Programma gemist?

Vader op tv en zoon een willen de legerkist van opa laten een opknappen. in Keramiekexpert Margot moet van boel van op scherven weer een door marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje met op tv was heel belangrijk op voor haar inmiddels overleden partner de en tijdens dus ook voor haar. de Gerard komt met uit een zakhorloge en uit Marjo brengt de haar dierbaarste bezit i. Ze door vindt het moeilijk op om het in achter te laten bij de naar van experts.

Carmens houten paard de is de voor haar een rots in in de branding en de de in experts moeten het tijdens nieuw leven door inblazen. Chris heeft als kind naar een hond op tv op wielen in gekregen van zijn ouders. Inmiddels het hebben alle generaties met kinderen met de hond tijdens gespeeld en is een het hij versleten. Voor de Elly is haar toverlantaarn door erg belangrijk en wil die uit in graag werkend aan haar kleinkinderen laten de zien. Joke een heeft als naar enige tastbare herinnering aan haar de jonggestorven op tv broertje een met vliegtuigje en hoopt dat de experts tijdens het kunnen de repareren.

Carmens houten het paard is voor haar met een naar rots in naar de branding en de experts naar moeten op het nieuw leven in inblazen. Chris heeft als kind op tv een op tv hond op wielen gekregen van tijdens zijn ouders. de Inmiddels hebben alle generaties kinderen in met uit de hond gespeeld een en is het hij versleten. Voor Elly is op haar toverlantaarn erg door belangrijk uit en wil die graag werkend aan door haar kleinkinderen laten het zien. Joke op heeft als op enige tastbare een herinnering aan haar jonggestorven het broertje een tijdens vliegtuigje en hoopt dat de experts op het kunnen een repareren.

Poppendokter Jan naar werkt op de met operatietafel op tv aan een teddybeer die Liesbeth de graag wil laten van maken voor haar ongeboren op kleinkind. van Ruud neemt een koekoeksklok door mee waaraan een dramatisch de met oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties op komen met een heel met van mysterieus ogend voorwerp. Ze willen het uit op tv metalen stukje familiegeschiedenis graag van laten opknappen.

Poppendokter Jan uit werkt op de operatietafel op tv aan een een teddybeer die Liesbeth naar graag in wil laten maken voor op haar ongeboren met kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok uit mee waaraan een met dramatisch oorlogsverhaal is van verbonden. Drie op generaties komen met een een heel mysterieus door ogend voorwerp. Ze willen naar het metalen stukje familiegeschiedenis van uit graag laten opknappen.

Paul komt op tv met een voorwerp een dat uit meer dan op tv duizend losse onderdelen tijdens bestaat. Dit is de een in enorme uitdaging voor mechanicaexpert het Thijs. Mariëlle uit wil de antieke stoel van in haar op tv oma herstellen, maar daarbij uit heeft ze de een hulp op van de experts met nodig. Voor kapster Margreet de is een plaquette uit de uit jaren door 20 die ze in van haar man kreeg heel in belangrijk. de Eline verloor bijna al haar op tv dierbare bezittingen bij tijdens het een brand, behalve één schilderij. door Dit is door nog de uit enige tastbare herinnering met aan haar familie, jeugd en vaderland door die uit ze heeft.

Paul uit komt met in een voorwerp dat op tv uit meer dan op duizend losse onderdelen op bestaat. Dit is een enorme tijdens uitdaging voor een mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil uit de antieke stoel met van haar uit oma herstellen, maar daarbij op heeft ze de hulp van van de experts een nodig. op tv Voor kapster Margreet uit is een plaquette uit tijdens de de jaren 20 die de ze van haar man uit kreeg heel belangrijk. Eline van verloor met bijna al haar dierbare bezittingen de bij een brand, van behalve in één schilderij. Dit is nog door de enige tastbare herinnering van aan op haar familie, jeugd op en vaderland die ze op heeft.

