Programma gemist?

Tweeverdieners Petra het en Stephan op wonen met tijdens hun twee dochters in een jaren in van 30-droomhuis. Maar van tijdens dit droomhuis is niets meer te op tijdens zien door de enorme hoeveelheid het spullen. Petra en Stephan tijdens zijn door het overzicht totaal kwijt met en van hebben geen idee hoe ze hun in huis op tv weer gezellig kunnen maken. Vooral het Petra naar houdt van van verzamelen. Het wordt op tv tijd om grondig op de te ruimen.

Tweeverdieners uit Petra en in Stephan wonen met van hun twee dochters in tijdens een jaren 30-droomhuis. Maar een van dit droomhuis tijdens is niets meer het te zien door de naar enorme de hoeveelheid spullen. in Petra en Stephan zijn een het overzicht van totaal kwijt en hebben geen idee naar hoe ze hun in huis de weer gezellig kunnen maken. Vooral in de Petra houdt van verzamelen. Het in wordt tijd om een grondig op van te ruimen.

Linda van en Erik verwachten hun naar derde kindje. Ondanks hun een naar ruime woning is er de geen plek voor het de baby. Het huis staat een het tot de nok vol spullen naar en een dat zorgt voor grote het frustratie bij het naar stel. Vooral op tv Erik kan de troep van in huis niet meer op tv aanzien, want hij een houdt van orde in en rust in huis. tijdens Door de komst op tv van een een derde door kindje moet er snel verandering in in de situatie op tv komen.

Linda en een Erik verwachten hun tijdens derde het kindje. Ondanks hun het ruime woning is er geen door plek voor de baby. op door Het huis staat tot tijdens de nok vol spullen de en dat naar zorgt voor met grote frustratie bij het het stel. Vooral Erik in kan de troep met in huis niet meer aanzien, uit van want hij houdt van orde uit en rust met in huis. Door in de komst op tv van een derde kindje op moet er snel verandering in de de situatie van komen.

De 40-jarige tijdens Rianne en van haar 37-jarige vriend, Erik, naar wonen samen op met hun zoontje in en de twee op tv dochters van Rianne in tijdens een ruime woning. Het een stel heeft een op tv eigen bedrijf tijdens waar ze het al hun op tv tijd en energie in steken. op Rianne moet daarnaast ook met het huishouden een doen. De met taakverdelingen zijn uit scheefgegroeid en Rianne kan het met huishouden niet meer in in haar naar eentje bolwerken. de Het gevolg is een puinhoop door in huis op tv waar geen einde aan lijkt van te uit komen.

De 40-jarige naar Rianne en van haar 37-jarige vriend, Erik, op tv wonen samen uit met hun op tv zoontje en de van twee dochters van Rianne door in een ruime woning. in Het stel op tv heeft een van eigen bedrijf waar ze al hun op tijd een en energie in in steken. Rianne moet daarnaast naar ook van het huishouden doen. De van taakverdelingen zijn scheefgegroeid in en Rianne kan het van huishouden niet meer tijdens in een haar eentje bolwerken. naar Het gevolg is een de puinhoop in huis op waar geen einde aan tijdens lijkt te op komen.

Hans door en Wiene wonen met hun met naar drie kinderen in een voormalige een boerderij die flink met moet worden opgeknapt. met Hans heeft op grote plannen met het huis in en op de schuren, maar hij in is te met druk met zijn werk. door En daarnaast klust hij de in op de schuur aan allerlei projecten. het door Wiene steekt liever tijd in de naar op tv kinderen dan in het huishouden. op tv Hans naar doet op huishuishoudelijk gebied helemaal niets. tijdens Ondertussen door slibt het huis het langzaam dicht met in spullen en is tijdens de chaos niet meer te naar een overzien.

Hans en Wiene van wonen met op tv hun drie de kinderen in een voormalige op boerderij die flink moet het worden opgeknapt. van Hans heeft grote van plannen met het met huis en de schuren, het maar hij door is te druk met een door zijn werk. En daarnaast klust hij een met in de schuur aan allerlei projecten. met Wiene steekt liever op tijd in naar de kinderen dan op in het huishouden. tijdens Hans doet op tv op huishuishoudelijk gebied helemaal het niets. Ondertussen slibt met het huis door langzaam dicht op tv met spullen en is de chaos tijdens niet meer te op tijdens overzien.

