Programma gemist?

De naar 3 overgebleven het kunstenaars krijgen meer vrijheid op over hun kunstwerken dan naar ooit te tevoren. De uit enige op tv regel is dat uit alle sculpturen 2 keer zo tijdens groot moeten van zijn als in tijdens voorgaande afleveringen. Dat betekent op tv de niet alleen dat naar er meer werk van te verrichten is, maar ook dat door door er meer mogelijkheden een zijn om de ware in talenten van deze kunstenaars uit naar boven te op halen. Tijdens deze finale zijn de de met kunstenaars gelukkig niet alleen. op Vrienden en tijdens familie van de finalisten een komen langs op tv om ze aan te een moedigen en te steunen. in de Na al het harde werken naar staan met er uiteindelijk 3 de indrukwekkende sculpturen. Maar met helaas kan er maar één iemand in op winnen.

In deze aflevering uit is uit het thema architectuur. door Tijdens eerste het opdracht moeten de zandkunstenaars een met zogenaamde cut naar through maken; naar een doorkijkje in het de sculptuur. Hoe maak je een naar doorgang op in het in zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens in de tweede opdracht tijdens carven de uit kunstenaars wereldberoemde gebouwen. op tv Blijft de Toren van naar Pisa, gemaakt op van zand, ook de echt staan? En is van het mogelijk om op alle in details van de Big Ben een te van verwerken in een naar zandsculptuur?

Zes professionele op kunstenaars gaan de door strijd door met elkaar aan om het de mooiste zandsculpturen te maken. tijdens De sculpturen een worden beoordeeld door door een deskundige uit jury die uit elke week één kandidaat een naar huis uit stuurt.

Tijdens in de eerste door opdracht moeten de door overgebleven zandkunstenaars een insect op carven. Het in blijkt nogal lastig te het zijn om insecten in tijdens de juiste verhouding uit op tv te vergroten. Hoe van maak de je vleugeltjes in van zand? Tijdens de tweede opdracht uit krijgen alle van zandkunstenaars een verschillende leefomgeving toegewezen. van Ze mogen zelf naar beslissen met welk dier uit van zand ze in deze omgeving het willen het maken.

De van zandkunstenaars gaan aan van de slag met de anatomie op van het menselijk tijdens lichaam. Tijdens op tv de eerste opdracht met carven ze een oog. een Gaat in het de kunstenaars lukken om de de ziel naar vast te tijdens leggen in een met oog van zand? De winnaar op van op deze opdracht mag kiezen welke de BN?er hij of het zij kiest om met op een portret van te het maken tijdens de van tweede opdracht. De andere kunstenaars naar uit kiezen blind hun hoofdpersoon. Alle tijdens zandkunstenaars hebben hun eigen naar stijl en creëren het bijzondere portretten, maar het met proces met verloopt niet altijd even door soepel. van Wanneer het weer omslaat, een krijgen de zandsculpturen met het zwaar te van verduren. Sommige kunstenaars moeten drastische van maatregelen nemen het om te redden op wat er te het redden uit valt.

mei 2021
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!