Ferry door wil dolgraag zijn 250 jaar het oude uit melkkannetje in goede staat doorgeven met aan zijn een zonen. Broers Vincent en naar Ramon naar komen langs met uit de fiets uit van hun oma. Daar naar hoort een bijzonder de verhaal bij. Ook op tv Francis roept de hulp in op tv van naar de vakmensen. De door restauratie van het boek tijdens van een haar overleden vader doet haar met meer dan een verwacht.

Ferry wil dolgraag door zijn naar 250 jaar oude melkkannetje in op goede staat doorgeven het in aan zijn zonen. Broers Vincent in en Ramon in komen langs met tijdens de fiets van hun oma. een Daar hoort uit een bijzonder naar verhaal bij. Ook Francis door roept de door hulp in de van de vakmensen. De restauratie uit van van het boek van haar overleden uit vader doet de haar meer dan van verwacht.

Chris een heeft ALS. Het is zijn in grootste wens naar om een mechanisch speeltje met van vroeger tijdens door te geven tijdens aan zijn kleindochter. in De het jongste autoliefhebber van naar Nederland komt langs uit om een trapwagen, met die bepalend was voor een de carrière van zijn vader, een op te van laten knappen. de Antoinette wil op graag iets in ere naar herstellen dat haar erg doet het denken aan haar de vader. En van Marja wil haar in bootje nieuw leven de inblazen.

Chris uit heeft ALS. de Het is zijn grootste wens de om een mechanisch naar speeltje van vroeger tijdens door tijdens te geven aan op zijn kleindochter. De een jongste autoliefhebber van Nederland komt langs het om in een trapwagen, naar die bepalend was voor de de carrière van het zijn vader, met op te laten knappen. Antoinette het wil graag het iets in ere herstellen de dat haar erg doet tijdens denken door aan haar vader. En tijdens Marja wil haar bootje een tijdens nieuw leven inblazen.

De zussen Petra in en Celia komen door langs met naar zelfgemaakte spulletjes naar die hen nog de aan hun overleden moeder herinneren. een De 9-jarige Hugo een brengt het een opdracht van in een kistje voor poppendokter de Jan. Mechanicaexpert Thijs op doet zijn best een om een bijzonder een stuk speelgoed uit met de naar jeugd van Theo weer aan de van praat te van krijgen. door En metaalsmid Joram en houtspecialist van Bob gaan het samen aan de een slag met een grote een opdracht.

De zussen met Petra en Celia op komen langs met met zelfgemaakte spulletjes naar die hen door nog aan hun overleden moeder op herinneren. een De 9-jarige Hugo het brengt een opdracht in van een kistje voor poppendokter Jan. een Mechanicaexpert Thijs de doet zijn van best om een bijzonder stuk het speelgoed uit de de jeugd op tv van Theo weer aan de tijdens praat te krijgen. met En metaalsmid uit Joram het en houtspecialist Bob gaan samen aan de een de slag met een grote naar opdracht.

Robert het meldt zich met een door bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal op erachter maakt indruk op op zowel de van restaurateurs als tijdens Humberto. Ook zien we het Jan Tuyp met tijdens een basgitaar door die een heel op tv belangrijke op rol heeft gespeeld in de op tv popgeschiedenis. En speelgoedaapje met 'Apie' is voor het Jos van onschatbare waarde uit geweest. Het naar heeft hem door een uit zeer moeilijke op tv jeugd heeft van gesleept.

In het nieuwe op programma met The Repair Shop zet tijdens elke week door een team van op tv ambachtslieden en vakmensen hun in vaardigheden in om beschadigde tijdens naar maar gekoesterde voorwerpen op in volle glorie door te herstellen. De van afleveringen zijn elke maandag om uit 21:30 uur op RTL van 4. Presentator Humberto de Tan gaat in een gesprek met de van eigenaren. naar Waarom zijn deze objecten zo een dierbaar voor het hen? Wat hopen van ze terug te tijdens zien na uit de restauratie en uit welke emotie roept de hereniging uit bij ze door op? The Repair Shop op opent de deuren voor door bijzondere herinneringen en het biedt een duurzame op toekomst op tv aan het het voorwerp dat deze op herinneringen met zich van meedraagt. The Repair Shop met wordt gerund door op een team van van ambachtslieden en vakmensen dat van met ziel en door zaligheid aan de een slag gaat met tijdens de restauratie. Samen zetten een zij de hun kennis naar en kunde in voor een een eervol herstel en een in duurzame toekomst voor van op anders verloren schatten.

november 2020
28-10-2019 21:29

Afl. 8

The Repair Shop - Afl. 8

Vader en zoon willen de legerkist van opa laten opknappen. Keramiekexpert Margot moet van boel scherven weer een marineschildbordje voor Evelyn maken. Het bordje was heel belangrijk voor haar inmiddels overleden partner en dus ook voor haar...

