Programma gemist?

In van het tweede deel een van de documentaire tijdens besluit Clapton met het overspel zelf naar aan Harrison op met te biechten. Waar hij het niet op rekent is dat tijdens Pattie besluit op tv bij haar tijdens man te de blijven. De labiele Clapton het voelt zich opnieuw afgewezen, door maakt zich los een van tijdens Blind Faith en vertrekt uit naar Amerika voor het op tv project Derek and uit the van Dimino's. Hij verwerkt zijn het verdriet in de meerdere songs, waaronder zijn fameuze van hit naar 'Layla'. Alles lijkt goed te in komen als door Pattie alsnog van zijn partner wordt. tijdens Maar Clapton is dan al de ziek, geestelijk en in fysiek, van vooral door zijn excessieve drinken. Hij naar vervreemdt op tv van zichzelf en zijn omgeving, het met 'verliest' Pattie en flirt in met de met dood. Opnieuw sleept de tijdens blues hem door deze in gevaarlijke op tv fase.

Het wordt duidelijk in een dat Clapton zijn leven lang met gebukt gaat onder een uit trauma uit zijn op tv vroege kindertijd. tijdens Zijn moeder keert door zich van van hem af, zijn grootouders moeten op tijdens de opvoeding overnemen. De (later herhaalde) tijdens van afwijzing door zijn moeder zal leiden met tot op tv veel relatieproblemen in tijdens de liefde en uitputtende van verslaving. Dit verhaal door word uitgebreid door de op tv gitarist uit zelf verteld de en ondersteund met een de rijkdom aan van archiefmateriaal. Het gaat daarbij niet door alleen om concertopnamen, maar tijdens naar ook om beelden uit het uit persoonlijke archief van tijdens Clapton. Er uit zijn meer drama's, zoals op de confrontatie op met zijn beste vriend, de George Harrison. De van Beatle de vraagt Clapton te helpen met bij de opnamen door van The White Album. Clapton uit speelt de met legendarische uit gitaarsolo van 'While my uit guitar gently weeps'. in Eind jaren zestig zien in de vrienden elkaar onophoudelijk. door tijdens Dan raakt Clapton gepassioneerd verliefd op het George's vrouw het Pattie op Boyd: 'Ik was geobsedeerd door tijdens haar'. Beiden vertellen in uit op tv de documentaire vol met schaamte hoe fout de dit verraad was, waar ze de geen weerstand aan kunnen de uit bieden.

september 2020
10-09-2019 22:20

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2)

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) - Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2)

In het tweede deel van de documentaire besluit Clapton het overspel zelf aan Harrison op te biechten. Waar hij niet op rekent is dat Pattie besluit bij haar man te blijven. De labiele Clapton voelt zich opnieuw afgewezen, maakt zich los van...

03-09-2019 22:15

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2)

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) - Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2)

Het wordt duidelijk dat Clapton zijn leven lang gebukt gaat onder een trauma uit zijn vroege kindertijd. Zijn moeder keert zich van hem af, zijn grootouders moeten de opvoeding overnemen. De (later herhaalde) afwijzing door zijn moeder zal ...

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) bij Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2). Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2)? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Eric Clapton - Gered door de blues (1/2) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!