Programma gemist?

Tweeverdieners door Petra en Stephan wonen met een in hun twee dochters in een jaren in 30-droomhuis. Maar naar van dit met droomhuis is op niets meer te zien door de tijdens enorme hoeveelheid een spullen. Petra en de Stephan zijn met het overzicht totaal kwijt en op tv het hebben geen idee hoe ze tijdens hun huis weer door gezellig kunnen maken. het Vooral Petra houdt van van uit verzamelen. Het wordt tijd met om grondig op met te ruimen.

Tweeverdieners op Petra en uit Stephan wonen met hun twee op tv dochters door in een jaren door 30-droomhuis. Maar van dit een droomhuis is niets meer te naar zien door het de enorme hoeveelheid de spullen. Petra op en Stephan zijn het overzicht het op totaal kwijt en in hebben geen idee van hoe ze hun huis weer een gezellig kunnen maken. Vooral de Petra houdt door van verzamelen. Het wordt tijdens tijd de om grondig de op te ruimen.

Linda naar en Erik verwachten hun op tv derde tijdens kindje. Ondanks hun ruime woning is het er met geen plek voor de tijdens baby. Het huis met staat tot tijdens de nok vol spullen van en naar dat zorgt voor met grote frustratie bij het stel. de Vooral Erik het kan de troep in op huis niet meer aanzien, een want van hij houdt van orde en tijdens rust in van huis. Door de tijdens komst van van een derde op tv kindje moet er tijdens snel verandering in op de situatie komen.

Linda tijdens en Erik van verwachten hun derde kindje. Ondanks naar hun ruime met woning is er de geen plek door voor de baby. in Het huis staat tot de nok in door vol spullen en dat met zorgt voor grote op tv frustratie bij een het stel. Vooral Erik het kan de troep tijdens in huis niet meer op tv aanzien, want hij op tv houdt de van orde en rust op tv in huis. Door de komst van tijdens van een derde kindje tijdens moet er door snel verandering in de situatie tijdens komen.

De naar 40-jarige Rianne en haar de 37-jarige vriend, Erik, op wonen samen met naar hun zoontje en de in twee dochters van uit Rianne in op een ruime woning. Het een stel heeft een door met eigen bedrijf waar ze al een hun tijd het en energie in steken. naar Rianne moet daarnaast tijdens ook met het huishouden doen. de De taakverdelingen zijn scheefgegroeid en een Rianne kan het met huishouden niet meer in de het haar eentje bolwerken. Het gevolg is een een puinhoop de in met huis waar geen einde aan lijkt op te op tv komen.

De 40-jarige van Rianne en van haar 37-jarige vriend, in Erik, wonen naar samen met hun zoontje en een de naar twee dochters van Rianne in een naar ruime woning. Het met stel heeft op tv een eigen door bedrijf waar ze al hun op tv tijd uit en energie de in steken. Rianne moet daarnaast ook het het huishouden de doen. De een taakverdelingen zijn scheefgegroeid de en Rianne in kan het huishouden niet met meer in haar eentje uit bolwerken. Het uit gevolg is een puinhoop in op tv huis waar een geen de einde aan lijkt te de komen.

Hans naar en Wiene wonen met hun tijdens drie kinderen in het een in voormalige boerderij die flink moet tijdens een worden opgeknapt. Hans heeft grote de plannen het met het huis en de tijdens schuren, maar hij op tv is het te druk met zijn een werk. En daarnaast klust van hij in de van schuur aan allerlei met projecten. het Wiene steekt liever tijd door in de kinderen in dan in van het huishouden. Hans doet op huishuishoudelijk op tv gebied helemaal een niets. Ondertussen tijdens slibt het huis langzaam dicht op de met spullen en op is de chaos niet meer een te naar overzien.

Hans met en Wiene wonen in met hun drie naar kinderen in een voormalige boerderij uit die flink moet naar worden het opgeknapt. Hans heeft de grote plannen met het met huis en de schuren, naar de maar hij is van te druk met zijn werk. naar En daarnaast klust hij met in de in schuur op tv aan allerlei projecten. Wiene op steekt liever tijd in de uit kinderen dan met in het huishouden. tijdens Hans doet op naar huishuishoudelijk gebied helemaal tijdens niets. op Ondertussen slibt het huis langzaam dicht naar naar met spullen en naar is de chaos niet meer op te naar overzien.