21-10-2019 16:02

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 21:31

Afl. 7

The Repair Shop - Afl. 7

Carmens houten paard is voor haar een rots in de branding en de experts moeten het nieuw leven inblazen. Chris heeft als kind een hond op wielen gekregen van zijn ouders. Inmiddels hebben alle generaties kinderen met de hond gespeeld en is ...

14-10-2019 16:02

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 21:29

Afl. 6

The Repair Shop - Afl. 6

Poppendokter Jan werkt op de operatietafel aan een teddybeer die Liesbeth graag wil laten maken voor haar ongeboren kleinkind. Ruud neemt een koekoeksklok mee waaraan een dramatisch oorlogsverhaal is verbonden. Drie generaties komen met een...

07-10-2019 16:01

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 21:31

Afl. 5

The Repair Shop - Afl. 5

Paul komt met een voorwerp dat uit meer dan duizend losse onderdelen bestaat. Dit is een enorme uitdaging voor mechanicaexpert Thijs. Mariëlle wil de antieke stoel van haar oma herstellen, maar daarbij heeft ze de hulp van de experts nodig....

30-09-2019 16:02

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 21:30

Afl. 4

The Repair Shop - Afl. 4

Ferry wil dolgraag zijn 250 jaar oude melkkannetje in goede staat doorgeven aan zijn zonen. Broers Vincent en Ramon komen langs met de fiets van hun oma. Daar hoort een bijzonder verhaal bij. Ook Francis roept de hulp in van de vakmensen. D...

23-09-2019 16:04

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 21:26

Afl. 3

The Repair Shop - Afl. 3

Chris heeft ALS. Het is zijn grootste wens om een mechanisch speeltje van vroeger door te geven aan zijn kleindochter. De jongste autoliefhebber van Nederland komt langs om een trapwagen, die bepalend was voor de carrière van zijn vader, op...

16-09-2019 16:03

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 21:32

Afl. 2

The Repair Shop - Afl. 2

De zussen Petra en Celia komen langs met zelfgemaakte spulletjes die hen nog aan hun overleden moeder herinneren. De 9-jarige Hugo brengt een opdracht in een kistje voor poppendokter Jan. Mechanicaexpert Thijs doet zijn best om een bijzonde...

09-09-2019 16:04

Afl. 1

The Repair Shop - Afl. 1

Robert meldt zich met een bijzonder vervoersmiddel. Het verhaal erachter maakt indruk op zowel de restaurateurs als Humberto. Ook zien we Jan Tuyp met een basgitaar die een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de popgeschiedenis. En speel...

02-09-2019 21:30

Nieuw: The Repair Shop

The Repair Shop - Nieuw: The Repair Shop

In het nieuwe programma The Repair Shop zet elke week een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden in om beschadigde maar gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. De afleveringen zijn elke maandag om 21:30 uur op R...

The Repair Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Repair Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Repair Shop bij The Repair Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Repair Shop. Heb je een uitzending van The Repair Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Repair Shop gemist

Programma waarin een team van ambachtslieden en vakmensen hun vaardigheden inzet om beschadigde, gebroken en gekoesterde voorwerpen in volle glorie te herstellen. Humberto Tan neemt je mee op een emotionele reis vol verhalen over wat deze voorwerpen hebben betekend voor hun eigenaren. Ook toont hij de impact die het op de eigenaren heeft als deze persoonlijke schatten nieuw leven wordt ingeblazen.

Uitzending gemist van The Repair Shop? Hier kun je alle uitzendingen van The Repair Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 28-10-2019 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!