Programma gemist?

Tweeverdieners op tv Petra en Stephan wonen naar met hun twee dochters op tv in naar een jaren 30-droomhuis. op tv Maar van dit droomhuis uit is niets meer het te zien van door de enorme hoeveelheid van spullen. Petra en op Stephan zijn het overzicht een op totaal kwijt en hebben geen door idee hoe ze hun naar huis uit weer gezellig kunnen met maken. Vooral Petra houdt van op verzamelen. Het wordt uit tijd naar om grondig op met te ruimen.

Tweeverdieners Petra door en Stephan wonen de met hun een twee dochters in een de jaren met 30-droomhuis. Maar van dit een droomhuis is een niets meer te zien een door de naar enorme hoeveelheid spullen. een Petra en Stephan zijn het een overzicht totaal kwijt en tijdens het hebben geen idee hoe van ze hun het huis weer gezellig kunnen maken. Vooral met Petra houdt op tv van de verzamelen. Het wordt tijd om grondig het op het te ruimen.

Linda door en Erik de verwachten hun derde naar kindje. Ondanks hun uit ruime woning is er met geen plek op tv voor de baby. een Het huis staat tot tijdens de nok vol spullen en tijdens uit dat zorgt voor van grote frustratie bij het stel. Vooral uit Erik kan de in troep in in huis door niet meer aanzien, want hij met houdt van orde en uit rust in huis. tijdens Door de komst door van een op tv derde kindje de moet er snel verandering op tv in de situatie de komen.

Linda en in Erik verwachten hun derde door kindje. Ondanks op hun ruime in woning is er op tv geen plek uit voor de baby. Het het huis staat tot de nok door vol spullen de en een dat zorgt voor grote frustratie uit bij het stel. Vooral naar Erik de kan de troep een in huis niet meer uit aanzien, want hij houdt uit van orde en uit rust in huis. uit door Door de komst van een op derde op tv kindje moet er met snel verandering in door de situatie komen.

De 40-jarige Rianne de en haar 37-jarige door een vriend, Erik, wonen samen met hun een zoontje en de op tv twee tijdens dochters van in Rianne in een ruime uit woning. Het stel op heeft een eigen in bedrijf waar ze al hun op tijd en energie de in de steken. Rianne moet daarnaast naar ook met het huishouden doen. De taakverdelingen zijn met scheefgegroeid door en Rianne kan tijdens het huishouden niet naar meer in haar de eentje bolwerken. Het naar gevolg is een puinhoop door in huis met waar geen einde aan tijdens lijkt te de komen.

De 40-jarige tijdens Rianne en haar 37-jarige tijdens het vriend, Erik, wonen samen een met hun zoontje en het de het twee dochters van Rianne de in een ruime op tv woning. Het stel heeft naar een naar eigen bedrijf waar tijdens ze al hun tijd met en energie in steken. naar Rianne moet op daarnaast ook het huishouden doen. op tv door De taakverdelingen zijn scheefgegroeid en op Rianne van kan het huishouden in niet meer in haar eentje bolwerken. een de Het gevolg is een puinhoop van in het huis waar geen einde aan lijkt naar naar te komen.

Hans en Wiene door wonen door met hun drie kinderen in uit een in voormalige boerderij op tv die flink moet worden naar opgeknapt. Hans heeft grote plannen op met een het huis en de schuren, de van maar hij is te druk met door het zijn werk. En daarnaast naar klust hij op tv in de schuur aan allerlei door projecten. naar Wiene steekt liever tijd in de door het kinderen dan in het de huishouden. Hans doet op tijdens huishuishoudelijk gebied helemaal een niets. Ondertussen de slibt het naar huis langzaam dicht van met spullen en de is de chaos de niet meer te het overzien.

Hans door en Wiene wonen op met hun door drie kinderen in tijdens een voormalige boerderij die uit flink moet een worden opgeknapt. Hans door heeft grote plannen met het met huis het en de schuren, uit maar hij is naar te druk met zijn in werk. En daarnaast klust tijdens hij in de op tv schuur aan allerlei naar projecten. Wiene in steekt liever tijdens tijd in de kinderen dan in tijdens het huishouden. Hans op tv doet op door huishuishoudelijk gebied helemaal in niets. tijdens Ondertussen slibt het huis langzaam dicht een met tijdens spullen en van is de chaos niet meer naar te de overzien.

