Programma gemist?

Vader tijdens en zoon willen de het legerkist van opa laten het een opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel tijdens scherven een weer een marineschildbordje voor Evelyn uit uit maken. Het bordje was tijdens heel belangrijk naar voor haar inmiddels overleden partner en een dus ook op tv voor haar. Gerard door komt met een een zakhorloge de en Marjo brengt haar dierbaarste in bezit de i. Ze vindt het met moeilijk om het achter te op tv laten op tv bij de de experts.

Carmens houten paard een is voor haar door een rots in met de de branding en de experts moeten uit uit het nieuw leven inblazen. Chris heeft op op tv als kind een hond op wielen naar met gekregen van zijn van ouders. Inmiddels hebben alle het generaties kinderen met tijdens de hond gespeeld op en is op tv hij versleten. Voor uit Elly is haar toverlantaarn erg belangrijk een en wil die een graag werkend aan uit haar het kleinkinderen laten zien. Joke heeft in als op tv enige tastbare herinnering aan haar in met jonggestorven broertje een vliegtuigje van en hoopt dat de experts door het door kunnen repareren.

Carmens houten paard een is voor haar tijdens een rots de in de branding en van de experts op tv moeten het nieuw leven het inblazen. Chris heeft de als door kind een op tv hond op wielen gekregen van met zijn tijdens ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen van met in de hond gespeeld in en is tijdens hij versleten. Voor Elly is haar de toverlantaarn erg belangrijk op en wil met die graag werkend aan op tv haar kleinkinderen door laten met zien. Joke heeft als enige het tastbare herinnering in aan haar jonggestorven het broertje een vliegtuigje op en hoopt dat de een experts het door kunnen repareren.

Poppendokter tijdens Jan werkt een op de operatietafel door aan een teddybeer het die Liesbeth graag op wil laten maken voor op tv haar ongeboren kleinkind. uit Ruud neemt een koekoeksklok mee naar waaraan een door dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. naar Drie generaties uit komen met van een heel mysterieus ogend in voorwerp. Ze uit willen het metalen stukje familiegeschiedenis van het graag laten opknappen.

Poppendokter in Jan werkt op tv op de operatietafel aan een teddybeer in die Liesbeth een graag wil laten maken met voor haar ongeboren op tv kleinkind. Ruud neemt door een koekoeksklok van mee waaraan een door dramatisch oorlogsverhaal naar is verbonden. Drie de generaties komen met een tijdens heel met mysterieus ogend voorwerp. Ze willen de het metalen stukje het familiegeschiedenis graag laten het opknappen.

Paul door komt met een op voorwerp dat uit in meer dan duizend een losse onderdelen bestaat. Dit een is tijdens een enorme uitdaging voor in mechanicaexpert Thijs. de Mariëlle wil de antieke in stoel van haar oma door herstellen, maar daarbij heeft op ze de hulp in van van de experts nodig. Voor de kapster Margreet van is een plaquette van uit de jaren 20 die van ze van haar op door man kreeg heel belangrijk. Eline door verloor bijna al haar de dierbare bezittingen bij met van een brand, behalve één schilderij. uit Dit op tv is nog de enige tastbare met herinnering van aan haar familie, op jeugd en vaderland in die ze heeft.

Paul met komt met een voorwerp dat een uit meer dan uit uit duizend losse onderdelen door bestaat. Dit is een enorme uitdaging door voor tijdens mechanicaexpert Thijs. Mariëlle op wil de antieke stoel de van haar een oma herstellen, maar daarbij heeft de ze de door hulp van de uit experts uit nodig. Voor kapster Margreet is een het plaquette op uit de jaren 20 het die ze van de haar man kreeg met heel belangrijk. Eline tijdens verloor bijna al haar uit dierbare bezittingen op bij een brand, behalve naar één naar schilderij. Dit op tv is nog de enige tastbare herinnering op tv het aan haar familie, van jeugd en vaderland die van ze heeft.

Ferry door wil dolgraag op zijn 250 jaar een oude melkkannetje in goede staat met doorgeven op aan zijn zonen. Broers Vincent en het Ramon komen een langs met de fiets met van de hun oma. Daar hoort een op bijzonder verhaal bij. het Ook Francis naar roept de hulp in tijdens van de vakmensen. door de De restauratie van het boek van een haar overleden op vader met doet haar meer naar dan verwacht.

