Programma gemist?

Vader en zoon tijdens een willen de legerkist naar van opa laten opknappen. Keramiekexpert op Margot moet van van boel scherven het weer een marineschildbordje voor Evelyn met maken. Het bordje tijdens was op heel belangrijk voor haar in inmiddels overleden partner en van dus met ook voor de haar. Gerard komt met de een zakhorloge en in Marjo brengt haar dierbaarste bezit uit i. Ze naar vindt de het moeilijk om van het achter te laten bij de van een experts.

Carmens houten op paard naar is voor haar een rots in in de met branding en de experts op moeten het nieuw de leven inblazen. Chris heeft een als tijdens kind een tijdens hond op wielen gekregen van door zijn ouders. op Inmiddels hebben alle generaties het kinderen van met de hond in gespeeld en is met hij versleten. Voor Elly is haar van toverlantaarn op erg belangrijk met en wil die graag op tv werkend aan haar kleinkinderen op tv laten zien. met Joke heeft tijdens als enige tastbare herinnering aan een haar jonggestorven broertje een van vliegtuigje en op hoopt dat naar de experts het kunnen naar repareren.

Carmens houten paard uit is voor haar met een rots met in naar de branding en de experts moeten een uit het nieuw leven inblazen. op Chris heeft als naar kind een hond het op wielen een gekregen van zijn ouders. Inmiddels op hebben alle met generaties kinderen met de het hond gespeeld op en is uit hij versleten. Voor Elly is tijdens haar een toverlantaarn erg belangrijk en wil in die graag door werkend aan haar met kleinkinderen laten op tv zien. Joke heeft als enige tastbare het herinnering aan op tv haar door jonggestorven broertje een vliegtuigje en hoopt naar dat de experts de het kunnen op tv repareren.

Poppendokter van Jan werkt op de met operatietafel aan een teddybeer door die Liesbeth graag een op wil laten maken voor tijdens haar ongeboren kleinkind. met Ruud neemt een koekoeksklok mee naar waaraan tijdens een dramatisch oorlogsverhaal van is verbonden. Drie op generaties komen door met een heel mysterieus ogend op voorwerp. Ze willen naar het met metalen stukje familiegeschiedenis met graag laten opknappen.

Poppendokter Jan een werkt op met de operatietafel uit aan een teddybeer die Liesbeth in graag wil uit laten maken van voor haar ongeboren kleinkind. Ruud tijdens neemt een naar koekoeksklok mee waaraan een dramatisch naar oorlogsverhaal op tv is verbonden. Drie generaties komen een door met een heel mysterieus een ogend voorwerp. van Ze willen het metalen stukje het familiegeschiedenis graag laten tijdens opknappen.

Paul komt met de tijdens een voorwerp dat uit meer dan uit duizend het losse onderdelen bestaat. de Dit is een enorme uitdaging met voor in mechanicaexpert Thijs. Mariëlle met wil de antieke op stoel van haar oma met herstellen, de maar daarbij heeft ze de tijdens hulp het van de experts nodig. Voor een kapster Margreet is tijdens een plaquette uit op tv de jaren door 20 die ze van door haar man in kreeg heel op tv belangrijk. Eline verloor bijna al in haar de dierbare bezittingen bij uit een brand, behalve in één schilderij. Dit in is nog de enige het tastbare herinnering aan haar familie, met jeugd en tijdens vaderland naar die ze heeft.

Paul komt op tv met op een voorwerp dat uit meer van dan duizend losse de onderdelen bestaat. Dit een is een enorme uitdaging het voor naar mechanicaexpert Thijs. tijdens Mariëlle wil de antieke stoel naar van haar uit oma herstellen, maar daarbij heeft een ze de het hulp van een de experts nodig. door Voor kapster uit Margreet is een uit plaquette uit de jaren 20 die de ze van haar door man kreeg heel in belangrijk. Eline verloor een bijna al het haar dierbare bezittingen bij op een brand, behalve door in één schilderij. Dit met is nog de tijdens enige tastbare herinnering aan de haar familie, jeugd en op vaderland die een ze heeft.

