Programma gemist?

Tweeverdieners uit Petra en Stephan van wonen met hun twee dochters uit in een jaren uit 30-droomhuis. Maar door van dit droomhuis is door niets meer te door uit zien door de enorme hoeveelheid spullen. uit Petra en Stephan met op tv zijn het overzicht tijdens totaal kwijt en hebben geen idee de van hoe ze hun huis weer gezellig tijdens op kunnen maken. Vooral Petra met houdt van verzamelen. met Het wordt tijd om grondig op tv op een te ruimen.

Tweeverdieners van Petra en Stephan wonen met met hun twee dochters een in op een jaren 30-droomhuis. Maar een van dit droomhuis is een tijdens niets meer te zien door door de enorme op tv hoeveelheid spullen. Petra en naar Stephan op zijn het overzicht het totaal kwijt en hebben geen een idee in hoe ze hun huis weer gezellig tijdens kunnen maken. Vooral met Petra houdt naar van verzamelen. met Het wordt tijd om van grondig op te het ruimen.

Linda op en Erik door verwachten hun derde op tv kindje. Ondanks hun ruime woning is door er geen naar plek uit voor de baby. Het huis uit staat tot de een nok vol spullen en op dat zorgt door voor grote tijdens frustratie bij het stel. Vooral met Erik met kan de troep uit in huis niet meer op aanzien, van want hij houdt met van orde en van rust in huis. Door het de komst van een door derde kindje moet er met snel verandering met in de situatie van komen.

Linda en op Erik verwachten hun derde de kindje. Ondanks hun op tv ruime woning een is er geen van plek op voor de baby. Het op huis staat tot naar de nok door vol spullen en dat zorgt door voor grote frustratie het bij het de stel. Vooral Erik kan de een met troep in huis niet uit meer aanzien, want hij houdt naar van orde het en rust in de huis. met Door de komst van een derde van kindje moet op er snel verandering op tv in de situatie een komen.

De 40-jarige een Rianne het en haar 37-jarige vriend, tijdens Erik, wonen uit samen met hun zoontje op tv en de twee dochters van een met Rianne in een ruime door woning. Het stel heeft het een tijdens eigen bedrijf waar ze al hun op tv tijd van en energie in steken. van Rianne moet daarnaast ook de het huishouden door doen. De uit taakverdelingen zijn scheefgegroeid en van Rianne kan het het huishouden niet meer een in haar uit eentje bolwerken. Het gevolg is met een de puinhoop in van huis waar geen op einde aan lijkt de te komen.

De op 40-jarige Rianne en haar 37-jarige op naar vriend, Erik, wonen de samen met hun zoontje en naar de twee dochters van op Rianne naar in een van ruime woning. Het stel heeft op een eigen op tv bedrijf waar door ze al hun de tijd en energie tijdens in steken. Rianne moet een daarnaast ook het huishouden met doen. door De taakverdelingen zijn scheefgegroeid naar en Rianne naar kan het huishouden niet van meer in haar eentje naar bolwerken. Het in gevolg is tijdens een puinhoop in op tv huis waar geen op einde aan lijkt te op tv komen.

Hans door en Wiene door wonen met hun drie kinderen in met een voormalige boerderij naar de die flink moet tijdens worden opgeknapt. Hans heeft een grote plannen met het tijdens huis en tijdens de schuren, maar hij op tv is naar te druk met zijn werk. tijdens En het daarnaast klust hij in de in schuur aan allerlei met projecten. Wiene steekt liever op tijd in door de kinderen dan naar in het huishouden. van Hans doet een op huishuishoudelijk gebied helemaal een niets. Ondertussen een slibt het huis langzaam in dicht met spullen op en is naar de chaos niet meer naar te met overzien.

Hans en uit Wiene wonen met hun het drie kinderen in door een voormalige uit boerderij in die flink moet op worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen tijdens tijdens met het huis met en de schuren, maar hij uit is te op druk met zijn werk. En van daarnaast van klust hij in op tv de schuur aan uit allerlei projecten. Wiene steekt liever naar tijd van in de kinderen met dan in door het huishouden. Hans uit doet op huishuishoudelijk gebied helemaal niets. het Ondertussen tijdens slibt het huis in langzaam dicht met spullen en uit is de chaos van niet naar meer te in overzien.

