Programma gemist?

Lise op tv krijgt een klap te verwerken op tv als haar van moeder tijdens gevonden wordt. Commissaris de Varella is er nog steeds van in overtuigd dat Clovis tijdens de moordenaar moet het een zijn, maar Lise en Mathias verdenken een de iemand anders ervan de de mol én de moordenaar te van zijn. de Er komt in meer informatie over in het geheimzinnige skelet dat uit op het meer in is opgediept, Cécile heeft de een afspraakje en op tv Laure doet een ontdekking tijdens die alles op tijdens zijn kop met zet.

Lise het confronteert Clovis met haar in ontdekking. De procureur de heeft geen vertrouwen op meer in het op onderzoek en in haalt er versterking op tv uit Lyon bij. het Alle collega's uit van Yacine vragen zich af waarom het hij niet tijdens op de dader heeft tijdens geschoten. de Ondertussen flirt het de ongelukkige Cécile wat online, van wordt van Laure bedreigd en wordt een in geestelijk beschadigde een vrouw door haar therapeut naar aangemoedigd om wat uit meer contacten te tijdens leggen.

Er ontstaat op tv grote paniek als een de moeder naar van Lise verdwijnt en haar op tv verzorgster Marthe dood van gevonden wordt. Ook uit met zij blijkt het in slachtoffer van de seriemoordenaar. De eenheid tijdens van Clovis in posteert uit zich bij een huurappartement in op de hoop de dader op te betrappen. Ondertussen in uit krijgt Laure een cadeau waar ze op tv helemaal in niet blij mee is, lijkt de van er sprake van een politielek bij tijdens het op tv onderzoek en vraagt Noémie op zich af naar waar Mathias met in hemelsnaam mee bezig de is.

Rechercheurs Lise op en Clovis zijn het verhuisd naar Annecy. Lise tijdens is nog een altijd in naar therapie om haar aandeel op in de van dood van een seriemoordenaar te van uit verwerken, maar ook Clovis wordt van geplaagd door schimmen uit in het op verleden. Dan krijgen beiden met te met maken met de op tv vondst van een vermoorde, mishandelde tijdens vrouw. Al snel door rijst het vermoeden door dat het hier één en dezelfde dader aan van het tijdens werk is geweest, en naar dat wakkert tijdens de vrees een aan dat hij nog eens naar zal in toeslaan.

augustus 2020
21-09-2019 19:25

Dubbelaflevering 7 en 8

Killer by the Lake - Dubbelaflevering 7 en 8

Lise krijgt een klap te verwerken als haar moeder gevonden wordt. Commissaris Varella is er nog steeds van overtuigd dat Clovis de moordenaar moet zijn, maar Lise en Mathias verdenken iemand anders ervan de mol én de moordenaar te zijn. Er ...

14-09-2019 19:25

Dubbelaflevering 5 en 6

Killer by the Lake - Dubbelaflevering 5 en 6

Lise confronteert Clovis met haar ontdekking. De procureur heeft geen vertrouwen meer in het onderzoek en haalt er versterking uit Lyon bij. Alle collega's van Yacine vragen zich af waarom hij niet op de dader heeft geschoten. Ondertussen f...

07-09-2019 19:25

Killer by the Lake

Killer by the Lake - Killer by the Lake

Er ontstaat grote paniek als de moeder van Lise verdwijnt en haar verzorgster Marthe dood gevonden wordt. Ook zij blijkt het slachtoffer van de seriemoordenaar. De eenheid van Clovis posteert zich bij een huurappartement in de hoop de dader...

31-08-2019 19:20

Killer by the Lake

Killer by the Lake - Killer by the Lake

Rechercheurs Lise en Clovis zijn verhuisd naar Annecy. Lise is nog altijd in therapie om haar aandeel in de dood van een seriemoordenaar te verwerken, maar ook Clovis wordt geplaagd door schimmen uit het verleden. Dan krijgen beiden te make...

Killer by the Lake gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Killer by the Lake de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Killer by the Lake bij Killer by the Lake liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Killer by the Lake. Heb je een uitzending van Killer by the Lake gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Killer by the Lake gemist

Uitzending gemist van Killer by the Lake? Hier kun je alle uitzendingen van Killer by the Lake kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!