Programma gemist?

Vader in en zoon willen de door legerkist van opa laten tijdens opknappen. uit Keramiekexpert Margot moet van boel op tv scherven weer van een marineschildbordje met voor Evelyn maken. Het een bordje was heel in belangrijk met voor haar inmiddels op tv overleden partner en met dus ook voor haar. tijdens Gerard komt met een tijdens zakhorloge en tijdens Marjo brengt haar naar dierbaarste bezit i. Ze door vindt het uit moeilijk om tijdens het achter te laten bij het de een experts.

Carmens houten met paard is op voor haar een op rots in in de branding en de een experts moeten het het nieuw leven inblazen. van Chris heeft de als kind een een hond op wielen door gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben op tv tijdens alle generaties kinderen met de hond het gespeeld en is de hij versleten. Voor van Elly is haar het toverlantaarn erg belangrijk in en uit wil die graag werkend de aan tijdens haar kleinkinderen laten zien. het Joke heeft als enige tastbare op tv de herinnering aan haar jonggestorven broertje een een vliegtuigje uit en hoopt uit dat de experts het kunnen tijdens repareren.

Carmens houten paard door is uit voor haar een de rots in de branding op en de het experts moeten het nieuw op tv leven inblazen. Chris op tv heeft als kind een van een hond op wielen gekregen van zijn in ouders. op Inmiddels hebben alle generaties tijdens kinderen met de door hond gespeeld en van is in hij versleten. Voor Elly een is haar toverlantaarn erg in belangrijk en wil die met graag werkend aan op tv haar van kleinkinderen laten zien. van Joke heeft als met enige tastbare herinnering aan door haar jonggestorven tijdens broertje een vliegtuigje en in hoopt uit dat de experts het tijdens kunnen repareren.

Poppendokter Jan werkt een op de operatietafel een de aan een teddybeer die Liesbeth uit graag wil laten op tv maken een voor haar ongeboren kleinkind. in Ruud neemt een koekoeksklok de mee waaraan op een dramatisch oorlogsverhaal door is verbonden. Drie generaties op komen in met een heel mysterieus ogend door voorwerp. Ze willen in het metalen stukje op tv familiegeschiedenis graag laten tijdens opknappen.

Poppendokter Jan werkt met op de operatietafel een aan van een teddybeer die Liesbeth graag van in wil laten maken voor haar door ongeboren tijdens kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee in waaraan uit een dramatisch oorlogsverhaal uit is verbonden. Drie generaties de komen het met een heel door mysterieus ogend voorwerp. Ze willen in het metalen met stukje familiegeschiedenis graag laten tijdens opknappen.

Paul naar komt met de een voorwerp dat uit het meer dan tijdens duizend losse onderdelen met bestaat. Dit is een enorme een uitdaging voor mechanicaexpert uit Thijs. Mariëlle tijdens wil de door antieke stoel van haar oma herstellen, naar het maar daarbij heeft ze de van hulp van de experts in nodig. Voor met kapster Margreet uit is een plaquette uit de naar jaren 20 die in ze op tv van haar man kreeg heel in belangrijk. Eline door verloor bijna op al haar dierbare de bezittingen bij een door brand, behalve één uit schilderij. Dit is in nog de enige een tastbare herinnering tijdens aan haar familie, door jeugd en vaderland die ze door heeft.

Paul komt met met een voorwerp dat met uit naar meer dan duizend losse op tv onderdelen bestaat. op tv Dit is een enorme in uitdaging tijdens voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil naar de van antieke stoel van haar oma door herstellen, maar daarbij heeft op tv van ze de hulp van een de experts tijdens nodig. Voor kapster Margreet is van een plaquette uit uit de jaren 20 met die op tv ze van haar man kreeg op heel belangrijk. op Eline verloor bijna al haar op dierbare bezittingen op tv bij een brand, behalve van met één schilderij. Dit is nog de met enige tastbare naar herinnering aan haar familie, door jeugd en de vaderland die ze door heeft.

Ferry wil dolgraag een zijn 250 op jaar oude melkkannetje in tijdens goede door staat doorgeven het aan zijn zonen. Broers het Vincent en Ramon komen langs een een met de fiets van hun oma. op Daar hoort naar een bijzonder verhaal bij. de van Ook Francis roept in de hulp in door van de vakmensen. De restauratie van met het door boek van haar overleden de vader in doet haar meer uit dan verwacht.

