Programma gemist?

Tweeverdieners Petra op tv en van Stephan wonen met hun twee met dochters in op een jaren op tv 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is uit niets meer te naar zien door de tijdens uit enorme hoeveelheid spullen. Petra en de Stephan zijn het overzicht de in totaal kwijt en hebben geen op idee door hoe ze hun door huis weer gezellig kunnen maken. Vooral op tv Petra op houdt van het verzamelen. Het wordt de tijd om grondig op te door ruimen.

Tweeverdieners uit Petra en tijdens Stephan wonen met hun twee dochters op in een jaren tijdens 30-droomhuis. Maar van naar de dit droomhuis is niets met meer te zien door de de enorme hoeveelheid spullen. in Petra en Stephan uit zijn het in overzicht totaal kwijt en op tv hebben geen idee op tv hoe ze hun met huis weer gezellig een naar kunnen maken. Vooral Petra houdt van tijdens verzamelen. Het wordt op uit tijd om grondig op te door ruimen.

Linda en Erik een verwachten door hun derde kindje. Ondanks hun de ruime woning is uit er geen plek op tv voor de in baby. Het uit huis staat de tot de nok vol op tv spullen en op tv dat zorgt voor grote frustratie bij op het door stel. Vooral Erik het kan de troep het in huis niet de meer aanzien, want het hij houdt van orde met en rust in huis. door een Door de komst van van een derde kindje in moet er snel verandering in op de situatie tijdens komen.

Linda op en Erik verwachten hun uit derde kindje. op Ondanks hun ruime woning tijdens is er geen plek tijdens voor de op baby. Het huis staat in uit tot de nok vol spullen uit en dat zorgt voor een grote frustratie de bij uit het stel. Vooral Erik kan de naar troep in huis uit niet meer aanzien, uit want hij op houdt van orde en van rust uit in huis. Door de komst uit op tv van een derde in kindje moet er snel tijdens verandering in de uit situatie komen.

De op 40-jarige Rianne van en haar 37-jarige vriend, op Erik, wonen samen met tijdens hun een zoontje en de twee dochters in van Rianne van in een ruime woning. met Het stel heeft een met eigen door bedrijf waar ze al hun het tijd met en energie op in steken. Rianne moet daarnaast ook naar het een huishouden doen. De taakverdelingen op tv zijn scheefgegroeid het en Rianne kan het het huishouden niet meer de in het haar eentje bolwerken. Het gevolg uit is een puinhoop het in huis waar geen naar einde aan een lijkt te in komen.

De 40-jarige Rianne uit en haar een 37-jarige vriend, Erik, op wonen samen tijdens met hun zoontje een en de naar twee dochters van Rianne in uit een ruime woning. Het op stel heeft een op tv eigen het bedrijf waar ze al hun door op tv tijd en energie in in steken. Rianne moet door daarnaast ook door het huishouden doen. De op tv taakverdelingen zijn scheefgegroeid het en Rianne kan in het huishouden niet meer in uit naar haar eentje bolwerken. Het gevolg is op tv een in puinhoop in huis waar geen de op einde aan lijkt te uit komen.

Hans en door Wiene wonen met in hun drie kinderen naar in een voormalige in boerderij die op tv flink moet worden opgeknapt. naar Hans in heeft grote plannen met op tv het huis en door de schuren, maar hij tijdens is te van druk met zijn de werk. En daarnaast klust de hij met in de schuur aan allerlei het projecten. Wiene steekt op tv liever tijd in tijdens de kinderen door dan in het het huishouden. Hans van doet op huishuishoudelijk gebied helemaal een niets. Ondertussen slibt op tv het huis langzaam dicht tijdens met spullen in en uit is de chaos niet meer de te het overzien.

Hans en Wiene op tv wonen met in hun naar drie kinderen in een voormalige boerderij een die flink de moet worden opgeknapt. Hans op heeft op tv grote plannen op met het huis en het de schuren, maar hij is door te naar druk met zijn uit werk. En daarnaast klust het hij in de schuur met aan allerlei projecten. uit Wiene op steekt liever uit tijd in de het kinderen dan in het het huishouden. Hans doet op de huishuishoudelijk een gebied helemaal niets. Ondertussen een slibt het huis langzaam dicht tijdens met met spullen en is in de chaos op tv niet meer te de overzien.

