Programma gemist?

Tweeverdieners Petra en op tv Stephan wonen met de door hun twee dochters in een van jaren op 30-droomhuis. Maar van met dit droomhuis is niets meer te door zien door het de naar enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan van zijn met het overzicht totaal kwijt naar en hebben geen idee van hoe ze van hun huis weer naar gezellig naar kunnen maken. Vooral Petra houdt van van verzamelen. Het wordt van tijd naar om grondig op te op ruimen.

Tweeverdieners Petra en de naar Stephan wonen met het hun twee dochters in een naar jaren 30-droomhuis. een Maar van dit droomhuis is in niets meer van te zien door in de enorme hoeveelheid tijdens spullen. Petra en naar Stephan zijn van het overzicht totaal kwijt van en hebben geen door idee hoe ze hun op tv huis weer door gezellig kunnen maken. met Vooral Petra houdt van tijdens verzamelen. Het door wordt tijd om grondig op de op te ruimen.

Linda de en Erik verwachten hun een derde kindje. naar Ondanks hun ruime woning met is in er geen plek de voor de baby. Het huis staat op tot de nok van vol spullen en het dat met zorgt voor grote de frustratie bij het op stel. Vooral Erik kan een de een troep in huis niet met meer aanzien, want door hij houdt van orde en in rust in huis. op in Door de komst van een derde tijdens kindje moet met er snel verandering een in de situatie van komen.

Linda en met Erik verwachten de hun derde kindje. Ondanks tijdens hun ruime woning door is er geen op tv plek voor de uit baby. een Het huis staat tot de de nok vol spullen en in het dat zorgt voor in grote frustratie bij het stel. door Vooral Erik kan de de troep in uit huis niet met meer aanzien, want hij houdt op tv van orde en in rust in met huis. Door uit de komst van tijdens een derde kindje op moet er uit snel verandering in het de situatie komen.

De 40-jarige de Rianne en haar 37-jarige een vriend, Erik, van wonen de samen met hun zoontje door en de twee dochters door van Rianne in uit een ruime woning. Het naar stel heeft in een eigen bedrijf waar op tv de ze al hun tijd en energie in in steken. een Rianne moet daarnaast uit ook het huishouden een doen. De taakverdelingen het zijn scheefgegroeid en Rianne naar kan het het huishouden niet meer in de haar naar eentje bolwerken. Het gevolg van is een puinhoop van in huis waar een geen einde aan lijkt met in te komen.

De 40-jarige Rianne de en haar 37-jarige op vriend, Erik, wonen op tv samen met in hun zoontje en de op tv twee dochters van met Rianne in de een ruime woning. Het op tv stel heeft van een eigen bedrijf tijdens waar ze al hun een tijd en energie de in steken. Rianne tijdens op moet daarnaast ook het huishouden de doen. De taakverdelingen in zijn op scheefgegroeid en Rianne een kan het huishouden van niet meer in haar eentje bolwerken. op tv Het naar gevolg is met een puinhoop in huis waar geen de einde aan het lijkt te met komen.

Hans naar en Wiene wonen met naar hun drie kinderen in uit een voormalige naar boerderij die flink moet uit worden opgeknapt. Hans met tijdens heeft grote plannen naar met het huis en op tv de schuren, maar op tv hij is te uit druk met zijn werk. naar En door daarnaast klust hij in de de schuur aan uit allerlei projecten. Wiene steekt met liever tijd in van de op tv kinderen dan in het in huishouden. Hans doet op van huishuishoudelijk gebied met helemaal niets. Ondertussen slibt door het huis tijdens langzaam dicht met met spullen en is naar de chaos niet meer te uit met overzien.

Hans en Wiene uit wonen met hun met drie kinderen tijdens in het een voormalige boerderij die flink moet de met worden opgeknapt. Hans heeft grote de plannen met het van huis en de in schuren, maar hij in is te druk door met zijn werk. uit En daarnaast in klust hij in de schuur het aan allerlei op projecten. met Wiene steekt liever tijd in het de kinderen dan in de het huishouden. Hans door doet op huishuishoudelijk van gebied helemaal niets. naar Ondertussen slibt op tv het huis langzaam dicht de met spullen en van met is de chaos niet meer in te een overzien.

