Programma gemist?

De 3 met overgebleven op kunstenaars krijgen meer met vrijheid over hun kunstwerken dan ooit de te uit tevoren. De naar enige regel is dat alle de sculpturen 2 keer zo een op tv groot moeten zijn als in voorgaande van afleveringen. uit Dat betekent niet alleen op dat er meer werk uit te verrichten van is, maar ook het dat er door meer mogelijkheden zijn om de uit met ware talenten van van deze kunstenaars naar boven te met halen. Tijdens op deze finale zijn tijdens de kunstenaars gelukkig niet alleen. van Vrienden naar en familie van de finalisten komen in langs om ze op aan in te moedigen en te steunen. op tv Na al het het harde werken staan van er uiteindelijk op tv 3 indrukwekkende sculpturen. Maar uit tijdens helaas kan er tijdens maar één iemand met winnen.

In deze aflevering van is het op thema architectuur. een Tijdens eerste opdracht moeten van de zandkunstenaars een zogenaamde een op tv cut through maken; een doorkijkje in door de sculptuur. Hoe van maak tijdens je een doorgang in het van zand tijdens zonder dat naar je sculptuur instort? Tijdens de tweede een opdracht tijdens carven de kunstenaars wereldberoemde gebouwen. de Blijft de door Toren van tijdens Pisa, gemaakt van door zand, ook echt het staan? En is het mogelijk om op alle details van met de Big een Ben te verwerken in op uit een zandsculptuur?

Zes professionele door kunstenaars naar gaan de strijd met van elkaar aan naar om de mooiste zandsculpturen te uit maken. De sculpturen worden in beoordeeld door een uit het deskundige jury die op tv elke week één kandidaat naar huis van door stuurt.

Tijdens de eerste uit opdracht moeten op de in overgebleven zandkunstenaars een insect carven. uit Het blijkt nogal lastig uit op tv te zijn om insecten in het de tijdens juiste verhouding uit naar te vergroten. Hoe maak op je vleugeltjes het van zand? Tijdens de door tweede opdracht krijgen alle zandkunstenaars de een verschillende leefomgeving door toegewezen. Ze mogen in zelf beslissen tijdens welk dier van zand naar ze in deze omgeving naar willen naar maken.

De zandkunstenaars gaan een aan de de slag met de in anatomie van het menselijk een uit lichaam. Tijdens de eerste opdracht tijdens carven ze op een oog. Gaat op het de uit kunstenaars lukken om de een ziel vast de te leggen in een van oog van zand? De naar winnaar van deze opdracht een mag kiezen met welke tijdens BN?er hij of op tv zij kiest om een portret van door te maken op tv tijdens de tweede naar opdracht. De andere kunstenaars in door kiezen blind hun hoofdpersoon. Alle zandkunstenaars op tv hebben het hun eigen stijl door en creëren bijzondere portretten, door maar het proces het verloopt niet de altijd even soepel. in Wanneer het weer omslaat, het krijgen de zandsculpturen het op zwaar te verduren. van Sommige kunstenaars moeten drastische de de maatregelen nemen om te redden een wat er op te redden de valt.

september 2021
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!