Programma gemist?

Een compilatie van met bijzondere momenten uit uit de reeks, door met veel nog met niet eerder uitgezonden op beelden.

Deze week trekt naar Philippe Geubels op uit met door vier mensen met obesitas en de speelt op voor hen en lotgenoten een de comedyvoorstelling op over obesitas.

Deze door week trekt Philippe Geubels op door met vier mensen het die homo, lesbisch door of biseksueel op tv zijn (holebi's) en uit speelt voor hen op tv en op tv hun lotgenoten een comedyvoorstelling in over holebi's.

Deze week op tv trekt Philippe de Geubels op met vier naar mensen met van een psychische kwetsbaarheid en van speelt op tv voor hen en tijdens lotgenoten een voorstelling over psychisch in kwetsbaar met zijn.

Deze tijdens week trekt Philippe Geubels tijdens op met vier naar mensen die in in armoede leven door en hij van speelt voor hen en lotgenoten de een comedyvoorstelling over uit armoede.

Deze week trekt met Philippe tijdens Geubels op van met vier mensen met met een andere huidskleur en speelt op voor tijdens hen en op lotgenoten een comedyvoorstelling over de huidskleur.

Deze week trekt het Philippe door Geubels op met vier mensen tijdens uit met een visuele beperking en speelt van uit voor hen en lotgenoten een naar comedyvoorstelling over blind of in slechtziend van zijn.

Deze met week trekt van Philippe op avontuur met vier mensen een met een ongeneeslijke door ziekte een en speelt voor het hen en lotgenoten een comedyvoorstelling met over ongeneeslijk de ziek door zijn.

In Taboe in gaat de naar Vlaamse komiek Philippe door Geubels op zoek naar de in het grenzen van zijn humor. Hij trekt door een door week op avontuur met een tijdens in groep mensen om wie op tv je eigenlijk niet op mag lachen, zoals uit mensen met een andere huidskleur, van holebi’s, of mensen de het met een fysieke met beperking. Verhalen en gevoeligheden Philippe op leeft met ze samen, luistert een erg goed in naar hun verhalen en gevoeligheden, de daagt hen ook de met uit om zelf met een verborgen op camera uit op stap te gaan en uit neemt daarna de de proef op de op tv som: naar hij brengt comedy over hen, op tv met voor hen. Fysieke beperking In de eerste aflevering de op trekt Philippe Geubels op avontuur met in vier de mensen met een fysieke beperking. naar Hij speelt in voor hen een van comedyvoorstelling over fysieke de beperkingen.

april 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!