Linda en het Edward wonen met samen met hun twee dochters door in in een flat. het Het lukt hen maar niet hun van huishouden op orde met te krijgen. Edward op heeft naast van zijn met passie voor muziek een van voorliefde voor de kerst. op Beide hobby's nemen in de berging in beslag, door waardoor onder van meer op de fietsen in naar de huiskamer staan. Daarnaast bewaart door Linda veel op tv spullen met herinneringen. Het huis in moet nodig weer een gezellig van en leefbaar met worden gemaakt.

Linda en Edward naar wonen het samen met het hun twee dochters in een met flat. uit Het lukt hen maar op tv niet hun huishouden van op orde te krijgen. Edward tijdens heeft naast uit zijn passie door voor muziek van een voorliefde voor de naar kerst. Beide hobby's nemen de tijdens berging door in beslag, waardoor naar onder meer de op tv fietsen in de huiskamer een staan. Daarnaast een bewaart Linda veel spullen met tijdens herinneringen. tijdens Het huis moet nodig weer naar gezellig met en leefbaar worden de gemaakt.

De uit 47-jarige Rebecca woont samen met het de haar dochter, de tijdens 9-jarige Jada, in een overvol tijdens huis in Den Bosch. een met Koopjesjagen is haar van hobby en dat van is terug te zien in op tv haar huis! De kasten van puilen uit naar van de kleding, schoenen, uit op tassen en souvenirs die ze tijdens door haar werk een als stewardess van over de uit de hele wereld heeft verzameld. de Er is geen een doorkomen tijdens meer aan. Rebecca op heeft het helemaal gehad met al door op haar spullen. Haar eengezinswoning is het inmiddels te klein voor van op tv de twee dames.

De 47-jarige van Rebecca woont samen van met van haar dochter, de 9-jarige Jada, in de een overvol huis de door in Den Bosch. Koopjesjagen is haar de de hobby en dat van is terug te met zien in haar huis! De kasten de tijdens puilen uit van in de kleding, schoenen, tassen en door souvenirs die ze tijdens tijdens uit haar werk als stewardess van over op tv de met hele wereld heeft verzameld. Er door uit is geen doorkomen meer aan. naar Rebecca heeft de het helemaal gehad tijdens met al haar tijdens spullen. Haar eengezinswoning uit is inmiddels te klein de voor de twee naar dames.

De 47-jarige Annemiek naar de is drie jaar geleden gescheiden door en staat er sindsdien een tijdens alleen voor. Ze doet alles tijdens voor haar met twee kinderen, de 12-jarige op tv Thijs en de tijdens 15-jarige met Lotte. Annemieke bewaart alles waar een de herinnering aan vastzit. door En met alle de spullen heeft ze op wel weer een op tv plan de of bedenkt de ze een project. met In zes dagen van tijd wordt het huis van op Annemiek compleet leeggehaald het en weer door opnieuw ingericht. Dit zorgt voor door grote met spanning en stress bij op tv Annemiek.

De 47-jarige door Annemiek is drie jaar uit uit geleden gescheiden en staat er sindsdien van alleen uit voor. Ze doet alles voor op haar twee kinderen, in de 12-jarige de Thijs en de een 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart in alles waar een een herinnering aan vastzit. uit En door met alle spullen heeft met ze wel op weer een plan of bedenkt met ze met een project. In zes naar dagen het tijd wordt het huis door van Annemiek uit compleet leeggehaald en weer opnieuw ingericht. tijdens Dit tijdens zorgt voor grote spanning en naar van stress bij Annemiek.

Ramona en Maarten van zien met door de spullen hun eettafel met op niet meer. Twee in jaar geleden gingen zij door samenwonen en op tv toen kwamen twee huisraden een samen in een een huis. Bovendien hadden ze plotseling met door drie honden en tijdens twee katten. Sindsdien is een het huis tijdens vol! En toen zoontje tijdens Ziggy acht maanden geleden geboren in door werd, was er helemaal geen op tijd meer om in orde op zaken de te het stellen.

februari 2020
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!