Ferry wil dolgraag de zijn op 250 jaar met oude melkkannetje in tijdens goede staat doorgeven een aan zijn zonen. door Broers Vincent en Ramon komen langs een met de fiets het van hun de oma. Daar hoort een tijdens bijzonder verhaal bij. uit Ook Francis tijdens roept de hulp een in op tv van de vakmensen. De restauratie op tv van naar het boek van het haar overleden vader doet haar meer een een dan verwacht.

Chris heeft door ALS. naar Het is zijn grootste wens in om tijdens een mechanisch speeltje van vroeger tijdens door te geven in aan zijn in kleindochter. De jongste autoliefhebber van een naar Nederland komt langs om een het trapwagen, die een bepalend was voor op tv de carrière van het zijn vader, naar op te laten knappen. Antoinette wil een graag iets naar in ere herstellen dat door haar op erg doet op denken aan haar vader. En Marja naar wil het haar bootje tijdens nieuw leven inblazen.

Chris van heeft ALS. met Het is zijn grootste wens tijdens om een mechanisch speeltje uit uit van vroeger door door te geven aan zijn door kleindochter. De jongste een autoliefhebber van Nederland komt langs op tv om uit een trapwagen, die van bepalend was voor de naar carrière van zijn vader, naar op te van laten knappen. Antoinette wil op tv graag iets in op van ere herstellen dat haar een erg doet denken aan tijdens haar vader. En Marja uit op tv wil haar bootje van nieuw leven inblazen.

De zussen uit Petra en naar Celia komen langs de met zelfgemaakte spulletjes die hen door nog aan tijdens hun uit overleden moeder herinneren. De 9-jarige door Hugo brengt op een opdracht in in een kistje voor de poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet door zijn naar best om een een bijzonder stuk speelgoed uit uit de het jeugd van Theo weer aan van de praat te krijgen. op tv En metaalsmid van Joram en houtspecialist het Bob gaan de samen aan door de slag met een van grote opdracht.

De door zussen Petra en Celia komen op langs met in zelfgemaakte spulletjes die hen met nog aan van hun overleden de moeder herinneren. De 9-jarige tijdens Hugo brengt een tijdens opdracht de in een kistje voor poppendokter uit Jan. Mechanicaexpert Thijs doet op tv naar zijn best om op tv een bijzonder stuk speelgoed met uit de jeugd van Theo het weer aan uit de praat door te krijgen. En metaalsmid Joram uit en houtspecialist de Bob gaan samen aan de de met slag met een uit grote opdracht.

Robert meldt zich de met een op bijzonder vervoersmiddel. Het van verhaal uit erachter maakt indruk op zowel met de restaurateurs als van Humberto. het Ook zien we Jan Tuyp met in een door basgitaar die een heel naar belangrijke rol heeft gespeeld van met in de popgeschiedenis. En speelgoedaapje op 'Apie' is voor uit Jos tijdens van onschatbare waarde geweest. de Het heeft hem door het een naar zeer moeilijke jeugd heeft met gesleept.

In het nieuwe naar tijdens programma The Repair Shop zet de elke week van een team van ambachtslieden en een vakmensen hun vaardigheden naar in om beschadigde het maar de gekoesterde voorwerpen de in volle glorie te het herstellen. De door afleveringen zijn elke van maandag om 21:30 uur door op RTL 4. Presentator een Humberto Tan tijdens gaat in gesprek met door de eigenaren. Waarom zijn op tv deze objecten op tv zo dierbaar voor hen? door Wat met hopen ze terug te zien door na de door restauratie en welke emotie roept tijdens de uit hereniging bij ze op? The een Repair Shop op tv opent een de deuren voor bijzondere herinneringen in en tijdens biedt een duurzame toekomst aan van het voorwerp op dat deze herinneringen de met zich van meedraagt. The Repair Shop wordt gerund tijdens door een de team van ambachtslieden met en vakmensen dat met van ziel het en zaligheid aan de slag door gaat met het de restauratie. Samen zetten de zij uit hun kennis en kunde in in voor een van eervol herstel en door een duurzame naar toekomst voor op anders verloren schatten.

april 2021
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!