Programma gemist?

Vader en zoon naar de willen de legerkist van opa van laten opknappen. een Keramiekexpert Margot moet van boel uit door scherven weer een marineschildbordje voor door Evelyn maken. Het met bordje op was heel belangrijk voor haar inmiddels op overleden op partner en dus ook het voor met haar. Gerard komt op met een zakhorloge en in Marjo brengt haar dierbaarste een bezit i. het Ze vindt het moeilijk het om het achter door te laten bij door de het experts.

Carmens het houten paard is voor met haar een een rots in de branding in en de het experts moeten het nieuw leven door inblazen. Chris heeft in als kind een tijdens de hond op wielen tijdens gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben door alle generaties de kinderen op met de hond op tv gespeeld en is hij in versleten. Voor Elly van is haar toverlantaarn erg het belangrijk en wil met die graag werkend aan uit een haar kleinkinderen laten op tv zien. Joke heeft van als enige tastbare herinnering op aan haar jonggestorven broertje een een vliegtuigje en van hoopt met dat de experts het kunnen de repareren.

Carmens uit houten paard is voor haar in een een rots in van de branding en de experts een moeten het van nieuw leven op inblazen. Chris heeft naar als kind een hond op het wielen gekregen van van zijn met ouders. Inmiddels hebben alle generaties uit kinderen met de hond op gespeeld en is uit hij versleten. Voor uit door Elly is haar toverlantaarn erg een belangrijk in en wil die graag werkend aan naar haar kleinkinderen laten uit zien. Joke uit heeft in als enige tastbare herinnering aan een haar een jonggestorven broertje een vliegtuigje en in hoopt dat de naar experts het kunnen met repareren.

Poppendokter de Jan werkt tijdens op de operatietafel van aan een teddybeer die Liesbeth graag de op tv wil laten maken voor haar ongeboren het kleinkind. van Ruud neemt een de koekoeksklok mee waaraan in een dramatisch oorlogsverhaal op is verbonden. Drie generaties komen een met een naar heel mysterieus tijdens ogend voorwerp. Ze willen het naar metalen stukje familiegeschiedenis op op graag laten opknappen.

Poppendokter op Jan werkt op de operatietafel tijdens aan een het teddybeer door die Liesbeth graag wil van laten maken voor haar ongeboren het kleinkind. Ruud tijdens neemt een koekoeksklok mee een waaraan met een dramatisch oorlogsverhaal een is verbonden. Drie generaties komen in met een een heel mysterieus ogend een voorwerp. Ze willen het het metalen op tv stukje familiegeschiedenis graag laten tijdens opknappen.

Paul komt in met op een voorwerp dat uit meer het dan duizend losse van onderdelen bestaat. Dit is de een de enorme uitdaging een voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil een de antieke stoel met van haar oma herstellen, naar maar daarbij heeft naar ze de hulp op van uit de experts tijdens nodig. Voor kapster Margreet is in een tijdens plaquette uit de jaren 20 de die ze van haar van het man kreeg heel belangrijk. Eline verloor naar bijna al van haar dierbare bezittingen tijdens bij het een brand, behalve één schilderij. Dit het het is nog de op enige tastbare herinnering aan haar op tv familie, jeugd en het vaderland die ze door heeft.

Paul komt een met op een voorwerp dat op tv uit meer dan duizend losse onderdelen van bestaat. Dit is op een enorme de uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. van Mariëlle een wil de antieke de stoel van een haar oma herstellen, maar op tv daarbij heeft ze de de hulp van de tijdens experts nodig. Voor een kapster Margreet is het een het plaquette uit de van jaren 20 die met ze van haar naar man kreeg heel belangrijk. Eline tijdens verloor bijna al haar uit door dierbare bezittingen bij op een brand, behalve één schilderij. op Dit een is nog de enige tastbare herinnering een aan het haar familie, jeugd en van vaderland die ze met heeft.

Ferry van wil dolgraag van zijn 250 jaar oude op tv melkkannetje in goede staat doorgeven op tv in aan zijn zonen. Broers tijdens Vincent en Ramon uit komen langs met de de fiets van hun naar oma. Daar een hoort een bijzonder verhaal bij. uit Ook Francis roept het de hulp in de van de vakmensen. op De restauratie uit van het boek op van haar op overleden vader doet haar naar meer dan naar verwacht.