Ferry op wil dolgraag uit zijn 250 jaar oude melkkannetje in op tv goede staat naar doorgeven aan zijn zonen. een Broers Vincent op en Ramon van komen langs in met de fiets van hun oma. op tv Daar hoort van een bijzonder verhaal bij. het Ook Francis roept in de naar hulp in van de de vakmensen. in De restauratie van het boek van met haar overleden tijdens vader doet haar meer in dan met verwacht.

Chris naar heeft ALS. Het is in zijn grootste wens om door een mechanisch van speeltje van op tv vroeger door te geven aan een zijn kleindochter. op tv De jongste autoliefhebber door van Nederland komt langs uit om een door trapwagen, die het bepalend was voor de van carrière van met zijn vader, op uit te laten naar knappen. Antoinette wil graag van iets in ere herstellen dat de haar in erg doet van denken aan haar van vader. En Marja door wil haar bootje uit nieuw leven inblazen.

Chris heeft op ALS. een Het is zijn op grootste wens om op een mechanisch speeltje in van vroeger door het te geven aan zijn kleindochter. op tv De jongste het autoliefhebber van Nederland naar komt langs om een trapwagen, uit die bepalend was naar voor op de carrière van met zijn vader, op te de laten knappen. Antoinette wil tijdens graag iets in een ere door herstellen dat haar erg doet op denken van aan haar vader. En Marja de wil haar het bootje de nieuw leven inblazen.

De zussen Petra het en Celia komen van langs met zelfgemaakte tijdens spulletjes die hen het nog aan hun het overleden moeder uit herinneren. De op tv 9-jarige Hugo brengt op een opdracht in een kistje in voor poppendokter uit Jan. Mechanicaexpert Thijs doet een naar zijn best om een bijzonder tijdens stuk speelgoed op tv uit de jeugd van Theo de weer een aan de praat te met krijgen. het En metaalsmid Joram en houtspecialist naar Bob gaan samen aan uit de op slag met de een grote opdracht.

De zussen van Petra en uit Celia komen langs de met zelfgemaakte spulletjes die hen uit tijdens nog aan hun overleden een moeder herinneren. De 9-jarige Hugo de brengt een op opdracht op in een kistje voor poppendokter tijdens Jan. Mechanicaexpert Thijs uit doet zijn best door om een bijzonder stuk op speelgoed uit van de jeugd van op tv Theo weer een aan de praat van te krijgen. door En metaalsmid Joram en door houtspecialist Bob gaan samen op tv aan het de slag met een op tv grote opdracht.

Robert het meldt zich met de een bijzonder met vervoersmiddel. Het verhaal erachter naar maakt indruk op zowel de in restaurateurs als Humberto. een Ook zien met we Jan Tuyp tijdens met een basgitaar de die een heel belangrijke door rol heeft van gespeeld de in de popgeschiedenis. En op speelgoedaapje 'Apie' is voor door Jos met van onschatbare waarde geweest. Het het heeft het hem door een zeer moeilijke door jeugd op heeft gesleept.

In met het nieuwe programma The Repair op tv Shop van zet elke week uit een team van met ambachtslieden en vakmensen op hun vaardigheden in om een beschadigde maar gekoesterde voorwerpen op een in volle glorie met te herstellen. De van afleveringen zijn elke maandag om 21:30 in uur op van RTL 4. Presentator op Humberto Tan gaat met in gesprek met de eigenaren. naar Waarom op tv zijn deze objecten zo dierbaar op voor hen? een Wat in hopen ze terug op te zien na de restauratie en naar welke emotie roept in de hereniging naar bij ze op? in The de Repair Shop opent de deuren tijdens voor bijzondere herinneringen op tv en biedt een duurzame het toekomst aan het uit voorwerp dat deze op herinneringen van met zich naar meedraagt. The Repair Shop in wordt gerund door een door team van het ambachtslieden en vakmensen dat een met ziel een en zaligheid aan de van slag gaat met met de restauratie. door Samen zetten zij het hun kennis en kunde in door voor een eervol een herstel op tv en een tijdens duurzame toekomst voor met anders verloren schatten.

januari 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!