Linda en Edward door wonen samen in met hun twee dochters op in een naar flat. Het door lukt hen maar de niet hun huishouden een op orde te krijgen. Edward met naar heeft naast zijn passie voor in muziek een voorliefde door voor een de kerst. Beide hobby's uit nemen de op berging in beslag, waardoor in onder meer de fietsen door in de op tv huiskamer staan. Daarnaast bewaart Linda op tv veel spullen met tijdens in herinneringen. Het huis moet nodig weer in gezellig en leefbaar door op worden gemaakt.

Linda de en Edward wonen samen met een hun het twee dochters in een het flat. Het uit lukt hen maar niet hun naar huishouden de op orde te krijgen. Edward in heeft naast zijn tijdens passie voor op tv muziek een voorliefde voor met de in kerst. Beide hobby's nemen de tijdens berging in beslag, het waardoor onder meer tijdens de van fietsen in de huiskamer staan. naar Daarnaast van bewaart Linda veel in spullen met herinneringen. Het de huis moet op tv nodig weer gezellig en naar leefbaar worden uit gemaakt.

De de 47-jarige Rebecca woont samen met uit haar dochter, de de een 9-jarige Jada, in een van overvol huis de in Den Bosch. Koopjesjagen is haar een hobby en met dat is terug door te zien in met haar naar huis! De kasten puilen uit van het uit de kleding, schoenen, tassen in en souvenirs die uit ze tijdens in haar werk als stewardess van over uit tijdens de hele wereld heeft verzameld. in Er is geen doorkomen uit meer aan. het Rebecca een heeft het helemaal gehad met al met haar spullen. Haar tijdens eengezinswoning is inmiddels op naar te klein voor van de twee dames.

De een 47-jarige Rebecca woont samen met tijdens haar dochter, de met 9-jarige de Jada, in een overvol huis uit in op Den Bosch. Koopjesjagen in is haar hobby en dat naar is terug van te zien in haar in tijdens huis! De kasten puilen uit van een de in kleding, schoenen, het tassen en souvenirs die ze tijdens tijdens haar werk als met stewardess van over op de hele wereld van uit heeft verzameld. Er uit is geen doorkomen het meer aan. Rebecca heeft het op tv helemaal gehad met tijdens al met haar spullen. Haar eengezinswoning is tijdens inmiddels te van klein voor de twee naar dames.

De van 47-jarige Annemiek is drie jaar de geleden gescheiden met en staat het er sindsdien op alleen voor. Ze doet het alles voor haar twee de kinderen, in de 12-jarige Thijs een en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart met tijdens alles waar een herinnering in aan vastzit. En uit met alle spullen met heeft ze wel weer een uit plan een of bedenkt in ze een project. In zes dagen een tijd wordt met het huis van Annemiek tijdens compleet leeggehaald en op tv door weer opnieuw ingericht. Dit op tv zorgt voor in grote spanning en van stress bij Annemiek.

De op tv 47-jarige Annemiek is drie door jaar uit geleden gescheiden en in staat er sindsdien op alleen voor. Ze doet tijdens alles voor haar een twee kinderen, de 12-jarige Thijs naar en de 15-jarige naar Lotte. Annemieke door bewaart uit alles waar een het herinnering aan vastzit. uit En met alle spullen heeft in ze op wel weer een plan of tijdens bedenkt ze met een project. In zes dagen de tijd wordt op tv het op huis van Annemiek compleet leeggehaald naar en weer door opnieuw ingericht. naar Dit zorgt voor grote spanning op en tijdens stress bij Annemiek.

Ramona op tv en Maarten zien een door de door spullen hun eettafel niet van meer. Twee jaar uit geleden gingen zij uit samenwonen en toen een kwamen twee huisraden op tv samen in een huis. Bovendien door hadden in ze plotseling drie uit honden en twee katten. met Sindsdien is het op huis op vol! En toen op zoontje Ziggy acht maanden geleden het geboren werd, van was er helemaal geen tijd op meer om orde van tijdens op zaken te uit stellen.

maart 2021
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!