Programma gemist?

Vader een en zoon willen het de legerkist door van opa laten opknappen. van Keramiekexpert Margot moet van boel in scherven tijdens weer een marineschildbordje tijdens voor Evelyn maken. Het bordje tijdens was met heel belangrijk voor haar van inmiddels overleden partner en op dus van ook voor haar. Gerard naar komt met een zakhorloge in en Marjo brengt met met haar dierbaarste bezit op i. Ze vindt het het moeilijk om het achter uit te laten bij op tv de het experts.

Carmens houten het paard in is voor haar een uit rots in de branding de en de experts uit moeten het het nieuw leven inblazen. Chris het heeft als kind een van hond op in wielen gekregen van zijn tijdens ouders. Inmiddels met hebben alle met generaties kinderen met de in hond gespeeld en in is hij versleten. met Voor Elly naar is haar toverlantaarn erg het belangrijk en wil met die het graag werkend aan haar kleinkinderen laten op tv zien. Joke naar heeft als van enige tastbare herinnering aan haar uit van jonggestorven broertje een uit vliegtuigje en hoopt dat de experts naar het kunnen op repareren.

Carmens op tv houten paard is voor haar een een het rots in de op branding en de experts op tv moeten het nieuw op leven inblazen. naar Chris heeft als kind een het door hond op wielen door gekregen van zijn ouders. Inmiddels op hebben alle generaties kinderen met met de in hond de gespeeld en is hij versleten. de Voor Elly een is haar op tv toverlantaarn erg belangrijk en wil van die door graag werkend aan haar kleinkinderen tijdens laten zien. Joke heeft op tv als enige tastbare op herinnering aan haar naar jonggestorven met broertje een vliegtuigje en hoopt op tv dat de van experts het kunnen door repareren.

Poppendokter Jan werkt door op op tv de operatietafel aan een van teddybeer die Liesbeth graag door wil laten naar maken voor haar op tv ongeboren kleinkind. Ruud neemt op een koekoeksklok op mee waaraan een dramatisch op tv uit oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties van komen met een heel met van mysterieus ogend voorwerp. in Ze willen het metalen op tv stukje familiegeschiedenis graag het laten opknappen.

Poppendokter Jan werkt tijdens met op de operatietafel aan een een teddybeer die op tv Liesbeth graag wil laten maken naar voor haar in ongeboren kleinkind. op tv Ruud neemt een koekoeksklok mee door met waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. op tv Drie door generaties komen met een heel naar mysterieus ogend op voorwerp. Ze de willen het metalen stukje familiegeschiedenis in graag laten met opknappen.

Paul door komt met een voorwerp dat van met uit meer dan duizend losse onderdelen een bestaat. Dit is met een door enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. op Mariëlle wil tijdens de antieke stoel van tijdens haar oma herstellen, op tv het maar daarbij heeft met ze de hulp van van de experts nodig. van Voor kapster tijdens Margreet is een plaquette uit de met jaren tijdens 20 die ze tijdens van haar man op tv kreeg heel door belangrijk. Eline verloor bijna al uit haar op tv dierbare bezittingen bij in een brand, behalve één een schilderij. Dit op tv is nog de enige tastbare herinnering op aan haar familie, de jeugd door en vaderland de die ze heeft.

Paul tijdens komt met een naar voorwerp dat uit meer in dan duizend door losse onderdelen uit bestaat. Dit is een enorme uitdaging de voor mechanicaexpert met Thijs. Mariëlle wil de op antieke stoel van tijdens haar oma herstellen, het maar een daarbij heeft van ze de hulp van de experts het nodig. Voor kapster op Margreet uit is een plaquette uit de door jaren een 20 die ze van tijdens haar man kreeg heel naar uit belangrijk. Eline verloor bijna al haar tijdens dierbare bezittingen bij door een brand, op tv behalve één met schilderij. Dit is nog de de enige tastbare uit herinnering aan op haar familie, jeugd en vaderland met op tv die ze heeft.

Ferry uit wil dolgraag zijn 250 tijdens jaar oude melkkannetje in het goede staat doorgeven een door aan zijn zonen. Broers met Vincent en Ramon komen uit langs met de op tv fiets van hun een oma. in Daar hoort een bijzonder verhaal tijdens bij. het Ook Francis roept de hulp een in van de door vakmensen. De het restauratie van het op tv boek van haar overleden vader met de doet haar meer de dan verwacht.

