Programma gemist?

Tweeverdieners van Petra en Stephan wonen met door naar hun twee dochters een in een jaren 30-droomhuis. Maar op tv van dit droomhuis is naar niets meer te het zien op tv door de door enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan op uit zijn het overzicht naar totaal kwijt en hebben geen op idee hoe ze hun op tv in huis weer gezellig kunnen maken. Vooral uit Petra houdt in van verzamelen. een Het wordt tijd om van grondig op te op ruimen.

Tweeverdieners Petra van en in Stephan wonen met hun op tv twee dochters van in een jaren op tv 30-droomhuis. Maar van dit uit droomhuis is door niets meer te zien door de uit tijdens enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan tijdens zijn het overzicht met totaal kwijt tijdens en hebben geen idee met hoe met ze hun huis weer gezellig met kunnen maken. van Vooral op Petra houdt van verzamelen. door Het wordt tijd om een grondig op te op ruimen.

Linda door en Erik verwachten hun derde tijdens kindje. Ondanks van hun ruime uit woning is er in geen plek voor het de baby. een Het huis staat tot de nok naar vol spullen en in dat zorgt voor van grote frustratie door bij uit het stel. Vooral met Erik kan de troep van in huis niet meer in aanzien, want van hij houdt van met orde en rust in van huis. Door de door komst van in een derde kindje moet er van de snel verandering in het de situatie komen.

Linda en in Erik verwachten op hun derde kindje. in Ondanks hun van ruime woning is er op tv geen plek voor de baby. in Het huis staat van tot het de nok vol spullen uit en dat zorgt voor een grote frustratie bij op het stel. Vooral naar Erik kan tijdens de met troep in huis niet van meer aanzien, want de hij houdt van met orde en rust in huis. in Door de komst in in van een derde kindje moet met er het snel verandering in de situatie door komen.

De 40-jarige Rianne met en naar haar 37-jarige vriend, van Erik, wonen samen met hun op tv met zoontje en de twee uit dochters van Rianne met in een van ruime woning. Het naar stel heeft een eigen door bedrijf waar ze een al hun tijd tijdens en energie in steken. Rianne tijdens door moet daarnaast ook het huishouden een doen. De taakverdelingen zijn uit scheefgegroeid uit en Rianne naar kan het huishouden niet op tv meer in haar van eentje bolwerken. de Het gevolg is een puinhoop in in huis waar het geen met einde aan lijkt te door komen.

De 40-jarige op tv Rianne en haar 37-jarige van vriend, in Erik, wonen samen in met hun zoontje van en de op twee dochters van Rianne op in een ruime op woning. Het stel heeft een met eigen bedrijf uit waar naar ze al hun tijd en een energie in steken. Rianne van moet daarnaast uit ook het huishouden doen. uit De op tv taakverdelingen zijn scheefgegroeid en Rianne op kan het huishouden de niet meer in de haar eentje bolwerken. in Het het gevolg is een puinhoop op tv in naar huis waar geen einde aan door lijkt uit te komen.

Hans een en Wiene door wonen met hun drie kinderen op in van een voormalige boerderij die in flink moet worden opgeknapt. in Hans heeft grote plannen op met het op tv huis het en de schuren, maar hij is in te druk met door op tv zijn werk. En daarnaast de klust hij in de tijdens schuur aan in allerlei projecten. Wiene uit steekt liever tijd in de tijdens in kinderen dan in het huishouden. Hans de doet door op huishuishoudelijk gebied helemaal niets. de Ondertussen slibt op het huis tijdens langzaam dicht met spullen een en is de chaos de op tv niet meer te op tv overzien.

