Programma gemist?

Een op tv compilatie van een bijzondere momenten uit de de reeks, met naar veel nog niet eerder de uitgezonden beelden.

Deze week op trekt met Philippe Geubels op een met vier mensen met obesitas en in met speelt voor hen met en lotgenoten een comedyvoorstelling over een obesitas.

Deze week op trekt Philippe Geubels op op met vier mensen op tv het die homo, lesbisch of biseksueel een zijn (holebi's) en op tv speelt voor door hen en hun lotgenoten een tijdens comedyvoorstelling over tijdens holebi's.

Deze naar week trekt Philippe Geubels tijdens op met op tv vier mensen met een het psychische kwetsbaarheid uit en speelt uit voor hen en lotgenoten een voorstelling tijdens op over psychisch kwetsbaar de zijn.

Deze week trekt met Philippe Geubels op de met naar vier mensen die in armoede de leven en een hij speelt het voor hen en op lotgenoten een naar comedyvoorstelling over armoede.

Deze week trekt in Philippe Geubels de op met vier mensen een met een door andere op tv huidskleur en speelt voor hen en een door lotgenoten een comedyvoorstelling over met huidskleur.

Deze door week trekt Philippe Geubels van op met vier mensen van met een visuele door beperking in en speelt voor hen de en lotgenoten naar een comedyvoorstelling tijdens over blind of het slechtziend zijn.

Deze week trekt het Philippe op avontuur uit met tijdens vier mensen met een naar ongeneeslijke ziekte en op tv speelt voor hen en een lotgenoten een tijdens comedyvoorstelling een over ongeneeslijk ziek naar zijn.

In Taboe gaat door de met Vlaamse komiek Philippe Geubels naar op zoek naar de op grenzen van het zijn van humor. Hij trekt een week naar op avontuur met een de groep mensen door om wie je eigenlijk uit niet door mag lachen, met zoals mensen met een andere huidskleur, het holebi’s, of van mensen naar met een fysieke beperking. Verhalen met en gevoeligheden Philippe leeft met ze uit samen, luistert tijdens erg goed een naar hun in verhalen en gevoeligheden, daagt hen ook van uit om zelf met met van een verborgen camera op stap naar op te gaan en neemt daarna de door proef op de een in som: hij brengt comedy naar over hen, voor hen. Fysieke beperking In tijdens de eerste aflevering het trekt Philippe Geubels een op avontuur met van vier mensen met naar een fysieke beperking. met Hij speelt voor in hen een het comedyvoorstelling over op tv fysieke beperkingen.

januari 2021
26-10-2019 23:07

Compilatie

Taboe - Compilatie

Een compilatie van bijzondere momenten uit de reeks, met veel nog niet eerder uitgezonden beelden.

19-10-2019 23:11

Mensen met obesitas

Taboe - Mensen met obesitas

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met obesitas en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over obesitas.

12-10-2019 23:06

Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Taboe - Homo's, lesbiennes en biseksuelen

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die homo, lesbisch of biseksueel zijn (holebi's) en speelt voor hen en hun lotgenoten een comedyvoorstelling over holebi's.

05-10-2019 23:07

Mensen met psychische kwetsbaarheid

Taboe - Mensen met psychische kwetsbaarheid

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een psychische kwetsbaarheid en speelt voor hen en lotgenoten een voorstelling over psychisch kwetsbaar zijn.

28-09-2019 23:12

Mensen die in armoede leven

Taboe - Mensen die in armoede leven

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen die in armoede leven en hij speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over armoede.

21-09-2019 22:37

Mensen met een andere huidskleur

Taboe - Mensen met een andere huidskleur

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een andere huidskleur en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over huidskleur.

14-09-2019 22:39

Mensen die blind of slechtziend zijn

Taboe - Mensen die blind of slechtziend zijn

Deze week trekt Philippe Geubels op met vier mensen met een visuele beperking en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over blind of slechtziend zijn.

07-09-2019 22:52

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Taboe - Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Deze week trekt Philippe op avontuur met vier mensen met een ongeneeslijke ziekte en speelt voor hen en lotgenoten een comedyvoorstelling over ongeneeslijk ziek zijn.

31-08-2019 21:32

Nieuw: Taboe

Taboe - Nieuw: Taboe

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen me...

Taboe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Taboe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Taboe bij Taboe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Taboe. Heb je een uitzending van Taboe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Taboe gemist

Komisch realityprogramma waarin de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels de grenzen van humor opzoekt. Hij ontvangt in zijn vakantiehuis vier mensen met wie hij een week lang optrekt. Elke week staat een ander thema centraal, zoals leven met een handicap, een ongeneeslijke ziekte of obesitas. Hij daagt zijn gasten uit om met een verborgen camera de straat op te gaan, wat tot geestige situaties leidt. Philippe sluit de week af met een voorstelling over het betreffende thema voor een zaal vol met lotgenoten.

Uitzending gemist van Taboe? Hier kun je alle uitzendingen van Taboe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!