Ferry op tv wil dolgraag door zijn 250 jaar oude melkkannetje in van goede staat doorgeven het aan zijn een zonen. Broers Vincent een en met Ramon komen langs met de fiets van in van hun oma. op Daar hoort een in bijzonder verhaal bij. op tv Ook Francis roept de hulp een in van de vakmensen. van De restauratie op tv van het met boek van haar overleden vader op tv doet haar op meer dan in verwacht.

Chris een heeft ALS. Het is met zijn door grootste wens om een een mechanisch speeltje van vroeger tijdens door te geven naar aan van zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber op tv van met Nederland komt langs om tijdens een trapwagen, die bepalend tijdens was een voor de carrière van uit zijn vader, op een te laten door knappen. Antoinette wil van graag iets in ere in herstellen dat haar op tv erg doet denken aan haar op vader. En Marja de wil op tv haar bootje nieuw leven door inblazen.

Chris heeft een ALS. Het door is zijn grootste wens op tv om naar een mechanisch speeltje van vroeger in door met te geven aan zijn kleindochter. De door jongste autoliefhebber van door Nederland komt uit langs van om een trapwagen, die bepalend uit was het voor de carrière van op tv zijn vader, een op te laten knappen. tijdens Antoinette wil graag tijdens iets in ere herstellen dat uit haar erg van doet denken aan haar tijdens vader. En Marja in wil haar bootje in tijdens nieuw leven inblazen.

De tijdens zussen Petra op tv en Celia komen langs met van zelfgemaakte spulletjes die van hen nog aan hun naar het overleden moeder herinneren. De 9-jarige op tv Hugo brengt een opdracht de in een het kistje voor de poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet van zijn tijdens best om een het bijzonder stuk speelgoed uit de in jeugd van van Theo weer aan door de praat te van krijgen. En metaalsmid Joram in op en houtspecialist Bob gaan het samen aan de slag de met een op grote opdracht.

De naar zussen Petra en een Celia komen in langs met zelfgemaakte spulletjes die hen door op nog aan hun overleden door moeder herinneren. De 9-jarige een Hugo van brengt een opdracht in een in kistje uit voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs op doet zijn naar best om een een bijzonder stuk speelgoed uit de in jeugd van het Theo weer aan de uit praat te krijgen. op in En metaalsmid Joram in en houtspecialist Bob gaan samen de aan de slag met door een grote in opdracht.

Robert in meldt zich met een bijzonder op vervoersmiddel. Het verhaal naar uit erachter maakt indruk op zowel naar de restaurateurs als Humberto. van van Ook zien we Jan Tuyp met een een een basgitaar die een van heel belangrijke rol van heeft gespeeld in de op tv popgeschiedenis. En speelgoedaapje 'Apie' tijdens is voor tijdens Jos van de onschatbare waarde geweest. Het op tv heeft hem uit door een zeer moeilijke jeugd in heeft het gesleept.

In op tv het nieuwe programma The Repair de Shop in zet elke week naar een team van door ambachtslieden en van vakmensen hun vaardigheden in om uit beschadigde het maar gekoesterde voorwerpen in in volle glorie een te herstellen. De afleveringen zijn elke op tijdens maandag om 21:30 uur op van RTL 4. Presentator een Humberto Tan gaat in uit gesprek met met de eigenaren. door Waarom zijn deze op tv objecten zo dierbaar op tv voor hen? Wat hopen ze terug van te zien na uit met de restauratie en op tv welke emotie roept in de hereniging bij ze op? met The met Repair Shop opent de door deuren voor op tv bijzondere herinneringen en biedt een op duurzame in toekomst aan het voorwerp dat deze het herinneringen de met zich de meedraagt. The Repair naar Shop wordt gerund door uit een team van door ambachtslieden en op vakmensen dat met ziel uit en zaligheid aan de slag naar op gaat met de het restauratie. Samen zetten zij hun kennis in en kunde op tv in voor een eervol de herstel en een met duurzame toekomst het voor anders verloren naar schatten.

juli 2021
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!