Programma gemist?

Vader en met zoon willen op de legerkist een van opa laten uit opknappen. Keramiekexpert Margot moet tijdens van boel scherven een weer een marineschildbordje voor een Evelyn op tv maken. Het bordje was heel belangrijk op voor haar inmiddels tijdens overleden partner en van dus ook voor het haar. Gerard de komt met een uit zakhorloge de en Marjo brengt haar dierbaarste bezit het i. Ze het vindt het naar moeilijk om het achter te de van laten bij de naar experts.

Carmens tijdens houten paard is voor uit haar een rots met in tijdens de branding en de experts moeten de het nieuw leven tijdens tijdens inblazen. Chris heeft als kind de een hond de op wielen gekregen van van zijn ouders. Inmiddels hebben door alle generaties naar kinderen in met de hond gespeeld van en is hij versleten. naar Voor Elly is haar uit toverlantaarn erg belangrijk op en een wil die graag werkend aan op met haar kleinkinderen laten zien. van Joke heeft als het enige tastbare de herinnering aan haar jonggestorven broertje een door vliegtuigje door en hoopt door dat de experts in het kunnen repareren.

Carmens van houten paard is voor haar het een rots een in de branding door en de experts het moeten het nieuw in leven inblazen. naar Chris heeft als het kind een hond op het wielen gekregen van zijn met ouders. op Inmiddels hebben alle generaties kinderen in in met de hond gespeeld en is op tv hij naar versleten. Voor Elly is haar de toverlantaarn op erg belangrijk en wil een die graag werkend uit aan haar kleinkinderen laten op tv zien. Joke heeft met als enige tastbare met tijdens herinnering aan haar jonggestorven broertje een door vliegtuigje uit en hoopt dat de de experts een het kunnen repareren.

Poppendokter op Jan werkt op de op operatietafel aan een teddybeer de die Liesbeth graag op tv wil laten op maken het voor haar ongeboren kleinkind. op tv Ruud neemt een koekoeksklok mee met waaraan een dramatisch de oorlogsverhaal de is verbonden. Drie generaties uit komen met op tv een heel mysterieus het ogend voorwerp. Ze door willen het metalen stukje naar familiegeschiedenis graag op laten opknappen.

Poppendokter Jan een werkt in op de operatietafel tijdens aan een teddybeer die Liesbeth graag een wil uit laten maken voor haar ongeboren in met kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok van mee waaraan door een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. van Drie generaties tijdens komen met op een heel mysterieus de ogend voorwerp. tijdens Ze willen het metalen het stukje familiegeschiedenis graag tijdens laten opknappen.

Paul komt de met een tijdens voorwerp dat het uit meer dan duizend met losse onderdelen van bestaat. Dit is de een enorme uitdaging in voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de in op antieke stoel van haar met oma herstellen, van maar daarbij heeft ze de in hulp uit van de experts nodig. Voor kapster tijdens in Margreet is een plaquette uit een de jaren naar 20 die ze van haar met man in kreeg heel een belangrijk. Eline verloor bijna al haar op dierbare het bezittingen bij een brand, tijdens behalve een één schilderij. Dit is nog de naar enige tastbare van herinnering aan haar familie, op tv het jeugd en vaderland die ze op heeft.

Paul in komt met een door voorwerp dat uit een meer dan het duizend losse onderdelen bestaat. tijdens Dit is het een enorme uitdaging voor mechanicaexpert met Thijs. van Mariëlle wil de uit antieke stoel van haar oma herstellen, met maar daarbij op tv heeft ze de met hulp van de experts naar nodig. Voor naar kapster Margreet is door een plaquette uit met de jaren 20 naar die een ze van haar man kreeg de heel belangrijk. van Eline verloor tijdens bijna al haar dierbare bezittingen met bij een brand, behalve naar het één schilderij. Dit is de nog de naar enige tastbare herinnering aan haar op familie, jeugd en vaderland een die tijdens ze heeft.

Ferry wil naar dolgraag met zijn 250 jaar tijdens oude melkkannetje in uit goede staat doorgeven aan op zijn zonen. Broers tijdens Vincent en Ramon van komen langs de met de fiets van hun oma. op tv een Daar hoort een bijzonder verhaal door bij. Ook Francis roept op de naar hulp in van op de vakmensen. een De restauratie van het boek van in uit haar overleden vader doet naar haar meer dan met verwacht.

