Programma gemist?

De naar 3 overgebleven op tv kunstenaars krijgen meer tijdens vrijheid over hun kunstwerken dan naar ooit een te tevoren. De enige regel is met dat alle sculpturen in 2 keer zo door groot de moeten zijn van als in voorgaande afleveringen. op tv Dat betekent niet alleen dat op er van meer werk te verrichten is, de maar een ook dat er meer mogelijkheden door zijn om de de ware talenten van met deze kunstenaars naar uit boven te halen. Tijdens met deze finale zijn uit de de kunstenaars gelukkig met niet alleen. Vrienden en naar familie van de finalisten met komen langs tijdens om ze op tv aan te moedigen de en te steunen. Na in al het op tv harde werken staan er uiteindelijk 3 het indrukwekkende sculpturen. naar Maar helaas kan er met maar één iemand op in winnen.

In tijdens deze aflevering is van het thema architectuur. uit Tijdens eerste opdracht moeten in de zandkunstenaars een zogenaamde de een cut through maken; een uit doorkijkje in de naar sculptuur. Hoe maak je van een doorgang in uit het zand tijdens zonder dat je sculptuur instort? Tijdens in in de tweede opdracht carven de tijdens kunstenaars de wereldberoemde gebouwen. Blijft de tijdens Toren van Pisa, door gemaakt van zand, ook echt uit tijdens staan? En is het mogelijk in om alle details de van de Big het Ben door te verwerken in een door zandsculptuur?

Zes professionele kunstenaars de gaan de strijd een met elkaar in aan om de de mooiste tijdens zandsculpturen te maken. het De sculpturen worden beoordeeld door de een deskundige jury de die elke in week één kandidaat naar huis tijdens op tv stuurt.

Tijdens de eerste op het opdracht moeten de overgebleven naar zandkunstenaars een insect een carven. Het blijkt nogal van lastig te zijn de om insecten in de het uit juiste verhouding uit door te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes het van van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen door alle het zandkunstenaars een verschillende uit leefomgeving toegewezen. Ze mogen zelf een beslissen op welk dier van zand ze uit uit in deze omgeving willen uit maken.

De tijdens zandkunstenaars gaan aan de de slag met naar de anatomie in van het menselijk lichaam. Tijdens de op tv eerste in opdracht carven ze een oog. tijdens Gaat naar het de kunstenaars lukken op tv om de ziel een vast te van leggen in op een oog van zand? op De winnaar van deze opdracht met een mag kiezen welke BN?er hij of het zij kiest om in het een portret van te maken in tijdens de tweede opdracht. van op tv De andere kunstenaars kiezen blind hun op hoofdpersoon. Alle uit zandkunstenaars hebben hun door eigen stijl en creëren bijzondere het portretten, tijdens maar het proces verloopt op niet altijd met even soepel. van Wanneer het weer omslaat, krijgen de uit zandsculpturen het naar zwaar te verduren. op Sommige kunstenaars moeten van drastische maatregelen nemen een om uit te redden wat er te tijdens redden het valt.

mei 2020
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!