Programma gemist?

Een op tv compilatie van bijzondere met momenten uit de reeks, met op tv door veel nog niet eerder uitgezonden met beelden.

Deze het week trekt Philippe Geubels door op met op vier mensen uit met obesitas en speelt voor door hen en lotgenoten een op tv comedyvoorstelling over met obesitas.

Deze uit week trekt Philippe Geubels op een met van vier mensen van die homo, lesbisch of uit biseksueel zijn (holebi's) naar en speelt op tv voor hen en hun lotgenoten een met comedyvoorstelling over het holebi's.

Deze door week trekt Philippe Geubels met op met vier het mensen naar met een psychische kwetsbaarheid en speelt op tv voor tijdens hen en lotgenoten een van voorstelling over psychisch kwetsbaar de door zijn.

Deze week naar trekt Philippe op tv Geubels op met vier op tv mensen die in armoede het leven en hij de speelt voor van hen en lotgenoten een het comedyvoorstelling over naar armoede.

Deze week een trekt Philippe met Geubels op met vier een mensen het met een andere uit huidskleur en speelt voor hen in en lotgenoten met een comedyvoorstelling op tv over huidskleur.

Deze tijdens week trekt naar Philippe Geubels op naar met vier mensen met een visuele met beperking door en speelt voor hen op tv en lotgenoten een comedyvoorstelling naar over blind de of slechtziend naar zijn.

Deze de week trekt Philippe een op avontuur met vier mensen tijdens met een ongeneeslijke een ziekte en speelt op voor hen en naar lotgenoten een comedyvoorstelling in over op tv ongeneeslijk ziek een zijn.

In in Taboe gaat de Vlaamse komiek tijdens met Philippe Geubels op zoek naar de op tv grenzen van zijn met humor. op tv Hij trekt in een week op naar avontuur met een groep mensen om een wie je eigenlijk naar niet mag de lachen, zoals uit mensen met naar een andere huidskleur, holebi’s, of op tv mensen het met een fysieke de beperking. Verhalen en gevoeligheden Philippe leeft een met ze samen, luistert in erg naar goed naar hun verhalen en gevoeligheden, op op daagt hen ook uit om zelf de van met een verborgen tijdens camera op stap te een gaan en neemt uit daarna de van proef op de in som: hij brengt comedy over een hen, voor op tv hen. Fysieke beperking In de eerste aflevering op trekt Philippe Geubels de op avontuur uit met vier mensen met in een op fysieke beperking. Hij speelt naar voor hen een comedyvoorstelling een over fysieke tijdens beperkingen.

april 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!