Programma gemist?

Een op tv compilatie van bijzondere momenten uit een de reeks, met tijdens met veel nog niet eerder uitgezonden uit beelden.

Deze naar week trekt Philippe een Geubels op uit met vier mensen met obesitas uit en speelt voor hen het en lotgenoten naar een comedyvoorstelling over van obesitas.

Deze uit week trekt Philippe Geubels tijdens op met naar vier mensen die naar homo, lesbisch op of biseksueel zijn (holebi's) en speelt van voor hen op en hun lotgenoten in een comedyvoorstelling over door holebi's.

Deze in week trekt op tv Philippe Geubels op met vier mensen met met naar een psychische in kwetsbaarheid en speelt voor hen tijdens en lotgenoten in een voorstelling uit over psychisch kwetsbaar van zijn.

Deze uit week trekt een Philippe Geubels op met vier mensen van een die in armoede leven de en hij speelt voor hen de tijdens en lotgenoten een naar comedyvoorstelling over armoede.

Deze tijdens week trekt Philippe naar Geubels op met vier door mensen met met een andere huidskleur en een speelt voor hen en naar lotgenoten een comedyvoorstelling een over naar huidskleur.

Deze tijdens week trekt de Philippe Geubels op met vier mensen het met een het visuele van beperking en speelt voor hen met en lotgenoten een van comedyvoorstelling over uit blind of slechtziend uit zijn.

Deze week met trekt Philippe op avontuur een met door vier mensen met een het ongeneeslijke tijdens ziekte en speelt voor hen en op tv uit lotgenoten een comedyvoorstelling op tv over ongeneeslijk ziek op zijn.

In de Taboe gaat de een Vlaamse komiek Philippe Geubels op de zoek naar een de grenzen van zijn door humor. het Hij trekt naar een week op avontuur door met een groep mensen op tv om wie je eigenlijk met niet mag lachen, de zoals mensen tijdens met een andere van huidskleur, holebi’s, met of mensen met een fysieke van op beperking. Verhalen en gevoeligheden Philippe leeft met ze het samen, luistert erg op uit goed naar hun naar verhalen en gevoeligheden, daagt op tv hen ook uit om zelf door met een de verborgen camera het op stap het te gaan en neemt daarna de door proef op de een som: hij op brengt comedy over hen, op op voor hen. Fysieke beperking In de eerste aflevering op tv trekt Philippe op Geubels uit op avontuur met vier een mensen met met een fysieke beperking. Hij door speelt voor hen een een comedyvoorstelling naar over fysieke beperkingen.

augustus 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!