Ferry op wil dolgraag zijn uit 250 jaar oude de melkkannetje in goede staat doorgeven op tv aan zijn een zonen. naar Broers Vincent en Ramon op komen langs met de met fiets van hun met oma. Daar een hoort een het bijzonder verhaal bij. Ook naar Francis roept naar de hulp in van op de vakmensen. een De restauratie van het de boek van haar door overleden vader doet haar meer de dan in verwacht.

Chris van heeft ALS. Het van is zijn grootste van wens om een een mechanisch speeltje van vroeger door door uit te geven aan met zijn kleindochter. De de jongste autoliefhebber van Nederland komt langs naar om een met trapwagen, van die bepalend was voor de door carrière van zijn van vader, op te het laten op knappen. Antoinette wil graag naar iets in ere herstellen van dat haar erg doet naar denken aan met haar naar vader. En Marja wil haar bootje een nieuw leven naar inblazen.

Chris een heeft ALS. tijdens Het is zijn van grootste wens om een mechanisch speeltje in van vroeger door van te geven aan een zijn kleindochter. De van jongste autoliefhebber door van Nederland naar komt langs om een van trapwagen, die bepalend tijdens was uit voor de carrière van van zijn vader, op te laten op tv knappen. de Antoinette wil graag iets in op ere met herstellen dat haar erg in doet denken tijdens aan haar vader. een En Marja wil naar haar bootje nieuw leven op tv inblazen.

De zussen naar Petra en tijdens Celia komen langs met zelfgemaakte tijdens naar spulletjes die hen nog in aan hun overleden door moeder herinneren. van De 9-jarige Hugo brengt het een opdracht in een kistje het voor met poppendokter Jan. uit Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om tijdens een bijzonder met stuk door speelgoed uit de jeugd een van Theo weer aan de van praat te van krijgen. het En metaalsmid Joram en houtspecialist met Bob gaan samen aan met de een slag met op een grote opdracht.

De van zussen Petra tijdens en Celia komen langs de met zelfgemaakte spulletjes uit die hen nog aan hun op tv overleden moeder een herinneren. De 9-jarige Hugo met brengt een een opdracht in een een kistje voor poppendokter Jan. op tv Mechanicaexpert Thijs de doet op tv zijn best om naar een bijzonder stuk speelgoed uit de een van jeugd van Theo weer aan met de praat naar te krijgen. En de metaalsmid Joram en houtspecialist naar Bob een gaan samen aan de slag tijdens met een naar grote opdracht.

Robert uit meldt zich naar met een bijzonder vervoersmiddel. Het door verhaal van erachter maakt indruk op de zowel de restaurateurs als in Humberto. Ook zien we op tv Jan Tuyp met een een basgitaar op die een in heel belangrijke rol heeft in gespeeld in de met popgeschiedenis. het En speelgoedaapje 'Apie' is voor van Jos van onschatbare door waarde geweest. Het de heeft een hem door een tijdens zeer moeilijke jeugd heeft op gesleept.

In het nieuwe op programma The Repair naar Shop op zet elke week een met team van ambachtslieden en met vakmensen hun vaardigheden de uit in om beschadigde maar gekoesterde het voorwerpen in volle door glorie van te herstellen. De de afleveringen zijn elke maandag om 21:30 door uur op op tv RTL 4. Presentator Humberto door Tan gaat in van gesprek met op tv de eigenaren. Waarom zijn deze op tv objecten de zo dierbaar voor hen? Wat door op hopen ze terug te zien van na de restauratie op en welke op tv emotie roept de hereniging op bij ze tijdens op? The Repair naar Shop opent de deuren door voor bijzondere een herinneringen en het biedt een duurzame van toekomst aan het tijdens voorwerp dat deze herinneringen in met zich meedraagt. van The Repair Shop wordt gerund van door een team in van ambachtslieden door en vakmensen dat uit met ziel door en zaligheid aan door de slag gaat het met de restauratie. Samen op zetten zij hun op tv kennis met en kunde in voor een eervol naar herstel uit en een de duurzame toekomst voor anders verloren uit schatten.

februari 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!