Linda een en Edward wonen uit samen met hun het twee dochters in een het flat. Het in lukt hen maar niet tijdens hun huishouden op tijdens orde te krijgen. van Edward heeft naast zijn in passie voor muziek op een voorliefde door voor de uit kerst. Beide hobby's met nemen de berging in in beslag, waardoor onder meer naar de fietsen de in de huiskamer van staan. Daarnaast bewaart op Linda veel een spullen met herinneringen. Het van huis moet nodig naar weer van gezellig en leefbaar worden met gemaakt.

Linda en Edward een wonen samen van met tijdens hun twee dochters door in een flat. Het lukt hen een maar uit niet hun huishouden op orde met in te krijgen. Edward van heeft naast zijn passie de voor muziek een voorliefde voor door op de kerst. Beide hobby's een nemen de de berging in beslag, een waardoor onder meer de een fietsen in de de huiskamer staan. in Daarnaast bewaart Linda veel spullen met de op herinneringen. Het huis moet nodig het weer gezellig op tv en leefbaar worden op gemaakt.

De 47-jarige Rebecca met van woont samen met haar dochter, tijdens de 9-jarige een Jada, in een overvol huis van op in Den Bosch. Koopjesjagen is haar met hobby en door dat is terug een te zien de in haar huis! het De kasten uit puilen uit van in de kleding, schoenen, uit tassen en souvenirs van die ze tijdens haar door werk als van stewardess van over in de hele wereld heeft verzameld. Er tijdens het is geen doorkomen van meer aan. Rebecca heeft naar het helemaal met gehad met al haar spullen. naar Haar van eengezinswoning is inmiddels te de klein voor de met twee dames.

De 47-jarige een Rebecca woont tijdens samen met haar dochter, de door 9-jarige Jada, in het een overvol het huis in Den Bosch. tijdens Koopjesjagen is haar een hobby en op tv dat is tijdens terug te op zien in haar met huis! De kasten puilen uit naar van de van kleding, schoenen, tassen met en souvenirs die het ze tijdens haar werk als op stewardess van over tijdens de hele wereld op tv heeft verzameld. Er van door is geen doorkomen meer op aan. Rebecca op heeft het helemaal gehad met al naar de haar spullen. Haar eengezinswoning in is inmiddels te klein het voor de twee tijdens dames.

De naar 47-jarige Annemiek in is drie jaar geleden gescheiden en in staat uit er sindsdien alleen voor. Ze de doet op tv alles voor haar twee kinderen, door de 12-jarige met Thijs en met de 15-jarige Lotte. Annemieke het bewaart alles door waar een naar herinnering aan vastzit. En met met alle spullen uit heeft ze wel een weer een het plan of bedenkt ze met een project. In door zes dagen van tijd wordt het van huis van Annemiek compleet leeggehaald naar en tijdens weer opnieuw ingericht. op Dit zorgt voor grote spanning en met stress door bij Annemiek.

De naar 47-jarige Annemiek is een drie jaar geleden gescheiden van en staat er sindsdien de alleen voor. Ze op doet alles voor tijdens haar twee op tv kinderen, de 12-jarige uit Thijs tijdens en de 15-jarige tijdens Lotte. Annemieke bewaart alles waar op tv een herinnering van aan vastzit. En uit met alle spullen heeft tijdens ze wel weer een naar plan of bedenkt met ze een project. met de In zes dagen met tijd wordt het huis van door Annemiek tijdens compleet leeggehaald en weer opnieuw ingericht. de Dit van zorgt voor grote spanning van en stress tijdens bij Annemiek.

Ramona en door Maarten van zien door de spullen hun van eettafel niet meer. Twee de jaar op geleden gingen uit zij samenwonen en toen kwamen het twee huisraden samen met in met een huis. Bovendien hadden ze plotseling op tv drie naar honden en twee katten. Sindsdien het is het in huis vol! met En toen zoontje Ziggy acht op tv maanden op geleden geboren werd, was er een in helemaal geen tijd meer om orde tijdens op zaken te op met stellen.

oktober 2020
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!