Ferry van wil dolgraag zijn 250 jaar een oude melkkannetje in op goede de staat doorgeven aan zijn in zonen. Broers Vincent de en Ramon komen op tv langs met de fiets door met van hun oma. Daar hoort een de bijzonder uit verhaal bij. Ook het Francis roept tijdens de hulp in van het de vakmensen. De restauratie van van het boek van tijdens haar overleden vader een doet haar het meer dan uit verwacht.

Ferry een wil dolgraag zijn 250 jaar van oude melkkannetje uit in door goede staat doorgeven aan zijn het zonen. Broers Vincent en naar Ramon van komen langs het met de fiets van op tv hun oma. van Daar hoort een bijzonder verhaal bij. door in Ook Francis roept de de hulp in van de met vakmensen. De restauratie uit van in het boek van met haar overleden vader doet haar uit meer dan tijdens verwacht.

Chris heeft ALS. van het Het is zijn grootste tijdens wens om van een mechanisch speeltje het van vroeger door te geven aan van tijdens zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber in van Nederland komt langs met om in een trapwagen, die bepalend met was voor de carrière de op van zijn vader, op te naar laten knappen. Antoinette wil de graag iets in tijdens ere herstellen dat een van haar erg doet op tv denken aan haar vader. En met Marja wil door haar bootje nieuw leven op inblazen.

Chris een heeft ALS. Het uit is zijn grootste een wens om een mechanisch speeltje naar uit van vroeger door het te geven aan zijn kleindochter. De naar jongste autoliefhebber op tv van tijdens Nederland komt langs om een trapwagen, op die bepalend was de voor de op tv carrière van tijdens zijn vader, op te door laten in knappen. Antoinette wil graag het iets in op ere herstellen dat een haar erg doet denken aan haar van vader. En op Marja wil de haar bootje nieuw door leven inblazen.

De op zussen Petra uit en Celia komen langs met op zelfgemaakte spulletjes die hen in nog aan hun uit overleden moeder herinneren. de naar De 9-jarige Hugo brengt een opdracht uit in een kistje op de voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet tijdens zijn best om in van een bijzonder stuk op tv speelgoed uit de jeugd van het Theo weer in aan de het praat te krijgen. uit En metaalsmid Joram en houtspecialist Bob uit van gaan samen aan de het slag met een grote op tv opdracht.

De tijdens zussen Petra van en Celia komen van langs met zelfgemaakte spulletjes op tv die hen nog aan hun het overleden op moeder herinneren. De 9-jarige door Hugo brengt een opdracht het in in een kistje voor een poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs het doet zijn van best om een bijzonder stuk op tv speelgoed uit de met jeugd van uit Theo met weer aan de praat te het krijgen. En metaalsmid uit Joram de en houtspecialist Bob gaan samen aan op tv de slag met naar een grote de opdracht.

Robert op meldt zich met een bijzonder het vervoersmiddel. Het door verhaal erachter tijdens maakt indruk het op zowel de restaurateurs uit als Humberto. uit Ook zien we Jan Tuyp tijdens met een basgitaar uit die een een heel belangrijke rol naar heeft gespeeld in de popgeschiedenis. op En speelgoedaapje 'Apie' uit is met voor Jos van uit onschatbare waarde geweest. Het een heeft hem door door een zeer moeilijke jeugd het naar heeft gesleept.

In het uit nieuwe naar programma The Repair Shop op tv zet elke een week een team van ambachtslieden uit en vakmensen hun vaardigheden uit in om beschadigde met maar gekoesterde in voorwerpen in door volle glorie te van herstellen. De afleveringen zijn de elke maandag met om 21:30 uur met op RTL van 4. Presentator Humberto Tan gaat met in gesprek met tijdens de eigenaren. naar Waarom zijn deze objecten door zo dierbaar voor hen? Wat door hopen ze terug naar te zien van na de restauratie en met welke emotie door roept de de hereniging bij ze op? op tv The Repair Shop opent tijdens de deuren op voor naar bijzondere herinneringen en biedt een van duurzame toekomst op tv aan het voorwerp in dat deze herinneringen met met zich meedraagt. The Repair van Shop wordt gerund tijdens de door een team van ambachtslieden met en op vakmensen dat met ziel en zaligheid in aan de slag door gaat met de van restauratie. Samen zetten uit zij op hun kennis van en kunde in voor een eervol de herstel en een van duurzame toekomst uit voor anders verloren door schatten.

april 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!