Programma gemist?

Een compilatie met van bijzondere momenten naar uit de reeks, met de veel nog niet tijdens naar eerder uitgezonden beelden.

Deze week naar trekt Philippe Geubels op het met vier mensen tijdens met obesitas en uit speelt voor de hen uit en lotgenoten een comedyvoorstelling de over obesitas.

Deze week door trekt Philippe Geubels op het met vier mensen op tv die homo, de lesbisch of biseksueel zijn uit (holebi's) en in speelt voor hen de en hun lotgenoten door een comedyvoorstelling uit over holebi's.

Deze door week trekt Philippe Geubels een op met vier mensen van in met een psychische van kwetsbaarheid en speelt met voor hen en lotgenoten een voorstelling naar over naar psychisch kwetsbaar naar zijn.

Deze tijdens week trekt Philippe Geubels een op met vier mensen in op die in armoede leven en hij het op speelt voor hen en lotgenoten op tv een comedyvoorstelling de over armoede.

Deze week in trekt Philippe Geubels de op met tijdens vier mensen met naar een andere huidskleur en speelt tijdens voor hen uit en lotgenoten een comedyvoorstelling in over uit huidskleur.

Deze week de trekt Philippe op Geubels op met vier door mensen met een visuele van beperking op en speelt voor hen en naar lotgenoten een naar comedyvoorstelling over blind uit of slechtziend op tv zijn.

Deze een week trekt Philippe op door avontuur met vier mensen door uit met een ongeneeslijke ziekte uit en speelt voor hen het en lotgenoten de een comedyvoorstelling over door ongeneeslijk ziek uit zijn.

In van Taboe gaat de naar Vlaamse komiek Philippe naar Geubels op zoek naar van de grenzen van een zijn humor. Hij trekt naar de een week op avontuur met een door groep mensen op tv om tijdens wie je eigenlijk tijdens niet mag lachen, een zoals mensen met naar een andere huidskleur, holebi’s, of in mensen met een fysieke in beperking. Verhalen en in gevoeligheden Philippe leeft naar met ze de samen, luistert erg goed een naar hun verhalen en gevoeligheden, uit de daagt hen ook naar uit om zelf tijdens met een verborgen camera de op stap te in gaan en op tv neemt daarna de met proef op de door som: hij brengt comedy over hen, op tv voor tijdens hen. Fysieke beperking In een de eerste aflevering trekt Philippe Geubels het op avontuur met met vier mensen met uit tijdens een fysieke beperking. Hij speelt voor de hen een in comedyvoorstelling over fysieke naar beperkingen.

september 2020
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!