Linda op en Edward wonen samen een met hun twee dochters op in een met flat. Het lukt hen tijdens maar niet tijdens hun huishouden op orde door te krijgen. Edward tijdens heeft naast van zijn naar passie voor muziek een voorliefde voor tijdens de kerst. van Beide hobby's nemen de het uit berging in beslag, waardoor op tv onder meer de fietsen in op tv de huiskamer staan. de Daarnaast bewaart tijdens Linda in veel spullen met herinneringen. naar Het huis naar moet nodig weer gezellig en leefbaar naar het worden gemaakt.

Linda uit en Edward wonen samen door met hun twee op dochters de in een flat. Het lukt een hen maar niet de hun door huishouden op orde te krijgen. tijdens Edward heeft naast zijn van door passie voor muziek een een voorliefde voor de de kerst. Beide hobby's nemen de van uit berging in beslag, waardoor met onder meer van de fietsen in de van huiskamer staan. Daarnaast op bewaart Linda op veel spullen met herinneringen. Het huis met moet de nodig weer gezellig en leefbaar in worden op gemaakt.

De op 47-jarige Rebecca woont van samen met haar dochter, door de 9-jarige Jada, in een een overvol op tv huis in Den met Bosch. Koopjesjagen is uit haar hobby en dat het is terug een te met zien in haar huis! De kasten op tv puilen uit uit van een de kleding, schoenen, tassen en met souvenirs die ze tijdens uit haar werk de als met stewardess van over de naar hele wereld door heeft verzameld. Er de is geen doorkomen meer tijdens aan. Rebecca heeft tijdens het helemaal gehad met al de in haar spullen. Haar eengezinswoning is een inmiddels te klein voor uit met de twee dames.

De 47-jarige Rebecca met woont samen met in haar dochter, tijdens de 9-jarige uit Jada, in een overvol in huis in Den de Bosch. Koopjesjagen is de haar hobby en tijdens dat is de terug te zien in haar in huis! De kasten naar puilen op tv uit van de kleding, schoenen, van tassen en naar souvenirs met die ze tijdens haar werk als de uit stewardess van over de hele met wereld een heeft verzameld. Er is geen doorkomen op meer aan. op tv Rebecca heeft het door helemaal gehad met al met uit haar spullen. Haar eengezinswoning is op tv inmiddels te door klein voor het de twee dames.

De 47-jarige in Annemiek is drie jaar van geleden gescheiden in en staat door er sindsdien alleen voor. met Ze doet van alles voor haar het twee kinderen, de 12-jarige Thijs door en de 15-jarige uit door Lotte. Annemieke bewaart alles tijdens waar een herinnering aan vastzit. op tv En naar met alle spullen het heeft ze wel weer een van plan of bedenkt in ze de een project. In op zes dagen tijd wordt het van huis van op Annemiek compleet leeggehaald het en weer opnieuw ingericht. van Dit zorgt voor het grote in spanning en op tv stress bij Annemiek.

De op tv 47-jarige Annemiek op tv is drie jaar naar geleden gescheiden en staat in er sindsdien uit alleen voor. Ze doet alles van voor haar op twee kinderen, de 12-jarige naar Thijs naar en de 15-jarige Lotte. Annemieke tijdens bewaart alles tijdens waar een herinnering aan in vastzit. En door met alle de spullen heeft ze wel weer in een plan of het bedenkt ze een project. tijdens In op tv zes dagen het tijd wordt het huis tijdens van Annemiek compleet door leeggehaald en met weer opnieuw ingericht. Dit zorgt van voor grote spanning en van stress bij in Annemiek.

Ramona het en Maarten zien door de tijdens spullen uit hun eettafel niet van meer. Twee jaar geleden van gingen zij samenwonen en het toen kwamen twee tijdens door huisraden samen in een huis. op tv Bovendien op tv hadden ze plotseling drie honden en op twee katten. Sindsdien een is het huis door het vol! En toen tijdens zoontje Ziggy acht maanden geleden met geboren werd, was door er helemaal geen van tijd meer om orde met op zaken van te van stellen.

juni 2021
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!