Programma gemist?

De van 3 overgebleven een kunstenaars krijgen meer van vrijheid over hun van kunstwerken dan ooit uit te tevoren. De door enige regel is dat alle sculpturen door 2 keer uit zo groot door moeten zijn als de in voorgaande afleveringen. op Dat betekent niet op tv alleen dat er tijdens meer werk te op tv verrichten is, maar een ook dat er van meer mogelijkheden zijn om op de uit ware talenten van deze kunstenaars op naar boven te halen. Tijdens een met deze finale zijn op de kunstenaars gelukkig niet alleen. Vrienden in en door familie van naar de finalisten komen langs om ze naar aan een te moedigen en te een steunen. Na al het uit harde werken staan in er uiteindelijk 3 tijdens indrukwekkende sculpturen. Maar een helaas de kan er maar één iemand met een winnen.

In uit deze aflevering is het door thema architectuur. Tijdens het eerste het opdracht moeten de tijdens zandkunstenaars een zogenaamde cut through een maken; een op doorkijkje in de sculptuur. Hoe van maak met je een doorgang in het de zand zonder op dat je sculptuur instort? Tijdens met de met tweede opdracht carven de naar kunstenaars wereldberoemde gebouwen. Blijft een uit de Toren van Pisa, gemaakt van de zand, op ook echt staan? En in is het het mogelijk om het alle details van de Big Ben door op tv te verwerken in op een zandsculptuur?

Zes op tv professionele kunstenaars gaan de een strijd met met elkaar aan uit om de mooiste een zandsculpturen te maken. De sculpturen worden tijdens de beoordeeld door een deskundige een jury die elke week naar één de kandidaat naar huis uit stuurt.

Tijdens de eerste door opdracht de moeten de uit overgebleven zandkunstenaars een uit insect carven. Het blijkt tijdens nogal lastig naar te zijn om insecten in op de in juiste verhouding uit met te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van van zand? Tijdens de de de tweede opdracht krijgen alle op tv zandkunstenaars een een verschillende leefomgeving toegewezen. Ze van mogen zelf van beslissen welk dier van zand door ze in deze naar omgeving door willen maken.

De op zandkunstenaars gaan van aan de slag met de naar anatomie van het uit menselijk lichaam. met Tijdens de eerste opdracht uit carven ze uit een oog. op Gaat het de een kunstenaars lukken om de ziel met vast te leggen in op een een oog van zand? De de winnaar van deze opdracht door mag kiezen welke de BN?er van hij of zij kiest om met een naar portret van met te maken tijdens de tweede opdracht. tijdens naar De andere kunstenaars kiezen door blind hun hoofdpersoon. Alle zandkunstenaars het hebben hun op tv eigen stijl en creëren bijzondere een portretten, maar tijdens het proces uit verloopt niet altijd even soepel. naar Wanneer het met weer omslaat, van krijgen de zandsculpturen een het zwaar te verduren. Sommige uit door kunstenaars moeten drastische maatregelen uit nemen om op tv te redden wat er de te redden op valt.

januari 2021
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!