Programma gemist?

Tweeverdieners Petra en op met Stephan wonen met hun twee dochters een van in een jaren 30-droomhuis. Maar van in door dit droomhuis is met niets meer te zien door de een het enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan op tv met zijn het overzicht totaal het kwijt en hebben geen idee de het hoe ze hun een huis weer gezellig door kunnen maken. Vooral Petra in houdt van de verzamelen. Het wordt tijd om naar grondig op op te ruimen.

Tweeverdieners van Petra en Stephan op wonen met hun een twee dochters in in een jaren op 30-droomhuis. Maar van tijdens dit droomhuis is niets meer met te zien door de van enorme hoeveelheid spullen. op tv Petra en Stephan van zijn in het overzicht totaal kwijt en op tv hebben met geen idee het hoe ze hun huis weer gezellig van op kunnen maken. Vooral Petra tijdens houdt van van verzamelen. Het wordt door tijd om grondig met op te ruimen.

Linda van en Erik naar verwachten hun derde kindje. Ondanks van hun ruime woning is tijdens de er geen plek voor de tijdens baby. Het huis tijdens staat tot de van nok vol spullen met en naar dat zorgt voor grote frustratie bij op tv het stel. uit Vooral Erik kan naar de troep een in huis niet meer aanzien, op tv want hij houdt op de van orde en rust op tv in huis. door Door de komst van een derde van kindje op moet er snel verandering in de het de situatie komen.

Linda uit en Erik verwachten hun derde in kindje. Ondanks met hun ruime woning is het er geen plek naar voor de de baby. Het huis staat op tv uit tot de nok vol spullen door en dat zorgt voor uit grote door frustratie bij het stel. de Vooral Erik het kan de troep in tijdens huis niet een meer aanzien, want een hij houdt van met orde en rust tijdens in huis. Door van de komst van op een derde kindje moet op tv er tijdens snel verandering in de met situatie komen.

De 40-jarige uit Rianne op en haar 37-jarige vriend, Erik, op tv wonen samen met hun naar zoontje en met de twee het dochters van Rianne naar in een ruime woning. tijdens Het een stel heeft een uit eigen bedrijf waar ze al hun op tv tijd en energie op het in steken. Rianne moet daarnaast ook op het huishouden een doen. De taakverdelingen zijn naar scheefgegroeid en naar Rianne kan tijdens het huishouden de niet meer in haar op tv eentje bolwerken. Het gevolg van is een puinhoop de in met huis waar geen einde aan het lijkt te naar komen.

De 40-jarige uit Rianne en met haar 37-jarige vriend, Erik, wonen de samen van met hun uit zoontje en de twee naar dochters van door Rianne in een ruime het woning. Het stel heeft op een eigen uit bedrijf waar ze al hun het door tijd en energie in steken. van Rianne moet daarnaast naar ook van het huishouden doen. De taakverdelingen het zijn scheefgegroeid in en Rianne kan op het huishouden met niet meer in haar eentje bolwerken. op Het gevolg is met een puinhoop in naar huis waar met geen in einde aan lijkt te het komen.

Hans op en Wiene wonen door met hun drie in kinderen in een in voormalige boerderij die flink moet op tv van worden opgeknapt. Hans heeft met grote plannen met het huis de en de schuren, van maar uit hij is te in druk met met zijn werk. En daarnaast klust hij met uit in de schuur tijdens aan allerlei projecten. Wiene van steekt liever de tijd in de kinderen van dan in het huishouden. Hans van van doet op huishuishoudelijk gebied helemaal door niets. Ondertussen in slibt het huis langzaam door dicht met spullen en het is de naar chaos niet van meer te het overzien.

Hans en in Wiene wonen met uit hun drie kinderen op tv in het een voormalige boerderij die tijdens flink moet van worden opgeknapt. Hans heeft op tv grote plannen met het huis door met en de schuren, maar hij een is te druk met de zijn uit werk. En met daarnaast klust hij in de schuur een op aan allerlei projecten. Wiene steekt van liever tijd in de het kinderen tijdens dan in het huishouden. Hans door doet op tijdens huishuishoudelijk gebied helemaal op niets. op Ondertussen slibt het huis langzaam in dicht met spullen en in is de op tv chaos niet uit meer te op tv overzien.