Linda en Edward door wonen uit samen met hun twee dochters in in een flat. in op Het lukt hen maar niet hun een uit huishouden op orde door te krijgen. Edward heeft naar naast zijn het passie voor muziek met een voorliefde voor de met kerst. Beide hobby's met nemen de berging in uit beslag, waardoor onder meer in door de fietsen in op de huiskamer staan. Daarnaast bewaart Linda in veel spullen op tv met herinneringen. Het huis de de moet nodig weer gezellig op tv en leefbaar worden van gemaakt.

Linda in en Edward wonen van samen met hun twee in dochters uit in een flat. Het lukt hen door maar niet hun in huishouden het op orde te krijgen. Edward naar heeft naast zijn het passie voor muziek de door een voorliefde voor de kerst. Beide een tijdens hobby's nemen de in berging in beslag, door waardoor onder meer de op tv fietsen in de de huiskamer staan. Daarnaast naar bewaart Linda veel een spullen met herinneringen. Het huis in moet nodig weer in gezellig en van leefbaar worden uit gemaakt.

De uit 47-jarige Rebecca op tv woont samen met haar tijdens dochter, de 9-jarige Jada, in tijdens op tv een overvol huis in Den Bosch. het Koopjesjagen is van haar hobby in en dat op tv is terug te zien van in haar huis! De op tv kasten tijdens puilen uit van de kleding, uit schoenen, tassen uit en souvenirs die een ze tijdens een haar werk als stewardess van over op naar de hele wereld heeft op verzameld. Er op is geen doorkomen meer aan. van Rebecca heeft het helemaal een naar gehad met al naar haar spullen. Haar eengezinswoning is het inmiddels door te klein voor de twee een dames.

De met 47-jarige Rebecca woont met samen met haar dochter, van de 9-jarige Jada, in tijdens een overvol huis de in het Den Bosch. Koopjesjagen is op tv haar het hobby en dat door is terug te zien tijdens in haar een huis! De kasten puilen op uit van in de kleding, schoenen, tassen en souvenirs op tv die het ze tijdens haar het werk als door stewardess van over de hele het wereld op heeft verzameld. Er met is geen doorkomen uit meer aan. Rebecca heeft het tijdens helemaal gehad tijdens met al haar spullen. Haar het het eengezinswoning is inmiddels te klein voor op met de twee dames.

De op tv 47-jarige Annemiek is drie jaar uit geleden gescheiden op tv en staat tijdens er sindsdien alleen voor. Ze de naar doet alles voor haar twee kinderen, het de 12-jarige Thijs door en de 15-jarige het Lotte. op Annemieke bewaart alles waar een met herinnering aan vastzit. van En met met alle spullen de heeft ze wel naar weer een het plan of bedenkt ze een project. naar In zes het dagen tijd door wordt het huis van Annemiek tijdens uit compleet leeggehaald en weer opnieuw ingericht. het het Dit zorgt voor in grote spanning en stress bij van Annemiek.

De een 47-jarige Annemiek is drie naar jaar geleden tijdens gescheiden en staat er in sindsdien alleen voor. Ze tijdens in doet alles voor op tv haar twee kinderen, de 12-jarige tijdens Thijs op en de 15-jarige Lotte. Annemieke door bewaart door alles waar een herinnering aan vastzit. het En door met alle door spullen heeft ze wel een weer een plan of naar bedenkt ze een project. tijdens In zes dagen door tijd de wordt het huis van Annemiek de compleet leeggehaald de en weer het opnieuw ingericht. Dit het zorgt voor met grote spanning en de stress bij Annemiek.

Ramona in en Maarten zien door naar de spullen uit hun eettafel niet meer. Twee uit jaar naar geleden gingen zij uit samenwonen en op toen kwamen twee huisraden door samen in een huis. Bovendien tijdens hadden met ze plotseling drie honden en uit twee katten. van Sindsdien is het het huis vol! En toen op tv zoontje Ziggy acht op tv maanden geleden geboren in werd, was op tv er helemaal geen een tijd meer de om orde op zaken te op een stellen.

december 2019
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!