Programma gemist?

Vader op en zoon van willen de legerkist van opa tijdens laten opknappen. Keramiekexpert de Margot moet van boel in scherven op tv weer een marineschildbordje met voor Evelyn maken. met Het bordje was heel belangrijk het voor door haar inmiddels overleden partner door en op dus ook voor haar. van Gerard komt met een zakhorloge een met en Marjo brengt haar op dierbaarste bezit i. Ze uit vindt het moeilijk om naar uit het achter te laten bij de van van experts.

Carmens houten paard het is van voor haar op tv een rots in de in branding en de in experts moeten het nieuw leven uit inblazen. Chris het heeft naar als kind een hond op wielen op gekregen van met zijn ouders. Inmiddels hebben in in alle generaties kinderen met de tijdens hond gespeeld en tijdens is hij versleten. tijdens Voor Elly is haar tijdens uit toverlantaarn erg belangrijk en wil door die graag werkend aan van haar kleinkinderen in laten zien. Joke het heeft als enige de tastbare herinnering aan door haar jonggestorven op tv broertje een vliegtuigje het en hoopt dat uit de experts het op tv kunnen repareren.

Carmens uit houten paard is voor haar naar een rots de in de uit branding en de experts moeten op tv het nieuw de leven de inblazen. Chris heeft als kind een uit op tv hond op wielen gekregen in van zijn ouders. Inmiddels met hebben door alle generaties kinderen met de hond uit gespeeld een en is hij een versleten. Voor Elly is op haar uit toverlantaarn erg belangrijk en wil de die graag de werkend aan haar kleinkinderen door laten zien. door Joke heeft als enige naar tastbare herinnering aan haar door op jonggestorven broertje een op vliegtuigje en hoopt dat de op tv experts het kunnen het repareren.

Poppendokter in Jan werkt op in de operatietafel tijdens aan een teddybeer die Liesbeth graag in wil laten een maken voor haar uit ongeboren kleinkind. Ruud van neemt een koekoeksklok mee met tijdens waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. door Drie generaties komen van met een een heel mysterieus ogend voorwerp. door Ze willen het door door metalen stukje familiegeschiedenis graag laten een opknappen.

Poppendokter door Jan werkt op de operatietafel een aan van een teddybeer door die Liesbeth graag wil laten maken naar door voor haar ongeboren kleinkind. een Ruud neemt uit een koekoeksklok mee de waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is een verbonden. Drie het generaties komen met een de heel mysterieus ogend de voorwerp. Ze naar willen het naar metalen stukje familiegeschiedenis graag laten naar opknappen.

Paul komt met een tijdens een voorwerp dat op tv uit meer dan duizend door losse onderdelen bestaat. het Dit is een enorme uitdaging door door voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil uit de antieke stoel tijdens van haar een oma herstellen, maar daarbij de heeft ze de hulp op van op tv de experts nodig. van Voor kapster Margreet van is een plaquette tijdens uit de het jaren 20 die ze de van haar man uit kreeg heel belangrijk. tijdens Eline verloor bijna al van haar dierbare bezittingen het bij een brand, behalve uit één schilderij. Dit in is nog de de enige tastbare herinnering van op tv aan haar familie, jeugd uit en vaderland die ze de heeft.

Paul een komt met een voorwerp op tv dat tijdens uit meer dan duizend losse onderdelen met bestaat. Dit de is een enorme uitdaging de voor mechanicaexpert het Thijs. Mariëlle wil met de antieke stoel op van haar oma tijdens herstellen, op maar daarbij heeft ze de hulp het van door de experts nodig. Voor een kapster Margreet in is een plaquette de uit de jaren 20 die de ze door van haar man kreeg heel naar in belangrijk. Eline verloor bijna uit al haar dierbare bezittingen naar bij een van brand, behalve één schilderij. op Dit is nog in de enige tastbare op tv herinnering naar aan haar familie, jeugd en vaderland in op die ze heeft.

Ferry van wil dolgraag zijn 250 jaar op oude melkkannetje van in op tv goede staat doorgeven aan zijn zonen. een Broers Vincent en tijdens op tv Ramon komen langs met de fiets door van tijdens hun oma. Daar hoort een de in bijzonder verhaal bij. Ook Francis door roept de door hulp in van de vakmensen. met De restauratie met van de het boek van haar in overleden vader doet in haar meer dan tijdens verwacht.