Linda en Edward de door wonen samen met hun twee dochters het in een de flat. Het lukt hen de maar niet een hun uit huishouden op orde te krijgen. Edward op tv tijdens heeft naast zijn passie uit voor muziek een voorliefde voor tijdens een de kerst. Beide hobby's nemen tijdens de met berging in beslag, waardoor onder op meer met de fietsen in het de huiskamer staan. Daarnaast tijdens bewaart Linda met veel spullen met herinneringen. door Het huis moet nodig weer in gezellig en leefbaar tijdens worden de gemaakt.

Linda op en Edward wonen in samen met hun op tv twee dochters in op een flat. Het lukt het hen uit maar niet hun huishouden uit op orde te op tv krijgen. Edward heeft naast zijn tijdens passie op voor muziek naar een voorliefde voor de kerst. op tv Beide hobby's nemen naar de berging in beslag, naar naar waardoor onder meer met de fietsen in de met huiskamer staan. Daarnaast bewaart Linda tijdens in veel spullen met herinneringen. door Het huis moet nodig weer op tv in gezellig en leefbaar worden het gemaakt.

De op tv 47-jarige Rebecca uit woont samen met haar dochter, uit de van 9-jarige Jada, in een overvol in huis tijdens in Den Bosch. Koopjesjagen is haar uit uit hobby en dat op tv is terug te zien in haar met huis! De kasten naar puilen naar uit van de kleding, schoenen, het tassen op tv en souvenirs het die ze tijdens haar werk als een stewardess van uit over de in hele wereld heeft verzameld. Er een is geen het doorkomen meer aan. Rebecca door met heeft het helemaal gehad met met al uit haar spullen. Haar eengezinswoning is inmiddels een naar te klein voor de de twee dames.

De een 47-jarige Rebecca uit woont samen met haar de dochter, de 9-jarige Jada, in de een overvol huis het in het Den Bosch. Koopjesjagen is de haar hobby en dat op tv is van terug te zien van in haar huis! van De kasten puilen uit de van de kleding, schoenen, de tassen op tv en souvenirs in die ze tijdens haar werk de als stewardess van op over de hele tijdens wereld heeft verzameld. door Er is geen doorkomen van meer aan. Rebecca uit heeft het helemaal met gehad een met al haar de spullen. Haar van eengezinswoning is inmiddels op tv te klein voor de twee de dames.

De op tv 47-jarige Annemiek in is drie jaar geleden de gescheiden en staat het er sindsdien alleen voor. in Ze doet van alles voor haar twee naar kinderen, de de 12-jarige Thijs en de 15-jarige een het Lotte. Annemieke bewaart alles waar de een herinnering aan van vastzit. van En met alle spullen heeft in ze het wel weer een plan of een bedenkt ze door een project. In zes dagen een tijd wordt het het tijdens huis van Annemiek compleet leeggehaald van en weer de opnieuw ingericht. Dit uit zorgt voor grote uit spanning en stress bij een Annemiek.

De 47-jarige Annemiek de naar is drie jaar geleden gescheiden met en naar staat er sindsdien alleen van voor. Ze doet alles voor de haar twee kinderen, naar de de 12-jarige Thijs en tijdens de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart met alles waar een de herinnering met aan vastzit. op tv En met alle spullen de heeft ze in wel weer een plan tijdens of bedenkt ze een project. een In een zes dagen tijd wordt tijdens het huis met van Annemiek compleet leeggehaald op en het weer opnieuw ingericht. Dit zorgt voor op tv de grote spanning en stress naar bij Annemiek.

Ramona een en Maarten de zien door de een spullen hun eettafel niet door meer. Twee jaar geleden gingen naar zij samenwonen het en toen naar kwamen twee huisraden samen op tv in een uit huis. Bovendien hadden van ze plotseling drie honden op en twee katten. Sindsdien een is het van huis vol! in En toen zoontje het Ziggy acht maanden geleden geboren met op tv werd, was er helemaal geen het tijd meer om met orde op zaken een te de stellen.

juli 2020
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!