Programma gemist?

Vader de en zoon naar willen de legerkist van opa uit laten opknappen. Keramiekexpert Margot van moet van boel in scherven weer een naar het marineschildbordje voor Evelyn de maken. Het bordje een was heel belangrijk voor haar door inmiddels overleden tijdens partner en dus de ook voor haar. Gerard op tv komt met een van zakhorloge uit en Marjo brengt haar dierbaarste de bezit i. naar Ze vindt het met moeilijk om het achter uit te laten op bij de naar experts.

Carmens met houten paard is voor haar van een rots de in de branding uit en de tijdens experts moeten het nieuw leven naar de inblazen. Chris heeft als van kind een met hond op wielen gekregen van zijn met ouders. Inmiddels hebben tijdens alle naar generaties kinderen met de hond van gespeeld en uit is hij versleten. Voor uit Elly is haar tijdens door toverlantaarn erg belangrijk en wil die met graag door werkend aan het haar kleinkinderen laten zien. tijdens Joke heeft als enige in tastbare de herinnering aan haar jonggestorven met broertje een het vliegtuigje en hoopt dat de naar experts het kunnen het repareren.

Carmens houten op paard is voor haar door een rots van in de branding met en van de experts moeten het nieuw tijdens leven het inblazen. Chris heeft als kind de een hond van op wielen gekregen van zijn een in ouders. Inmiddels hebben alle uit generaties kinderen door met de hond gespeeld en door is hij versleten. in Voor op tv Elly is haar toverlantaarn erg door belangrijk naar en wil die graag een werkend aan uit haar kleinkinderen laten zien. Joke uit heeft als tijdens enige tastbare herinnering een aan haar door jonggestorven broertje een vliegtuigje en van hoopt dat in de experts het met kunnen repareren.

Poppendokter Jan werkt met het op de operatietafel aan een het teddybeer die Liesbeth graag de wil laten maken een voor haar van ongeboren uit kleinkind. Ruud neemt op een koekoeksklok mee waaraan de een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. uit Drie generaties een komen door met een heel mysterieus ogend voorwerp. van Ze willen het uit met metalen stukje familiegeschiedenis op tv graag laten opknappen.

Poppendokter Jan werkt naar op de operatietafel de aan een teddybeer een die Liesbeth graag tijdens wil laten maken de voor haar ongeboren met kleinkind. op tv Ruud neemt een een koekoeksklok mee waaraan het een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. een Drie generaties komen van met van een heel mysterieus tijdens ogend voorwerp. het Ze willen het van metalen stukje familiegeschiedenis met graag laten opknappen.

Paul het komt met een voorwerp tijdens dat uit meer door dan van duizend losse onderdelen bestaat. uit Dit is een enorme uit uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. tijdens in Mariëlle wil de van antieke stoel van haar naar oma herstellen, tijdens maar daarbij heeft door ze de hulp van de met experts nodig. op Voor kapster Margreet is een tijdens plaquette uit door de het jaren 20 die ze van haar een uit man kreeg heel belangrijk. Eline verloor uit bijna al haar op tv dierbare bezittingen uit bij een brand, het behalve één door schilderij. Dit is met nog de enige tastbare naar herinnering op tv aan haar familie, jeugd en vaderland op tv die ze door heeft.

Paul het komt met tijdens een voorwerp dat uit meer dan op tijdens duizend losse onderdelen naar bestaat. Dit is een enorme uitdaging op voor mechanicaexpert op Thijs. Mariëlle wil in de antieke de stoel van haar oma van herstellen, maar daarbij heeft tijdens in ze de hulp van de met experts nodig. naar Voor kapster Margreet is op tv een plaquette uit in de uit jaren 20 die met ze van haar door man kreeg heel belangrijk. op tv Eline verloor naar bijna al haar dierbare bezittingen bij van op een brand, behalve één van schilderij. Dit door is nog de met enige tastbare herinnering aan haar op familie, jeugd en op vaderland die op tv ze heeft.

Ferry de wil dolgraag op zijn 250 jaar oude melkkannetje in op tv goede staat het doorgeven aan door zijn zonen. Broers met Vincent en tijdens Ramon komen langs met de fiets de van hun oma. met Daar hoort tijdens een bijzonder verhaal op bij. Ook tijdens Francis roept de de hulp in van de vakmensen. op De naar restauratie van het boek van naar een haar overleden vader doet op tv haar meer dan van verwacht.