Ferry wil door dolgraag de zijn 250 jaar oude melkkannetje op tv in goede van staat doorgeven van aan zijn zonen. Broers naar Vincent en Ramon een komen langs het met de fiets van hun oma. in Daar hoort naar een bijzonder verhaal bij. op Ook Francis uit roept de hulp in het van de de vakmensen. De restauratie van uit het boek in van haar door overleden vader doet het haar meer dan uit verwacht.

Chris heeft met ALS. Het is zijn in grootste wens om van een mechanisch speeltje het van vroeger door naar naar te geven aan zijn een kleindochter. De jongste autoliefhebber van in Nederland komt uit langs om een de trapwagen, die bepalend was door voor de carrière met van zijn vader, de op met te laten knappen. Antoinette een wil graag iets in in ere herstellen op tv dat haar tijdens erg doet een denken aan haar in vader. En Marja van wil haar bootje nieuw leven door inblazen.

Chris heeft naar ALS. Het is op tv zijn met grootste wens om uit een mechanisch speeltje van vroeger door het van te geven aan zijn kleindochter. op De jongste autoliefhebber door van Nederland komt op tv langs in om een trapwagen, die bepalend was uit een voor de carrière naar van zijn vader, op te laten de de knappen. Antoinette wil uit graag iets in ere herstellen dat met haar erg doet door denken aan haar een vader. En in Marja met wil haar bootje nieuw leven tijdens inblazen.

De zussen op Petra en Celia de komen langs een met zelfgemaakte spulletjes tijdens die hen het nog aan hun overleden op moeder herinneren. De 9-jarige Hugo de door brengt een opdracht in een de kistje voor tijdens poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet een van zijn best om een bijzonder stuk naar speelgoed uit van de jeugd van op tv Theo weer uit aan de praat te krijgen. van het En metaalsmid Joram en een houtspecialist Bob de gaan samen aan de slag met het een grote in opdracht.

De zussen op tv Petra door en Celia komen tijdens langs met zelfgemaakte spulletjes van die hen nog aan hun van overleden op moeder herinneren. De 9-jarige een Hugo brengt een een opdracht in uit een kistje voor poppendokter van Jan. Mechanicaexpert met Thijs doet zijn naar best om een met bijzonder stuk speelgoed uit de de jeugd van het Theo weer aan door de praat te uit krijgen. En metaalsmid op Joram en houtspecialist Bob door gaan samen in aan de slag van met een uit grote opdracht.

Robert in meldt zich met naar een bijzonder vervoersmiddel. Het een verhaal erachter maakt uit indruk op zowel de de restaurateurs als het Humberto. Ook door zien we Jan Tuyp door met een basgitaar tijdens die een tijdens heel belangrijke rol van heeft gespeeld naar in de popgeschiedenis. En speelgoedaapje in 'Apie' is voor Jos van van van onschatbare waarde geweest. Het heeft tijdens hem door een naar zeer moeilijke jeugd door een heeft gesleept.

In het nieuwe op programma The Repair door Shop zet uit elke een week een team van ambachtslieden en tijdens vakmensen het hun vaardigheden in om een beschadigde maar gekoesterde met voorwerpen in een volle glorie te herstellen. tijdens De afleveringen in zijn elke maandag om 21:30 het uur op RTL tijdens naar 4. Presentator Humberto Tan gaat in tijdens gesprek met de op tv eigenaren. Waarom zijn deze uit uit objecten zo dierbaar voor hen? Wat op hopen door ze terug uit te zien na de restauratie en met welke emotie roept met door de hereniging bij ze op? een The op tv Repair Shop opent de op tv deuren voor bijzondere een herinneringen en van biedt een duurzame in toekomst aan het voorwerp dat deze op door herinneringen met zich een meedraagt. The Repair de Shop wordt gerund door een de team van ambachtslieden en de vakmensen dat met met ziel naar en zaligheid de aan de slag tijdens gaat met de op restauratie. Samen zetten de zij hun kennis en met kunde in voor een naar eervol herstel en een de duurzame toekomst voor met anders verloren een schatten.

april 2021
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!