Linda in en Edward wonen samen tijdens met hun het twee dochters in naar een flat. Het lukt hen naar maar door niet hun huishouden op van orde te krijgen. Edward tijdens heeft naast met zijn passie op tv voor muziek een voorliefde het voor de kerst. op Beide van hobby's nemen de tijdens berging in beslag, waardoor van onder meer de fietsen in het de huiskamer staan. het op Daarnaast bewaart Linda veel het spullen met herinneringen. Het huis uit uit moet nodig weer gezellig en leefbaar door een worden gemaakt.

Linda en Edward op wonen door samen met hun twee dochters op tv de in een flat. Het lukt hen in maar niet hun naar huishouden op op orde te op krijgen. Edward heeft van naast zijn passie met voor muziek een voorliefde op tv voor in de kerst. Beide hobby's de nemen de berging van in beslag, waardoor een onder meer de tijdens fietsen in de op tv huiskamer staan. Daarnaast door bewaart Linda uit veel spullen met herinneringen. Het huis in moet nodig weer uit gezellig naar en leefbaar worden van gemaakt.

De 47-jarige Rebecca door woont samen met met haar door dochter, de 9-jarige in Jada, in een tijdens overvol huis in Den Bosch. het Koopjesjagen is haar naar hobby de en dat een is terug te zien naar in haar huis! De in kasten puilen naar uit van de kleding, schoenen, op tassen en souvenirs van een die ze tijdens haar werk het als stewardess van op tv over de hele wereld tijdens heeft door verzameld. Er is in geen doorkomen meer aan. een Rebecca heeft door het helemaal gehad een met al met haar spullen. Haar eengezinswoning het is inmiddels door te klein voor naar de twee dames.

De het 47-jarige Rebecca woont samen op tv met haar op dochter, de uit 9-jarige Jada, in naar een overvol huis in in Den Bosch. Koopjesjagen door is haar hobby en naar dat op is terug te zien van in haar huis! De kasten een het puilen uit van de kleding, schoenen, met uit tassen en souvenirs die ze met tijdens haar door werk als stewardess van over de een de hele wereld heeft verzameld. in Er de is geen doorkomen meer aan. Rebecca op tv heeft tijdens het helemaal gehad het met al haar spullen. Haar op tv eengezinswoning is inmiddels naar naar te klein voor de twee tijdens dames.

De 47-jarige van Annemiek door is drie jaar tijdens geleden gescheiden en staat met er sindsdien een alleen voor. Ze doet het alles voor haar twee in kinderen, de 12-jarige uit Thijs en de de 15-jarige door Lotte. Annemieke bewaart alles de waar een herinnering aan vastzit. op tv En op tv met alle op spullen heeft ze wel weer een de van plan of bedenkt ze een project. tijdens In zes dagen op tijd wordt naar het een huis van Annemiek compleet in leeggehaald en weer opnieuw ingericht. een met Dit zorgt voor grote spanning een en uit stress bij Annemiek.

De 47-jarige Annemiek met is drie jaar op geleden uit gescheiden en staat de er sindsdien met alleen voor. Ze doet in alles voor haar twee kinderen, tijdens door de 12-jarige Thijs en de op tv 15-jarige Lotte. in Annemieke bewaart alles tijdens waar een herinnering aan in vastzit. En van met alle spullen heeft ze met wel weer een van plan of bedenkt een naar ze een project. een In zes dagen tijd wordt naar het huis naar van Annemiek compleet leeggehaald en door met weer opnieuw ingericht. uit Dit zorgt voor grote naar spanning en stress op tv bij Annemiek.

Ramona de en Maarten de zien door de spullen hun eettafel tijdens met niet meer. Twee jaar een geleden gingen zij samenwonen en naar toen kwamen twee uit huisraden samen in met een huis. Bovendien op tv hadden op ze plotseling drie honden en tijdens twee katten. Sindsdien de in is het huis door vol! En toen zoontje Ziggy naar acht maanden geleden geboren de een werd, was er helemaal geen tijd een uit meer om orde op zaken te uit in stellen.

december 2021
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!