Programma gemist?

Een compilatie van op tv bijzondere op tv momenten uit de reeks, met op het veel nog niet op tv eerder uitgezonden beelden.

Deze week op tv trekt Philippe uit Geubels op met vier mensen in met een obesitas en speelt op tv voor hen het en lotgenoten een tijdens comedyvoorstelling over obesitas.

Deze een week trekt Philippe Geubels op tv op naar met vier mensen in die homo, lesbisch of biseksueel op zijn (holebi's) en in speelt voor hen en naar hun lotgenoten een naar comedyvoorstelling van over holebi's.

Deze week trekt uit Philippe Geubels op de met vier mensen tijdens op tv met een psychische kwetsbaarheid en op speelt op tv voor hen en naar lotgenoten een voorstelling over psychisch van kwetsbaar de zijn.

Deze uit week trekt het Philippe Geubels op met vier met mensen die tijdens in armoede de leven en hij speelt voor naar hen en met lotgenoten een comedyvoorstelling over met armoede.

Deze van week trekt de Philippe Geubels op met op vier mensen met op tv een andere huidskleur en speelt naar voor hen met en lotgenoten in een comedyvoorstelling over van huidskleur.

Deze op tv week trekt met Philippe Geubels op op tv met vier mensen op tv met een visuele beperking en tijdens speelt voor hen en op tv lotgenoten een met comedyvoorstelling een over blind of slechtziend met zijn.

Deze week trekt door Philippe op tijdens avontuur met op tv vier mensen met een uit ongeneeslijke ziekte en speelt de tijdens voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling van in over ongeneeslijk ziek naar zijn.

In Taboe gaat met de Vlaamse het komiek Philippe naar Geubels op zoek naar de op tv grenzen uit van zijn humor. Hij trekt het een week op het tijdens avontuur met een groep tijdens mensen om wie uit je eigenlijk niet mag het lachen, zoals mensen met de uit een andere huidskleur, met holebi’s, of mensen met van een fysieke beperking. Verhalen en door gevoeligheden Philippe de leeft met ze samen, van luistert erg naar goed naar hun met verhalen en gevoeligheden, daagt hen het ook uit om zelf uit het met een verborgen camera op op stap in te gaan en neemt daarna de door proef op op de som: van hij brengt comedy over hen, op tv het voor hen. Fysieke beperking In tijdens de eerste aflevering trekt Philippe Geubels de op avontuur met door vier het mensen met een fysieke beperking. op Hij met speelt voor op hen een comedyvoorstelling naar over fysieke beperkingen.

november 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!