Hans uit en Wiene wonen met hun van drie van kinderen in een de voormalige boerderij die flink moet door van worden opgeknapt. Hans de heeft grote plannen met de het huis en de in schuren, maar hij is door met te druk met zijn met werk. En daarnaast door klust hij in de tijdens schuur aan allerlei projecten. naar het Wiene steekt liever tijd van in de kinderen op tv dan in naar het huishouden. Hans doet op op huishuishoudelijk gebied uit helemaal niets. Ondertussen naar slibt het een huis langzaam dicht met spullen en op is de op tv chaos niet meer op tv te tijdens overzien.

Linda en Edward op wonen een samen met hun twee door dochters naar in een flat. Het de lukt hen maar tijdens niet hun huishouden op orde tijdens te door krijgen. Edward heeft de naast zijn tijdens passie voor muziek een voorliefde van voor de met kerst. Beide hobby's nemen de op met berging in beslag, in waardoor onder meer de tijdens fietsen in tijdens de huiskamer staan. Daarnaast bewaart in Linda veel spullen met tijdens herinneringen. Het van huis moet nodig weer op gezellig en de leefbaar met worden gemaakt.

Linda en door Edward wonen naar samen met hun twee dochters uit in een flat. een Het lukt met hen maar niet een hun tijdens huishouden op orde op te krijgen. Edward de heeft naast zijn passie op voor muziek een een voorliefde voor de het kerst. Beide met hobby's nemen de tijdens berging in beslag, waardoor de onder meer de fietsen door in in de huiskamer staan. Daarnaast bewaart Linda een veel spullen met de door herinneringen. Het huis moet door nodig weer naar gezellig en leefbaar worden van gemaakt.

De op 47-jarige Rebecca woont samen van met haar de dochter, de 9-jarige uit Jada, in een op overvol huis in tijdens Den Bosch. Koopjesjagen is haar uit hobby en tijdens dat is door terug te zien in door haar huis! De kasten het in puilen uit van de het kleding, schoenen, tassen op en souvenirs die ze tijdens tijdens haar werk als uit van stewardess van over de hele wereld tijdens heeft de verzameld. Er tijdens is geen doorkomen meer aan. de Rebecca de heeft het helemaal gehad naar met al haar spullen. Haar met eengezinswoning is inmiddels van te klein voor op de twee in dames.

De met 47-jarige Rebecca woont samen met in haar dochter, de het 9-jarige Jada, in op de een overvol huis in Den van Bosch. Koopjesjagen is haar de hobby en van dat is tijdens terug te zien in haar de huis! van De kasten puilen uit van een de kleding, in schoenen, tassen uit en souvenirs die ze tijdens tijdens haar een werk als stewardess op tv van over de hele naar wereld het heeft verzameld. Er is tijdens geen doorkomen meer aan. Rebecca naar tijdens heeft het helemaal uit gehad met al uit haar spullen. Haar eengezinswoning is op tv inmiddels met te klein voor de twee tijdens dames.

De uit 47-jarige Annemiek is drie jaar van in geleden gescheiden en staat op tv er sindsdien alleen voor. Ze van doet alles tijdens voor haar naar twee kinderen, de op 12-jarige Thijs en de op tv 15-jarige in Lotte. Annemieke bewaart alles waar tijdens een herinnering aan de vastzit. En met alle door de spullen heeft ze het wel weer een uit plan of bedenkt van ze een project. In zes dagen in tijd wordt uit het huis van Annemiek in de compleet leeggehaald en het weer opnieuw ingericht. de Dit zorgt voor grote van spanning en op tv stress bij Annemiek.

De 47-jarige naar Annemiek is met drie jaar geleden gescheiden en in staat op tv er sindsdien alleen voor. met Ze doet alles in voor haar twee op tv kinderen, door de 12-jarige Thijs en de 15-jarige op Lotte. Annemieke bewaart een alles waar een uit herinnering uit aan vastzit. En met alle een spullen door heeft ze met wel weer een plan door of bedenkt een ze een project. In zes dagen met op tv tijd wordt het het huis van Annemiek de compleet leeggehaald en weer opnieuw ingericht. naar Dit van zorgt voor grote spanning en door stress van bij Annemiek.

