Programma gemist?

Een naar compilatie van bijzondere momenten op uit de reeks, met met veel nog niet door eerder uitgezonden op tv beelden.

Deze week op trekt een Philippe Geubels op de met vier mensen met een obesitas en speelt voor in hen en het lotgenoten een comedyvoorstelling over op tv obesitas.

Deze op week trekt Philippe met Geubels op met naar vier mensen die in homo, lesbisch of biseksueel het zijn op (holebi's) en speelt met voor hen en hun lotgenoten een in comedyvoorstelling over tijdens holebi's.

Deze op tv week trekt uit Philippe Geubels op met vier een mensen met een de psychische kwetsbaarheid op en speelt tijdens voor hen en lotgenoten van een voorstelling over psychisch kwetsbaar de van zijn.

Deze tijdens week trekt Philippe Geubels op op met vier een mensen die van in armoede leven en hij op tv speelt voor een hen en lotgenoten op tv een comedyvoorstelling over op tv armoede.

Deze de week trekt Philippe Geubels op in met naar vier mensen met een van andere huidskleur en in speelt de voor hen en lotgenoten op een comedyvoorstelling over naar huidskleur.

Deze naar week trekt met Philippe Geubels op met naar vier mensen de met een visuele beperking met en speelt voor tijdens hen en lotgenoten een comedyvoorstelling de over blind of tijdens van slechtziend zijn.

Deze van week trekt Philippe op een avontuur met vier de mensen met een ongeneeslijke uit ziekte en speelt op tv voor op hen en lotgenoten door een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek een uit zijn.

In Taboe in gaat door de Vlaamse komiek op tv Philippe Geubels op zoek het naar de grenzen met van zijn met humor. Hij trekt de een week op avontuur met van een groep mensen op tv om wie je tijdens eigenlijk niet de mag lachen, zoals mensen met een een andere in huidskleur, holebi’s, of tijdens mensen met met een fysieke beperking. Verhalen in en gevoeligheden Philippe leeft een met ze het samen, luistert erg goed naar uit hun verhalen en tijdens gevoeligheden, daagt hen uit ook uit een om zelf met een door verborgen in camera op stap te gaan in en een neemt daarna de proef op de uit som: met hij brengt uit comedy over hen, voor hen. Fysieke in beperking In door de eerste aflevering trekt tijdens Philippe Geubels op avontuur met met vier van mensen met door een fysieke beperking. Hij speelt in voor hen een uit comedyvoorstelling over fysieke door beperkingen.

januari 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!