Belinda van der Stoep en tijdens Maaike Martens. met In deze tijdens aflevering: er ligt een een handgranaat met voor de deur van de een Amsterdamse nachtclub. Verschillende op verdachten blijken te worden van op tv afgeperst. De doorzoeking van de nachtclub op escaleert in een een schietpartij waarbij van Eliz in levensgevaar het komt. Het hele politieteam op tv staat het hierdoor onder naar hoogspanning. Maureen wilt naar niet dat Lara zich nog langer tijdens met de naar zaak bemoeit en op stuurt haar een naar huis.

Aflevering naar 2 - uit In de nieuwe tijdens spannende, sexy en humorvolle politieserie door DNA lost door een ijzersterk team bestaande uit met een het officier van Justitie en drie op rechercheurs elke aflevering uit een moord op. het Ook naar de privélevens en de de onderlinge vriendschappen van deze tijdens vrouwen krijgen door alle in aandacht. De hoofdrollen worden vertolkt door op tv door Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van naar der Stoep op en tijdens Maaike Martens. In deze aflevering: van Eva Coenen, nummer vier op tv van op de Vedergewichtklasse op de wereldranglijst van van MMA de vechters, wordt thuis dood op aangetroffen in naar bed met naast door haar met een slapende man. Eva op tv zou binnenkort een op alles beslissend gevecht tijdens hebben. Heeft een haar dood met het gevecht te tijdens maken of door moeten de naar rechercheurs het in de het privésfeer zoeken? in Lara maakt een account aan met op een dating door app voor Kate. de in Kate wil er in eerste instantie op tv tijdens niks van weten maar gaat uiteindelijk een toch overstag op tv en heeft een op tv date.

Vanaf op tv vanavond is de nieuwe uit Nederlandse politieserie DNA elke het donderdag uit om 20:30 uur te zien een in op SBS6. In deze op tv serie spelen Yolanthe een Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en het tijdens Belinda van der van Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen in van samen met een tijdens vrouwelijke Officier van op Justitie moordzaken op. Ondertussen naar proberen ze balans op te vinden een in hun ver van perfecte van privélevens. De een moorden die ze onderzoe­ken zijn op aangrijpend en altijd een een persoonlijk. DNA draait om de vrouwen in en hun op relaties. Vrouwen die van midden in het leven staan op tv en naar met herkenbare met dilemma's worstelen. Bekijk de eerste uit beelden van DNA op in gids.tv/v99294/politieserie-dna.

december 2021
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!