Ramona door en Maarten zien door op de op spullen hun eettafel niet meer. Twee naar jaar door geleden gingen zij samenwonen het en toen kwamen op twee huisraden samen in van een een huis. Bovendien hadden ze plotseling in drie honden en met twee katten. Sindsdien met is het uit huis vol! de En toen zoontje Ziggy acht in de maanden geleden geboren met werd, was er helemaal geen tijd naar meer een om orde op met zaken te met stellen.

april 2020
29-10-2019 16:01

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

28-10-2019 20:33

Afl. 8

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 8

Tweeverdieners Petra en Stephan wonen met hun twee dochters in een jaren 30-droomhuis. Maar van dit droomhuis is niets meer te zien door de enorme hoeveelheid spullen. Petra en Stephan zijn het overzicht totaal kwijt en hebben geen idee hoe...

22-10-2019 16:02

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

21-10-2019 20:33

Afl. 7

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 7

Linda en Erik verwachten hun derde kindje. Ondanks hun ruime woning is er geen plek voor de baby. Het huis staat tot de nok vol spullen en dat zorgt voor grote frustratie bij het stel. Vooral Erik kan de troep in huis niet meer aanzien, wan...

15-10-2019 16:03

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

14-10-2019 20:35

Afl. 6

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 6

De 40-jarige Rianne en haar 37-jarige vriend, Erik, wonen samen met hun zoontje en de twee dochters van Rianne in een ruime woning. Het stel heeft een eigen bedrijf waar ze al hun tijd en energie in steken. Rianne moet daarnaast ook het hui...

08-10-2019 16:01

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

07-10-2019 20:32

Afl. 5

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 5

Hans en Wiene wonen met hun drie kinderen in een voormalige boerderij die flink moet worden opgeknapt. Hans heeft grote plannen met het huis en de schuren, maar hij is te druk met zijn werk. En daarnaast klust hij in de schuur aan allerlei ...

01-10-2019 16:01

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

30-09-2019 20:34

Afl. 4

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 4

Linda en Edward wonen samen met hun twee dochters in een flat. Het lukt hen maar niet hun huishouden op orde te krijgen. Edward heeft naast zijn passie voor muziek een voorliefde voor de kerst. Beide hobby's nemen de berging in beslag, waar...

24-09-2019 16:01

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

23-09-2019 20:33

Afl. 3

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 3

De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die z...

10-09-2019 16:02

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 2

De 47-jarige Annemiek is drie jaar geleden gescheiden en staat er sindsdien alleen voor. Ze doet alles voor haar twee kinderen, de 12-jarige Thijs en de 15-jarige Lotte. Annemieke bewaart alles waar een herinnering aan vastzit. En met alle ...

03-09-2019 16:02

Afl. 1

Ons Huis Vol Spullen - Afl. 1

Ramona en Maarten zien door de spullen hun eettafel niet meer. Twee jaar geleden gingen zij samenwonen en toen kwamen twee huisraden samen in een huis. Bovendien hadden ze plotseling drie honden en twee katten. Sindsdien is het huis vol! En...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ons Huis Vol Spullen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ons Huis Vol Spullen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ons Huis Vol Spullen bij Ons Huis Vol Spullen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ons Huis Vol Spullen. Heb je een uitzending van Ons Huis Vol Spullen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ons Huis Vol Spullen gemist

Realityprogramma waarin we zien dat opruimen zo'n groot probleem kan zijn, dat het uiteindelijk een wissel trekt op het gezin en de relatie. Want als je thuis meer stress en onrust oplevert dan rust en ontspanning, is het tijd om hulp in te schakelen. Opruimcoach en organizer Zamarra Kok biedt oplossingen als de spullen en chaos het gezin boven het hoofd groeien.

Uitzending gemist van Ons Huis Vol Spullen? Hier kun je alle uitzendingen van Ons Huis Vol Spullen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!