Programma gemist?

De 3 overgebleven naar op kunstenaars krijgen meer vrijheid over met hun kunstwerken met dan ooit uit te tevoren. De enige regel is naar een dat alle sculpturen 2 keer het zo in groot moeten zijn door als in voorgaande afleveringen. Dat een betekent niet alleen dat naar er meer werk van te uit verrichten is, maar ook dat naar op er meer mogelijkheden de zijn om de ware van talenten van deze kunstenaars een naar boven te halen. Tijdens met deze door finale zijn de kunstenaars gelukkig in niet alleen. Vrienden door en familie uit van de finalisten tijdens komen langs op om ze aan te op moedigen en te steunen. een Na al het met harde uit werken staan er uiteindelijk 3 naar indrukwekkende sculpturen. Maar op tv een helaas kan er met maar één iemand op winnen.

In door deze aflevering de is het thema architectuur. Tijdens een eerste opdracht moeten de een zandkunstenaars een de zogenaamde cut through maken; van een naar doorkijkje in met de sculptuur. Hoe maak je door een op doorgang in het zand op tv zonder dat je sculptuur instort? Tijdens uit de naar tweede opdracht carven het de kunstenaars het wereldberoemde gebouwen. Blijft de op tv Toren van een Pisa, gemaakt van zand, op tv ook echt staan? En is tijdens de het mogelijk om alle het details van de uit Big Ben te verwerken het in een met zandsculptuur?

Zes met professionele kunstenaars het gaan de strijd met op tv elkaar aan om de mooiste op op tv zandsculpturen te maken. De op tv sculpturen worden beoordeeld door met een deskundige jury die een tijdens elke week één kandidaat naar door huis uit stuurt.

Tijdens in de eerste opdracht moeten de een met overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het op blijkt nogal lastig op tv te zijn van om met insecten in de juiste verhouding van uit te naar vergroten. Hoe maak je de vleugeltjes het van zand? Tijdens de tweede het opdracht krijgen alle naar zandkunstenaars een verschillende een leefomgeving toegewezen. Ze mogen in zelf het beslissen welk dier met van zand ze in deze naar omgeving een willen maken.

De het zandkunstenaars gaan uit aan de slag met de op anatomie van uit het menselijk lichaam. Tijdens de van eerste het opdracht carven ze een uit oog. Gaat het tijdens de kunstenaars lukken een om de ziel op tv vast te leggen door in uit een oog van zand? De winnaar de van deze met opdracht de mag kiezen welke BN?er hij in of zij kiest om van een in portret van te maken tijdens van met de tweede opdracht. De van andere kunstenaars kiezen op blind hun hoofdpersoon. Alle zandkunstenaars hebben de hun eigen de stijl en tijdens creëren bijzondere portretten, maar uit het proces het verloopt niet altijd tijdens even soepel. Wanneer het weer met omslaat, krijgen naar de door zandsculpturen het zwaar te van verduren. Sommige een kunstenaars moeten drastische maatregelen de nemen om te redden van wat met er te redden het valt.

september 2020
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!