Ferry wil dolgraag de zijn tijdens 250 jaar oude melkkannetje in naar goede staat doorgeven de aan zijn tijdens zonen. van Broers Vincent en Ramon komen op langs met met de fiets van van hun oma. Daar hoort tijdens een bijzonder verhaal uit bij. Ook een Francis roept de de hulp in van de vakmensen. tijdens De restauratie van op tv uit het boek van haar door overleden vader doet door haar meer dan uit verwacht.

Chris naar heeft ALS. Het is zijn het grootste wens tijdens om op een mechanisch speeltje van vroeger de door te geven aan een zijn kleindochter. van De jongste autoliefhebber een van Nederland komt naar langs om uit een trapwagen, met die bepalend was voor de tijdens carrière van een zijn vader, door op te laten knappen. een Antoinette wil graag iets een in ere herstellen dat door haar erg doet in denken aan haar tijdens vader. En Marja naar door wil haar bootje met nieuw leven inblazen.

Chris de heeft ALS. Het is op tv zijn grootste op tv wens om een mechanisch een speeltje met van vroeger door te op geven aan zijn kleindochter. De met jongste met autoliefhebber van Nederland komt langs in om een trapwagen, op tv die op bepalend was voor de uit carrière in van zijn vader, op te laten het knappen. uit Antoinette wil uit graag iets in ere herstellen tijdens dat haar erg op doet denken de aan haar vader. En uit Marja wil haar het bootje nieuw leven met inblazen.

De zussen Petra de en uit Celia komen langs in met zelfgemaakte spulletjes die uit hen in nog aan hun overleden een moeder herinneren. De 9-jarige op Hugo brengt naar een opdracht in een naar kistje voor poppendokter Jan. uit Mechanicaexpert Thijs doet op zijn best op tv om in een bijzonder stuk speelgoed uit de op jeugd van uit Theo weer aan de met praat te krijgen. door En metaalsmid Joram op en op tv houtspecialist Bob gaan samen de aan de slag met in een grote de opdracht.

De uit zussen Petra en Celia komen tijdens naar langs met zelfgemaakte spulletjes tijdens die hen nog aan op tv hun in overleden moeder herinneren. De 9-jarige tijdens Hugo brengt een opdracht uit in een kistje het voor poppendokter Jan. het Mechanicaexpert Thijs doet met zijn van best om een uit bijzonder stuk speelgoed uit de met jeugd op van Theo het weer aan de praat in te krijgen. En metaalsmid het Joram en houtspecialist tijdens Bob gaan naar samen aan van de slag met een grote van opdracht.

Robert van meldt zich met een tijdens bijzonder vervoersmiddel. uit Het verhaal naar erachter maakt indruk op zowel de de restaurateurs als van Humberto. Ook zien we op tv Jan een Tuyp met van een basgitaar die op tv een heel belangrijke rol heeft gespeeld op tv in op de popgeschiedenis. En speelgoedaapje uit 'Apie' is voor Jos een van onschatbare naar waarde geweest. uit Het heeft hem door tijdens een zeer de moeilijke jeugd heeft een gesleept.

In het uit nieuwe de programma The Repair Shop zet op elke week een team op van op ambachtslieden en door vakmensen hun vaardigheden op tv in om beschadigde maar uit gekoesterde voorwerpen in volle glorie uit te herstellen. van De afleveringen zijn de elke maandag het om 21:30 uur tijdens op RTL 4. Presentator Humberto het Tan gaat op in gesprek met de het eigenaren. Waarom met zijn deze objecten zo dierbaar door voor hen? door Wat hopen ze terug tijdens te zien na met het de restauratie en welke emotie roept het de hereniging op bij ze op? op The Repair van Shop opent de door deuren voor met bijzondere herinneringen en tijdens biedt een duurzame toekomst aan het door voorwerp op tv dat deze herinneringen met zich van meedraagt. The van Repair Shop wordt gerund door door het een team van ambachtslieden door en het vakmensen dat met ziel het en zaligheid aan de op tv slag gaat met naar de restauratie. Samen de zetten uit zij hun kennis en tijdens kunde in voor een met eervol herstel en met een duurzame met toekomst voor anders verloren de schatten.

augustus 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!