Programma gemist?

Een in compilatie van bijzondere momenten met uit met de reeks, met veel nog op niet eerder met uitgezonden beelden.

Deze week met trekt naar Philippe Geubels op tijdens met vier mensen met obesitas en op speelt tijdens voor hen en lotgenoten uit een comedyvoorstelling uit over obesitas.

Deze week trekt de Philippe tijdens Geubels op met vier mensen uit de die homo, lesbisch van of biseksueel zijn (holebi's) op tv en speelt voor hen de en hun lotgenoten een met comedyvoorstelling over uit holebi's.

Deze in week trekt Philippe in Geubels op met vier mensen een met een naar psychische kwetsbaarheid met en speelt voor hen in en lotgenoten een voorstelling tijdens over psychisch in kwetsbaar de zijn.

Deze week naar trekt Philippe Geubels op tv op met op vier mensen die in op tv armoede leven op en hij speelt voor hen van en op tv lotgenoten een comedyvoorstelling op tv over armoede.

Deze van week trekt Philippe Geubels op het de met vier mensen met een een andere het huidskleur en speelt voor hen en op lotgenoten een comedyvoorstelling een een over huidskleur.

Deze week trekt in naar Philippe Geubels op met tijdens vier mensen met een het visuele beperking en het speelt voor hen en tijdens op lotgenoten een comedyvoorstelling over naar blind of slechtziend de zijn.

Deze week trekt van Philippe op avontuur met met uit vier mensen een met een ongeneeslijke ziekte het en speelt voor hen uit en lotgenoten een de comedyvoorstelling over tijdens ongeneeslijk ziek een zijn.

In van Taboe gaat de Vlaamse op tv komiek Philippe Geubels met op zoek naar door de grenzen de van zijn humor. Hij trekt met een tijdens week op avontuur op met een door groep mensen om wie je op eigenlijk niet mag lachen, met op zoals mensen met een de andere huidskleur, een holebi’s, of mensen met van een fysieke beperking. Verhalen en gevoeligheden Philippe uit tijdens leeft met ze een samen, luistert erg goed naar hun de verhalen het en gevoeligheden, daagt een hen ook uit om zelf met met van een verborgen camera op in stap een te gaan en in neemt daarna de proef op met de op som: hij brengt in comedy over hen, voor hen. Fysieke in beperking In de eerste aflevering uit trekt uit Philippe Geubels op avontuur op met door vier mensen met op tv een fysieke beperking. Hij speelt voor met hen een met comedyvoorstelling over in fysieke beperkingen.

april 2021
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!