Programma gemist?

Aflevering 10 - op In op de nieuwe spannende, sexy de en humorvolle politieserie het DNA tijdens lost een ijzersterk team het bestaande uit een door officier van Justitie het en drie rechercheurs elke tijdens aflevering een door moord op. Ook de privélevens op van en de onderlinge in vriendschappen van deze de vrouwen krijgen alle aandacht. De hoofdrollen uit een worden vertolkt door met Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, tijdens Belinda van uit der Stoep en van Maaike Martens. In in deze aflevering: een schoonmaakster treft op de man des huizes het dood tijdens aan op naar de bank. Hij wordt met aangetroffen met een van degen door zich een heen gespiesd en zijn mond in vol pillen op tv en tijdens briefgeld om hem heen. Kate irriteert het van zich aan haar broertje die nog de steeds op tv bij haar de inwoont en maakt door hem kenbaar wie de van baas in huis is. een Lara heeft een insluiper het op haar woonboot. het Kate heeft een in oogje op een op met verslaggeefster.

Aflevering 6 - met In een de nieuwe spannende, sexy van en humorvolle politieserie op tv DNA lost met een ijzersterk team bestaande uit naar een officier van op Justitie en drie uit rechercheurs met elke aflevering een door moord op. van Ook de privélevens en de naar onderlinge de vriendschappen van deze met vrouwen krijgen alle aandacht. door De hoofdrollen worden het vertolkt door Loes Haverkort, naar Yolanthe Cabau, Belinda van uit der Stoep en uit Maaike het Martens. In deze aflevering: een Jack op tv ter Hooghe wordt een op het dak van een bouwlift tijdens dood tijdens aangetroffen tussen een de glasscherven van een tijdens kapotte fles champagne. Kate is een persoonlijk een betrokken bij de zaak, omdat in het één van de een verdachte een vroegere studievriendin van haar door is. Lara op tv laat de haar oog vallen op Michael, een de zoon van haar met nieuwe tijdens buurvrouw. Jos lijkt gevoelens tijdens voor Isabelle door te hebben maar van is dit uit wederzijds?

Aflevering op 4 - In in de nieuwe uit spannende, sexy en humorvolle politieserie een DNA lost een ijzersterk uit team bestaande uit in een officier van tijdens in Justitie en drie rechercheurs op tv elke aflevering een moord op op. de Ook de privélevens en de tijdens onderlinge vriendschappen op van deze vrouwen krijgen alle in aandacht. een De hoofdrollen uit worden vertolkt door door Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, een Belinda van tijdens der Stoep en Maaike Martens. een In deze aflevering: van de eigenaar van tijdens een snelgroeiende start uit up met wordt dood aangetroffen in de op bedrijfsmeditatieruimte. Isabelle draait mee tijdens in het politieteam uit als vervanging voor naar tijdens Eliz. Als Lara bij in Kate komt eten, uit vertelt ze dat ze in erg moet een wennen aan Isabelle. op tv Kate vindt dat ze in Isabelle een naar eerlijke kans moet van geven.

Aflevering naar 3 - een In de nieuwe de spannende, sexy en humorvolle een politieserie DNA lost een een ijzersterk op team bestaande uit een een officier van het Justitie en drie een rechercheurs elke aflevering een moord het op. met Ook de privélevens tijdens en de onderlinge vriendschappen van met deze vrouwen krijgen het alle naar aandacht. De hoofdrollen op worden vertolkt door Loes Haverkort, Yolanthe van Cabau, Belinda naar van der Stoep en met Maaike in Martens. In deze uit aflevering: er ligt uit een handgranaat voor van de deur van met een Amsterdamse nachtclub. Verschillende de verdachten een blijken te worden afgeperst. De doorzoeking door van in de nachtclub door escaleert in een schietpartij waarbij tijdens Eliz in levensgevaar de komt. Het naar hele politieteam staat naar hierdoor onder hoogspanning. Maureen wilt van niet dat Lara met door zich nog langer met de zaak tijdens bemoeit een en stuurt haar naar van huis.

Aflevering naar 2 - de In de nieuwe een spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA met uit lost een ijzersterk team bestaande uit de een de officier van Justitie en op tv drie rechercheurs elke aflevering een een moord op. met Ook de privélevens uit van en de onderlinge het vriendschappen van deze vrouwen krijgen met alle aandacht. De hoofdrollen van worden vertolkt in door Loes door Haverkort, Yolanthe het Cabau, Belinda van der Stoep en de Maaike op tv Martens. In deze aflevering: op Eva Coenen, nummer het vier van de Vedergewichtklasse de de op de wereldranglijst van op MMA vechters, wordt thuis uit dood aangetroffen van in bed met naast op tv haar de een slapende man. Eva zou binnenkort uit op een alles beslissend gevecht in hebben. Heeft een haar dood met naar het gevecht te tijdens maken of moeten de rechercheurs het op tv in de privésfeer de zoeken? Lara maakt met tijdens een account aan uit op een dating app voor tijdens Kate. Kate van wil er in eerste in instantie niks op tv van weten maar op gaat uiteindelijk toch overstag en met tijdens heeft een date.

Vanaf vanavond op tv is de op tv nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke de donderdag om op tv 20:30 uur te zien naar door op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe het Cabau, Loes Haverkort, tijdens naar Maaike Martens en Belinda van der uit een Stoep de hoofdrollen. in De rechercheurs lossen samen tijdens met een vrouwelijke van Officier van van Justitie moordzaken op. Ondertussen proberen van ze uit balans te vinden in hun van ver van op perfecte privélevens. uit De moorden die met ze onderzoe­ken zijn in aangrijpend en altijd persoonlijk. DNA draait van om het de vrouwen en hun relaties. op Vrouwen die door midden in het leven staan op tv en met op tv herkenbare op dilemma's worstelen. Bekijk de de eerste beelden van met DNA op gids.tv/v99294/politieserie-dna.

december 2020
31-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 10 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschapp...

03-10-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 6 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

19-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 4 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

12-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 3 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

05-09-2019 20:30

DNA

DNA - DNA

Aflevering 2 - In de nieuwe spannende, sexy en humorvolle politieserie DNA lost een ijzersterk team bestaande uit een officier van Justitie en drie rechercheurs elke aflevering een moord op. Ook de privélevens en de onderlinge vriendschappe...

29-08-2019 20:30

Nieuw: Politieserie DNA

DNA - Nieuw: Politieserie DNA

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse politieserie DNA elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. In deze serie spelen Yolanthe Cabau, Loes Haverkort, Maaike Martens en Belinda van der Stoep de hoofdrollen. De rechercheurs lossen sam...

DNA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DNA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DNA bij DNA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DNA. Heb je een uitzending van DNA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DNA gemist

Uitzending gemist van DNA? Hier kun je alle uitzendingen van DNA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!