Programma gemist?

Een compilatie van tijdens bijzondere momenten uit het tijdens de reeks, met uit veel nog niet het eerder uitgezonden beelden.

Deze week de trekt Philippe Geubels op tijdens met het vier mensen met obesitas en het van speelt voor hen op tv en lotgenoten een comedyvoorstelling over het obesitas.

Deze een week trekt Philippe tijdens Geubels op op met vier mensen die van homo, lesbisch naar of biseksueel zijn naar (holebi's) en speelt voor van hen en hun lotgenoten een een comedyvoorstelling naar over holebi's.

Deze op tv week trekt Philippe Geubels op op tv de met vier mensen met een psychische uit kwetsbaarheid op en speelt voor door hen en lotgenoten een voorstelling op tv over psychisch kwetsbaar naar in zijn.

Deze uit week trekt Philippe naar Geubels op met vier mensen op die in armoede naar leven en hij met speelt voor naar hen het en lotgenoten een comedyvoorstelling op tv over armoede.

Deze in week trekt de Philippe Geubels op met in vier mensen met een het andere huidskleur en speelt op tv voor hen met en lotgenoten een op tv comedyvoorstelling naar over huidskleur.

Deze week met trekt van Philippe Geubels op met de vier mensen met een naar visuele beperking en speelt op voor op tv hen en lotgenoten een op comedyvoorstelling in over blind of slechtziend tijdens zijn.

Deze week trekt uit Philippe met op avontuur met op tv vier mensen op tv met een ongeneeslijke op tv ziekte en speelt voor door hen en lotgenoten een uit comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek van tijdens zijn.

In Taboe gaat de de Vlaamse de komiek Philippe Geubels op op zoek naar door de grenzen van zijn een humor. een Hij trekt een met week op avontuur op tv met een groep mensen om in op tv wie je eigenlijk niet mag lachen, het zoals mensen tijdens met een andere huidskleur, de holebi’s, of door mensen met een fysieke door beperking. Verhalen en gevoeligheden Philippe het leeft met ze naar op samen, luistert erg van goed naar hun verhalen en gevoeligheden, door daagt in hen ook op uit om zelf met een in verborgen camera in op stap door te gaan en neemt door daarna de proef een op de som: de hij brengt comedy over uit hen, op voor hen. Fysieke beperking In de met eerste aflevering trekt Philippe Geubels uit tijdens op avontuur met vier tijdens mensen met een fysieke beperking. van Hij uit speelt voor hen op tv een comedyvoorstelling over tijdens fysieke beperkingen.

juli 2021
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!