Ferry wil het dolgraag op zijn 250 jaar op oude melkkannetje in goede staat door doorgeven aan zijn zonen. met Broers Vincent en van naar Ramon komen langs met door de fiets van een hun oma. Daar hoort een het bijzonder verhaal een bij. Ook Francis roept op de hulp door in van de vakmensen. het in De restauratie van met het boek van haar naar overleden vader met doet haar meer dan op verwacht.

Chris naar heeft ALS. Het is het zijn grootste door wens om een mechanisch in speeltje van vroeger door naar te geven van aan zijn kleindochter. op De het jongste autoliefhebber van Nederland komt langs van om een van trapwagen, tijdens die bepalend was voor de carrière het van met zijn vader, op een te laten knappen. Antoinette wil door tijdens graag iets in door ere herstellen dat haar erg een doet denken door aan haar vader. En op Marja naar wil haar bootje nieuw leven uit inblazen.

Chris met heeft ALS. Het is door zijn grootste wens in om een een mechanisch speeltje van vroeger door naar te geven op aan zijn kleindochter. van De jongste autoliefhebber van door Nederland komt tijdens langs om een trapwagen, tijdens die bepalend op tv was tijdens voor de carrière van zijn vader, naar de op te laten knappen. Antoinette wil op tv graag iets in op ere herstellen in dat haar een erg doet denken aan het haar vader. En het Marja de wil haar bootje nieuw leven naar inblazen.

De zussen Petra uit en Celia met komen een langs met zelfgemaakte spulletjes die hen naar nog aan op hun overleden moeder van herinneren. De 9-jarige op Hugo brengt een in opdracht in een met kistje voor poppendokter Jan. naar op tv Mechanicaexpert Thijs doet zijn in best om naar een bijzonder stuk de speelgoed uit de jeugd van Theo door weer met aan de praat te tijdens krijgen. En naar metaalsmid Joram en op tv houtspecialist Bob gaan met samen aan de slag met uit van een grote opdracht.

De uit zussen Petra en Celia van komen langs met zelfgemaakte een spulletjes die tijdens hen nog aan met hun overleden naar moeder herinneren. De 9-jarige Hugo naar brengt de een opdracht in de een kistje voor poppendokter een Jan. Mechanicaexpert van Thijs doet zijn best een om een het bijzonder stuk speelgoed met uit de jeugd van tijdens Theo weer naar aan de uit praat te krijgen. En metaalsmid door Joram en houtspecialist naar Bob gaan samen door aan de slag door met een grote op tv opdracht.

Robert in meldt zich met een bijzonder van vervoersmiddel. Het met verhaal erachter de maakt indruk op zowel op tv de restaurateurs als Humberto. op Ook tijdens zien we Jan Tuyp een met een basgitaar die met door een heel belangrijke rol de heeft gespeeld in de een popgeschiedenis. een En speelgoedaapje 'Apie' de is voor Jos op tv van onschatbare waarde geweest. naar Het heeft hem door uit een zeer op moeilijke jeugd heeft op gesleept.

In op tv het nieuwe de programma The Repair Shop zet elke tijdens op week een team van ambachtslieden en van vakmensen hun vaardigheden de met in om beschadigde van maar gekoesterde voorwerpen in met volle glorie te herstellen. het De afleveringen de zijn elke maandag om tijdens 21:30 met uur op RTL 4. Presentator uit Humberto Tan gaat uit in gesprek met de eigenaren. het in Waarom zijn deze objecten zo dierbaar tijdens voor hen? de Wat hopen ze terug met te zien het na de restauratie en op welke emotie op tv roept de hereniging een bij ze op? The door Repair Shop een opent de op tv deuren voor bijzondere door herinneringen en biedt met een duurzame toekomst aan op tv het voorwerp dat uit deze herinneringen met zich op meedraagt. The met Repair Shop wordt gerund met op door een team het van ambachtslieden en vakmensen met dat met ziel en tijdens zaligheid aan de slag uit de gaat met de restauratie. Samen het zetten zij hun kennis tijdens tijdens en kunde in voor op tv een eervol uit herstel en een duurzame toekomst in voor anders het verloren schatten.

november 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!